jueves, 5 de diciembre de 2013

DECLARACIONS DE CARMEN CANET SOBRE EL TEMA DE VERGERET

Encara que sabeu que des de que ens vetaren per perteneixer el administrador del blog a una opció política determinada, no reproduïm les noticies de la web municipal perquè ens neguem a tindre que anar copiant i pegant d' esta per a difondre el que en ella ens vullguen contar  i com ens ho vullguen contar ( qui vullga saber ja sap massa bé com i on fer-ho i de quin peu coxetja cadascú ) , en tal d' ajudar a tranquilitzar a la ciutadanía afectada , reproduïm les paraules de la Regidora d' Urbanisme Na Carmen Canet en un article d'eixa web , regidora que com sabeu es persona per a nosaltres de total confiança i que sabem que per damunt del politiqueo i més en temes tant greus com este, mai antepossarà interessos aliens al interés dels seus conciutadans i va a informar-los sempre de la veritat .

La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, M. Carmen Canet, ha manifestat que “les reunions que l’alcalde i jo hem mantingut amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer han resultat d’allò més positives. S’ha previst la construcció d’un mur des del pont principal del riu Vaca fins al camí de Gandia, que evitaria la inundació de la zona del Vergeret i permetria que l’Ajuntament poguera rebre la urbanització i que la zona rebuda formalment tinguera tots els permisos”.
“El cost -ha assenyalat la regidora- lhaurà de pagar l’Ajuntament, i serà una mesura que normalitzarà la situació de les famílies residents en la urbanització del Vergeret. Tractarem que les obres del mur s’inicien encara en l’actual legislatura, una vegada enllestits els detalls amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i sols faltaria licitar i construir el mur”.
La solució al problema , es referix , no s'ha dut a terme ... “per la falta d’interés del govern central a donar una solució definitiva a este problema, que hauria sigut la laminació del riu Vaca, amb la qual cosa els veïns de Tavernes no hauríem d’assumir els costs de construcció del mur del riu”.

5 comentarios:

  1. Mira si este govern estava segur que no hi ha cap problema que una regidora del Bloc es va comprar un piso en la zona "inundable"

    ResponderEliminar
  2. Carmen Canet, cráneo previlegiao.

    ResponderEliminar
  3. I els responsables de tot açò que diuen?
    I els tècnics?
    I la cohort d'adulaors que posaven música a la partitura?

    La culpa de Zapatero no?

    De veres vaja dreta que tenim. Espere que la segona fornà siga millor. a este pas hauran de canviar el nom del partit: PARTIT SOCIALDEMOCRATA POPULAR.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La primera fornada del Bloc Compromís no és per a tirar cohets. Per que respecta al tema del Vergeret, que es depuren responsabilitats (concejals del pp amb competències urbanístiques, Ex-alcalde,, tècnics que hagen fet informes favorables...).

      Eliminar
    2. Depuradores no tenim6 de diciembre de 2013, 2:43

      Depurar??? Ie, que estàs a Egpanya, i dins d'Egpanya, a Valènsia.

      Eliminar