martes, 24 de diciembre de 2013

El Quadern té ciencia infussa / NOTA DE PREMSA DEL PP SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TEMA MOCIÓ DE CENSURA

Son les 13:00 hs de huí dia 24, nosaltres havem conegut el tema de la sentència ( i la tenim i tot ) del jutjat de lo contenciós nº 8 esta matí sobre les nou, ho hem publicat després de analitzar-la detingudament, a les 9:47 hs (vore següent article ) , i a estes hores ni un membre del equip de govern ni familiars directíssims del Alcalde saben rés sobre el tema .

I nosaltres com ho sabem , em pregunta dit familiar , tot extanyat ? Ciència infusa ? No, gent que confía amb nosaltres , a més que una sentència es quelcom públic i no es pot amagar, sería de gènere tonto . 

Igual fins la publiquem i tot, estem sopessant-ho .  Saluts a tothom .


NOTA DE PREMSA DEL PP 

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna ha tingut coneixement de la resolució judicial que desestima el recurs contenciós administratiu existent davant la decisió de la presidenta de la mesa d'edat de no permetre la votació de la moció de censura que es va intentar presentar davant el consistori.

El Grup Popular, com sempre ha fet, acata la sentència encara que no la comparteix, i estudiarà en els pròxims dies si la recorre, ja que no es tracta d'una sentència ferma.

Així mateix, el Partit Popular recorda que la moció va ser proposada atenent a unes mesures cautelars que permetien la seua presentació. Així es dedueix de l'exposició que realitza el propi fiscal. En tot moment es considera que la moció era completament legal, i que no va prosperar per no atendre la mesa d'edat a unes mesures cautelars que, amb posterioritat van ser modificades, però que en el temps de presentar la moció fixaven a l'edil Karina Vercher en el grup d'EU.

Davant un govern local en minoria de nacionalistes i socialistes, era obligació dels regidors del Partit Popular treballar directament per la nostra ciutat i els seus veïns en ser el grup més votat.

D'altra banda, cal recordar que existeix un segon contenciós interposat pel Grup Popular davant la decisió autoritària del Bipartit de no respectar la petició de l'oposició d'incloure en un ple extraordinari una sèrie de punts vitals per a la marxa de la ciutat de Tavernes.

Aquest segon recurs segueix el seu curs davant la falta de diàleg i consens que ha mostrat el govern de Juan en temes com les excessives pujades d'impostos i en concret de la coneguda contribució urbana, parlar sobre els sous dels polítics locals, el menyspreu per serveis com el pàrquing o la piscina, la manipulació mediàtica d'un gabinet de premsa i un BIM, o la falta de consens en temes de gran importància.

Des del Grup Popular continuarem treballant per la nostra ciutat, Tavernes de la Valldigna, i pels seus veïns.

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes i desitjar que el 2014 siga un any en el qual es creu en ocupació .

22 comentarios:

  1. El grup popular, com sempre fa, podria deixar de fer el ridicul, que ja la fet prou pactant i fent mocions ilegals en la transfuga de EU karina Vercher. Es vea a 10km que la maniobra del pp i karina juntament amb l'amic secretari ixiria el tir per la culata i ja son moltes les sentenciesen contra el seu objetiu. Tirar a JJ i manar a tota costa. El poder siga de la forma que siga. Pues ale! Ahi teniu! Ara a les proximes juntets de la ma

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Recorda que sou igualets, uns de forma (irregular, que no il.legal) i altres baix sospites de presumptes amenaces.

      Eliminar
    2. A les pròximes a veure qui agarra de la maneta al Bloc.... El PSOE? no crec... Estan farts dels radicals del Bloc. Ja els coneixen en tots els llocs.... on han pactat han acabat fatal,

      Eliminar
  2. El Partit Popular podria deixar, encara que estem en Nadal, de vendre i fer fum i no mesclar las xurras con la merinas, o siga no unir la moció de censura amb el tema del plenari d'agost, on li recomanem que es llija l'informe del secretari de l'Ajuntament de Montserrat.
    El PP en la seua nota de premsa i davant la falta d'arguments i el revolco que li han pegat, fa una manipulacio de la sentencia d'ara en voler que la gent mira un plenari on el secretari va dir que estaven envaint competencies d'alcaldia. Com en Montserrat.

