lunes, 30 de diciembre de 2013

Editorial extra : QUÉ FORT

Estic llegint la noticia que ha publicat el Diari de Tavernes sobre un sopar a 15 eurets de benefici per als organitzadors ( a qué no s'imagineu quí son ? ) , però a costa de la nostra butxaca, utilitzant debades les nostres instalacions, la nostra brigada municipal i les nostres taules i cadires , i amb tot això fent-li una competència desleal impagable als hostelers vallers .

Per no desbaratar-me i si açò es cert, que suposse que El Diari estarà ben informat quant ho diu, sòls vullc dir, com a valler, com a blogger i com a Coorodinador demòcrata QUÉ FORT , SENYOR ALCALDE, QUÉ FORT !!! . Açí té vosté les planes obertes per a respondre i matitzar si no es així .  

I afegir que , vallers , aneu prenent bona nota .... I NO VULL AFEGIR RES MÉS PERQUÈ ESTIC CALENTET I PREFERISC FER-HO MAB LA SANC GELADA , vos ho deixe a vosaltres, estimats comenatristes, que segur que algo tindreu que dir .

52 comentarios:

  1. Jo no sé amb quin hostelers hauràs parlat però jo em conec a quatre que estos dies estan posant-se les botes amb el Festivern. Les terrases les ténen a rebosar. Preguntali a ells a vore que et diuen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Calentet estic jo!! Casi que haurieu quedat millor en no dir-ho a última hora.
      Creus que puc anular el que he pagat per anar a una sala de festa que m'arranquen un ull de la cara?? I ara que faig, em pose a vendre-les per internet? Igual amb un poc de sort trobe algú que les compre i poder anar a la platja al bar X i a la carpa!!
      Au, bon any a tots, menys als iluminati!! Que cansat estic d'ells!

      Eliminar
    2. Están promocionant al sr. Juan. I per a promocionar-lo hi ha que donar als de fora per a que facen propaganda d'ell i puga anar al congrés. Això si, hem de pagar-li la propaganda els del poble, ja que com anem sobrats de pasta i paguem pocs impostos...

      Eliminar
    3. Amic de les 22:21: No fa falta que anules res. No t'ho creus ni tu que tingues ticket de sala de festes: Sala de festes que arranquen un ull de la cara, se suposa que amb bon sopar i bona orquestra o altra cosa, ressopo i fins la matinada.
      Això no ho vas a tindre en la carpa de la platja.
      Ni en eixa sala de festa virtual que t'acabes d'inventar.
      Menuda trola. Estos joves de NNGG ja no saben que inventar...

      Eliminar
  2. Jo vaig al sopar festiverner, soc del poble i pague els 15 euros. I no crec q estiga fent mal a ningun hostaler del poble. Que vaig en qualsevol altre moment del any. I que persupost son mes cars q este menu de 15 euros. Beure cervesa pels pubs i tmb consumire en el poble. Tan mal es?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El bocata i la begua que el donaràn per exie preu de segur que també el trobaràs en qualsevol bar del poble, i si damunt el barsite no tinguera costos , més barat amb tota seguretat , o no ? Ara bé, si vos pareix bé, doncs ale, tots contents ... tots ??

      Eliminar
    2. No t´anfades Enrique, no es mes cego que no veu, sino el que no vol vore. El fanatisme els fa voreu tot el que fa el Bloc molt ben fet.

      Eliminar
    3. Xe, que d'ací dos dies ens faràn creure que Jordi Juan vola i multiplica els pans i els peixos!

      Eliminar
    4. Els pans i els peixos ja vindrà.
      Per ara ha multiplicat el numero de proveidors que cobren quan toca i ha fet que eixos 4'5 milions remanent negatiu hagen desaparegut en dos anys.
      Com la multiplicacio dels pans en versio moderna.

      Eliminar
    5. Això no t'ho creus ni tu. El pagament a proveïdors és un préstec del govern a través de la banca. I la disminució del deute a través dels nostres impostos, que s'han traduït en un empijorament dels serveis publics i amb una nefasta inversión en la millora del poble (per a això están els impostos). Així que ni miracle a l'antiga ni a la moderna. El miracle, es diu PROPAGANDA!

