jueves, 12 de diciembre de 2013

MARATÒ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Se celebra a Tavernes la Primera Marató Contra la Violència de Gènere

Ha estat un jove de Tavernes, Aarón Bataller, participant del projecte Thing Big de Telefònica, on va aconseguir una subvenció per al desenvolupament a Tavernes de diversos esdeveniments socials col·lectius per als més jóvens, qui ha organitzat aquesta primera marató contra la violència de gènere que se celebrarà a Tavernes el proper divendres 14 de desembre.
 
La marató, que té com a lema “contra la violència, tolerància zero”, començarà a les 10:00 hores del matí, des del carrer de Sant Josep, direcció carrer Barranc, passant per Sant Benet i novament tornada al carrer de Sant Josep, tot just a les portes de la seu del Centre Juvenil Musical El Fènix.

Aarón, per a tirar endavant aquest projecte, a més de comptar amb l'ajuda econòmica de la subvenció que li ha atorgat Telefònica pel seu projecte juvenil presentat, té com a col·laboradors d'aquesta cursa popular, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, la Banda de Tambors i Cornetes CJM el Fènix –de la qual és membre–, el Centre Esportiu La Factoria, el Club d'Atletisme la Valldigna i la Mancomunitat de Municipis de la Valldigna. Sent una activitat gratuïta i oberta a tots els qui hi vulguen participar.

No ha estat aquest el primer esdeveniment organitzat per aquest jove valler, doncs el passat estiu ja va organitzar, amb la col·laboració de Telefònica, l'Ajuntament de Tavernes i la Banda CJM El Fènix, un cap de setmana replet d'activitats, entre elles, concerts, paella de germanor, etc.

Des d'ací li donem la nostra enhorabona per aquesta iniciativa, i per descomptat, vos encoratgem a tots perquè s'uniu al projecte i tots junts fem costat a aquest jove conciutadà nostre.


3 comentarios:

  1. Ara, per ser el xiquet protagoniste de la Fénix s'apuntaran a l'acte tots els del PP i es desentendran els de Bloc i PSOE. Ja estic veient-ho. No els importa el missatge, sols els vots. Llàstima de la estratègia, abans als barris alts del poble, com a obrers, el PP no en treia ni un vot.
    Enhorabona Vicentet, a tu i a tots els de la Fènix, vosaltres si que feu ajuda social i no els politics barallant-se per qui dona o lleva beques!!

    ResponderEliminar
  2. I amb eixe circuit es pretén córrer 42,195 metres?! Quantes voltes hi ha previstes?

    ResponderEliminar