viernes, 13 de diciembre de 2013

El Quadern informa : ÓJALA


Ho vegen els nostres ulls , i ens referim a l'idea que ahir es va comunicar pel matí i en una reunió que va tindre el regidor Víctor Borràs amb professionals del turisme , de portar endavant el projecte d'un passeig marítim similar al existent en Xeraco o Gandia , de fusta i paralel a la a líena del mar , pegat als inmobles.

Prometem que si ho conseguix el ficarem dalt d'un pedestal, però qué ben alt, i l'idrolatarem per damunt de les seues errades, perquè vora aconseguit quelcom que els vallers venim dessitjant des de sempre, i que li donaría un fort impuls a l'atractiu de la nostra platja .




13 comentarios:

  1. Jo li declararia amor etern.

    ResponderEliminar
  2. I jo li diria que no ens venguera projectes ni als empresaris ni als usuaris de la platja fins que no els haguera parlat com a minim amb els socis de govern, el Bloc i EU.
    Després de la reunió convocada de bon matí i d'amagadetes amb els empresaris i només acabar em va contar un d'ell tot el que s'havia parlat, vaig parlar amb un del socis de govern per saber que hi havia.
    Em va dir que desconeixia el tema, però es que damunt em va dir que això no s'ha parlat per a res en l'Ajuntament, ni hi ha cap projecte, ni cap estudi fet, ni cap proposta de fer un estudi o valorar el fet, ni cap consignació ni cap possibilitat de fer res per ara, amb baixada d'IBI i pagar aparcament i 300.000 euros del Vergeret.
    Això, eixe projecte és una cosa inexistent.
    Si la vol presentar com a proposta electoral en el 2015 endavant, altres presenten estacions, però despres d'escoltar el que vaig escoltar ahir pense més que no hi ha res.

    ResponderEliminar
  3. Hi ha que ser realistes... Com deuriem de passar, de costaet per a que capiera la pasarela i la gent prenent el sol????
    Més l'hi caldria al senyor Borràs preocupar-se per a que la platja no estiga a fosques, com ho està moltes nits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, per ara ample en sobra. No crec que s'atrevisquen a posar-la també en la Goleta, mes que passarela allí seria embarcadero.

      Eliminar
  4. Estuve ayer en la reunión. Me estrañé que no estuviera el señor alcalde por lo que, debido a mi buena relación con él, se lo comenté. El sr alcalde me dijo que no sabía nada de esa reunión (que se había convocado a las 8 de la mañana!) y que él estaba reunido con el diputado provincial de carreteras. Me comentó que la idea de la pasarela flotante es una idea que ronda en la cabeza del gobierno local desde hace mucho pero que no hay nada de nada. Sólo ha habido una converación informal de la concejal de disciplina urbanística, Vanessa Martí, com los inspectores de costas. No hay ningún proyecto redactado, no se ha perdido autorización alguna a costas. En cualquier caso, tales autorizaciones se tramitarán desde el departamento de urbanismo y medio ambiente, no desde hacienda o turismo. El departamento de contratación debería redactar un pliego y luego sacarlo a licitación pública. Las autorizaciones de costas tardan años (solo hay que recordar que la autorización de la fase 2 del colector se pidió en el año 2007 y el ayntamiento todavía no la tiene.) Y lo más importante y que el concejal de hacienda debe de saber!!! no hay consigación presupostaria para hacer ese gasto!!! estamos hablando de un gasto de unos cuantos cienmiles de euros y si el ayuntamiento va a tener que pagar el aparcamiento del Passeig del País Valencià y luego bajar la recaudación del IBI va a ser imposible de hacer tal inversión. Al menos, a la corta.
    En mi humilde opinión y después de contrastar la información que se dio ayer, pienso que ayer a las 8 de la mañana acudimos a un acto electoral socialista. Parece que algunos ya están en campaña electoral y se trata de empezar a vender humo ya. Y una pregunta que dejo en el aire: sabe la sra Carmen Canet algo de todo esto? O es que tampoco se aclaran entre ellos (Canet, Borras y Altur)?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar que s'aclareixen, esta claríssim que cadascú va pel seu costat, segons els seus interessos, i esta clar que els matrimonis Borràs-Canet i Jordi-Borras no es parlen. La magnífica orquestra amb magnífic director que ens vengueren a principi de legislatura no ha existit mai, nomes sentim dos o tres xaranguetes cada una a la seua.

