sábado, 28 de diciembre de 2013

Nota de Premsa de NNGG del PP : DESCOMPTES PER A TOTS EN EL FESTIVERN

NNGG de Tavernes sol·licita que els descomptes en el Festivern siguen per 
tots els jóvens de Tavernes
A principis d'octubre vam conéixer per les xarxes socials que el Festivern tornava una altra vegada a Tavernes, al novembre ens assabentem de la llista dels grups que participaran en l'edició d'enguany i de l'inici de la venda de l'anticipada d'entrades a 23 euros en punts de venda anticipats, a 23 euros mes gastos de gestió si s'adquirixen online a través d'una web catalana o a 26 euros si es compren en taquilla
Este és el tercer any que este festival se celebra en la nostra població i el Partit Popular, davant de la insensibilitat d'anys anteriors del govern dels senyors Juan i Borrás, va fer en el ple la petició que els nostres jóvens disfrutaren d'algun privilegi com un descompte en l'entrada.
Un mes després de la posada en venda de les entrades el bipartit anuncia que s'acceptava la proposta del Paritdo Popular i que haurien descomptes per a tots els jóvens de Tavernes. Fins ací tot va ser una gran notícia per als jóvens de Tavernes que acudiran al Festivern, però van afegir una condició molt important per a poder obtindre la dita rebaixa. A més de ser ciutadà de Tavernes cal tindre el carnet jove de la generalitat que té un cost de 8'24 euros; o siga que els que no tenen el carnet jove no tindran descompte i si se'l trauen ara, per a tindre descompte, el cost del carnet és superior al descompte obtingut.
Des de Noves Generacions del Partit Popular volem posar de manifest la poca preocupació pels jóvens de la nostra ciutat per part de l'actual govern. Volem destacar que la cortina de fum propagandística que el bipartit s'ha adjudicat oculta la voluntat de buscar el benefici de l'empresa que organitza el Festivern i no el dels jóvens de Tavernes posant traves perquè no tots disfruten del descompte ja que no tots disposen del carnet jove.
Entenem que el descompte únicament es farà en taquilla a tots els que complisquen els dits requisits amb un preu final de 20 euros. També denunciem la lentitud que el bipartit ja que ha anunciat el descompte un mes després de posar-se a la venda les entrades i que hi ha perjudicat els jóvens de Tavernes que han sigut previsors i ja han comprat l'entrada. Res ha informat l'ajuntament de com es pot recuperar el que han pagat de mes per les entrades.Exigim que es de solució als jóvens de Tavernes que han comprat l'entrada anticipadament i no s'han beneficiat del descompte per la lentitud de l'alcalde Jordi Juan.
Els jóvens del Partit Popular instem al govern local que pense un poc més en els habitants del nostre poble i no tant en el benefici d'empreses de fora. El Festivern és un acte de molta repercussió entre els jóvens i, ja que ens aporta moltes coses positives, intenten vostés aportar alguna cosa també.

30 comentarios:

  1. Jajajajaja pobrets, que no pinten fava.
    Ara falta la nota de Karina!

    ResponderEliminar
  2. Res de descomptes.
    El Festivern hauria de ser gratis per a tots els de Tavernes sense limit d'edat que ho estem pagant i ben pagat amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
  3. Ara resulta que nomes els joves tenen dret al descompte en un event de marcat caràcter cultural com no es cansa de dir el Bloc.No hi ha joves que tinguen situació econòmica bona ni gent mes major que vaja justa de diners,amb la qual cosa es dona un agravi comparatiu a qui no tinga el carnet jove.Dona la impressió que el Bloc vol aprofitar a qui creu la seua clientela entre els votants polititzant l'event.Així no deixaran mai de ser sempre els mateixos 4 gats,cal fer polítiques per a tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així es i crec que ja que gasten les nostres instalacions a cost 0 que menys que tots els de Tavernes, majors i joves tinguen entrada gratis? Perque els desperfectes q ocasionen ells no ho pagen sino tots els ciutadans de Tavernes vagen o no al Festivern.

      Eliminar
  4. Al meu carrer han llevat un contenidor de fem, estará al Festivern?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També he notat a faltar un altre al carrer de baix de ma casa.

      Eliminar
  5. Prop del meu carrer també, de segur que está al Festivern.

    ResponderEliminar
  6. Ja ja ja ja aja Totes eixes tonteries que teniu escriutes en la nota i demes destarifos no se les cregueu. Ara va i son els mes defensors del Festivern i de la musica en valencià.

    I K M continua amb la seua demagogia barateta: un agravi comparatiu el carnet jove? Tot lo que s'aplica en el carnet jove sera un agravi comparatiu. Pues n'hi ha mils i mils d'agravis i de sempre que ja fa anys que esta el carnet jove. ¿i que diuen d'eixe agravi els nostres companys els joves peperos, perquè el Carnet Jove està impulsat potenciat pel PP i la Generalitat.
    Cal que fem persona non grata a KM que no ens vol gens als joves ni que tingam beneficis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dir que els "majors" tenen el mateix dret a la cultura i que hui en dia no correspon en gens gent jove amb insolvència ecoñomica, per a tu es no voler als joves. Demagògia barata.
      Aneu a fer apologia del Bloc a NNGG, no s'extranyaran gens allí de les vostres idees i menys dels vostres mètodes.
      Tu de jove tens el que jo de fatxa.

