sábado, 19 de octubre de 2013

RESUM SETMANAL

Tal i com ja preveíem en el resum de la passada setmana, el tema del retén seguix donant que parlar , i estic segur que no serà la darrera vegada . I altre tema del que seguirem parlant de segur serà el del Plà d'ocupació perquè el dilluns torne a parlar d'ell i dels motius del fracàs de la reunió . I per sorpresa un article sobre el dia de l'hispanitat va portar rius d'entrades i comentaris, no ho esperaba , així com tampoc el ressò del artcile " Mónica President  " : Està clar que el tema de la política supralocal també interessa i de debò .  


Així que com dic sempre, el dilluns més i de segur amb temes nous , encara que seguiràn colejant els antics ressenyats . Passeu-ho bé i gaudiu tot el que pugau .

 

EntradaPáginas vistas
17/10/2013, 40 comentarios
169
15/10/2013, 24 comentarios
167
16/10/2013, 38 comentarios
160
12/10/2013, 16 comentarios
154
148
12/10/2013, 32 comentarios
124
17/10/2013, 11 comentarios
120
100
12/10/2013, 6 comentarios
91
77

36 comentarios:

  1. Altre tema important és el de les filtracions interesades d'informació de dins de l'ajuntament
    Com pot ser que algú sapia quines ofertes hi ha per al nou reten de policia o qui s'ha quedat l'obra de la sequia de la bova o la de la plaçeta del Tio Julio.
    Ningú controla la protecció de dades? Per què eixes filtracions? A qui beneficien i a qui perjudiquen?

    ResponderEliminar
  2. És siginificatiu el distanciament que s'ha produit entre Jordi i Borràs que s'ha quedat a soles en el tema del reten i va vore com Jordi no el va deixar parlar en el pleno de la sentencia contra Manolo o la promesa de Borràs de montar una carpa a la platja per a competir amb el FestiBLOC de Jordi.

    ResponderEliminar
  3. no són temes públics?
    Quines ganes d'amagar l'evident?
    No haviem quedat transparència i participació?
    Han de tindre bulo els polítics per fer el que vullguen i que no s'entere ningú?
    I si les coses estan ben fetes, que s'ha d'amagar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les coses es fan publiques quan toca, no quan esta tot en bajoqueta.

      Eliminar
    2. Pues els votants volem saber de la bajoqueta i el bollit sencer. El que dic, si les coses es fan correctament no cal tindre por de que es sàpiga res. Un Ajuntament no deuria ser com un club de futbol o un negoci privat.

      Eliminar
  4. Este mati hem sabut que el PP te un imputat mes pel cas Gurtel. Exconsell de sanitat, el tal Cervera...I ja van quans??? I jo pregunte, no tenen vergonya esta gent del PP de pertanyer a un partit corrupte, podrit per dins i per fora, que mes be pareix una mafia??? O es que son i penseu com ells?? Entre gurtel, brugal, emarsa, aeroports, fabra i la loteria, noos i urdangarin i els que em deixe... Estan tots tocats per la justicia. La mitat de les Corts imputats, la setmana pasa el finançament presuntament ilegal de les eleccions i del partit en molts actes, i un llarg etc. que resulta una vergonya, una burla a la societat, un destarifo i on deurien estar tots en la carcel! Que sen vagen i tornen els diners!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja veus !!!
      Lo mal es que ni aixina deixeu de ser cuatre i el de la guitarreta,el dia que vos doneu a coneixer com açi al poble no vos vota ni la familia

      Eliminar
    2. Jo en 15.000 enxufats en la depuradora de pinedo (cas emarsa) segur q tambe em voten... I quins quatre i quina guitarreta? Et referixes a ximo caffarena? Que tens l'autoodi tipic de la gent del pp? Ai perdona, segurament no saps ni lo que es...

      Eliminar
    3. El autoodi es no voler ser valencians i ser catalaniste?

      Eliminar
  5. Enrique, sabent com saps que durant les quatre hores de reunio amb Canet i Borras això no es va tractar:

    la promesa de Borràs de montar una carpa a la platja per a competir amb el FestiBLOC de Jordi.

    no se perque deixes que passen estos comentaris i es publiquen mentires. Això es posar-te al mateix nivell dels mentirosos.

