martes, 17 de diciembre de 2013

Avanç del pleno d'ahir : VANESSA MARTÍ RENUNCIA A LA REGIDORÍA

I es que ha accedit a un lloc de treball de professora de ESO en Catalunya i per un any , i al tindre que desplaçar-se a uns 500 kms per a treballar en lo seu, ha decidit renunciar a la regidoría al considerar que es impossible portar-la endavant com a membre del govern . En el seu lloc li correspon entrar a Perfecto Benavent , número 6 de la llista . Des de estes planes i al igual que tots els portaveus ahir en la sessió plenaria , li dessitjem bona sort en la seua nova vida . 

Per altre costat , i com a temes més destacables, es va aprovar amb l'abstenció del PP i el vot a favor de la resta, una moció conjunta de PSPV i Compromís rebujant la messura de tancar RTVV ; l'execució de la sentència sobre el tema de la denuncia que va pressentar en el seu moment el regidor Santos-Juanes i que obliga a aumentar el coeficient d' endeutament municipal al passar a ser una pressunta subvenció un préstec ; resoldre de mutu acord amb l'IVVSA el conveni pel que este era anomenat urbanitzador del Marjaletes i Fontetes i construía vivendes de protecció oficial ; la creació, tal i com havía demanat el PP , d'una comissió especial de seguiment del pàrking municipal amb representació de tots els grups polítics municipals ;  la ratificació de la ressolució de alcaldia per a prendre messures en defensa del patrimoni municipal pel tema de Sant Llorenç i Calvari ; I el dessestiment de Karina Vercher en el tema del passe a no adscrita .

Demà per tot el matí i si res ho impedix vos donarem degut i detallat compte de tot el tractat .

8 comentarios:

  1. lo seu és servir-se d'ella17 de diciembre de 2013, 0:46

    Confirmat: entre en política perquè a hores d'ara no tinc mitjà de vida. Quan el torne a tindre? Bye, bye política.

    ResponderEliminar
  2. I ara Perfecto.
    Más madeeeeera!!
    Almenys ara ja no es podrà excusar en eixir de darrere la barrera, encara que la feina ja la feia.Almenys ja no li podran retreure que qué fa amagat pels despatxos de la Plaça Major.
    Pues ara lo de renovació del partit amb gent jove ja no és tant i ara quan entre Càndido la mitja s'en va pels núvols. Dels que diuen lo de la orquestra i el bon director, vé al pèl afegir que pasen a músic a un dels principals compositors, crec que encara que bufe algun instrument seguirà composant tota la música. Ànims Amador, ja només et queden dos dimissions per entrar tú també! I pense jo, es potser regidor i assessor a l'hora? Estaria bò comprovar-ho,je,je.

    ResponderEliminar
  3. Indignat el primer comentari i que es publique.
    Vanessa Marti va entrar a formar part de les llistes del Bloc treballant en una empresa de Silla.

    ResponderEliminar
  4. CArlitos maquitos seguix demostrant que es un feixista en els comentaris i una persona rancorosa i sense cap capacitat moral ni etic per a res.
    No analitses desde la realitat sino desde el teu cor negre i maliciós.
    Que té de mal que el secretari local d'un partit vaja a l'Ajuntament a parlar amb el grup municipal que te el despatx en l'Ajuntament? Vols que es runisquen baix del pont de Culllera lererelere?
    I lo de Candido que anira en llistes tu t'heu creus? Si es aixina mira-t'ho perque eres carn de psiquiatra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha alguna cosa que he dit que no siga real?
      Tu desprèn a llegir be, perquè quan dic despatxos no dic el despatx del grup municipal, sinó despatxos en general Ien concret despatx del Sr. Alcalde en particular i habitualment encara que no estiguera el seu titular, o siga que exercia de El Padrino en la ombra (o millor dit, a ple sol).
      Gràcies per lo de fatxa i malicsios, rancunios, immoral,etc, no m'heu decebut en el concepte que intuïa tenir de vosaltres.
      Enrique ara et diuen que vajes al loquero!

      Eliminar
    2. Ja es veu que sabeu insultar, pero al menys deprengueu a escriure be els pesudònims, almenys els de personalitats tan importants com el gran Karl Marx.

      Eliminar
  5. Que li vaja ve a Vanesa i ara a vore com o fa Perfecto.

    ResponderEliminar
  6. Tu no li arrives a la sola de la sabata per gastar eixe nom i està mol be que el quedes en Carlitos Marquitos
    I lo del psiquiatra era tanbe per tu I m'alegre no haver fallat en el concepte que tenies de nosatros. Normal en una ment tan enfermisa com la teua i plena de neures anti.

    ResponderEliminar