    Esta mot bé que estem a Nadal pero "a 25 de desembre FUM FUM FUM" deixem-ho per a les nostres corals de Tavernes, a les quals felicito, per tant be com han cantat les nadales , ben lluny de les "cantades" (en sentit ironic) del PP.

    I normal. Amb el palo que vos peguen ( I van... són tres o quatre?) que aneu a dir. ¿Com que acateu però no compartiu? Normal si anara al vostre favor besarieu fins i tot al jutge. Si tingureu un mínim de dignitat els regidors del PP, TOTS SENSE EXCLUSIO QUE FIRMAREU TOTS, dimitireu pequè es ve clarament que nomes volieu manar. Com fora, fins anar de la mà ( i de la mà heu anat) d'una transfuga sense ideologia.
    DIMITIU i que entre gent integra.

    Montserrat en la premsa on com podeu vore es un cas semblant al de Tavernes del ple d'agost amb un informe semblant al de Tavernes: l'oposicio no pot proposar sous.

    Los seis concejales del Partido Popular de Montserrat abandonaron la sesión en el transcurso del segundo pleno extraordinario convocado para la tarde de ayer al no estar de acuerdo con el hecho de que no se votaran los cinco puntos que habían pedido, tras solicitar cuatro de los ediles, la convocatoria. Asimismo, los populares anunciaron que acudirán al juzgado ante lo que consideran una decisión «dictatorial».
    En concreto, en esta sesión se pedía, por parte de cuatro ediles del PP, que se redujera el sueldo del alcalde a los 1.500 euros brutos al mes, que se bajara el sueldo de la concejala con dedicación parcial a 200 euros brutos al mes y que los asistentes a la Junta de Gobierno local cobraran 50 euros por encuentro.

    El alcalde de la localidad, el socialista Josep Maria Mas, se apoyó en un informe del secretario para decidir que no se podían votar esos asuntos e invitó a los populares a acudir al recurso contencioso administrativo si no estaban de acuerdo con el informe del secretario.

    Respecto a la fijación de retribuciones, las mismas, según el secretario, «serán propuestas al pleno por la Alcaldía, y en ningún caso por los concejales, al igual que las dedicaciones exclusivas y parciales, y cualquier otras remuneraciones de los miembros corporativos, competencia ésta exclusiva y excluyente de la Alcaldía, y si no es por medio de ese procedimiento, no pueden adoptarse los acuerdos de competencia del pleno municipal».

    De res per la informació.

    ResponderEliminar
  3. No comprenc a que venen les seues paraules de què els familiars directíssim de l'alcalde ho havien de saber. Tampoc sabem si parla de pares, germans, cosins germans però és igual. Considere que estan fora de lloc i dites sense cap justificacióo.

    ¿Vol dir amb elles que els familiars de l'alcalde són part del procés? ¿I per això han de tindre el privilegi què el procurador els ho comunique a ells la sentència de seguida? ¿Vols dir que els familiars tenen línia directa amb al jutge per saber-ho igual que els procuradors?

    Crec que és una referència desafortunada que sobra, que ací realment no son part del procés i per tant ni nomenar-los calia a no ser que vosté vol que li fem una altra lectura i pensem tots que vosté és tan efeicaç, sagaç i complidor que saps una cosa abans que els familiars i que el mateix alcalde. No crec, però fa eixa impressió.

    Però oblida que açò, Enrique Estruch, és un tema politic, entre els partits del consistori, on particulars, com són els familiars de l'alcalde, no han participat en el procés i per tant no tenen res a vore, ni se'ls ha de comunicar res.