      Eliminar
    6. Xè deixa't de versions modernes i apaga l'ordinador i ves al Festivern, que et perds tota la diversió: fer llenya als horts, encendre foc, torrar carn, liar-se uns ..... i després vore naus espacials i el drac de Namec. Insuperable!!

      Eliminar
    7. Enrique!! No em donen entrepa i beguda!! Fan un menu bonissim que cap lloc oferix i torne a repetir que per a mi no fan competencia!! Ja vaig anar el primer any i tornaria anar!! Aci soles veig comentaris de rabia i rencor de que les coses isquen be!! Au amargats!

      Eliminar
    8. Pues agafat manta i bota de ví, perque al minitrinquet et gelaràs!

      Eliminar
  3. Això no és nou. Esta és la tercera vegada que es fa el sopar del festivern al pabelló i sempre igual organitzat per gent de fora i la infraestructura de gratis.

    ResponderEliminar
  4. No soy abogado, pero tengo serias dudas de que eso pueda ser legal. La utilización de un bien público (el pabellón polideportivo) por una empresa con ánimo de lucro sin pagar ninguna tasa ni canon por su utilización. Por si esto fuera poco se ponen a disposición de esa empresa los trabajadores y mobiliario municipal para la celebración de esa cena, y todo eso, hay que repetirlo y dejarlo claro, SIN PAGAR NADA. No puede ser legal nunca. Desde aquí emplazo a la oposición para que investigue y averigüe lo que estoy diciendo y si es así que denuncie a los responsables políticos que han autorizado tal abuso al bolsillo de los ciudadanos de Tavernes de la Valldigna

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Luego se llenan la boca de hablar de corrupción y de beneficiar a Orange Market i compañía!

      Eliminar
    2. Es nota que no eres advocat sinó no diries les animalades que has soltat sobre l'ús d'un bé public.

      Eliminar
    3. Que amargats esteu!! Disfruteu un poc!!! Visca el festivern!!!

      Eliminar
  5. Per mi lo fort és que utilitzen el pabelló per fer sopars

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Competencia deslleial! Tot per fer-li-ho ben complit als de fora que no paguen impostos a Tavernes però si s'enduen els beneficis d'ací. Tot val per promocionar al nostre señor Jordi Juan.

      Eliminar
  6. Pues jo estic a favor del Festivern. Els comerços estan plens i els bars a rebosar. 8000 persones de diferents llocs estan gastant-se els diners ací i, em permetras amic Enrique, és bo per a l'economia local, es bo per als comerços i es bo per a l'hosteleria. Està clar que mai plou a gust de tots i que hi ha coses millorables però l'èxit de l'event és inquestionable i, al meu pareixer, bo per al poble.

    Bon any a tots!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I jo tambe amic gekko pero no amb certes coses com esta .

      Eliminar
    2. Exacte, jo estic content en que vinga el Festivern i tota eixa gent que no fa mal a ningú i donen ambient al poble. Ara, hi han detalls en el que l'alcalde s'en pasa i pareix que vullga burlar-se del poble i dels comerciants.
      En concret, que paguen per l'ocupació i pels serveis de neteja... etc. Després que posen el preu de l'entrada al preu que consideren, ja que a mí com m'agrada, aniré encara que siguen 30 €.
      I l'altra es que si van a posar la carpa a la platja, que facen les gestions que facen falta per fer-ho en temps i que la gent que no vullga ixir del terme no ho faça, siga al Festivern, a la plaça o a la platja.