      Eliminar
    2. La magnifica orquestra amb magnific director continua i ara no es simplement orquestra es orquestra simfonica i super magnific director després de l'experiència adquirida.
      No te res a vore a que com sol passar amb les grans orquestres que algun solista solte alguna "nota" desafinada. Es tambe la nota habitual en KM (0) que no sap mai que inventar-se per criticar.


      Nomes cal vore els resultats.

      Eliminar
    3. Que algú sol fer alguna flautada, diu... Que graciós l'amic, deu estar de caxondeo.
      Anem a revisar la meravellosa orquestra simfònica:
      Un director que dia anava a interpretar magnífiques obres de Beethoven,Bach,Vivaldi (Borderia,Ciutat esport,Indalecies) i ens toca Paquito el xocolatero (4 botifarres,3 Festiverns,2 Xavi Castillo).
      Despres teníen una música pèssima que la tenien com a solista, que no assajava amb el grup ni li demanaven res, sols la van fer fora quan dia que l'obra no li agradava i que ella volia tocar altra cosa.
      Altra solista que tampoc li fan costat, pero que quan es necessari toca el que demana el director. La faran fora quan puguen (ja no interesse) perquè pensa i te criteris propis, cosa que no interesa al director.
      Hi han dos músics mes que interpreten altres partitures formats a altra acadèmia, pero no s'els te en compte. Els de l'acadèmia del director bufen mes fort l'instrument i així no s'els sent a aquells. Les dos acadèmies son prou diferents pero no es tenen res en compte públicament.
      Els músics mes importants en el cartell fan com si tocaren pero en realitat fan play-back del que els grava el director.
      Per damunt del director hi han dos compositors que li donen les partitures i li diuen com ha d'interpretar-les. Estos dos també tenen un assessor d'altra acadèmia que els pot servir per entrar un o dos membres quan entren músics nous a la orquestra.
      O siga que mes que Opera açò es una comedieta, podríem dir una sarsueleta desafinada que es pretén vendre com las cuatro estaciones.
      Chin-pon.

      Eliminar
  5. La veritat és que Borràs no pinta res en el bipartit. L'amo és Jordi que fa lo que li dona la gana sense consultar amb Borràs.

    ResponderEliminar
  6. "Parlar amb els socis de govern, Bloc i EU."
    EU? Han canviat a Karina per Eduardo i no ho havien dit?
    El PSOE demanarà semblant al Bloc de la passarela igual que el demana de la cavalcada. O el mateix que demana el Bloc al PSOE sobre les inversions en Festiverns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estàs de broma? Sempre han anat a parlar en Eduardo a les seues esquenes i ara este els te agarrats del _ _ _. A vore com el sr. Juan i Borràs li expliquen a EB que EU ja no pinta res en l'Ajuntament.

      Eliminar
    2. Qui no deuria pintar res a l'Ajuntament deurien ser els Eduardo,Perfecto,Juan Pare al que ara es vol sumar Candido. Cap de tots eixos anaven en llistes. Feu com el PSOE que sinó això acabarà semblant SOLIMAR!

      Eliminar
  7. Ostras, pues això si es novetat, manar al govern sense traure'n representació o que t'expulsen al teu representant. Despres no volen que relacionem màfia i política?
    Que esta oferint EB? Fidelitat a les pròximes eleccions? Potser que no calga perquè no traga representació o perquè traguent-ne no aplegue per fer-se amb el poder. O sera nomes assessoria desinteresada? Això últim, fins ara no ho coneguem en política, i menys entre partits.
    Ni casa Bloc-EU ni PP-Karina. O no deurien de casar si es que alguna vegada S'heu cregut lo de les ideologies.

    ResponderEliminar