jueves, 12 de diciembre de 2013

ESPORT SOLIDARI : 300 caixes de solidaritat

El Tavernes Rugby Club se suma a la campanya de les 300 caixes organitzant un partit solidari per aquest diumenge 15 de desembre
El Tavernes Rugby Club, a l'igual que molts altres clubs esportius de Tavernes, un any més ha volgut sumar-se a la campanya de les 300 caixes solidàries i, aquest diumenge, 15 de desembre, a les 12 hores, en el Camp del Vergert, es disputarà un partit solidari que enfrontarà l'equip de primera autonòmica del Tavernes Rugby Club a l'Akra Bàrbara RC d'Alacant, en el que serà l'últim partit de l'any. El partit s'espera siga de màxima rivalitat.
El Club fa una crida a tots els socis, simpatitzants i veïns de la Valldigna en general, perquè hi acudisquen a gaudir d'aquest partit que s'espera d'allò més intens i emocionant. S'hi pot col·laborant oferint, almenys, un quilo o altra quantitat d'aliments no peribles els quals seran destinats a la campanya de les 300 caixes solidàries. Aquestes caixes seran distribuïdes entre les famílies de la Valldigna més desfavorides pels voluntaris de Creu Roja i l'Economat de Càritas Interparroquial.
No falteu a la cita, vos esperem a tots i totes. Tots junts ho aconseguirem!!

El Club de Tennis Valldigna organitza aquest dissabte 14 de desembre, multitud d'activitats solidàries

El Club de Tennis la Valldigna enguany tira la casa per la finestra i, sumant-se una vegada més a la campanya de les 300 caixes d'aliments per a les famílies de la Valldigna més desfavorides, ha organitzat per al proper dissabte 14 de desembre, durant tot el dia, diversitat d'activitats esportives obertes a tots aquells que hi vulguen participar. Només cal col·laborar amb, almenys, un quilo/litre o més d'aliments destinats a un projecte solidari al qual s'hi han sumat molts dels clubs esportius de Tavernes.
De les activitats programades, esmentem al matí i a partir de les 9:30 hores sessions d'Spining, Aquafitness i Body Power i per la vesprada, a partir de les 16:30 hores, partides de Pàdel (6 americans de 5 jugadors).

 Els horaris de les activitats són els següents:

·         De 09:30 a 10:20h.- Body power
·         De 10:30 a 11:20h.- Spinning
·         De 11:30 a 12:20h.- Spinning
·         De 12:30 a 13:20h.- Spinning
·         De 10:00 a 10:50h.- Aquafitness
·         De 11:00 a 11:50h.- Aquafitness

 Pàdel:
·         De 16:00 a 17:30h.- S’hi disputaran 3 americans oberts: 1 masculí, 1 femení i 1 infantil. Tots els que vulguen s'han d'escriure abans.
·         De 17:30 a 19:00h.- 3 americans entre els jugadors dels equips del club: 2 masculins i 1 femení.

A més d'aquestes activitats del dissabte 14, el Club de Tennis, i com ja fa els darrers 6 anys, ha organitzat per a l'últim dia de l'any, 31 de desembre, la tradicional Curs de Sant Silvestre, oberta a tot el públic en general. Cal aportar igualment aliments per a participar-hi.

Per a reservar la teua plaça en qualsevol de les activitats programades al matí, posat en contacte amb el Club de Tennis el més prompte millor, ja que són limitades. En la seua web tens tota la informació: www.ctvalldigna.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario