martes, 3 de diciembre de 2013

Editorial : EUROVACACIONS ?

Ahir va sorgir la polèmica per unes afirmacions de Karl Marx, en les que dia que :


Això ho comprovarem prompte, quan manen els progressistes al poble i en Valencia. Aleshores no hi haurà excusa. Bueno, si, quan no sàpiguen per on eixir es continuarà recorrent als anteriors governs. Perquè mane qui mane i siga qui siga, sempre hi ha diners per al que es vol, encara que no siguen per a prioritats. Com a exemple, crec que s'ha ajornat el plenari de demà i crec que se per que. Deu ser perquè el PSOE local en ple esta de viatger de plaer pagat per tots els contribuents a Bruxelles, com unes 50 persones del poble a conèixer el parlament europeu. Es veu que els eurodiputats poden convidar a eixes quadrilletes d'amics sense ruboritzar-se. I despres ho penjen orgullosos a les xarxes. Es veu que Draghi tant que ens retalla amb això no te pega. I els beneficiats tampoc, despres els diran per allí que com ens queixem que estem en crisi. 

I afegía a més que : 

Cada eurodiputat pot convidar (sense pagar ell, clar) un nombre (prou gran es veu) de persones que vullga a visitar el parlament europeu. Amb l'excusa que va gent de l'institut Jaume també va la plana sencera del PSOE local. Sabem que hi havia un eurodiputat valler prou conegut de dit partit i es veu que es pot fer així. L'Ajuntament no deu pagar res, pero crec que siga administració vallera o europea els diners sempre eixen de les mateixes butxaques i que no em depres encara res de la crisi econòmica i sobretot moral que patim, no es moment de fer turisme polític amb la que esta caiguent. Pues damunt posen fotos de la festa al Facebook, per fernos enveja. Així funciona açò dels partits. 

Contestan-li un altre qué

No serà al reves, sabut? Que els del PSOE local han viatjat perque no hi havia plenari. I tu com saps que ho paga el contribuent o ho paga el PSOE? Difama, que sempre queda alguna cosa, Fatxa Mark.

Pense que si és com diu Karl, no ho sé, ho desconec , i el europarlament destina una partida per a que els seus eurodiputats puguen convidar a qui els parega, i per tant el cost com ell diu ix de les nostre butxaques , amb la que està caiguent em pareixiría moralment injustificable el que la Unió Europea es gaste diners en estes coses mentres retalla per altres costats, entre altres en les ajudes que l'estat espanyol rebía per a equiparar-nos amb la mitjana europea . 

A  més si es així i jo fora regidor i tinguera que dir-li a un ciudatà o a una associació que l'ajuda que rebía provinent de fons europeus ja no la rebrà per les retallades a tots els nivells , o que li la tinc que retallar si es municipal perquè l'ajuntament ja no rep els mateixos fons de la comunitat, diputació o estat espanyol que rebía perquè este no rep la suma que rebía de la Unió Europea, no sé la cara que me se quedaría tenint en compte açò . 


I sí per contra ho paga un partit o un altre, tampoc em pareix i tenint en compte que els partits en Espanya sobreviuen amb les subvencions públiques , massa étic en estos moments eixos desbalifaments . Altra cossa es si cadascú s'ha "rascat" la butxaca particularment .


Algú sabeu quelcom més del tema ?  Perquè en els dos primers cassos, estos fets en rés ajudaríen a l'imatge tan deteriorada de la nostra classe política en general . Però tampoc sería la primera ni serà la darrera vegada que voríem coses d'estes : Ja les jutjarem on pertoca .

3 comentarios:

  1. Com diu Enrique, en els dos casos pague el partit PSOE o pague el govern europeu es una poca vergonya que es gasten diners dels nostres impostos en festa i oci particulars. No pot haver-s'ho pagat cadascú personalment perquè del partit local va tot deu, matrimonis,pares,fills, TOTS. Es públic i es pot vore lliurement al Facebook de la regidora mes jove del partit. La crisi es per als que no tenim carnet de cap partit. En este cas el Bloc tampoc ho podrà aprofitar per criticar, també hi ha algun membre seu a l'excursió.

    ResponderEliminar
  2. Eurovacacions pagades amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
  3. Esperem que els membres de PSOE ens ho aclarisquen i demostren que els viatgers del seu partit ho feien a títol personal. Si ho ha pagat el partit segur que no es a nivell local, estan pelats com la majoria, tal vegada vindran de mes alta instancia, dic jo. Deuria eixir ja la part denunciada, mes que res perquè callant no es fan gens de promoció, tot el contrari.

    ResponderEliminar