viernes, 13 de diciembre de 2013

AHIR SEGONA SESSIÓ DE LES JORNADES DE TURISME A LA VALLDIGNA

Si la de dimarts va ser una bona sessió , la de ahir va ser si cap més amena per dos raons fonamentals, com que es parlà de coses " palpables " i que a més coneguem, com son les alternatives turístiques de natura en la nostra subcomarca .

Així, començà la sessió Juan Tormo , Arquitècte Municipal local , el qual va expossar les infraestructures verdes de La Valldigna : LIC'S , zones humides, corredors fluvials, etc .

Després prengué la paraula Jordi Talens , secretari del Centre Excursionista valler, el qual parlà sobre activitats esportives com l'escalada o l'espeología i la gran quantitat i qualitat que tenim en La Valldigna d' entorns per a practicar-les , acaban amb l'informació sobre La Via Ferrata vallera , de la qual recalcà que és una de les més importants a nivell no sòls provincial sino també nacional .

Per últim intervingué Paco Sales, del Grup Muntanya Valldigna, el qual va parlar sobre senderisme en la nostra subcomarca , destacant la necessitat de que Barx retorne a la mancomunitat perquè es part fonamental en l'oferta turística este camp, i que es torne a invertir en el manteniment de senders, molt abandonats darrerament davant la manca d'inversió pública .

La propera setmana seguiràn les jornades amb dos sessions més el dimarts i el dijous a les huit de la vesprada i en la Casa de La Cultura com estes : Les recomanem .

No hay comentarios:

Publicar un comentario