martes, 24 de diciembre de 2013

KARINA ENS FELICITA ELS NADALS

Imatge en línia 2Benvoluts companys, 

Ha arribat el Nadal.

L'època en la que totes les famílies ens tornem a trobar, l'època en la que comença a morir la nit i torna a nàixer el dia.

És temps d'esperança i de canvi, un temps en el que, ara més que mai, és necessari compartir la vida en comunitat, més enllà de les nostres diferències o de les nostres creences.

És moment de parlar de solidaritat, de germanor i del bé comú.

Algú fa temps va dir que "la prova del nostre progrés no és que aquells que tenen molt tinguen més encara", com estem acostumats a vore els últims anys en alguns polítics i banquers. "La  prova del nostre progrés ha de ser que  aquells que tenen massa poc tinguen més"

I aquest és per a mi l'esperit del Nadal.

Per això, ara més que mai, hem de fer certa esta màxima: "Fes el que pugues pels altres, amb el que tingues, estigues on estigues..."

Bon Nadal i feliç any nou!

35 comentarios:

  1. Tens la cara forra xiqueta i vergonya ben poca,avore si a la proxima felicites els nadals pero desde Groenlandia!

    ResponderEliminar
  2. Fes el que pugues pels altres i si són els del PP i el poden ajudar "en lo tuyo" millor que millor.
    El millor que pots fer pels altres es dimitir i tornar els vots que tens al seu partit propietari i que les aigües vagen poc a poc al seu llit. Per la solidaritat, germanor i be comú que mai no has demostrat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fes el que pugues pels dinosauris que entren a FCC siguen de Tavernes o de Gandia

      Eliminar
    2. I el diplodocus que hi havai aci a Tavernews com va entrar? A dit per ser amic de qui es i sense haver traballat mai en coses de trellat.
      I tirant forta al que hi havia d'encarregat. Això no ho oblides.




      Eliminar
    3. O siga, que reconeixes que sou com el pp en quant al clientelarisme i posar a la gent a dit.

      Eliminar
    4. No patisques pels vots, perquè a Esquerra Unida no la va a votar ni el Tato. I més sabent la gent que hi ha darrere d'eixes segles, que com tots saben son les mateixes persones de fa 30 anys encapçalades pel dinosaure d'EB.
      Vaja manera de cremar-se a lo Bonzo.

      Eliminar
  3. Estos cotorrins ni en Nadal saben dir les coses sense perdre les formes i la bona educació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni cotorrins ni nassos. D'EUPV i amb molta honra
      És la veritat. Transfuga, interessada, mirar pel seu interés i robadora dels vots d'EU.
      Que vos molesta la veritat? Sempre vos molesta la veritat als del PP i per això feu les lleis repressores que feu, ara contra les dones, després contra els que es manifesten contra la vostra corrupcio, despres retalleu drets de manifestació i opinio.
      Torna els vots i la regidoria que ens has furtat.
      Dimitix i ves-ten a casa si tens una minima vergonya i decencia.

      Eliminar
    2. No estareis muy acertados en vuestras propuestas los de EU que sacáis unos resultados electorales allá donde os presentáis que son de risa. No tendréis tanta razón con lo que pregonáis que no sólo no sacáis nada electoralmente sino que no os entendéis entre vosotros mismos.
      No trateis de dar lecciones y de creer que teneis la verdad absoluta.

      Eliminar
    3. Mes que d'EUPV pareixeu els palmeros de JJ i su corte

      Eliminar
    4. Els d'EUPV aneu darrere Jordi com a "Perritos Falderos" mentres ell va enxufant als seus i burlant-se de vosaltres que plenari rere plenari li aplaudiu efussivament.
      No sabeu ni on esteu i per a les pròximes locals no aneu a traure ni 300 vots!

      Eliminar
  4. Per ara els únics que heu continuat la política clientelar del PP sou el BLOC.

    PD: Bona estrategía la de insinuar que Cándido formarà part del Bloc, per marcar distàncies amb EU i acabar amb lo poc que els queda.

    ResponderEliminar
  5. Estos corruptes ni en Nadal saben dir les coses sense perdre les formes i la bona educació

