lunes, 30 de diciembre de 2013

Nota de premsa de Demòcrates Valencians-Tavernes sobre la sentència respecte la moció de censura .

Des de DV volem expressar el nostre desig que amb esta sentència es pose fi a la situació d'inestabilitat que significava l'estar pendent d'una resolució judicial el govern local de Tavernes , i que amb ella a este no se li pugen els fums per una victòria tant legal com moral davant quelcom intolerable com és que per una acció de transfuguisme polític es canvie a un govern , i que assumisquen que no obstant això governen en minoria i a això s'han d'atendre, posant interés a pactar allò que siga necessari pel bé de la ciutadania de Tavernes, començant per dotar a la ciutat d'uns pressupostos municipals, per a la qual cosa sol·licitem així mateix a l'oposició altura de mires , que assumisquen que són oposició i no seran govern, i per tant que facen una oposició constructiva en benefici de la ciutadania vallera . 


Des de DV ens posem i ens posarem sempre al servici del govern per a tot allò que siga beneficiós per a la nostra ciutat i la nostra comarca, no sense per això renunciar a denunciar allò que no ens parega correcte, però sempre des de la tolerància, el diàleg i el respecte a l'adversari polític, quelcom que trobem a faltar últimament .

                                          de La Safor-Valldigna

Vos desitjem un feliç any nou 

1 comentario:

  1. Publicat com a comentari a la COTORRA:

    No es comprensible la campanya de difamació i desprestigi d'un funcionari de l'Ajuntament que està portant-se a terme per persones que segurament es deuen d'autoqualificar de tolerants i demócrates.

    El secretari de l'Ajuntament com a juriste pot estar de vegades encertat o errat. Recordem que el dret no es una ciència exacta.
    Les coses no son tan clares en Dret donat que fins i tot els jutges, de vegades son rectificats per altres jutges o magistrats que anulen sentencies i per això no es criminalitza a cap jutge.

    Així, li va passar també als regidors del Bloc no fa molts anys, en el contenciós que no van guanyar sobre la legalitat la venta del quartel de la Guardia Civil.
    El Bloc va perdre el judici (o no el va guanyar, com vulgau) i la paralització de la venta fins que va eixir la sentencia li va suposar molts diners de perdues per l'Ajuntament. (pérdues que ningú ha quantificat ni ningú a exigit als possibles responsables)

    No recorde que entonces ningú criminalitzara als regidors del Bloc o als juristes que el Bloc els va encomanar la seua defensa jurídica.

    En un estat de dret crec que s'han de respectar totes les opinions, inclús les que no son del nostre pensar.

    Una de les funcions del Secretari i d'altres molts funcionaris de l'Ajuntament es dir la seua opinió fonamentada en dret, i pot ser que de vegades això no es el que vullga sentir el polític de torn.

    I a l'Ajuntament hi ha funcionaris que per eixe motiu han tingut que aguantar presions polítiques que han posat en perill la seua objectivitat. Això ha passat abans, passà ara i passarà en un futur.

    El Secretari Cesar Herrero es un funcionari que s'ha caracteritzat per fer el que creu que es just i legal, li agrade o no al polític de torn, i no es per que ho diga jo de forma individual, ho diu fins i tot el sindicat CC.OO. de l'Ajuntament (supose que CC.OO. deu de tenir credibilitat per als lectors de la cotorra).

    ResponderEliminar