martes, 31 de diciembre de 2013

JA, "PA CAGAR-SE" ( AMB PERDÒ )

Acabe de rebre este missatge pel facebook de Carmen Canet : 

Per ordre de l'Intendent i del sr alcale, m'ha segut comunicat a les 5 de la vesprada que no autorizen l'acte que havia programat per esta nit.

Fins ara he estat negociant el mantenir-lo pero la negativa ha estat rotunda i no ateses les meues reivindicacions.

Lamente haver trencat il·lusions, i els meus esforços per mantenir la platja activa aquesta nit.

                              Jo es que jà flipe... o no .

91 comentarios:

  1. Aixo és començar l'any amb bona armonia per part del govern (o millor dit desgovern), pero aixo si, de bon rotllo!!! Si no voliem caldo, nyas!! dos tasses.

    ResponderEliminar
  2. Per l'amor de Déu, quin lio. Ara els de la pltja que, una altra volta cap al poble?

    ResponderEliminar
  3. Voleu més probes de que li están fent la vida imposible a Carmen Canet?

    ResponderEliminar
  4. Carmen, encara et refies de la bona voluntat del Bloc, no?
    Una bona manera de despedir l'any.
    Si calia un permís per seguretat, qui l'havia d'haver demanat i no ho ha fet?
    Els fets deixen ben a les clares on està cadascú, fins ara Carme era la valenta de la moció, a partir d'ara serà la mogigata de la carpa.
    Enrique, creies que l'any l'acabariem tranquils i serà de lo més mogudet. Els polítics ja no respecten ni les festes per deixar-nos en pau.

    ResponderEliminar
  5. A vore si ho entenc. No es pot autoritzar l'acte d'esta nit perquè no es tenen els permisos, però en canvi si que es pot agafar el suministre el.lèctric de forma IL.LEGAL de l'enllumenat públic este estiu a la guardería de la platja, no? I no tenien els permisos d'Iberdrola per conectar-se.
    A que juguem?

    ResponderEliminar
  6. Això és més divertit que vore Torrente 3D amb els amigatxos

    ResponderEliminar
  7. Xè Enrique i Carmen Canet. Com podeu seguir callats en el que vos están fent. Si tenim a un 25 % (MINORIA ABSOLUTA) governant-nos i fent-nos estes extorsions, algo deurem fer. O li botem foc a l'ajuntament?

    ResponderEliminar
  8. Xè COTORRA, dis-li al xiquet que a tots no ens agrada el Festivern per molt que s'empenye en que a tot el poble li agrade. Si vol promocionar-se que es rasque la butjaca, que be que sap rascar-nos-la amb impostos a tots els vallers.

    ResponderEliminar
  9. CATACRACK!!!! Bipartit trencat. Almenys per la part de Carmen Canet!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec, massa temps d'ací a eleccions. Saben que ella és bona cristiana i posa sempre l'altra galta, com va passar a les jornades de turisme.
      Ara Manolo intentarà posar-se carinyós amb ella, com va fer amb Karina.

      Eliminar
  10. Jordi, ara vas i expulses a Carmen Canet del Govern per fer xantatge amb la carpa. La excusa ja te la done jo. Ho tens fácil.

    ResponderEliminar
  11. Falta una altra ULTIMA HORA que diga que Jordi Juan autoritza l'acte perquè li xorra la merda pels camals en vore la gent que se li ha posat en contra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xorra la merda?? Com ho saps? Estas llepant-la?

      Eliminar
  12. I ara tota la gent que està en la mar, què fa?

    ResponderEliminar
  13. I aixo qui ho paga? Gasto i mes gasto pa res. Nomes han montat una carpa, un entarimat, han llogat poliklins, una barra amb beguda i supose que una orquestreta o discomobil. Podrien fer-se carrec els del Festivern amb els beneficis ,no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han esperat a que ho tinguera tot llogat per a dir-li que no ho autoritzen. Eixe és el gran gestor del poble, el sr. Jordi Juan, Doctor en Matemàtiques que no sap fer la O en un canut!

      Eliminar
  14. Xe Carme, ves al festivern i busca a l'alcalde i si està en "condicions" que t'aclarisca això de fer-te boicot

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què vols dir "si està en condicions"? En quines condicions ha d'estar?

      Eliminar
  15. Carmen Canet porta tota la legislatura sense donarse conter que si el "niño"es alcalde es perque ella vol
    Que açi qui mana es ella
    Que a ella no la poden tirar del Psoe perque es independent
    En canvit es deixa machacar per al resto de govern una i altra vegada
    La ningunegen i la fan de menys i ella impedeix la moció
    A que li te tanta por?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I posa la cara i la recompensa per al germà d'Orengo. I l'heroi és sempre Jordi Juan (El Nostre Senyor de la Vall)

      Eliminar
  16. Ultimament traus tu totes les exclusives.
    El Cotorro ja no te les exclusives

    ResponderEliminar
  17. I la verbena de la Plaça si que te permis? A vore si ens quedem sense festa a la plaça també i tebim que anar tots al Festivern

    ResponderEliminar
  18. Des d'ahir el facebook de J.J. anuncia amb fotocòpia del permís administratiu del Festivern:
    "Ultimes hores abans dels primers concerts en la carpa del #festivern1314. Bon ambient i autorització administrativa a punt."

    Hui desautoritza un altre event ara no sols privat com diuen del Festivern, sino públic, pagat per l'Ajuntament, però no ho publica al seu perfil. Per qué l'alcalde no informa al poble? De qui preten burlar-se?

    Ací la cosa sembla està clara:
    1.-El PSOE a requeriment d'Aceplat intenta montar un event de nit de cap d'any a la platja.
    2.-S'aconsegueix la disponibilitat de diners per a la despesa o l'acord entre partits del govern per a que l'Ajuntament l'organitze. Sembla que a última hora i corrents ho aconsegueixen.
    3.-Quan Carme veu que pot ser possible ho anuncia, encara que només a 24 hores vista.
    4.-Qui deuria d'haver demanat els permisos administratius adients no ho fa, o no ho fa a temps, o confiàven que tot passaria per alt. Ara dona igual que siga culpa o desidia de Carme Canet, del PSOE (que no és el mateix que C.C.), del Bloc, de J.J., del funcionari de torn (municipal o de València), o de la Cotorra.
    5.- El PP veu l'ocasió com sempre fa i per fer quedar mal el govern "pregunta" a través dels blogs que si eixe event té els permisos que toquen.
    6.- A J.J. (O a Juan pare, o a Perfecto, o a qui siga) se li unflen els nasos i desautoritza la organització, i conseqüentment a C.C.

    Cregueu que van per ahí els tirs? M'equivocaré molt?

    Seran tan retorçudes les ments per orquestrar tot açò des del govern, pensant en que no és un acte seu, el demanàven molts en contrapossició política al Festivern i tampoc interessava massa?
    O soc jo el de la ment retorçuda? Ja ho dubte, i es que a este poble ens tornaran a tots bojos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo afegiria:
      5'.- JJ espera a que estiga toto llogat, amb dibers publics pafats per tots els vallers, per dir-li a CC que no va a tindre els permisos.
      Així fan quedar mal a CC, que des de fa temps JJ i VB li tenen moltes ganes.

      Eliminar
    2. Jordi Juan ja ha esborrat del seu Facebook la copia del permís administratiu del Festivern, l'ha canviat per una foto de la zona d'acampada.
      Pero tampoc diu res de la desautorització de la platja.
      No se si arribarem a saber tota la veritat, pero la que queda com a mala i incompetent es C.C. Esta vegada no eixirà ningú del govern a defensar-la ni exculpar-la.

      Eliminar
    3. El regidor Josep Llàcer podía penjar al seu Facebook la foto del permís administratiu per a cremar rastolls i restes fúnebres al polígon industrial del Golfo

      Eliminar
  19. Enrique, pots contar cronològicament, com s'ha pasat del "anem a muntar" al "no s'autoritza"?

    ResponderEliminar
  20. Tot el protagonisme per al festivern. Suspeneu els demés actes a Tavernes, que als del Bloc no els senta molt bé no ser el centre d'atenció. Porten 3 anys visquent de renda de la propaganda barata.

    ResponderEliminar
  21. Este ajuntament es pitjor que el Summum de Favara. Allí hi havia mes orde i les coses funcionaven millor i han acabat tancant, en el nostre ajuntament no vull pensar com acabarem. Tenim uns politics que mos governen que son uns ineptos totals i una opocició que fa de tot menys opocició. TOTS EIXOS POLITICS AL CARRER, TOTS.
    Tavernes no es mereix un espectacle com este i uns polítics que no valen per a res.
    Estem fent pitxor que en una pelicula de Garcia Berlanga. Torrente no ho faría millor.
    El que he dit: TOTS ELS POLITICS LOCALS AL CARRER!

    ResponderEliminar
  22. Enrique estas fent una faena molt bona informant a la gent. Feliç any nou, t´ho mereixes. Persones com tu farien falta en l´ajuntament, no voriem estes xarlotades.

    ResponderEliminar
  23. Quina exclusiva? Tu creus que els cotorrins no saben de p a pa tot el que ha passat? Jo estic que sí. Que ho saben tot. Ara mire que son un poc més elegants i no van a traure-li les mancances a un regidor del govern que l'ha pifiada.

    No van a tirar-se pedres al seu enterrat. Per a que volen traure que la regidora ha anat al seu aire, no ha dit res a ningú, ha passat de tot quan calen permisos, informes tècnis, donar informació a Govern, control de les forces de seguretat i comença a treballar i a fer coses el dia d'abans per la vesprada sense dir res.
    L'intendent, aconsellat per autoritat superior i no politica de Tavernes, ha dit que ell no donava el vist i plau per falta d'informes i permissos, que ell no s'arriscava a una festa que si passa alguna cosa el poden implicar a ell i enviar a la preso (recordeu el cas Arena?) i tal com li han aconsellet de dalt (no carrec polític ni local) que complira la llei. I l'alcalde nomes ha tingut que fer que complir la llei. Jo no em resposabilitzaria d'una cosa sense cap permis ni informe tecnic que tot esta correcte i que te pla de seguretat, etc. etc.
    Ara aci sembla ser que nomes importa pegar palo com siga i de la manera que siga i de legalitat res de res. I damunt que això ho consentisca qui deu ser amic de l'intendent.

    I una cosa: si no ha pogut ser no ha sigut perquè no s'haurien donat totes les facilitats des del govern sino perquè es impossible cumplir els tramits legals en un dia com hui. I s'havia de comunicar i rebre el plau de Delegacio Estat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles de la mateixa legal.litat que la de la connexió del suministrament el.lèctric de la guarderia a l'enllumenat públic, este estiu?
      Era legal o no?

      Eliminar
    2. Te tots els papers i permisos l´acampada al poligon del Pla? Es va decidir quan ja no cabien mes tendes en marjaletes i correns els enviaren al pla, no hi havía res preparat.
      Te tots els permisos i papers la aglomeració de cotxes en el camí Gandia, en la base de torres que air de vesprada ja no es podía pasar?
      Te tots els permisos i papers el que va preparar el catering del sopar? Tenen tots els permisos i papers els vehicles que transportaven el menjar? Tenen tots els permisos i papers els que estaven repartint el menjar? Te tots els permisos i papers fer eixe sopar sense pagar res la empresa en un lloc públic i amb l´ajuda de la brigada i el mobiliari de l´ajuntament? Es legal?
      Hi han tantes coses que aclarir que veiem que en este cas pasa com en els diners: hi ha diners per al que volen, hi ha permisos o vista gorda per al que volen.

      Eliminar
    3. En este cas sols hi ha una opció:
      -Demanar la dimissió a Carme Canet per voler muntar un acte sense els permisos necessaris.
      -Demanar la dimissió a Josep Llàcer per exercir l'activitat de crema de restes de poda i restes fúnebres al descampat del polígon del Golfo, que tampoc compta amm cap permís.

      El cas del sr. Llàcer és mes greu si cap, ja que s'ha arrivat a cremar, que no pas al primer cas que sols es va quedar en el muntatge de la carpa (al final no va hi hauré festa).

      Eliminar
    4. Els nacionalistes son així. No son "BONS" socis de govern i amb lo d'ahir ha quedat demostrat. No son de fiar!

      PD: Ja va notant-se la ma de Perfecto "dins" l'Ajuntament

      Eliminar
    5. Te tots els papers i els permisos el que va llevar la bandera de España de la plaça?

      Eliminar
    6. I el que va consentir o va ordenar que es llevara la bandera d'Espanya, també tenia tots els papers i tots els permisos necessaris? Que diu l'Intendent d'este tema de la bandera? Que es pose en este cas tan "professional i estricte" com en el de la platja i que esbrine que és el que va passar i que informe a la població.

      Eliminar
  24. Carme no farà res... no va fer res quan lo de Karina i ella en eixe tema era la persona millor informada del poble, i no ho farà ara. El niño des que va tirar a Karina va per lliure... ja us ho vaig dir jo el dia que JJ va trencar el seu govern... ara igual li dona perdre 9 a 8 que 16 a 1, el PSOE ja no pinta res. A JJ sols li queda pactar amb el PP o gevernar en solitari i lo primer no ho entendrien ni els seus...

    ResponderEliminar
  25. Quin tipo d'autoritzacio feia falta?
    Una festa al carrer, organitzada per lAjuntament, no es pot fer només amb autorització d l'Ajuntament?
    Crec que quan no hi ha voluntat per fer les coses qualsevol excusa es bona...
    I no crec q Carmen estiga molt sorpresa per l'actuació dels seus companys, si des que van entrar ho han fet tot igual.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan van donar suministrament el.lèctric a la guardería de la platja per fer la cuïna de la Toscana, estaven tots els permisos en regla: llicència d'activitat, butlletí de la llum, .... etc?
      NO, es va conectar de l'enllumenat públic i resolt. Esta Xapussa eléctrica era IL.LEGAL I INSEGURA.
      No si t'enrecordes Enrique.

      Eliminar
  26. Que putada me gastaron anoche cuando fui a la carpa de la playa y no había nada

    ResponderEliminar
  27. Supose que les activitats previstes pero Carmen fines a reís si que es faraón perqué no ferles seria tirar tots els diners a la basura

    ResponderEliminar
  28. Tiene permiso la cena en el pabellón o las zonas de acampada?
    La carpa y la zona de acampada del polígono están muy cerca del río. Tienen permiso de confederación?
    Carmen es la concejala de urbanismo y es la que tiene delegadas las competencias para dar permisos. Se las ha quitado Jordi o que pasa aquí?
    Aquí hay algo mas que un permiso.
    Carmen y el PSOE deben explicar inmediatamente que ha pasado

    ResponderEliminar
  29. Sr. Perfecto diu CC que te ganes de parlar i crec que tu estas pel mig.

    ResponderEliminar
  30. Este Jordi sempre dóna la nota quan hi ha festa. En Pasqua baralla, en festes repartix paelles amb la camisa del seu partit, en nadal prohibix una festa en la platja,.... que farà en falles?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que no es pot fer és governar amb la mala llet que ho està fent este xicot.

      Eliminar
    2. Mala llet? Eixe tio és burla del poble.

      Eliminar
    3. Quanta MENTIRA!!!!! Per favor!!!! En pasqua el van agredir, ell ja va fer per anar-se'n tal i com diuen els testimonis. No estava repartint paelles amb la samarreta feta pel partit, de fet era dels pocs que no la portava. I lo de la festa de la platja... SOU UNS MENTIROSOS DIFAMADORS I MANIPULADORS.

      Eliminar
  31. I que diu la regidora de festes? Ni està ni se le espera.
    Que diu el PSOE? Com Carmen és independent a callar.
    Que diu el secretari local del PSOE? ni està ni se le espera.
    Que va a fer Carmen? Ella a callar i cumplir ordres del jefe de la policia.
    El PSOE no pinta res de res.

    ResponderEliminar
  32. FORA JA JORDI JUAN!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. JJ NINOT !!

      (no com a insult, si no com a objecte manipulat per segons i terceres persones)

      Eliminar
    2. Pues estos mateixa es diuen en el seu comunicat que FORMEN UN EQUIP DE GOVERN INTEGRE. Mare meua.

      Eliminar
    3. Enrique Estruch fill de puta! (No t'ho dic com a insult, t'ho així amb amistat).

      Eliminar
    4. L'alcalde ara és Perfecto. No te cap fallo

      Eliminar
    5. FILL DE PUTA, no com insult sinó en sentit carinyó, perquè ta mare ja sabem que es una santa pero tu ERES UN FILL DE PUTA.

      Si açò es l'estil que el responsable vol i damunt que ho publique com anònim

      Eliminar
    6. Al del insult, t, ho publique a mes gloria teua per a qué es vega fins on sou capaços de arribar front la manca d, arguments, so feixiste . Tambe amb amistat .

      Eliminar
    7. Jordi espere que l'anònim que ha insultat a E Estruch amb eixe insult que comença per F i acava per A, no siga una persona del teu voltant i comentariste habitual a la Cotorra, ja que et deixaria en mal lloc.
      Un poc de respecte.

      Eliminar
  33. Xè, Jordi, perquè no ens fas un favor a tot el poble (i a tu mateix) i te'n tornes a la Universitat?
    El lloc d'alcalde et ve massa gran, no creus?

    ResponderEliminar
  34. Que baixet estas caent, Enrique.
    Fes-t'ho vore i recorda que en este mon "todos somos arrieros".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja vorem en les urnes on ha caigut cadascu dels que donem la cara, tu no, faltava mes.i
      I efectivament, arrieros somos i quant ens trobem recordarem i com ens tracten tractarem , primer lespersones, despres els colors .

      Eliminar
    2. Tot paraules Enrique però el blog continua siguent una gabia de gent insultant i despreciant els demes, sense cap respecte a les persones, ni modos ni educació, i tu consentint-ho .
      Fest-t'ho vore perque la gent no es tonta i la gent ja comença a vore amb altres ulls este blog. Ara com es teu, fes el que vulgues. Un blog pot ser partidiste, tots els blogs ho sou, pero insults no caben.

      I això que primer les persones es el tu que no fas. Tu no respectes les persones i nomes mira com es tracten els anonims. Veus, jo crec que l'alcalde si que ho ha fet: primer les persones, la seguretat de les persones en la carpa de la mar i no els colors ni el populisme.

      Eliminar
    3. Sí, es nota en el número d' entrades i número de comentaris, ahir dia cap d'any quasi mil i huí , dia primer d'any , festiu i de resaca, ja em portem més de tres-centes : Aiii si publicara tot el que arriba, d'un costat id el altre, censure quasi un terç del que arrriva per ofensiu , el que deixe no es rés . I saps perquè ho faig ? Com dia Ernest Lluch al etarres que l'insultaven i no el deixaven parlar , Qué criden , que criden , que mentres criden no maten a ningú ... El problema es que al final l'assesinaren , així que més val que l'odi que hi ha en este poble , creat i alimentat no precisament per mi ( de fet he segut i seguix seguent tant jo com la meua familia i com pots vore més amunt, diana d'insults i a més en censuraben la resposta i de ahí vaig crear Quadern fa dos anys ) , jo sòls porte dos anyets amb este blog , abans intentava opinar en altres i era ficar el meu nom i canya al mono , comprobat, si ho fea co anònim, silencia . I el més greu, no sòls consentit si no alentat per alguns que ho podíen remediar .
      Així qué si tens que apuntar a algú mira ben miradets altres blogs abans de parlar d'este , busca els comentaris amb el meu nom ( de fa més de dos anys, després no en trobaràs, per això vaig crear Quadern ) i voràs que és insultar a una persona , dessitjar-li tots els mals i fins i tot voler desterrar-lo .

      Eliminar
  35. Heno de pravia i regalicia, carajillet als jubilats. Menjant cacaus i tramussoss. Un vermudet, vi en llimonà. Al remat esta la bona vida! Aci tancats quin fer la mà!

    ResponderEliminar
  36. No és pot permetre que un jefe de policia li dine ordres a la 1ª tinent d'alcalde i no podem tindre una 1ª tinent d'alcalde que consentixca.
    Tots al carrer primer Carmen per consentit-ho i no fer valdre els seus galons i despres Jordi i el jefe de policia per fer-ho.
    Carmen te que dimitir ja per no saber manar.

    ResponderEliminar
  37. Enrique:

    Delegació del Govern envia una circular estricta a tots els caps de policia sobre normes de festes a l'aire lliure, carpes, etc. Tot això pel tema Arena de Madrid. El PP segur que la té i sap que diu però la seua gent continua emmerdant el tema.

    24 hores abans, migdia del 23,i sense haver comunicat res a ningú del govern municipal ni quines intencions té, ni que volia fer, la señora Canet comunica que va a fer una festa en la platja.

    El secretari de l'Ajuntament (accidental) li diu que no hi ha obert cap expedient per a permisos i demés, que no hi ha cap autorització de cap classe, que no hi ha res previst de seguretat i que l'acte es imposible d'autoritzar perquè no hi ha temps per a tramitar-lo. Estem a 23 sobre les 2 de la vesprada.

    Dia 24. L'indentent fa un informe en base a les ordres de Delegació de Govern que l'acte no es pot celebrar per no complir la normativa ni tindre cap de permis. Fins i tot diu d'enviar agents per paralitzar el muntatge. Que ell no es fa responsable i a unes hores de la festa (estem en 24) no pot garantir cap dispositiu de seguretat. I no vol anar a preso si pasa alguna cosa.

    Finalment, es decideix que no es fa.

    I no hi ha res més. Simplement el que haguera fet qualsevol Ajuntament, persona, autoritat amb dos dits de front.

    I simplement recordar-te i recordar-vos que el Festivern té tots els permisos que calen i mes. Bons son Delegació del Govern dirigida pel PP per deixar-ne passar una a una festa com el Festivern, no massa d'acord amb els seus postulats polítics.

    I ara una pregunta a tu, en la vessat de polític membre de DV i espere la contestes: Si tu fores alcalde (per Democrates Valencians clar) i un regidor el monta un sarau com este sense tu saber res un dia abans i sense cap autorització ¿haveres assumit la responsabilitat?

    Només vull, si vols, un Si o NO.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No si resulta que he autoritzat altre event molt mes perillos al mateix moment : Estas segur que en l, ampliacio a El Pla s, ha complit tot el qu dius ? No ho se, t, ho pregunte tu qué saps tant del tema .
      Qué es mes perillos un acte al aire lliure baix una carpa amb una boca d, escapada de 10 metres lineals i amb una discomobil o una agrupacio de tendes de campanya de polistireno que de botar-se foc una , i es feren fogueres enmig , cremarien com una bona falla en segons ? I el pla de seguretat d, eixe lloc que s, ha de pressentar com a maxim quince dies abans , el tenia fet ? Sols torne a preguntar, no afirme res, a tu que tant saps, respon tambe amb un si o amb un no. I de pas informan, s del informe de la policia sobre el tema.
      I es qué quant hi han voluntat i ganes moltes coses s, asumixen i altres no .
      I altre dia parlarem del pla de seguretat de tot l, event .
      El qué es cl

      Eliminar
    2. Algo deuria saber l'alcalde, no? No es ell qui firma les propostes de despesa? Et recirde que l'acte l'organitza l'ajuntament de Tacernes, el màxim representant del qual és l'alcalde Jordi Juan.

      Eliminar
    3. Això que dius es fals.
      La proposta de despesa les firma la regidora de la seua delegació. Eren 2.000 euros per muntatge i demes. I alcalde no sabia res. Ni Victor Borras ni Pilar Altur.
      Cada delegació te assignades unes partides per a gastos, en este cas Turisme té una partida per a Turisme i eixiria d'ahi.

      Eliminar
    4. No m'has contestat la meu pregunta:
      No divagues. I mescles coses. Tota l'acampada i demes estaba supervisada per qui calia i tenia els permisos. Si fora així, no caldria autoritzar campings.
      Estas demostrant que has parlat de coses de les quals no tens ni idea.

      No dius que per damunt les persones?
      T'ho repetire d'una altra manera: Si fores alcalde permetries un acte a l'aire lliure que no complira cap del que diu la normativa sobre legalitat i permisos?

      SI o No?

      Eliminar
    5. Em te igual, quan es firma la proposta, l'alcalde pot desautoritzar-la com a maxima autoritat. Però no ho ha fet, perquè volia fer quedar mal a Carmen Canet.
      Actes com estos no han passat mai a Tavernes, excepte ara que ens governa un tio que s'ho te cregut i te molt mala llet.

      Eliminar
    6. Com qué no t'he contestat ? T'he dit que no, però sempre que tinga clar que en tot el demés també complisc a rajatabla, que no dic no es fassa, sòls ho pregunte . I no puc parlar més de moment, en uns dies igual sí, ja vorem que faig perquè me s'estàn unflant els nassos amb tant de legalismes d'embut : O no recordes lo de la llum de l'escoleta , enganxada ilegalment al enllumentat públic ? . Torne a dir que tot es relatiu i qui estiga lliure de culpa que tire la priemra pedra , algú acabarà apedrejat .
      T'agraisc el respecte, no com altres , que prenguen nota .

      Eliminar
    7. Anònim de les 15:16. Mentira podrida que l'alcalde no sabia res, ja que ho sabia mig poble que s'estava muntant la carpa a la platja i tos saben qui mana a la brigada el que te que fer i no és altre que el sr. Josep Làcer. I eixe mati la brigada estava a la platja.
      I altra cosa es que l'alcalde i Borràs coneixien que la partida de despessa estava firmada i van deixar que es fera el gasti de persinal, equip de musica, suministrament de beguda i van callar com a "p_ t _s" fer quedar mala Carmen i axacar-li eixes despeses a la dona.
      Ja veus que imbècils no som, per què ja fa temps que es ca anunciant que a Carmen Canet li la volien jugar.
      I no ens hem enganyat gens!!

      Eliminar
    8. Anonim de les 16:03
      Què fas fent comentaris ací? Amb la imaginació volcanica que tens el teu desti ha de ser guionista de Hollywood. Mare meua, quanta imaginació.
      No seràs tu l'alcalde o Borras que saps tant bé que sabien i que pretenien.

      Eliminar
    9. O siga Estruch que tu recolzaries una il·legalitat.
      Tu com advocat creus que eixa resposta es pot fer i que un jutge te l'admitiria per exculparte i dir que eres inocent?
      - Mire senyoria que jo ho autoritzat perque aquells també van fer eixa il·legalitat....

      De risa.

      I jo no em crec que siga il·legal enganxar de manera provisional la llum per als actes del Sete Sois. Si fora aixina totes les falles de la comunitat i verbenes i demes saraos serien il·legals.
      NO m'ho crec.

      Eliminar
    10. Les activitats que es feren a l'escoleta no son a l'aire lliure, sinó dins d'un edifici públic. Els edificis públics han de tenir una llicència d'activitat i un suministre el.lèctric propi (no enganxant a l'enllumenat públic o a la casa del costat) per fer qualsevol activitat, siga puntual o continuada en el temps.
      Pots informa-te bè i adonar-te'n de que el que es va fer aquest estiu és , ho mires com o mires il.legal.

      Eliminar
  38. Estruch, agafa la camera i ves a fer fotos a l'acampada del Pla i de les restes de foc que s'hagen fet.
    Dema a primera hora ho denuncies a l'Ajuntament i a la guardia civil.
    D'eixa forma sabrem si era legal o no l'acampada. I si era il.legal, que empaperen a qui l'haja autoritzada, li diguen Jordi Juan o el cap de policia o qui siga el seu responsable.

    ResponderEliminar
  39. M'agrada que la gent opine sobre la gestió que fet l'ajuntament de les festes de cap d'any però el que més m'agrada és que NINGU haja criticat al festivern o als festiverners. Un 10 al Festivern

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els festiverners son gent a la que respecte i els tinc apreci. Sempre que vaja o vinga de l'estació tindràn lloc al meu vehicle i de forma gratuïta, faltaria més.

      Eliminar
  40. Algu em pot dir la data d'entrada del pla de seguretat del Festivern ? Es de abans del 16 de dessembre, darrer dia en que es podía pressentar ?

    ResponderEliminar
  41. Si tan legals volen ser perquè no lleven el cremaor de l'estació

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perquè és legal i pot estar. O no vas sentir lo que li va dir Llacer a Manolo en el ple, i Manolo va callar.
      Que ganes de donar-li color al drap.
      Podra agradar o no, però es legal. Si no ho fora, despres la tabarra del PP ja no continuaria.
      Ara tu lo que vols es que li paguen a H........... 2000 euros al mes com abans.

      Eliminar
    2. Manolo va callar, perquè o no te ni p.i. o perquè voldrà pegar-los una enganxada.
      Que ú parle i l'altre calle no vol dir que siga legal. I de fet no ho és.

      Eliminar
  42. Soil.licitud abans del 16 de desembre?
    Mira la zona de cremes de rastolls, Quasi mig any després i continua sense autorització ni cap llicència.
    Estos nasionalistes son l'ostra.

    ResponderEliminar
  43. Despres de llegir el que he llegit, tant açi com en La Cotorra, a Carmen només li queden dos eixides. Si el que diu JJ al seu comunicat es cert, dimitir inmediatament.
    Si no es cert, trencar avui mateix el pacte de govern.

    No hi ha mes.

    ResponderEliminar
  44. Hi ha una 3a opció, que sería la més transparent. I es que Carmen Canet ens contara tot el que ha fet JJ. D'esta forma enfonsaría el govern de JJ, que no li quedaría altra que dimitir en masa.
    Clar, eixa opció suposa l'exida de CC del govern, això sí, emportant-se per davant a JJ.
    Podriem dir que és l'opció Talibà!

    ResponderEliminar
  45. Jo flipe molt amb la de gent demanant dimissió a tort i a dret. Va hi haure un que va dir que si passaven les torres d'Alta tensió dimitiria i altre que ha arruïnat l'ajuntament, cap dels dos va dimitir...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga que Jordi és com Eugenio, vamos que no te vergonya.
      Per cert, els assistents al festivern demanen que acosten l'estació a Borderia per a l'any que ve no pegar-se la caminata d'este any!
      Jordi si no pots fer-ho pel poble, fes-ho per ells!

      Eliminar
    2. Eixa si que ha estat bona!!! Els del festivern volen que Jordi complisca este punt del seu programa electoral.

      Eliminar
    3. Quiero ir al Festivern y acampar en marjaletes,
      por eso quiero saber que debo hacer para llegar a Tavernes,
      por eso quiero saber que debo hacer para llegar a Tavernes.
      Jo podría esperar, porque el tiempo no le importa.
      si pasaran la Renfe, desde el Golfo a Borderia.
      si pasaran la Renfe, desde el Golfo a Borderiaaaaaa!
      pa, pa, pa ,paaaaaaaaa!
      Será marivolloso, viajar hasta Borderia,
      sin necesidad de usar el coche o el camión,
      ir al Festivern solo caminando, en bicicleta o autostop.

      Eliminar
  46. "Ahi le has dao" que acosten l'estacio al poble i facen una vorera des de Borderia al poble tal i com es varen comprometre en les seues promeses electorals. O es que ja han perdut el programa electoral on hi havia planol i tot?. El Festivern i la gent que ve de fora es mereix aixo i mes.

    ResponderEliminar