viernes, 27 de diciembre de 2013

Editorial : LA JUSTICIA SI ES LENTA NO ES JUSTA

Em referisc en este cas a la sentència sobre la moció de censura. 

I no, no vaig a entrar ara en si em pareix o no correcta ( qué en general i en la seua ressolució sí, no en cabía altra per les ressolucions del TSJ de Asturies i el de València , com bé reflexa la sentència i l'informe en que es bassà Carmen era molt consistent ) doncs com moltes més esta sentència jurídicament es discutible en algunes parts i aplaudible en altres, però açò es un tema més d'interpretació i entre entesos en el tema i no crec siga este el lloc ni el moment de discussió, però el que no es discutible es la seua ineludible aplicació i respete com marca la llei .


El que huí vullc retraure es el temps que ha tardat, 7 mesos, en resoldres el tema en esta instància (cap recurs , jo no l'aconselle ) , el que ha fet que durant 7 mesos el govern bipartit estiguera en l'aire ( i ja no dic si es recurrida, a saber quant mesos més fins sentència ferma ) , amb l'inestabilitat que això comporta . 

Perquè imagineu-se qué havera segut favorable als recurrents i havera ordenat que es proseguira amb l'acte de la moció, esta es votara i es guanyara i amb això Manolo entrara, a principis de Gener de 2014, de Alcalde : El cacau sería d'órdago , amb dos anys i pico un Alcalde, altre un altre any i pico més ... i tot això si no es presentara contrarecurs i altre tribunal diguera el contrari i tornara a Jordi al seu lloc, com ja ha passat en altres casos ...  

La justicia com diu el titolar no es justa si es lenta, i es impresentable que és tarde tant en resoldre un cas , i més en este en que s'alegava vulneració de drets fonamentals , i estava en l'aire l'establitiat d'un govern i amb ell el d'un poble . 

Senyor Gallardon, menys recaptar mitjansant taxes injustes que perjudiquen als menys afavorits, i més invertir en dotar de mitjans técnics i personals a la justicia espanyola per a que esta siga ràpida i per tant el més justa possible . 

1 comentario:

  1. Si senyor. Molt ben dit.
    Ademés, encara que la justicia donara la raó al PP, no podria ferse el ple perquè ara Karina ja no és de EU.
    La justicia ha pres la decisió més comoda que és deixar-ho tot com està i complicar més tot el que ha pasat per culpa de tornar cautelarment a Karina a EU.

    ResponderEliminar