jueves, 12 de diciembre de 2013

Nota de Prensa de KARINA VERCHER : Rebaixa valors cadastrals

KARINA VERCHER APLAUDE LA DECISIÓN DEL MINISTERIO DE HACIENDA DE REBAJAR EL VALOR CATASTRAL DE LOS IMMUEBLES DE TAVERNES Y EXIGIRÁ QUE JORDI JUAN DEJE DE BLOQUEAR LA REBAJA DEL IMPUESTO MUNICIPAL

La concejal progresista Karina Vercher del grupo de no adscritos de l'ajuntament de Tavernes ha aplaudido la decisión del ministerio de Hacienda de bajar el valor catastral de los immuebles de la Vall. Es la primera buena decisión de que se toma en Madrid respecto a Tavernes en muchos años, ya que la publicación en el BOE de la rebaja del valor catastral se traducirá en la rebaja del IBI que el gobierno del nacionalista Jordi Juan trató de imperdir en el plenario extraordinario de agosto.

De todas formas, la concejal progresista ha calificado de salvajada la subida del IBI en Tavernes durante los últimos años y ha anunciado que exigirá  que se vote la rebaja del gravamen que el ayuntamiento aplica al valor catastral de los immuebles del municipio. La rebaja de este gravamen es competencia del plenario municipal y según la concejal no adscrita, tanto Compromís como el PSOE y la dirección de Esquerra Unida han tratado de impedir por todos los medios su rebaja que, sería la que permetiría que realmente los vecinos de la Vall pagaran un importe justo por sus bienes immuebles.

10 comentarios:

  1. Tota la vida defensant pujades d'impostos (segons tu per a seguir mantenint els serveis públics) i ara t'apuntes al bàndol dels que sempre hem defensat el contrari. De veres Karina quien te ha visto y quien te ve.

    ResponderEliminar
  2. Tota la vida?
    Si sols ha estat en el govern un any i escaig, no tenia res a vore amb la regidoria d'hisenda i mai he sentit una declaració en que li semblaren massa baixos els impostos!?
    A mes a mes, recorda que la tiren del govern per no estar d'acord en el pressupost per voler dedicar mes diners a projectes socials.
    Altra cosa es si ha fet figades i amb qui s'en 'ha anat, pero també l'han ajudat molt com l'han tractat com a companys de govern. Des de luego, de confiança no n'hi havia ni un milimetre, encara i tot el partipe de la formació de govern, nomes la van suportar per poder manar, perquè en minoria sabien que s'en 'anava amb el PP, cosa que ningú ens pensàvem.
    De quien te ha visto i quien te ve, nada, Gordon. No la coneixies per dir ara açò.
    Vorem la pròxima proposta d'EU. I si trau representació ho comprovarem si es millora o no.
    Pel be de la teua salut esperem hipotèticament que no radicalitze el govern cap el color que marca les sigles que representarà.

    ResponderEliminar
  3. Menteixes Karina.

    La competència de fer la proposta es de l'alcalde. I sobre la proposta de l'alcalde, el plenari pren la decisió.
    Si no fora així caldria pensar que ja ho haurieu fet, tu i els teus socis d'extrema dreta, com tu t'estas demostrant manipulant i mentint. I no ho heu fet perquè no es competencia del ple fer la proposta.
    Es com el pressupost. La proposta de pressupost es única i exclusiva a fer per l'alcalde i l'aprova el ple. Si no hi ha proposta no hi ha res a dir pel ple. Es nota que no has estat en Hisenda, pero llegint les burrades que dius es que dubte que has estas en el govern.
    I s'ha explicat per activa i per passiva, però com era mol cabuta, ni picant-le el cap amb una pedra no canvies. No vols entendre porser ni tens capacitat perquè no has estat en Hisenda que l'abaixada del gravamen sempre estem a temps de dur-la a cap perquè hem demanat una progrroga per decidir després de saber que fea Hisenda.

    El gravamen que tu vols nomes baixa IBI.
    Baixen els valors cadastrals baixa IBI, impostos de patrimoni, transmisions i plusvalues.

    I no hi ha més cera que la que crema.

    ResponderEliminar
  4. Menteixes Karina. Manipules Karina. No dius la veritat, Karina.

    La decisió del Ministeri? Vinga ja, Karina! Això no t’ho creus ni tu. El ministeri només ha pres una decisió sobre la proposta argumentada i amb tots el papers demostratius a la mà que li ha fet Jordi Juan i el seu govern. Si no li hagueren fet la sol•licitud, el ministeri hauria passat del tema: no hauria aprovat res si no se sol•licita, com ha fet el govern de Tavernes.

    Per tant no manipules i digues la veritat: aplaudiments al govern de Jordi Juan per les gestions fetes i per haver-les acabat bé. I no tingues vergonya: apuntat al carro perquè totes les gestions es van fer quan tu formaves part del govern i algo el tocara. Però tens tan poc trellat que fins i tot critiques decisions fetes i aprovades per tu quan tu formaves part del govern.

    ¿Perquè mentixes i dius que han impedit la rebaixa del gravamen? Tu estaves en el govern quan l’alcalde Jordi Juan gestionant la rebaixa, va prendre la decisió aconsellats per Gerencia de Cadastre de sol•licitar la rebaixa via pressupostos de l'Estat (febrer del 2013, tu dins del govern) perquè era mes favorable i mes alta que la rebaixa que la mateixa gerència podria autoritzar.

    I tu hauries de saber que la rebaixa del gravamen, per ser competència municipal, es va deixar com últim recurs si fallava la via pressupostos de l’Estat i per això es va demanar una prorroga per decidir quin seria, però sempre després de saber que feia i aprovava Hisenda.

