jueves, 19 de diciembre de 2013

Editorial : MÉS SOBRE LLOGUERS MUNICIPALS

Com sabeu hem estat parlant i de segur que seguirem fent-ho , del lloguer d'un inmoble per a la Policía Local, amb acussacions de trajes fets i demés, i opinions com la nostra en contra de llogar i invertir en algo que no es teu .

baixos municipals
Doncs bé, parlant de lloguers no ens oblidem que el consistori en té almenys un en propietat buit i en deshús : En el carrer del Riu nº 9 en té un parat , d'uns tres-cents metres cuadrats i que el PP volía destinar a ussos socials , i que jo sàpiga i almenys fins fa poc, el actual govern " no sabe , no contesta " sobre a qué es va destinar dit local, salvo que en els pressupostos del 2014 es prevenga alguna partida per adaptar-lo per a algo .

Es a més, la vella reivindicació dels propietaris del edifici de que l'Ajuntament es cedira part d'ell, apenes uns 30 m2 per a paliar el problema que tenen amb els garatges i del que ja s'ha parlat temps arrere en este blog, el qual estava acordat i a punt de signar quant es canvià el govern en Maig del 2011 , pareix ser caigut en l'oblit doncs per a això faría falta retornar-lo a l'ens que ha sustituit al IVSA i que este li tornara al Ajuntament la part corresponent del valor económic que es va pagar perl local per part del nostre consistori a dit Institut de la Vivenda, i que dit ens sustitut li el cedixca a la Comunitat de Propietaris , ens que segons ens diu la Regidora d'Urbanisme "ni sabe ni contesta" sobre el tema .   

Es a dir , ahí tenim un local públic parat i mentrestant l'ajuntament en té de llogats per a ussos varis , almneys ú més que jo conega a part del de MGM , i també des de l'etapa anterior popular. 

Així que espere es prenguen messures al respecte, i li se done un ús al local de Riu , tindre'l parat no es comprensible .

7 comentarios:

  1. I tu com administrador del local quedes bé en la gent de la finca i amb una cosa de propietat municipal.
    Ara dis-nos els passos que hem de fer els que no tenim garaig per aconseguir-ne un de propietat municipal i debades. Si espossible que me'l donen en l'aparcament del Passeig.
    Ja ni em moc de casa.

    ResponderEliminar
  2. Que et munten allí l'oficina immobiliària, Estruch.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es clar que en tql d.atacar-me personalment qualsevol cosa vos val , algo estare fent be : Quant el carro sona ...
      Ara be , si a vosaltres el Ivvsa , un esn public x a fer vivenda socila vos havera estafat i a mes amb terrenys municipals voriem si parlarieu igual .

      Eliminar
    2. Estás haciendo muchas cosas bien: defender tus intereses en la zona.

      Eliminar
  3. Quina manera de tirar els diners. Tenen un local tancat i alquilen altre que tenen que arreglar per un dineral.

    ResponderEliminar
  4. Enrique: Estos del BLOC van a per tu perquè dius veritats i fets reals. No tenen arguments i van a per tu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Van a per ell i a per tots els que els posen en evidencia. Ho están fent pitjor del que em pensaba i els pega tort que li ho diguen.

      Eliminar