miércoles, 2 de octubre de 2013

CANVI EN LA PRESIDÈNCIA DE LA MANCOMUNITAT VALLDIGNENCA




Tal i com estaba acordat, Sebastíà Mahiques, Alcalde de Simat , a substituit en la presidència del ens a Jordi Juan , el qual ha passat pel càrrec sense pena ni glòria .  

Esperem que amb este canvi es done un poc més d'impuls a la Mancomunitat, que a cada vegada tenim l'impressió de que servix per a menys , el que és una llàstima , doncs tenim un dels monuments més importants de la Comunitat Valenciana i a més rodejat d'un entorn privilegiat i de poc servix . 

Particularmnet propossaría que ocupe el càrrec indefinídament Agustí Pascual, siga o no siga Alcalde i li toque o no li toque a Benifairó, doncs té temps i sobre tot ganes de treballar per La Valldigna, el qual va quedar demostrat i de sobra tot el temps que va ocupar dit càrrec .

2 comentarios:

  1. Segur que ho fa millor que Jordi.
    Fer menos coses que Jordi és imposible.

    ResponderEliminar
  2. De fet, A.P. és qui talla l'abadejo sempre en la Mancomunitat. Els demés només figuren per a cobrar. I tots contents. Que els porten el sou a casa i els descompten la gasolina de la vall o Simat a benifairó, que també és poca. I així que no ens vullguen fer passar gat per llebra.

    ResponderEliminar