    Ara s’ha aconseguit una rebaixa dels valors cadastrals, com ha demanat i ho ha aconseguit el govern de Jordi Juan, i t’ho torne a repetir: apuntat al carro que tu encara estaves dins del govern, i gràcies això abaixarem l'IBI, impostos de patrimoni, transmisions i plusvalues.

    ResponderEliminar
  5. Menteix Jordi tant com vullgues. El gravamen municipal sols et pot variar el plenari municpial. L'oposició el vol baixar un 20 % i JJ s'ha negat a deixar-ho votar. Punt. Qui menteix? JJ. PSOE i Compromísno volen baixar el gravàmen. Legítim però ho haurien de votar.

    Parlar de la Gerència de Cadastre és com parlar de la delegació d'HIssenda en Gandia... són (tret de al País Basc i Navarra) meres sucursals del Ministeri d'Hissenda.

    ResponderEliminar
  6. Tu mateix ho dius. Per això han anat a sol·licitar al Ministeri d'Hisenda que es al cap i a la fi qui pot decidir.

    Baixar el gravamen només el pot baixar el ple si l'alcalde fa la proposta. I no ho dic jo. ho diu l'informe del secretari per al ditxos plenari d'agost.

    Ningú s'ha negat a baixar el gravemen. Això es un altra de les vostres invencions peperils.
    S''ha dit per activa i passiva que a abaixar el gravamen sempre estem a temps, per això s'ha demanat la prorrogra. Pero per baixar els valors cadastrals no. Hi ha un temps per demanar-ho.

    Sou pobres d'esperits i mentiders: el gravamen NOMES baixa el valor de l'IBi.
    Modificar a la baixa els valors cadastrals baixen MES IMPOSTOS: el valor de l'IBI i els impostos de plusvalua, transmissions, patrimoni i hisenda.
    I ahi vos pega tort. Que la vostra proposta no servia per a res front a la de JJ i menys si aconseguia la baixada d'hisenda.

    No es compren com defenseu postures indefensables. ¿Per a que canviar el gravamen i canviar nomes l'IBI, si canviant el valor cadastral canvie a la baixa el mateix IBI i a mes, tots els altres impostos? Es del genero tonto voler abaixar nomes una cosa quan en podem abaixar quatre amb el mateix proces.
    I si no ho enteneu, a Salamanca!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs ho teniu fàcil. Karina ha proposat baixar el gravamen un 20 % i això es pot la setmana que ve... però Jordi no vol. Karina vol baixar un 20 % més l'IBI i Jordi no... dues postures legítimes. No ho lies més. La gent que trie i PSOE i PP que es pronuncien...Sembla que el PP està d'acord en baixar el gravamen i sembla que el PSOE no vol baixar-lo. Compromís i Karina ja s'han definit clarament. I si el gravamen no ha baixat fa 4 mesos és per que Jordi no vol. Punt.

      Eliminar
    2. Rebaixa del 20 % i pujada del 10 % per a 2014. Camvi de cromos!

      Eliminar
  7. No es canvi de cromos, perquè passe el que passe el 10% de pujada el tindras per culpa del PP que va aprovar d'actualitzar el valor cadastral del 2006 en 10 anys.

    I si hem d'arribar en 10 anys al 100 % d'actualizació, vol dir que cada any cal pujar un 10% i així fins al 2016.

    I com ho va aprovar, l'Ajuntament està obligat allò que va aprovar, encara que l'aprovament fora nomes el PP, a soles i per la seua majoria absoluta. Sino apliquen cada any el 10% estarien fora de la legalitat.

    Tan dificil es d'entendre que per tindre aplicat el 100% de la pujada en 10 anys, cada any cal pujr el 10%? I es el que s'esta fent, decima amunt o avall es del 2007. O sino perquè el PP també pujava cada any la contribució eixe 10% més o menys?

    Mes desficacis:
    Si Karina ha proposat baixar el 20% del gravamen, deduisc que Karina Vercher no sap de que parla i demostra una vegada mes que no te idea de l'economia municipal.

    Baixar el gravamen el 20%, si l'actual es el 0'48 vol dir una abaixada del 0'096.

    Si abaixem 0'096, el gravamen nou queda en el 0'384, o siga una completa ILEGALITAT i que no es pot aprovar ni proposar perque el gravamen PER LLEI ha d'estar entre el 1'2 i el 0'4.

    Jo flipe en vore el desconeixement que te la gent de les coses, regidora transfuga inclosa, i com s'atreveix a comentar i dir coses que son uns desgavells.

    Aixina ens ha anat l'economia local amb el PP.

    ResponderEliminar
  8. Bueno,bueno,buenooooooo
    Primer dius parlant del que pujava el PP al 2007 que dècima amunt dècima avall sense donar dades.
    Despres dones dades exactes per dir que 0,384 queda per davall del 0,4, que es el mínim legal al qual es pot rebaixar. 0,4 - 0,384 = 0,016. Ja no es cas de dècimes sinó de centèsimes i centèsimes. Ara ja si te importància eixa diferencia per acusar Karina de desconèixer la llei.
    Bueeeeeno, li direm que reclame baixar un 19,99 perquè tot siga legal!
    I a tu et direm que no ens vingues amb eixa demagògia barata pròpia d'Intereconomia per tal de argumentar les coses, passant-ho al plànol personal (o millor dit,partidiste.A la política ja s'ha demostrat que no existeixen les persones ni a dins ni fora d'ella).

    ResponderEliminar