lunes, 2 de diciembre de 2013

Editorial : COM AQUELL QUE VEU PLOURE

I es que mentres ACEPLAT denuncia que en Agost va pressentar una instància preguntant si hi ha previst , donat que les obres per acabar el colector encara no estàn siquiera en marxa, si l'Ajuntament ha previst algún plà alternatiu per a evacuar en un cas donat d'aigües torrencials i inundacions en conseqüència, i pregunta a més en concret si s'ha previst una bomba extractora a tal efecte com l'any passat, no sòls pel que es denuncía , o així almenys ho entenc jo, es que vaja contestat el consistori al tal requeriment, si no que a més hi ahí per ahí qui està "tirant balons fora" amb el consabut " I tú més " , axacant-li de nou les culpes de tot, que les té almenys en part, no es pot negar , al govern popular d'abans i als seus superiors, també populars com tots sabem, i conminant inclús a ACEPLAT a que faça gestions i pressione a l'administració corresponent .

I jo em pregunte: Però, això no es faena dels que cobren per a defendre els interesos del poble ? Perquè per a mí es clar que tenen que ser els que ens governen els que demanen una i mil cites a qui corresponga, sense perjuí de que altres ajuden en el que puguen, des de l'opossició a les associacions o particulars, però sempre , com a premisa, el govern per davant .

O es que en endavant cada ú es té que defendre els seus interesos ? Perquè si es així, van sobrant alguns que altres jornals i jornalers , no ? . No sé, tal volta això es el que alguns entenen per democràcia participativa ...

16 comentarios:

  1. Això ho comprovarem prompte, quan manen els progressistes al poble i en Valencia. Aleshores no hi haurà excusa. Bueno, si, quan no sàpiguen per on eixir es continuarà recorrent als anteriors governs. Perquè mane qui mane i siga qui siga, sempre hi ha diners per al que es vol, encara que no siguen per a prioritats. Com a exemple, crec que s'ha ajornat el plenari de demà i crec que se per que. Deu ser perquè el PSOE local en ple esta de viatger de plaer pagat per tots els contribuents a Bruxelles, com unes 50 persones del poble a conèixer el parlament europeu. Es veu que els eurodiputats poden convidar a eixes quadrilletes d'amics sense ruboritzar-se. I despres ho penjen orgullosos a les xarxes. Es veu que Draghi tant que ens retalla amb això no te pega. I els beneficiats tampoc, despres els diran per allí que com ens queixem que estem en crisi.

    ResponderEliminar
  2. Aci teniu un link on podeu vore una entrevista a Manolo Vidal on es tracta els temes dels colectors i les inversions a la platja.
    http://www.tele7safor.com/index.php/cafetera-e.html

    ResponderEliminar
  3. Enrique: estan tombant la casa de les Indalècies?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si , han començat este mati per fora pero setmana passada ja van estar preparant el enderrocament .

      Eliminar
  4. No serà al reves, sabut? Que els del PSOE local han viatjat perque no hi havia plenari.
    I tu com saps que ho paga el contribuent o ho paga el PSOE?
    Difama, que sempre queda alguna cosa, Fatxa Mark.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues per a no haver plenari, no han viatjat a Benidorm, no. ben lluny.
      No cal preguntar, ningú del PSOE es paga mai els viatges, com cap polític. A visitar Estrasburg cadascú es paga lo seu i només van els del partit i de l'institut? Els de l'institut no paguen i els del partit no van a ser menys. Si han pagat, és fàcil de demostrar, queda reflexat al compte bancari de l'interesat, però no et vindrà bé prendre't eixa feina, no?
      Jo seré molt fatxa, però no faig turisme amb els diners dels contribuents.
      També podries dir per qué no hi ha hui plenari, resabut.

      Eliminar
  5. Ostres tu, en la vida he vist per manipulació i més mentires en una entrevista.
    I Manolo demana consens i que tots estiguen bé en eixes manifestacions, i damunt la televisió sense contrastar les noticies.
    Quantes voltes ha anat l'alcalde d'ara o qualsevol altre membre del govern a eixe programa?
    Manipulació, manipulació i manipulació.
    Vergonyós.

    ResponderEliminar
  6. Jordi ha obligat a tombar la Casa de les Indalecies en lloc de negociar amb els propietaris.
    Preferix fer un cuartel nou que cuidar el patrimoni.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es un xicot molt cregut. Ha fet el que volia el PP i Enrique Estruch.
      Patrimoni? L'estudi fet pels arquitectes diu que de valor historic i patrimonial res.
      I Jordi no ha obligat. Ho han fet els propietaris i seguint les lleis que fa el PP i el PSOE quan governaven. Atenció a això, a les lleis.

