lunes, 9 de diciembre de 2013

Huí, dos en una : Editorial / El Quadern denuncia : EL PARC DE LA FOSCOR

Em denuncia un veí ressident tot l'any en la platja, i en viu allí ja fa un muntò, i no es l'únic que la fa , son mólts més els que m'havíen ja comentat el tema , que la platja està a fosques , més bruta i abandonada que mai , el que també ha denunciat el PP .

Perquè dic jo que de qué servix anar a fires turístiques a tot arreu d'Espanya e inclús en Europa, i omplir-se la boca parlant de dessestacionalitzar el turisme de la platja , si després quant un turista s'anima a visitar-la en hivern es trova amb tot açò .

I val que ens tingam que apretar el cinturó amb la situació económica del consistori, però pense que es deu d'estudiar d'on sí i d'on no es té que retallar , perquè com vegem dia a dia , per a altres events, ben prompte en tenim un, no s'escatima en rés : Vorem com queda per contra el tema de la festa de cap d'any en la platja acordada entre Aceplat i l'ajuntament de la que vos vaig informar temps arrere, o les campanades en la plaça major que ens quedarem esperant l'any passat aquells , i no som pocs, que any darrere any allí acudim a mejar-nos el raïm i celetbrar el nou any amb més veïns com nosaltres, la majoría pares de familia amb xiquets , i que no som per tant festivalers . 
Esperem este any i com va prometer , que Pilar s'enrecorde de nosaltres : Abans no sòls ho feien si no que a més compartíen l'Alcalde i varis regidors les campanades, amb projector d'imatge, música, cava i mandarines , amb els seus veïns en la zona més comú i céntrica de la ciutat , i no sòls amb un grupet definit i a les afores .


EL QUADERN DENUNCIA : El Parc de la foscor

I no, no es un nou parc, ni que les fotos vagen eixit fosques, es el que es veu i el que vol denunciar l'amic que ens ha enviat esta foto del Parc del Mollò el disssabte per la vesprada .

Amb estes cosses no ajudem a dessestacionalitzar rés , més bé espantem als pocs propietaris que volen gaudir de les seues segons ressidències fora de temporada o viure allí tot l'any , o a algún possible turista . 

4 comentarios:

  1. "Abans no sòls ho feien si no que a més compartíen l'Alcalde i varis regidors les campanades, amb projector d'imatge, música, cava i mandarines , amb els seus veïns en la zona més comú i céntrica de la ciutat , i no sòls amb un grupet definit i a les afores". Que bo eres, per no dir-te una altra cosa. I del parc fosc, millor així, perquè eixe parc, a les clares, dóna pena. Qui el va fer? Sense dubte, es va lluir. Ja es va lluir prou perquè ara li donen llum.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A voste no li agradara el parc"para gustos los colores"pero aixo no te res que vore en que estiga net,iluminat i en condicions para que els veins pugen disfrutarlo
      Si lo que el molesta es que el fer el PP,ojala el actual govern fera la mitad i no es dedicaren a destruir tot lo que recorde al PP

      Eliminar
  2. A mi m'importa zero si l'ha fet Manolo, Pepe Gotera o Otilio. Net, il·luminat i en condicions és una vergonya de parc.

    ResponderEliminar
  3. On està eixe gran gestor anomenat Jordi Juan? Eixe tot poderós que te diners per al que vol.

    ResponderEliminar