    De tota, manera, i tal com jo veig la cosa i com funciona a nivell de jutjat potser - he dit potser, per no dir segurament- el jutge va afegir ahir la sentencia en la Lexnet perquè els procuradors la tinguen i la puguen comunicar oficialment el dia 26, que és el dia en que tindrà efectes legals, o siga el dia oficial de comunicació a parts ha de ser el 26. Això no val dir que el procurador que ja en te conexiement la comunique als clients abans, però els efectes legals quan se'ls la passe en paper, serà si això va passar ahir, el dia 26. I serà el 27, l'endema, quan comença el plaç per poder recurrir. (Vale, li disculpe a vosté que no sapiga perquè no es procurador com funciona la Lexnet).

    Aci, jo calcule que ahir encara i tardet, el procurador del PP va coneixer per la lexnet la sentencia i la va donar al PP, encara que la comunicació a efectes legals es contarà com el dia 26. I el procurador del govern municipal potser s'espere al dia oficial en fer efectes el 26. No crec anar massa desencaminat, pero comprendrà ho dic en base en l'experiencia en l'ús de la Lexnet.

    Salutacions, i fins el 26 que serà oficialment quan s'ha de comunicar.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies per ilustrar-nos de com funciona el Lexnet , però sòls dic el que dic, i es que s' han assebentat per mi , pel que deduïsc que el senyor Alcalde ho no ho sabía a eixes hores, o no li ha ho dit als seus més directes, el que m'extranya i vosté sap molt bé el perquè , ni tampoc alts càrrecs de Compromís com he sabut fa uns minuts, s'han assebentat sobre les 10 segons m'han dit .

    I com vosté sap , pot ser que els procuradors d'una part i altra no es vajen assabentat al mateix temps si no un abans que l'altre i ho vaja comunicat inmediàtament a la seua part , o al mateix temps però per feina o per qualsevol altre motiu no ho vajen comunicat d'inmediat al seu representat .

    En tot cas, vol dir vosté que en cas de saber-ho i sent favorable al seus interessos una de les parts no ho vaja comentat amb els seus familars directísims ? . L,altra sobre ser-los desfavorables a mi ma informat sobre les nou del matí, i no soc rés d'ells ...

    Però bé, es de gènere tonto polemitzar sobre este tema, jo sòls he mostrat la meua sorpresa quant els he anomenat que estaríen contents i m'han dit que no sabíen rés i m'han demant que els informara .

    Bons nadals i el divendres més .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qué mal vos senta enterar-se els últims. I més encara que ací es publique abans que a la cotorra. Això vos sap més mal i no vos deixa disfrutar de la sentencia judicial.

      Eliminar
  5. Per anar a un jui o pleit has de tindre en compte tres regles que el PP no tenia. Primera la raó, segon qui li la poguera defendre, 35 .000 euros tingueren la culpa si ho feia Garrigues, i tercer que li la donen, i no esta la justicia per a donar raons a qui no col.labora amb ella fent un ridicul mundial i desfent la marca espanya, al no donar tota la informació a un jutge seu com el Ruz. no van els aires al favor dels malversadors. EL PP SOLS TENIA UNA RAÓ que el poble hauria de saber, i vosté Enrique la sap, contava unicament amb el secretari de l'ajuntament. Conegut actualment en el mon dels secretaris municipal com el secretari de la moció de censura.
    Karina si tenia raons, l'havien tirat, provava sort, els diners eren del PP, i si trobava una jutgessa com l'anterior de categoria.
    Senyor Vidal, li queda poc i ja pot fer poc, a vosté que el pugen en càrrec i deixens tranquils que no ha sabut ni sap defensar els seus, com es veu, ni coneix com funciona la justicia. Ja que va contar en politics portant-los a un ridicul espantós. DEURIA DIMITIR PER NO SABER I FIAR-SE DEL SECRETARI. SER LA SEUA MARIONETA amb els fils de Karina.

    ResponderEliminar
  6. Tots culpables, Vidal i els regidors que firmaren els papers despres d'ells sense preocupar-se dels aspectes i de que firmaven . Per tant tots dimissió. Si estos firmen amb el seu nom en coses que els poden portar al ridicul personal, com aixina ha sigut, ja em direu que firmaran quan estiguen en l'Ajuntament si alguna volta manen i alló que firmen no es seu i no ho han de pagar ells sino el poble.

