lunes, 28 de octubre de 2013

XARRADA-COLOQUI SOBRE TRACTAMENT DE RESIDUS .



Organitza :  Consorci de Gestió de Residus .

Tema : Detalls relacionats amb el pagament de la taxa per tratament de residus. 


Dirigit a : Poblacio en general i als col.lectius socials.

Data :  30 d'Octubre a la Casa de la Cultura . a les 7 de la vesprada ( duració entre hora i hora i mitja doncs hi haurà torn de preguntes i lliurament de materials promocionals ).

LLoc : Casa de La Cultura

9 comentarios:

  1. Una qüestió que podeu plantejar algú que puga anar a la xarrada:
    Que passa quan vas a l'ecoparc amb deixalles com pintures, productes químics i similars? No se si piles, neumàtics o enderrocs d'obra també es poden deixar. A mi amb lo primer em va passar una vegada i em van dir que havia d'anar a un abocador especialitzat. Quan vaig preguntar a on, em van dir que era a altra comunitat autònoma.
    Per a riure o per a plorar?
    Lo normal que ho arreplegaren ells i ho dugueren on calguera, sinó estan propiciant el no reciclatge.

    ResponderEliminar
  2. En l'ecoparc es pot portar restos de poda?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, per a cremar les restes de poda has d'anar al polígon del golfo.

      Eliminar
  3. No se si es poden portar a l'ecoparc lo que si he vist és que les restes de la poda de la zona de la Bien Pagà estàn en vertedero/cremaor ilegals del poligon de l'estació?

    ResponderEliminar
  4. Parlant de podar. Per què han llogat a R. P. per a fer la poda de la benpagà? No hi ha cap podaor al poble? Ho dic perquè ho he llegit en una furgoneta que està en les fotos de la Cotorra: "R.P. Poda de palmeras y arboles"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sé qui és R.P., el que si que diuen pel poble és que un valler que es dedica al manteniment de finques és qui té la concessió a dit de la poda dels nostres arbres i després subcontracta una empresa forastera. Si això és de veres, no tenen massa llums a l'Ajuntament, si eixe és tan amic de l'Ajuntament, que els diga el nom de la empresa i així la contracten directament, estalviant-nos uns bons dinerets.
      No hi ha brigà? No hi ha cap empresa local que puga fer directament eixa feina? No hi ha cap treballador a Tavernes que sàpiga podar?

      Eliminar
    2. Que pronte s'han ensenyat a fer xanxullos! I després van diguent en la boca ampla que ells no son iguals.

      Eliminar
  5. http://www.eleconomista.es/economia/noticias/5261895/10/13/Madrid-bajara-16-puntos-el-tramo-autonomico-de-IRPF-y-reduce-un-punto-el-Impuesto-de-Transmisiones.html

    Els diners en la butxaca dels ciutadans. Millor que en la dels polítics. Fabra: llig i aprèn que ací paguem fins per dir bon dia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dona igual, els polítics tenen molts mes avantatges que no els ciutadans, i ells continuaran cobrant el mateix i amb els mateixos negociets. Damunt ho han arreglat be per als seus amiguets de la patronal, ja que als grans empresaris els dona igual l'IRPF l'IVA o les transmissions. Gracies a fundacions, SICAV's i altres martingales, paguen molts menys impostos de mitja que les PYMES i autònoms.

      Eliminar