lunes, 30 de diciembre de 2013

Editorial : UNS TANT I ALTRES TANT POC

No volía entrar en el tema, perquè qué conste que em pareix molt bé l'acte, però també pense que va seguent hora de traure compters amb els organitzadors i que costejen, si no tot, almenys la gran part de les despesses que ocasionen per un costat , i per altre denunciar l'agravi qué està ocorrint : Hi han cosses que ja no podem aguantar, i deguem també denunciar com va fer  dia altre blog local, la lamentable imatge que dona la nostra ciutat en estes dades nadalenques . 


  Moltes vegades no fan falta ni diners ,
sòls imaginatció i voluntat de fer-ho .
No havía eixit de nit estos díes i ahir ho vaig fer , i creuà entre altres la veïna ciutat de Oliva de nit, amb la carretera plena d'arracades enllumenades , donava goig voreu . I arribe al nostre poble i que em trobe ? Una estreleta als sequers, el cartellet a l'entrada de bons nadal i poc més, Perquè per no hi haure no estaba ni enllumentat, i eren les dotze menys quart d'un dissabte, el cartell nadalenc penjat en el balcó del ajuntament : DE PENA !!! .
Podeu dir els de sempre, segur que ho fareu, que no hi han diners, que estem en crisi per culpa dels d'abans , que si ja estem atacant al Festivern perquè no ens agrada el caire d'este , etc . etc. etc. .
I jo pregunte : Siquiera hi han diners per a penjar la tira de llumetes que es ficaben entre els arbres de l'entrada a l'altura del xurrero i demés ? Siquiera per a tindre encés el cartell del balcó municipal ? Siquiera per a una tireta de llumetes de vers en quant ? Crec que és més falta de voluntat o de competència del qui ho té que manar, qué de pressupost , la veritat . 

I més quant veus que als de l'entrada del poble no es mancarà rés de rés . I torne a dir que no em pareix mal l'event, no vullgau confundir, sòls que veig que a uns tant i a altres tant poc ... i no, no soc jo sòls el que ho pensa , es l'opinió , vos ho assegure , de la gran majoría almenys del meu cercle d'amics i coneguts , i estic segur que de la gran majoría de lectors d'este modest blog .

A vorem el dia cap d'any que ens oferixen en la plaça del ajuntament, vist el vist m'espera al policia de guardia aporrejant un caldero i poc més : Espere que no, així m'ho asegurà l'Alcalde l'altre dia en acabar el pleno .

Jordi, permitis-me un modest consell, ficat les piles que no tots els vallers, siquiera una mínima majoría, som "festiverners" i has deixat un poc, prou, de costat a la resta de veïns : No has llegit les informacions que diuen que l'enllumenat anima a la gent a eixir i gaudir del carrer , i amb això s'anima l'economía local , TOTA l'economía local i no sòls la d'una part concreta ? Eixe dia em digueres sobre el que va passar el cap d'any passat, que había segut un error i que de humans es reconexeir-ho i enmendar-ho : Doncs pren nota del que el diguem fora del cercle "dels teus" qué moltes vegades sòls el donaràn una imatge parcial i que no és la real del que pensa de veritat la majoría del poble , t'ho dic amb carinyo i sense acritut , a vore si este ben proper any nou es nota que rectifiques i enmendes .  

I no vullc entrar amb lo de la platja, tingam la festa en pau, això ho deixarem per a altre dia, no obstant ja ho fa com haveu pogut vore estos dies un estimat amic i col.laborador .

6 comentarios:

  1. La veritat és que amb el que va dir l'alcalde que va costar el Festivern de l'any pasat el poble podria estar ben iluminat i fer una bona festa a la plaça per als del poble.
    Si volen Festivern que el façen però que el paguen ells. Destinant un parell d'euros de cada entrada a pagar gastos tots contents.

    ResponderEliminar
  2. No t'aclares ni amb salfuman. Segons t'interessa hi ha despeses innecesàries o del tot pertinents per al moment que vivim, Se te conoce, bacalao, aunque vayas disfrazao...

    ResponderEliminar
  3. Tot és un tema d'autopromoció de Jordi. Si ells gasta els diners iluminant el poble o fent una festa la nit de cap d'any al poble sols s'enteren els del poble. Però si fa el Festivern s'entera gent del tots els països (valencià i català) i això és bo per a ell que te ganes d'anar en els llistes autonòmiques de Compromis.
    No li pegues més voltes Enrique. El festivern és un tema de marketing per a Jordi

    ResponderEliminar
  4. Marketing per a jordi eh?? Jajaja q risa doneu, sou prou patetics eh! Ara resulta q no es marketing ni benefici per al poble. Deveres lo vostre es de metge. Comparar unes llumetes en q vinguen 8000 persones. Les vostres manies vos ceguen els ulls!!!!

    ResponderEliminar
  5. L'organització del Festivern ha regalat dos entrades per cada regidor i segons m'han dit el PP les ha acceptades i les ha pres. ¿Quin regidor anirà? O serà per amics?
    Esperem que no les donen a gent que vaja a armar sarau i mal any, i a provocar.

    ResponderEliminar