martes, 24 de diciembre de 2013

LA JUSTICIA DESESTIMA EL RECURS DEL PP I VERCHER CONTRA LA PARALITZACIÓ DE LA MOCIÓ DE CENSURA

Així ens ho ha confirmat el portaveu popular, Manolo Vidal, que ens diu que " pensarem si recorrim la sentència . No sempre tenint la raó es guanyen els juis. Anim i a seguir treballant per Tavernes " .

Així, la sentència ve a dir que al no contemplar el jutjat de lo civil , qué és a quí li corresponía i no al contenciós, que a més recordeu es va declarar no competent per a decretar-ho en el primer auto , la  reclamació de Karina contra l'acord de l'ajuntament de pasar-la al grup de no adscrits en qué solicitava es suspenguera este i per tant la mantingueren en dit grup mentres no hi haguera sentència sobre la seua expulsió, enten el tribunal qué estaba expulsada de dret d'EU des d'Octubre de 2012, seguint el criteri del Tribunal Superior de Justicia de Asturies, data en que va ser expulsada de dit partit , i per tant des d'eixe moment era considerada "trànsfuga" i en conseqüència no es complía el requisit de majoría reforçada contemplada en la llei per a pressentar moció de censura quant qui signa es un regidor així qualificat. Es a dir, havera fet falta la signatura de la majoría absoluta més un de regidors, 10 en el nostre cas .

Per tant, la sentència arreplega el criteri mantés en este punt en el seu informe pel lletrat que varen contractar des del ajuntament i en qué és va basar Canet per a paralitzar la moció .

Doncs bé, amb esta sentència el que anaven a ser uns dies tranquilets en el blog de segur que van a donar que parlar, però la actualitat mana . 

3 comentarios:

  1. I ara que??? Manolo i karina aniran junts a les proximes no?? Si casen de maravilla!!

    ResponderEliminar
  2. La veritat es que a dia d'avuí i després del buït que li están fent a la senyora Canet, no sabem si hauria paralitzat o no la moció.

    I em crida l'atenció de que Orengo presionara a Carme i uns mesos després el seu germà estiga treballant a FCC. Ens deuen alguna explicació els abanderats de la transparencia i la anti-política clientelar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carme Canet se la va jugar per salvar el sou dels qui ara li fan el buït. La veritat es que m'alegre per què esta sentència no es definitiva però suposa la tranquil.litat per a Carme. Espere que els seus socis de govern JJ i VB no li facen el lleig que li estàn fent a Carme, perquè a diferència d'ells, ella no està per la pasta.

      Eliminar