lunes, 9 de diciembre de 2013

ACEPLAT informa : FOMENT LOCAL


8 comentarios:

  1. Enrique podria explicar algú en que está pensant Jusep Llácer quant convoca una charrada en dilluns per a ferla en dimecres i a les tres de la vesprá? Este home te el cap en el puesto que pertoca?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tenen el cap ben posat i damunt el fan funcionar també per interesos. Com la última xarrada posda a empresaris a les 19h., va anar massa gent per a ser encara horari de feina en molts comerços. Ara la posen a migdia.
      Així aniran els comerciants i empresaris del Bloc que anirien encara que no els interesara o que ho feren a les 12 de la nit. I s'estalvien donar cap explicació als demés, sempre poden fer alguna crítica o pregunta molesta.
      El que no sé és el que fan els polítics en les xarrades, deurien estar sols els tècnics que en solen saber prou més i no tenen cap predispossició política, si són professionals i fan bé la seua feina.

      Eliminar
  2. ¿El señor Llácer se cree que los comerciantes de Tavernes no comemos? Que cosa mas descabellada poner una charla a las tres de la tarde. ¿Quién va a asistir: él, el conferenciante y el guardia de puertas?

    ResponderEliminar
  3. Aquest Llàcer millora amb el temps. Sempre ens ofereix sorpreses, estarem atents a la pròxima, encara que serà difícil millorar aquesta.

    ResponderEliminar
  4. Por que Llacer siempre trae a gente de Oliva a dar charlas a Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son todo gente del Bloc. Analizar la trayectoria de cada uno y lo vereis.

      Eliminar
    2. Ho preguntes perquè saps la resposta,no?
      Sense conèixer al ponent, sera perquè costa menys esforç dur als coneguts o als coneguts dels amics, potser siga o no siga el millor o el mes convenient, pero es el mes fàcil. En este cas concret puc equivocar-me pero en general no,perquè es així com funcionen els politics.

      Eliminar
  5. Perquè son del BLOC d'Oliva

    ResponderEliminar