    I el secretari despres de la sentencia i sabent com sabia de dies arrere de la mocio de les sentencies com la d'Asturies i que anava a perdre i va continuar amb el plenari, el millor que podria fer es deixar l'Ajuntament i demanar el trasllat a un altre poble.
    Aci tota la vida sera el que va defensar una mocio de censura que s'ha demostrat il·legal.

    ResponderEliminar
  7. Xe no feia falta que entrara Perfecto com a Regidor i encara tinguera mes aires. Hi han altres que també els agrada atacar al Secretari General de l´Ajuntament. Perfecto ha creiat una bona escola.

    ResponderEliminar
  8. Mai m'haguera pensat que a estos del Bloc els agradara tant el "POLITIQUEO". Están sempre amargats i no disfruten de les festes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I com saps que son del bloc, compromis o del partit antitaurino? I si tan poc te agrada el politiqueig que fas tu aci? No serás tu el amargat que vos han portat carbó en forma de sentencia? O es que no teniu prou de fer el ridicul que vos ho te que dir un jutge?

      Eliminar
  9. Com serà la relació entre Perfecto i el secretari que tant ha criticat?
    Segur que hi ha més d'un enfrontament perquè Perfecto li te ganes al secretari.

    ResponderEliminar
  10. El pp acata la sentencia i tots aplaudim!

    ResponderEliminar
  11. pero que es penseu la gent de mala dreta, que podeu continuar fent el que heu fet, tractar Tavernes com un coto particular de quatre desanimats, signant factures sense comprovar, projectes faraònics amb diners del poble com la piscina, només lampliació per al baret quatre cents mil euros, el parquing, vaja regal i incompetència de Vidal. Unes persones regidors volien continuar en la mateixa politica del poble paga i a mi dona'm el que siga. JORDI JUAN en majúscules va dir que no. I els bons han tornat a guanyar per ètica i dret. La resta esta clar
    no us importa gens Tavernes ni la seua situació, voleu amb una transfuga, esta clar , no?, seguir explotant un poble com heu fet. Lajusticia diu que prou, esta vegada guanyen, esperem que ja sempre, els bons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles de bons i roïns. Per a mi sou tots roïns. JJ s'ha tirat a la política per ser un jornaler més. Haguera pogut fer com Vanessa, dedicar-se a una professió més digna que la del politiqueo. Vorem JJ quan vulgues tornar al teu lloc de treball si existeix la teua plaça o l'han fulminada. El quan dependrà del que tardes en perdre el jornal que tens a l'ajuntament

      Eliminar
    2. I tu de que el preocupes? Ni que li hagueres de donar treball tu.
      El problema que tindrà es que allí on vaja el voldran. Nomes mostrant el curriculum acadèmic i després el politic explicant la gestio del poble i el tipus de poble que va trobar i com el deixarà de sanejat i damunt pegant-li en els morros al PP amb tota una victoria política davant una moció de censura, xe, que segur que les portes de mil i mil empreses obertes per a treball i no com alguns que han de mendigar carrecs a dit d'assessor.

      Eliminar
    3. El sanejament és competencia de Victor Borràs. Jordi no ha pegat ni xapa. L'unic que ha fet es cobrar el sou i armar cacau a Pasqua barallant-se amb un favarero.

      Eliminar
    4. Quanta rabia pepera es respira per aci... Ja no tenen credibilitat politica i sols els queda la bulla, intentar crispar, dividir a la gent i les desqualificacions! Pues ale, seguiu! Q la gent ja vos te calats!
      Sempre podeu fer altra moció ilegal amb transfuga inclosa.

      Eliminar
  12. Que pinten açi els familiars de l'alcalde?

    ResponderEliminar
  13. Manolo vete ya y deja paso a inma tudela

    ResponderEliminar
  14. Mare meua, no Manolo. Inma Tudela no, mare meua.

    ResponderEliminar