sábado, 21 de diciembre de 2013

HUÍ DISSABTE PAELLA SOLIDARIA


Huí a les dos del migdia i en el salò de dalt de l'Unió Musical, s'ha portat a cap una acció solidaria més dins de la campanya de les 300 caixes, mitjansant una paella en la que han participat repressentants d' associacions locals de tot tipus (polítiques, socials, esportives, culturals , veïnals, etc .). 



Fotos del acte de huí amb tots els representants de les 
diverses associacions de tot tipus pressents en l'acte . 

14 comentarios:

  1. Es molt curios vore en La Cotorra una imatge molt similar a esta, pero una gran diferencia, de manera anem a dir "accidental" en la imatge de La Cotorra no apareixen les cinc primeres persones que hi ha a l'esquerra en esta.
    No canviaran mai.....

    ResponderEliminar
  2. Curiosamente han fulminado a Manolo Vidal , Salva Sansaloni , Juanvi Salavert i de rebote a la pobre Angelita , a la señora de Acude y a otro que no se quien es . U a Estruch no porque ha quedado ahi escondidito detras de Eugenio el de la Cruz Roja. Cutre salchichero.

    ResponderEliminar
  3. Esta es la gent que diu que son transparents....
    jajajajaja amaguen lo que no els interesa.

    ResponderEliminar
  4. Es plenen la boca parlant de falta de transparencia i manipulació. Si algún dia arriben al poder (a nivel autonòmic) tornarem a tenir un Canal 9 manipulat i com agencia de col.locació (una calcomanía del que ha fet el PP). En el temps ja ho vorem.

    ResponderEliminar
  5. No passa res. d'ara endavant han de colocar-se els membres dels partits corresponents alternativament, així si tallen s'en deixaran de tots els partits. Si el cap de protocol d l'Ajuntament ho deixa fer.

    ResponderEliminar
  6. La cotorra farà que Jordi Juan isca de l'alcaldia. Gràcies a la seua manipulació la imatge de Jordi s'esta veient tacada pels rumors de qui meneja els fils de la cotorra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ja ja ja. Estic amb tu amic de les 01.01 però davant tantes rucades a més del ja, ja, ja, ja em qüestione si no serà questió de plorar en vore el poc trellat-seny que tenen alguns.

      No tenim tots ni podem pagar-nos l'equip meravellós de Teodoro per a fer fotos amb supose un gran angular de 14mm i 2'8f i sensor full frame. Jo no arribe a eixos extrems i he complit el meu objectiu perquè fotografie el que m'interessa i pel que veig amb gran èxit donades les reaccions ultramontanes de més d'un i després envie les meus fotos a qui vullc, com Teodoro les passa a qui vol.

      ¿Que dius? Que la Cotorra farà que Jordi Juan isca de l'alcaldia? Millor per a vosaltres, no? No sé de què esqueixeu. Jo en el vostre cas estaria content, està treballant per a vosaltres i els vostres interessos.

      Però sabeu que això no és aixina.

      Eliminar
    2. Per qué has de clavar ací a Teodoro?
      Treballa eixe home per a algú públic?
      Pues pot fer les fotos que vullga,com vullga i passar-li-les a qui vullga. Exactament com tú. Si l'home té gust de tindre angulars i sensors, tú quin problema tens?

      Eliminar
    3. Ací ningu s'ha clavat amb Teodoro. Simplement he dit que tots no tenim per a pagar-nos un gran equip i si Paco Teodoro el té se suposa perquè se'l pot pagar i sort d'ell si s'ho pot pagar, jo no puc, o li'l pagara algu abans. I no vaig a fer cas de rumors sobre això que també els hi ha
      No vegues fantasmes on no hi ha i ningú s'ha ficat en la faena d'ell, ben fet i ben completa sempre.
      S'ha dit que té un bon equip i envia fotos a qui vol o li les demana. I això es una veritat tan gran com un temple.

      Eliminar
  7. Rumors? està mes clar que l´aigua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que està mes clar que l'aigua es que només els boniatos acusen sense cap prova, clar està anònimament, perquè no tenen castanyes de donar la cara. Ací hi ha un tonto a les tres que afirma que a Paco Teodoro el PP li va regalar un equip de fotografía. Em pareix molt fort que es publiquern este tipus d acusacions.

      Eliminar
  8. Pues no vec res clar. En Tavernes sempre sa dit que no cregues res de lo que el diguen i de lo que veges la mitat. Massa para la carabasa. Cada dia dia estic mes convensut que mos enganyen i pasa com tantes cosses que tots miren al testaferro i per un atre canto atres fan la faena.
    Estos san ansenyat molt pronte.

    ResponderEliminar