miércoles, 25 de diciembre de 2013

Felicitació de Nadal de Demòcrates



Felicitació Nadal 2013

En les nostres primeres Pasqües, reivindica una forma de fer política “honrada i compromesa amb el ciutadà”
 El nadal ja està ací. Per a alguns serà un nadal més, però en el cas de Demòcrates Valencians esta és una data important, ja que és la primera des que la nostra jove formació va començar a donar els seus passos inicials a mitjan 2013. Per açò des de la gestora de la formació, integrada per diferents partits polítics independents de les nostres comarques, hem volgut “donar un missatge d’il·lusió a tot el poble valencià, per la qual cosa esperem que tots passen unes bones festes al costat dels seus éssers més volguts”.
 Des de Demòcrates Valencians destaquem que, “per davant ens espera un dur treball, del que hem de ser conscients que s’ha de realitzar a poc a poc perquè estiga ben fet i tinga una bona base, la qual cosa ens assegurarà uns bons resultats en un futur”. En la nostra felicitació, la gestora posa l’accent principalment que “hem de fer partícip a la gent jove dels nostres pobles d’este projecte il·lusionant que és Demòcrates Valencians, un projecte de regeneració política que pretén donar a conèixer que la política pot ser entesa d’una altra manera a com la viuen molts a dia de hui: d’una manera honrada i compromesa amb el ciutadà”.
En estes dates nadalenques, membres dels diferents partits independents que formen la coalició valencianista han assistit en Tavernes de la Valldigna a un menjar de germanor. Després de la celebració Demòcrates Valencians ha visitat el monestir de Santa María de la Valldigna, principal punt polític de l’antiga Corona de València. Este escenari ha servit als assistents per a “desitjar que 2014 siga molt productiu per a la nostra terra, un any que serà el de la consolidació de Demòcrates Valencians com una vertadera opció política autonòmica”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario