domingo, 15 de diciembre de 2013

CONCERTS DE L'ORQUESTRA LA VALLDIGNA

Ahir per la vesprada i en el saló de audicions de La Entusiasta de Benifairó, la orquesta va fer el primer dels dos concerts previstos amb motiu dels nadals : Impresionant el "solo" de contrabaix , magnífic . Tal va ser l'exit que es varen fer dos "bisses" , el darrer la coneguda marcha stravinsky . 

Huí diumenge es repertirá el concert en la nostra ciutat, a les dotze del migdía en l'auditori de la nostra Unió Musical : Mólt recomanable .

5 comentarios:

  1. Benvollgut Enrique no sabía la teua faceta de critic musical, peró es notable a simple vista els teus coneiximents musicals sobre tot al redescubrir una obra com la marcha de stravinsky

    ResponderEliminar
  2. El vollgut Enrique , soci de la Unió Musical16 de diciembre de 2013, 18:08

    Redescobrir qué ? Si la tocan tots els dia 1 de Gener !!! Es clar que en tal d'atacar-me no sabeu ja per on tirar ... bona senyal de que a algu li moleste .

    ResponderEliminar
  3. Bé, pareix ser que seguixes seguent tan inocent. Creia que t'havies percatat, però els teus coneixements de música no et permeteixent voreu. L'obra que has comentat és tracta de la March Radetzky de J. Strauss

    ResponderEliminar
  4. Doncs no, no tinc ningún coneiximent musical ni siquiera m'agrada massa la música clásica , però quant algo m'agrada de oída ho recomane, i si este concert li va agradar a un incult com jo, doncs serà recomanable . Gràcies mestre per iluminar-me amb la teua sabiesa , mneys que en tenim a molts com tú per a iluminar-nos , gràcies de veritat .

    ResponderEliminar
  5. P.D. Mon pare i la meua dona ho foren, esta seguix estudiant violí en privat amb una neboda que es músic professional, i el meu fill menut sí , son músics, per si el consola .

    ResponderEliminar