    ResponderEliminar
  6. Qualsevol que tinga un minim coneixement del que passa pel poble i tu demostres que no el tens, sap que Candido Jiménez es va integrar en Iniciativa després d'eixir d'EU precisament i majorment perquè va denunciar i va avisar del que anava a passar amb Karina i la classe d'element que era i a que anavaa passar i ningú li va fer cas perquè es pensaven que volia seguir ell com a cap.
    Com a membre d'Iniciativa va potenciar i treballar per fer possible la presentació de la candidatura municipal i encara que ell no anava si que anaven molts familiars.
    Tot el món, menys tu, sap que iniciativa està integrada dins de la coalició Compromís, talment com el Bloc, i es treballa per formar una unica candidatura i una sola formació política amb els partits que ara la formen (Bloc-Iniciativa-Els Verds).
    En eixe context Candido Jiménez s'integra en el treball futur de Compromís pero a traves d'Iniciativa, no s'integra ni en el Bloc ni com a col·lectiu ni com a partit.
    I tot això es va dir en un sopar de Compromís (no sopar del Bloc només) on hi havia gent de les dos formacions.
    Estaria bé que quan fereu comentaris de gent que no es regidora, o no ocupa carrecs publics, li tinguereu un poc de respecte i no comentareu coses en contra de la veritat i mes posant en boca d'altres, siga particulars o partits, coses que no ha dit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això ho va dir o insinuar l'administrador d'aquest bloc. I molts dels que digueu ser d'EUPV li donareu l'esquena i diguereu mil perreries d'ell i ara aneu fent-li el caldo gros.

      Eliminar
    2. Ja que parleu de mi dir que em va dir que s.afiliaba directament a Compromis i no per mig de Iniciativa com jo tambe pensava ho faria i aixi li ho vaig preguntar.

      Eliminar
    3. Parlant de Càndido sobre Karina, cree el ladrón que todos son de su condición.
      Molt aclaridor dir que Càndido no anava en llistes però que sí va treballar dur pels seus familiars.
      Si Càndido alertava EU del que tenia a dins amb Karina, jo alerte a Encar el que té a dins d'Iniciativa. Si es que Encar pinta algo en Iniciativa, per damunt del Bloc.
      Diu que a Càndido en EU "ningú li va fer cas perquè es pensaven que volia seguir ell com a cap", de les poques coses que sap tot el poble, i no han errat en el pronòstic a EU.

      Eliminar
  7. que la gent del PP i afins diguen la veritat? Tu somies despert.

    ResponderEliminar
  8. Puix no, jo li rebutge la seua felicitació de Nadal. No la vullc. En els dies de Nadal, que algú ens vol vendre com la panacea de la germandat, i de que hem de ser bones persones, jo no li desitge ni bon any, ni pau, ni salut ni res de res del que s’acostuma fer estos dies, on regna el cinisme dels corruptes, dels que roben i dels que maten, perquè matar és no donar de menjar a la gent o no guarir-los si estan malalts. Tampoc li vull cap mal a vosté, però tampoc no li vull desitjar res. No s’ho mereix, perquè com diu i fa el seu partit d’ara, el PP, quant parla d’etarres i la doctrina Parrot, tampoc no ha demostrat cap arrepentiment. I vostés no s’ha arrepentit del mal que ha fet al seu partit i a Tavernes.
    Mire, si tinguera un mínim de dignitat, seny i decència política i personal ja faria temps que se n’hauria anat a casa i hauria deixat de fer el ridícul amb notes de felicitació com estes. I que vinguen de la persona que més mal anava a fer al poble en facilitar-li al PP que tornara a governar. ¿Ha reflexionat això que significava? Vosté anava a permetre nous temps de govern al partit dels corruptes, dels imputats, del Barcenas, dels que retallen drets civics com el de manifestació o opinió, o ara els de la dona.... per dir-ne només uns quants.
    Si tinguera un mínim de dignitat i de seny, després de vore com els jutges li van tombant una darrere l’altra totes les seues demandes, com li lleven la raó, com li diuen que vosté és una trànsfuga, com li demostren que no té ideologia per haver recolzat una moció il•legal contra l’esperit del transfugisme i contra el que demanava el partit en el qual es va presentar... En fi, una persona amb dos dits de front ja se n’hauria anat a casa.
    Però no, no dimitarà perquè vosté no s’ha quedat per treballar per Tavernes. Ja em dirà com es treballa per Tavernes a km. i km i sense poder atendre cap obligació com a regidor. Vosté s’ha quedat per fer valdre el rencor, l’enveja, la mala bava que té contra el govern que la va acollir. Vosté no està per Tavernes, sino per vengança i per odi, per fer mal, precisament tot el contrari del que ens vol transmetre en el seu missatge hipòcrita de Nadal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quanta ràbia gentola... Karina com solen fer els regidors ha felicitat el Nadal i vosaltres q no sabeu ni que significa el Nadal sheu posat a desbarrar.

      Molta gent progressista pensem que si la mocio haguera prosperat els xiquets tendrien les beques de menjador q Jordi els ha llevat, que ara Tavernes no tendria lalcalde q mes cobra de la Safor i que ja haguera baixat lIBI. I conste q a mi el PP en Valencia i Madrid em dona asco... Casi tant com lo q fan JJ i els seus socis aci en Tavernes. Us ha quedat clar?