      Eliminar
    2. Ostras! Este Jorge Juan quan va adquirir la Casa de Les Indalecies ho va fer argumentant que era per a que no es llançara a perdre i restaurar-la. Almenys haguera pogut fer ací un taller ocupacional per a fer-ho i donar feina a la gent del poble que ha estudiat belles arts.
      Ara fa com els del PP (si eixos mals gestors que han deixa't el poble arruïnat).
      Jordi vas pel mal camí, amic!

      Eliminar
  7. Que jo sàpia no ha anat mai a eixa televisió. I ni anirà perquè no el convidaran mai. Això tin-ho ben cert, anonim de les 15.57
    En eixa tele de Torro i del PP, com totes les de Gandia, el que interessa és fer l'atac més descerebrat possible amb gent de tanta poca qualitat politica com els presentadors i tirar tota la merda possible perquè no ho oblidem: Tavernes es ara per ara una referencia a la nostra comarca del que és un govern de Compromís i cal fer tot el possible per a desacreditar-lo.
    Com es menja això que l'alcalde de la tercera població de la comarca no haja estat mai convidat a un programa per a parlar del poble, problemes i solucions, o fer balanç en cada any de la gestió i si que ha anat el cap de l'oposicició nosequantesvoltse a desproticar i dir una sèrie de mentires que no se les creu ni ell? Es que eixa televisio que diu que els altres no son democràtics, ni tan sols li ha donat a l'alcalde ni a cap membre del govern a dir la seua encara que siga per al·lusions.
    Ara la culpa es dels tontos del govern de Tavernes per permetre-ho i deixar-los estar en la caseta municipal on igual no paguen ni la llum que gasten per després que tiren tota la merda contra el poble i els seus governants. Al reves no hauria durat en la caseta ni un dia mes.

    Eixa emissora que se l'emporten a sa casa, fora de la caseta municipal. Ja esteu tardant, senyors del govern de Tavernes. Forasters vindran que a osties de casa ens trauran i ho consentirem.
    I atenció: em pareix molt bé que critiquen pero en pla d'igualtat. Portes un programa a l'oposició, a l'altre al govern o millor encara als dos i que es defensen un davant de l'altre. Ara això seria igualtat de condicions, i com això no es produeix i mentre no es done: fora de la caseta municipal!.

    Jo no havia vingut a parlar d'això però ho he vist i ha aprofitat.

    Al que anava:
    Estic segut que ACEPLAT no hauria obert la boca, com sempre l'ha callat, si manara el PP. De tota la vida l'avinguda ha estat feta un riu quan ha plogut i mai s'han queixat.
    Sembla ser que algun blog local ha posat el dit dins la ferida, ha dit la veritat i les veritats molesten. I això que ACEPLAT les sap perquè han anat a les reunions. Però esta clar que el govern de ara no es del PP, sino callarien com han callat sempre.

    ResponderEliminar
  8. Qui ha posat eixe enllaç està fent un gran favor al govern de Jordi i al Bloc. Seguiu així.
    Tant de bo en posareu un enllaç tant desficaciat tots els dies i aixina, si no ho sabem prou, tot Tavernes acabarem coneixent millor la classe de gent que ens ha governat i ens vol governat.
    Cada eixida de Manolo Vidal en la tela diguent mentires i falsetats, 200 vots més per a a Jordi de gent que li fa la creu al PP.

    ResponderEliminar
  9. No li dones els vots del PP a Jordi que segur que no arreplega cap.
    Els vots del PP aniran a altres partits o es quedaràn a casa però al BLOC segur que no van.

    ResponderEliminar
  10. Vols dir que tots els vots que ha tingut el PP son del PP i estaran en el PP? Pues ja m'explicaras com es passa de 12 a 9 i despres a 8 concejals i es perd l'alcaldia.
    Més d'un i més de dos que conec i que han votat sempre PP no li votaran més, entre ells els meus sogres i cunyats. I aixina molts. Només vos faltava Canal 9.
    Tu no mires les enquestes i no vas pel poble i no sents que diuen del Partit Podrit (entre altres coses).

    ResponderEliminar
  11. El PP perdra molts vots però no aniran al BLOC. Aniran a UPyD, a Ciutadans, a Democrates Valencians, a Gent de Tavernes,....
    Al BLOC agarrarà del PSOE i el partit que més pujarà serà EU que son els unics d'esquerres de veres.

    ResponderEliminar
  12. Son els únics d'esquerres de sempre, sempre que existísquen, clar. Es l'unic partit del poble que no ha renovat llistes, Karina no conta perquè era desconeguda al poble. Ja se que en definitiva al PP i Bloc continuen manant els mateixos i EU no perquè no han trobat qui done la cara pel nucli dur del partit.
    A falta de sorpreses, lo únic interessant sera vore qui entra finalment en el partit d'Enrique i com diu ell, qui es l'icona d'esquerres que negocia amb el Bloc. Enrique això de passar-nos el caramelet pels nassos i endur-se'l està molt lleig. :)

    ResponderEliminar