lunes, 9 de diciembre de 2013

RECORDEU , demà Dimarts començen les I Jornades turístiques a la Valldigna




NOTA : Encara es va anunciar en un principi que els actes eren a les 19:30 hs. , s'ha modificat l'hora i seràn a les huit de la vesprada .

9 comentarios:

  1. molt imaginatiu això "d'un món per descubrir"......una torré de guaita que pareix l'ecoparc, una platja que pareix un poble abandonat de l'antic oest, un monestir corrupte per la seva fundació i amb 0 beneficis per la valldigna i un Castell oblidat per les intitucions, per la reina i per la mora, més cuidar i protegir la nostra història i menys riuren's de la nostra inteligencia,,,,,jo propose "un món oblidat i assolat".
    Pronostique que aniran els 4 gats de sempre, amb el dinarot de sempre i que pagarem els de sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quants en governa la farina9 de diciembre de 2013, 12:53

      Anònim de les 10:49 (de dia 9 de desembre): has amollat un grapat de veritats. I sort encara que no han afegit imatges de les Indalècies i del Prado de les Tomaques ---ai, no, que ja no pot ser---, o de l'infrautilitzat, pràcticament abandonat, Molí del Pla. Que posen la torre de guaita en tota foto o tot vídeo promocional del nostre municipi hauria d'enrogir-los ---d'enrogir-nos!--- la cara de vergonya. O ben mirat no: és perfecte emblema del que som els vallers hui. Estaria bé, com apuntes, que, polítics i tècnics, deixaren de prendre'ns el pèl, d'insultar-nos a la cara. Però això exigiria moltes qualitats que no tenen, i, sobretot, que no tenim els ciutadans (com ara, no deixar-nos engalipar). Mentrestant, seguim panxacontents, desvanits, pagadíssims per la merda que tenim i en la qual nosaltres es hem ficat. Més jornades com aquestes, per favor, més realitat virtual. I que per al futur l'oficina de turisme SOLAMENT tanque per vacances del personal...

      Eliminar
  2. I la Tourist Info tancada fins el 2 de gener.
    Visca el desficaci del bipartit!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hi ha trellat ni voluntat de vocació turística mentres tots els festius ni períodes vacacionals estiga tancada eixa oficina. Només obrin els caps de setmana d'estiu amb els becaris de l'Ajuntament, que tampoc son tècnics. Si foren una entitat privada ja haveren tancat la paradeta.

      Eliminar
    2. Molt encertat lo del "mon per descobrir", perquè quan ve un turiste no coneix que tenim un monestir,un clot de la font,un castell,una Granata i unes creus. Sols saben que tenim una bona platja (sols per a l'estiu), que no tenim cines ni centres comercials ni zones verdes rellevants ni cap Museu ni cap hotel ni al poble ni a la platja.
      La preparació i vocació cap el nostre ampli patrimoni natural per part del centre excursioniste i grup de muntanya es d'alabar, pero desaprofitat. Sense una mentalitat d'empresa ni una posada en pràctica d'Idees de turisme actiu, de natura o d'aventura, el potencial queda desaprofitat. Ni un trist càmping, ni cap casa rural junt el monestir.
      Com volem dur turisme de diners ni de qualitat si la proposta es la mateixa des dels anys 50: playa y sol.
      El ponent de hoteles NH a que ve? A dir-nos les grans possibilitats que te la Valldigna? O ve a fer una proposta de projecte hoteler? No crec que si no s'han decidit a fer un xicotet hostal o casa rurals faça la cadena hotelera NH, a este país tardaran en moure grans obres perquè només han sabut Fer-les a traves de caixes i politics corruptes, filosofia del pelotaso.
      A vore com Llacer i Vicent convencen algun dels emprenedors que el seu departament hauria de produir i es tiren al ruedo. Amb alguna ajudeta publica per que es decidisquen, igual que fan amb altres events. D'altra manera no ho crec, això de que tenim esperit emprenedor esmentada, ningú s'arrisca res, i menys politics ni bancs a ajudar gens. Només s'ha sentit algo sobre adequar la zona de Padur una vegada ja establerta allí la colònia de caravanes, pero de fer-ho rentable i ben fet res de res.
      Com diu un altre per ací, quedarà tot en declaració de bones intencions i realitat virtual. Només trobe puga ser interessant la ponència de la tècnica de turisme de la Universitat Politecnica de Gandia.

      Eliminar
    3. Al menys llig bé, en cap lloc fica NH, es la cadena "RH" propietaria entre altres de l'hotel Bayren de la Platja de Gandía

      Eliminar
    4. almenys llig, bé o mal, però llig....la noticia no és si és RH o NH, sinó com estan "caxondeanse" de nosaltres amb "un món per descubrir....
      A la Valldigna tenim un fum de possilitats com molt bé ha dit Karl Marx, però tenim un problema, polítics ineptes i panxesagraides, secretaris d'alcalde, enxufats varios, assessors de l'assessor i ren cocret a Tavernes un ALCALDE-PRESIDENT (com ell s'autoanomena) que la millor idea que té es posar l'estació de tren a Borderia.....
      Propose que les dos entitats anomenades per l'amic Karl gestonionen les oficines de turisme, de segur que més il.lusió, treball i creativitat posen que els actuals gestors incapaços que tenim.....

      Eliminar
    5. Apart de la cadena NH, RH o BH, alguna cosa que objectar als comentaris?
      Mes que res per si ara toca xarrar de qui i en que s'esquivoca en compte del que es pensa i el que s'escriu.
      M'alegra que siguen els del Bayren, els vindrà de mes a prop el fer el viatge. De totes maneres, ni la nostra platja es la de Gandia, ni el Bayren es un model immaculat de funcionament, he estat allí en alguns events.

      Eliminar
  3. Parlant de turisme, considerant el Festivern com un event turístic, afegisc comentari de La Cotorra sobre la notícia de rebaixa de les entrades a eixe event per als vallers:
    Si amb 3000 entrades el benefici de la empresa ja era sucós ara amb 8000 era el moment de que pagaren les taxes municipals corresponents. Lo de la rebaixa als del poble nomes es per a que callen els del PP davant la proposta que es van fer a altres blogs.
    Per altra part, quants anys seguits ja fa que es despedeixen els d'Obrint Pas amb un últim concert, tenen prou cara els paios. A este pas els vorem jubilats i dalt l'escenari.

    ResponderEliminar