      Eliminar
    2. Ves i contali els xistes a un atre! Ni beques, ni el sueldo ni monsargues

      Eliminar
    3. Efectivament això han pactat Esquerra Unida i el PSOE amb JJ. Ni beques, ni protecció del Bolomor, ni rebaixa de sous ni monsergues... Bueno monsergues de Rafa Xambó i Xavi Castillo a 12000 euros la monserga... Això si...

      Eliminar
    4. I t'oblides de la indigestió de botifarra que tenim els veıns de Tavernes.

      Eliminar
    5. Els veins de Tavernes nomes patixen indigestión de PP.

      Eliminar
    6. Nomes hi ha hagut u que cobrará 10.000 euros sense IVA: Arévalo. Eres un mentiroso: Xavi castillo 1.800 euros i xambo 1.500 euros i la mitad subvencionar per CulturArts. confesar o añoras de CAP a l'infern

      Eliminar
    7. Ara resulta que Jordi Juan también es assessor así te que vore amb les beques de la diputación. Será posible les troles que s'inventa la gent quan no te arguments

      Eliminar
    8. Anónimo de les 09'26: tu progresista? Els d'Espanya 2000 i els del PP son d'extrema es querrá al teu costat, Tu progresista? Els inocentes son dema.

      Eliminar
    9. Anónimo de les 19'04 enhorabona. Millor imposible per retratar ala tránsfuga.

      Eliminar
    10. Anónimo de les 9'26: sabemos que per la gent com tu Nadal es el temps en qué mostreu l hipocresía mes gran del mon i demaneu pels demes allo que els have u negat tot l any: treball, ajusta, beques, sanitat...

      Eliminar
    11. El que tenim es indigestio de corrupteles peperes

      Eliminar
  9. Per sort tot i que de moment Jordi amb laplaudiment dEsquerra Unida ha impedit votar les beques per a xiquets, la proteccio del Bolomor, la rebaixa de IBI etc...
    No podra impedir les eleccions... Ja ens contarem. A veure de qui te indigestio la gent si de Bononats, de Jordis o de Karines... a clar lo de Bononat no ho sabrem...lo dell són els projectes hidraulics i subterranis

    ResponderEliminar
  10. Les teues referencies a Bononad, com altres vegades fas a altres persones ratllen ja en la paranoia i la fixacio malaltissa.

    Crec que pots ja saber-ho i nomes cal vore qui hi havia a la plaça del poble defensant el PP i els seus en la moció de censura: ningú. Del poble ningú. En estos moments l'enquesta que es parlava l'altre dia en Gandia sobre intenció de vot a Tavernes, al PP de Tavernes vos en dona 4 i a la baixa més cada dia que passa. Ja pots pensar qui pugen no? No, no puja EU, ni Esquerra, ni Democrates (per ara, Enrique).

    De totes maneres no el preocupes: posareu una granera de candidat (amb perdo per a la granera) i traureu concejals. El poble és així i els partits grans teniu eixa gracia especial, es presente qui es presente te regidors.

    Pero ara mateix, no veus l'acte que fereu de presentació del Pla d'Ocupació de la Generalitat? Buit
    No vas vore l'altre dia l'acte de turisme amb parlaments de gent del PP? Buit
    No veus que la gent si pot ni vos saluda pel carrer?

    I ara quan explote el PP amb tots els lios interns, amb Ferrando que està fins els c.... de tots els desficacis, amb un Manolo que no voldrà solatar el mos i menys ara quan saps que no eixira d'assessor i com advocat o passant d'advocat després dels èxits últims te menos pervindre que un entrepa a la porta de Caritas, amb una Inma que vol poder acostat al poder de l'Esglesia i quan se sapia el tapado candidat - no es regidor-, ens anem a riure molt en vore que quedarà del PP.
    Arreplegueu els mobles que pugueu, que el futur el teniu negre.

    Preocupat de vosaltres, que prou faena teniu si voleu que el barco no s'afone del tot i deixa als altres tranquils. Que no els has de solucionar res. Arregla primer ta casa.

    ResponderEliminar
  11. Ah,val.Ja esta clar perquè ningú del govern (fora de Carme,clar) acudí a l'acte de turisme.Crec que turisme encara es una regidoria del govern, i que tambe afecta a la gent del poble. Pero com que hi havia gent del PP havia que fer-li el buit (i per extensió tambe a Carme). Molt lleig i significatiu el que feu a Carme despres de les besades i abraços de la moció, al menys haver fet costat a l'acte de Carme amb altres ponents i politics. Crec que el Bloc simplifica molt quan Martina tot un sector productiu i un departament de l'Ajuntament nomes per fer enemic a Aceplat o algun que altre funcionari, deveren tenir-ho també en compte en donar-li'l a Carmen. Si foren honrats no deurien parlar-ne mes sobre turisme ni inclou-re'l al pròxim programa electoral.
    I Enrique, iluso, encara creia que a la cloenda tindrien vergonya de no aparèixer. Estos son mes integristes del que creies!

    ResponderEliminar