      Eliminar
    3. Per a l'hosteleria no pot ser bò, Gekko, perque a la Valldigna no existeix, la restauració sí, però els hotels no.
      Ací no estem discutint si el Festivern és bò o roin, sino si s'usa políticament a costa dels diners del poble o no. No dic que els polítics en facen cap negoci, però els seus amics per suposat que en fan molt més en quant elñs posen catifa roja per entrar al poble. I saps que en política, d'una manera o altra, tots els favors es tornen. Els polítics i banquers MAI fan res debades.
      Això és el que estem discutint, no si ens agrada el català,les rastes o els porros.
      No desvies el tema, perque sino estas jugant als interesos polítics, a la política bananera!
      Per suposat que d'açò no vas a comentar ni pipa. Em jugue el que guanyarà Mercadona este Festivern!
      També si el govern actual patira per la "hosteleria" no havera anunciat una carpa a la platja a només 24 hores de la Nitvella. Això és una provocació i una burla a Aceplat, i diu de qui governa que els dona igual els comerços d'ací ni d'allà.

      Eliminar
    4. Pues Karl Mark caldra vore qui ha fet eixa burla a ACEPLAT i si realment hi ha tal burla perquè aci mateix es va dir fa cosa d'un mes o poc mes que en una reunio amb ACEPLAT els regidors del PSOE van dir que gestionaren la carpa de la Mancomunitat. O siga que la cosa estava avisada.
      Una altra cosa es que ACEPLAT no s'entere.

      Eliminar
    5. Pues que isca Aceplat o la regidoria (el PSOE) a donar algun descàrrec. Per a mí, tots molt mal quan ningú diu res. L'Ajuntament, per responsabilitat del PSOE en quant paga i es fa a última hora i Aceplat per no dir res tampoc. Si directament ho havia de gestionar Aceplat no té sentit actuar així, pues és tirar-se pedres a la seua teulada (negocis).
      Açò sembla tot un desgavell d'interesos polítics, el comentari de dalt sembla del Bloc, on ja han demostrat obertament que Aceplat no els fa gràcia perque no els segueix la rosca i l'acusen de que no s'entere. Aceplat com la majoria semblen conservadors (el seu partit a la platja va llevar prou vots al PP) no poden parlar mai bé del govern. El PSOE sembla que no mana ni decideix, però també vol anar fent perque quede constància de que també està al govern i fa coses bé.
      Si fora cosa del Bloc em crec que ho feren fracasar per traure'n rèdit per altre costat, de maquiavèlics com són.
      Si és pel PSOE crec que serà més per incapacitat de gestió que per mala fé.
      I per part d'Enrique, molt mal, cal estar a les dures i les madures, i ahir encés en flama maleies el govern i aconsellaves canviar a J.J. i ara com és cosa de l'amiga del PSOE el tò ja és molt més suau. Tant de bò ahir dies de pensar-ho més en gelat, que hui t'has congelat i casi que ho trobes bé.
      Cosa de Carme i del PSOE segur que n'és, com ix a les fotos del muntatge de l'envetlat, i no sé si es pitjor que allarguen la carpa fins Reis o és l'excusa per no dir que ho munten,passa una nit buit i ho desmunten. Que no sàpiguen que hi ha previst allí de la nit de cap d'any fins Reis diu molt poc dels gestors de l'event "sorpresa". A lo millor encara no ho han decidit...

      Eliminar
  7. Gràcies Jordi per el detall que has tingut. Sempre tard i mal.
    Feliç any nou des d'Alzira!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com cal. Eres d'Alzira i plores?.
      Però si en Alzira esta el PP i lliguen els gossos amb llonganisses i fan millor festa de Cap d'Any que aci.
      Que hace un xico/a como tu en un sitio como este?
      Quedat en el teu poble, home. Sigues listo.
      Tu d'Alzira.... ? I jo de la Cochimbamba.

      Eliminar
  8. Enrique m´acaben de dir que han llevat la bandera de España de la porta de l´ajuntament. Saps algo d´això?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, la bandera d'Espanya l'han llevat. Que ens faltarà per veure mes fins que s'acabe el Festivern?

      Eliminar
    2. Es per a que els del festivern no pensen que Jordi es FAXA!

      Eliminar
    3. Es cert.
      Jo ho he vist, i tinc una foto. Ho vegeu normal?
      I l'oposició que opina d'aixó?
      I els socis de Govern?
      I sobre tot: que opina Consellería de Governació o Delegació del Govern?

