lunes, 23 de diciembre de 2013

Editorial : CONCÒRDIA PERÒ " DE VERDAD DE LA BUENA "

I si no acabarem com este
altre "concordia" 
No se si l'espirit que es va viure el passat plenari, plé de concòrdia, respete , bones maneres i demés, va ser una mera època de transició embuida per l'espirit nadalenc entre guerra i guerra , o per contra es un verdader trànsit a una nova era en el nostre consistori, que venim demanant des de estes planes des del primer dia , pel bé de Tavernes .

Dessitjem per la nostra part que siga el segòn, i que en Gener ens trobem amb un ampli acord entre un govern qué té que entendre qué està en minoría i que per tant necessita d'aquella, i una opossició que té que entrendre també qué no es govern ni ho pot ser legalment almenys de moment , i que açò es plasme, i sé qué ens fem pessats reiterant i reiterant el tema, però a vore si a força de ser repetitius ho conseguim , diuen que quién sigue la consigue, i començant l'any amb un acord que sente les bases per a uns pressupostos per a tota la resta de legislatura que eviten este anar a bot de matoll pleno darrrere pleno i modificació de crèdit darrere modificació de crèdit  , i no sòls en temes económics si no també en altres com l'urbanisme com va demanant el PP darrerament .    
  
Ilussos ? diuen que d'ilussió també es viu , i a vegades els somnis es complixen, per demanar-ho que no quede : Vostés que pensen ? .  

2 comentarios:

  1. ¿Qué pienso? Que te interesa mucho el tema (económico) del urbanismo...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique ya empiezan : Ante la falta de argumentos ataque personal . Sera que les duele la verdad , sera algun "recortador" de esos .

      Eliminar