    Es va dir per banda dels empresaris i comerciants d'ACEPLAT que ell farien per montar, ells, ells o siga ACEPLAT, alguna cosa d'entreteniment o festa a cap d'Any. Mai es va parlar de carpa que costa un dineral.
    Per que consenteixes les mentires?Com va a muntar Victor una carpa per a unes empreses privades? Amb quins diners? De risa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo teu si que és de risa.
      Que vols dir que Canet i Borràs no van a donar res per als de la platja i Jordi va a donar als del FestiBLOC el que vullguen?
      Els de la platja son empreses privades del poble i Festivern SL que és?
      Festivern SL és una empresa privada que ningún poble la vol i a la que Jordi dona carta blanca per a fer el que vullguen amb la butxaca del poble per a autopromicionarse políticament.
      Jordi dona als del Festivern SL local per al sopar de cap d'any (servit per gent de fora), espai per acampar, dutxes i bany per aseo gratuits, neteja de la zona d'acampada i de la carpa gratuita, posen més policia i per als de la platja que son del poble no voleu donar res.
      I per als del poble que no volen FestiBLOC no hi ha ni campanades a la Plaça Major.
      Ja hi ha prou de castigar als del poble i beneficiar als de fora! Ja hi ha prou!

      Eliminar
    2. Qué passaria si la pagara? Carme ja ha pagat varies fires i jocs infantils a la platja demanat per ACEPLAT, o siga per les empreses privades de la platja.

      La carpa del Festivern també la paga JJ i per a una empresa privada. I no és del poble.

      Eliminar
    3. Anonim de les 24.57 eres un mentirós!

      Eliminar
    4. Per què és un mentirós? explica't

      Eliminar
  6. Jo no vaig estar en la reunió i sols vaig dir del que va informar Aceplat als seus associats i que es que Borras va oferir la carpa de la Mancomunitat , i res mes .
    Si tu saps mes del acte explicau , perque aixo de competir no se de on ho has tret .
    I si s, han publicat mentires haber entrat abans a desmentir-les, jo no puc afirmar ni negar el que no se .

    ResponderEliminar
  7. Jo tinc la informacio dels mateixos regidors, i la van dir en la reunio del partit, i em fie d'ells. Es va parlar d'oferir la carpa de la Mancomunitat ojo! de la Safor no Valldigna, si no tenia compromis o ja estava llogada, pero el preu a pagar per ACEPLAT i montatge. No crec ho facen.

    Aixo de competir NO es meu. T'he copiat la frase d'un mentiros de dalt.

    Esta es la frase copiada del mentiros: a promesa de Borràs de montar una carpa a la platja per a competir amb el FestiBLOC de Jordi.

    Si tinc que desmentir primer s'ha de publicar i es lo que faig. Desmentisc hui que he entrat i ho he vist. Pero eixes coses de dalt no es poden consentir tan a la lleugera. Ara, aci manes tu, fes lo que vullgues.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Competir no vol dir que Borrasin consegisca una partida per a pagar-ho. Vol dir que vol rebentar-li el Festibloc a Jordi.

      Eliminar
  8. Primer hi ha que ajudar als del poble i els del Festivern SL que paguen.

    ResponderEliminar
  9. Altra vegada el Festivern? Estos es repetixen més que l'allioli. #CulturaMonocolor.
    No hi ha cap altre poble que vullga apadrinar als del Festivern?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, molts. Massa. Tot un èxit que es quede aci per rabia i malicia de gent intransigent, intolerant i que traballe nomes en contra de tot allò que sone a València i no folklorisme, com no cal dir es la gent del PP.

      Ja veus, el festival mes important de l'hivern a Espanya (intetnet diu) a Tavernes, gent de primera fila, festa assegurada, preus assequibles, dormir en casa, mares i pares tranquils, comerços i bars i restaurants que venen, i tots contents menys els de sempre.
      Que li anem a fer. Pues no vos queda d'aguantar.

      Eliminar
    2. Un èxit sobre tot amb la merda que deixen. Molt de demanar el que costa la visita del papa, però quan s'ha de dir que costa el festivern o festibloc,ens quedem muts. Eixa és la transparència que practiqueu?

      Eliminar
    3. El festivern no val diners mil vegades s' ha dit. Hores de treballadors i punt. S' embruta com en qualsevol festa, les del poble, falles o processons. Demagogia barata i escuses ridicules, com sempre, peperet.

      Eliminar
    4. No val diners, no. Els impostos i taxes d'instalacions que no paguen no valen diners. Zona acampada,pavelló,instalacions esportives,vergeret,casa cultura... Només paguen un xicotet % del que tocaria pagar per l'espai de la carpa a l'Alfandech. Si 20 m2 d'ocupacio via publica valen 30€, que valen els 100x50 metres (allò dona la mida mínim d'un camp de futbol, fa quatre dies encara estaven les porteries) d'eixe terreny ocupat entre el colegi i el riu?
      Verí heu-ho i mireu si n'hi ha tracte de favor.
      Que no costa diners no es veritat ni oficialment. La Cotorra va fer uns càlculs oficiosos sobre els 7.000 €. Jo li afegirà un zero mínim.
      I no cal barrejar el retorn econòmic com a excusa per no pagar res. Sinó, la fira també dona marxa als bars del costat i si paga les taxes corresponents.