      Eliminar
    4. Este Jordi, per tal de promocionar-se fora de les nostres terres és capaç de tot. Es un simpatitzant de CIU disfressat de militant del Bloc.

      Eliminar
  9. Jordi, aún se lo que hiciste el último festinvierno!

    ResponderEliminar
  10. No s'atrevirà a entrar a este blog ni l'ALCALDE ni la COTORRA!! Perquè no tenen VERGONYAA!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entrem entrem i a palabras necias trompas de Eustaquio en posición de reposo.

      Eliminar
    2. Entreu entreu i mireu el poc trellat que te la vostra filial beneficiant a empreses de fora. Tant de criticar al PP, per a fer les mateixes barbaritats que ells.
      El Bloc està fent-ho rematadament malament i això ho pagarà a les urnes.

      Eliminar
    3. I tant que esteu sords. El Bloc, el partit al que defenseu a capa i espasa, governa per a una minoría amb els impostos de tots.
      Les urnes posaràn al fill Jordi Juan al seu lloc, és a dir, fora de l'Ajuntament. I li faràn un favor, perquè quan ú no val per a ser Alcalde, millor que es dedique a ser profesor universitari, encara que siga durant 4 anys (que és el que li queda de contracte allí).

      Eliminar
    4. Cotorra, el teu filial te molt poc trellat!

      Eliminar
    5. Ha entrat el POTORRO, però no ha desmentit res. Els hostelers ho teniu clar? Ara quan vinguen les eleccions i baja el sr. Juan porta per porta i toque a la vostra, enrecordeu-se de com us ha ajudat a sobreviure en temps de crisi, el mini alcalde Juan.

      Eliminar
  11. I el PSOE què diu? Li pareix bè el que està fent el seu soci?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore si desperten i posen un poc de sentit comú als despropòsits dels fanàtics!

      Eliminar
  12. No sera tot perque el responsable del Diari de Tavernes no participa?

    ResponderEliminar
  13. Els peperets estan tristos i cabrejats perquè no els han portat a Raphael i Arevalo en el Festivern ni la Pantojo cantara l'entrada del 2014.
    A l'any que ve a vore si pot ser.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que els del pp estiguen tristos. Massa duros tenen per no estar-ho!
      El que si que pense es que vosaltres esteu nerviosos i ho demostra que a últimíssima hora el vostre alcalde haja autoritzat deixar la carpa per a la festa de la platja. Algú proper a ell d'haurà donat conte de lo lleig i desxarat que ho ha fet. Ara que ho ha fet massa tard i els comercuants de la platja estàn que bufen d'ell

      Eliminar
  14. Quina credibilitat podem donar a la noticia o comentari que fa un "Diari" que no contrasta fonts i desinforma? ¿Que el sopar és en el pavelló municipal? Com es pot dir això si es en el minitrinquet...
    Aixina d'informats és tot el que publica el Diari. De bo no res.

    Per cert en lo de la carpa de la platja... seria interessant que Enrique s'enterara bé de les coses, ell que te mà, i les contara.

    ResponderEliminar
  15. I tu anonim de les 07'42 com saps que eixa carpa té autorització? I que l'ha donada l'alcalde?
    Ens ho expliques?

    ResponderEliminar
  16. No s'enfadeu i disfruteu del Nadal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, si açí tots s'ho passen pipa. Criticant als demés vinga a compte o no. I és que els agrada tant l'enfrontament i buscar cinc peus al gat que ja no sé si qui denúncia la no autorització de la carpa de la platja serà del PP o del Bloc.
      Bona nit de cap d'any.

      Eliminar
  17. Xe peperos amargaets agafeu a karina la transfuga i aneu al festivern!! Voreu que be seu passeu!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els que es posaràn les botes serán els organitzadors, amb els beneficis que s'enduràn, Tot a costa dels nostres impostos. Vull deixar clar que no tinc res en contra del acte en sí del Festivern ni de la gent que asistix (molt més bona gent que la que ens governa). No puc dir el mateix de l'empresa organitzadora i dels nostres governants (a excepció de Carmen Canet).

      Eliminar