jueves, 12 de diciembre de 2013

Editorial : I MÉS DE POLITIQUEIG

Ahir i com vos informarem, es va celetbrar la primera sessió de les primeres jornades sobre turisme a La Valldigna, patrocinades per la Mancomunitat . En l'acte hi havíen nombrosos regidors de la comarca vallera, huit si no m'equivoque . Fins açí prou normal al ser un acte mancomunal .

A més estaven els populars Escrivà i Enguix .
El que ja no ho és es que del govern de Tavernes sòls estiguera la Regidora de Turisme, la socialista Carmen Canet , i més estiguent els Alcaldes de Benifairó i Simat, Pressident i Vicepressident de la dita Mancomunitat com sabeu . I fins quatre regidors populars vallers, a més d'un altre també popular de Benifairó : No sé si sería perquè una de les ponents es filla d'una regidora popular vallera , no vullc pensar mal, perquè com sabeu vinc denunciant es rar vore a algú d'un altre partit en els actes promoguts "pels contraris" . Pense particularment que per mera deferència als caps dels altres consistoris vallers i ja no dic a la regidora ponent , algú deuría haver assomat encara fora el cap un momentet , bé el cap més alt en poder o el més alt físicament .

El qué es clar un altra vegada més es la soletat de certs regidors quant convoquen quelcom , i lo plè que li ho fan a altres i més si son de cert partit, plè a rebosar segur .   

Però bé, ells sabràn, ja vorem en les properes sessions i el temps dirà , i vorem si açò aguanta o a algú li se "calfen els testets" i pega d'una vegada la punyà damunt la taula, com alguns amics li aconsellem . Seguirem informant .

8 comentarios:

  1. Quants en governa la farina12 de diciembre de 2013, 2:00

    I sempre preocupant-nos per la presència de l'Alcalde, del regidor del Govern o del de l'oposició! Preocupem-nos de qui veritablement és interessant i pot tindre interés en els diversos actes: els ciutadans. Acudeixen aquests o s'absenten? La presència efectiva o inexistent dels polítics (no ens enganyem: qui no hi és, es dóna a conéixer) sols obeeix a un fet: figurar. Per tant, la seua importància és nul·la. Dit açò, s'entén que Estruch es preocupe pels polítics: ell també és un "figurant". (Passe per alt que alguns el consideren igualment un "figura".)

    ResponderEliminar
  2. Jordi i Borras ja teneon eol que volien de Carmen: mantindre jornal i carrec gracies al seu no a la celebració del pleno de la moció de censura.

    ResponderEliminar
  3. I tinc curiositat per saber si la senyoreta Gómez, quan va parlar, també va ser capaç de repetir allò que va dir en el facebook que l'alcalde Jordi Juan era un fascista i un dictador per no haver deixat parlar a sa mare en un ple, quan simplement li va dir que no era el punt adequat.
    Si no ho va fer va perdre una bona oportunitat per reivindicar-se davant el "sector dur" del PP de Tavernes, els únics que estaven en la xerrada. Si que està mal el partit de Manolo que per no tindre ni capacitat de convocatoria.
    Ara, amb un poc de coneixement que tinguera la senyoreta, hauria refusat la participació en un acte d'un Ajuntament dirigit per un fascista i un dictador.
    Si ja sé que ho va borrar del facebook a les poques hores, el problema està que va córrer per la red, i molta gent ho te gravat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La capacitat de convocatoria es veu en les eleccions locals i en les ultimes el PP va doblar en vots al Bloc del Sr Juan
      La senyoreta Gomez va fer una gran conferencia i tots els que estaem mos van enterar de diferents formes de impulsar el turisme
      Si li va dir al Sr Juan dictaor sera perque els seus actes i paraules mos fan pensar a molts de igual manera i mos falta el valor para identificarmos,jo el primer

      Eliminar
    2. D'això ha passat molta aigua per al riu.

      Gran conferencia? Es nota que no estaves allí.
      -VAle? vale? vale? vale? vale? fins a 3000 voltes el vale? Inseguretat total.
      -I açò es com aquell a vore qui la té mes llarga.... Vergonyós!
      -I hem de reinventar-nos, que cada u pose en un paperet les seus propostes el que pensa...
      Li va vindre gran.
      I al final, no va donar cap idea ni va fer cap proposta.
      Un desastre.

      Eliminar
    3. Si que han pasat coses,si
      Persecucions a persones"non grates"
      Festiverns catalanistes en diners de tots
      Cap de protocolo-autobombo del Sr Juan
      Cavalgates de 30000€
      Desfeta del tripartit
      Piscina per obrir
      Sense pressupostos munincipals
      Bregues barriobajeres del sr Juan
      Persecució al secretari del ajuntament
      Poble i platja mes bruts que mai
      Boicot al parking del passeig per part del des-govern
      Fer valdre el carrec de regidor para interessos personals,plaça del encarnito
      Y mes cosses que pasaran...

      Eliminar
  4. DAMNIFICAT PER J.J (EL XIQUET DE BORDERIA)12 de diciembre de 2013, 13:54

    tot tonteries.....aquestos són tots uns panxesagraides....i Jordi un jornalista de la política, mentider i amb un fons obscur, sino al temps!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En eixe cas seria més bé Pedro J. J.12 de diciembre de 2013, 15:47

      "Jornalista" és l'adaptació personal que fas de "journalist" al català?

      Eliminar