      Eliminar
  7. Dos any sense cap descompte per als del poble i ara ho fan tard i posant obstacles com el carnet jove o l'edat.
    Els del poble sols som bons per pagar impostos.

    ResponderEliminar
  8. Estan llevant contenidors del poble i portantlos al Festivern.
    Tot per al Festivern!!!

    ResponderEliminar
  9. Son uns sectaris. Sols fan festa per als seus.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això sí, amb els impostos de tots. Què ens costa als vallers el festivern?

      Eliminar
  10. Els del festivern han omplit el pavellò multiusos de cartells catalanistes i independentistes.
    Eixe és el turisme que vol Jordi a Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens pots enviar imatges al correu electronic ? Gracies . El tens a la part de dalt a la dreta .

      Eliminar
    2. Ací falta un comentari. Si que t'ha sabut mal que el digueren que anares tu a fer-les que no mosseguen.

      Eliminar
  11. Quadrilla de desficiosos que res vos pareix be... Amargats! Deixeu-nos disfrutar!!!! Com i de la forma que vulgam!! Lo demes tonteries... La gent no es calfa el cap per 2 euros si veritablement te gust de anar als concerts i passar-ho be en un dels majors festivals q tenim!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ningu es calfa per 2€ pero... que pasa amb les instal·lacions que utilitzen GRATIS i que despres TOT el poble ha de pagar? Creus deveres que el poble no gasta diners en les reparacions despres? L'any passat TAVERNES va pagar més de 6.000€ que eixiren de la butxaca de tots els ciutadans... 2€ no son res pero 6.000€ si.

      Eliminar
  12. Tot el que ha passat es una vergonya. Ací ens estan invadint amb banderoles i paperots per les parets. El que no saben o pareix que no volen sabero esque totes les destrosses que facen les hem de pagar els ciutadans de tavernes. I de segur que quan arribe el recibo de la contribució no demanen carnet jove per a fer descomptes.

    ResponderEliminar
  13. L'entrada al festivern si que és gratis però sols per als del bipartit i tots els seus amics i familiars

    ResponderEliminar
  14. JJ està contribuint als beneficis del Festivern SL posant-los els serveis municipals a cost 0!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fa un poc de propaganda donant tickets als comerços per a que la gent compre al poble, però ell compra fora (Les empreses Festivern SL i altres son forasteres) i els perjudica.

      Jordi Juan es burla de tot el món.

      Eliminar
  15. Anim, que tirar viri és debades! Desfogueu-vos ara que podeu, que esteu molt amargats!

    Segur que no fan tantes destrosses com les que heu deixat els del PP: 2'4 milions en un aparcament que no val res, una zona verda de passeig que en la vida es recuperarà i una piscina que al pas que anem vorem quan disfrutem. Això si que son destrosses! I milionaries!
    Ale, mes llenya perque es desfogueu i es calfeu, que l'electricitat va cara i des de que està el PP mes encara.

    ResponderEliminar
  16. Totes eixes animalaes aneu i digueu-les als del comerços, bar i similars. Pa de blat estava amb cua i bona cua per a comprar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues l'any que ve que pague les despeses del Festivern el Pa de Blat,L'Excusa Perfecta,Mercadona i Mei-Zhou. Que els ho propose JJ l'any que ve a vore que diuen.

      Eliminar
  17. Si es doneu conter els que anem al Festivern paguem gustosament l'entrada,i de tots els peperets que estan demanant la rebaixa no en te que anar cap.Nomes marejar prou com sempre....Ara,si que opine q lo del carnet jove no es correcte,jo amb 30 i pico no tinc carnet jove,amb el dni tindria que ser suficient.Pero be,l'any que be vorem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entonces que parles...? Si llegeixes be l'article ho diu ben clar. Descomptes sense carnet jove i per a tots els joves de tavernes

      Eliminar
  18. mini peperos que volen descomptes pal festivern jajajajajaja. Que aneu a anar o que? Esperem que no pq agosaes que vosatros i els maxi peperos eu critiqueu bona cosa. Espere no vore ningun per alli pq aixo seria HIPOCRESIA

    ResponderEliminar
  19. La fórmula 1 era gratuita per als valencians? Tenía algú una rebaixa? GRÀCIES al Festivern per donar-li vida al nostre poble i deixar diners per als nostres comerços.

    La evolució de la nit de cap d'any a Tavernes ha sigut molt positiva, mai en la vida havía tingut vida este poble eixa nit. Als meus 40 anys, mai havía vist unes nits així, amb ambient, amb ganes d'eixir al carrer com si fora una nit d'estiu… I damunt deixant diners per als comerços del poble: bars, restaurants, pubs, supermercats, serveis…

    Que vinguen més de 5.000 persones durant 3 díes i 2 nits… Deixa diners per al poble, sí o sí.

    Que els comerciants de la platja estan cabrejats? És evident, però jo no vull anar a morir a la platja com quan era jove… M'agrada més el poble, que anem a fer.

    ResponderEliminar