      Eliminar
    5. El festivern fa competència deslleial. Ja m'agradaria a mi muntar un espectacle i tindre de vades a la policia, als que netejen i que no em costara ni un gallet l'ocupació de l'espai.
      Que pensen els comerciants que si que els toca pagar per ocupar la via pública i paguen impostos per poder pagar als netejadors i policies?

      Eliminar
    6. Pues que ens prenen el pel. Si Jordi vol fer-los el favor de la seua vida durant quatre anys a Obrint Pas que els financie Juan Roig que ací guanya el 90% del que produeix el Festivern amb els dos Mercadones. Així ja pot retirar-se eixe grup, renta mes fer-se productor que cantaor amb eixes subvencions, ara caldrà anomenar-los Tancant Pas. I si a Jordi no li aguarden la plaça de doctor sempre el poden enxufar a carregar bafles, a l'estil de González i Aznar en Endesa i Gas Natural.

      Eliminar
  10. Com es que el sr. Llàcer ha recurtat el plaç del Pla d'Ocupacio? Al plenari no es va aprovar un plaç (el mateix que establia la Generalitat)?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Perque no t'enteres primer, vas al plenari i escoltes lo que es diu, vas a la conferencia explicativa que es va donar i despres parles?
      No el vaig a contestar ni dir-te els plaços. No caura eixa breva. Vas a l'Ajuntament i els preguntes als funcionaris o al Braç Treballador millor, o els lliges en la web. No t'ho mereixes, no s'ho mereix la gent com tu, sempre fent mal i pegant-li voltes a la tortilla per vore de quina manera faig mal.

      Eliminar
    2. Ho dic com em dona la gana. I si vull dir-li tortilla li dic tortilla, catalaniste!

      Eliminar
    3. Estos del pp es diuen i es corregixen ells mateixa. Son molt divertits

      Eliminar
  11. Pobre Borràs ara va Jordi i publica un article d'opinió en el que tots els merits de la baixada de l'IBI son seus i ni una paraula per Borràs que és el que ho ha treballat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Baixada de l'IBI???? Si tots els anys puja. A més, ara quan vinga la revisió cadastral vorem qui és el xulo que dona la cara. El valor cadastral baixa, amb lo qual qui vulga vendre esta fotut, però el que paguen d'IBI es queda pràcticament igual.
      Xè Enrique, busca informació de les últimes revisions aprovades i dis-nos que ha passat.

      Eliminar
    2. Altre menyspreu de Borràs a Jordi?
      Jordi torna a llevar-li les medalles a Borràs i se les penja totes ell.

      Eliminar
    3. La contribució no baixará significativament i si no al temps. Baixaràn el valor cadastral i pujaràn el coeficient de la base de liquidació. Resultat, ens estalviem 20€ de contribució a canvi de perdre el 25% del valor cadastral de la vivenda.
      Jordi ja s'ha penjat la medalla abans d'hora. Si passa el que vos dic, traura a Borraset per a que apexugue ell.
      Medalles per a Jordi i palos per a Borràs.

      Eliminar
  12. Sou patetics els del PP i alguns altres també.
    Fa dos anys que esteu dient que els valors cadastrals no son els del mercat que estan per damunt i que s'abaixen. Ara que els abaixen digueu que perdeu valor en les cases.
    No hi ha qui vos entenga.
    El valor no es perd perque ho pose un paper, sino pel que vas a comprar.
    Tinc un amic que acaba de comprar una casa per 66.000 euros. Fa tres anys li van demanar per ella 180.000 mil. I damunt ara anant a oferir-lila.
    Vos dir que tenia que haver comprat pel valor cadastral que es el doble? Menut conte xino!

    I sou tan bovos que penseu que aneu a vendre les cases per lo que diu el paperet del valor cadastral augmentat o pel valor de mercat?
    Tu m'assegures a mi que jo vendre ma casa pel valor que li posa cadastre o pel que te ara en el mercat? Quantes tonteries anem a sentir.
    Si tots anem a vendre les cases pel valor cadastral perquè es queixeu que estaven alts els valors cadastrals? Sou com el perro del hortelano, ni menja ni deixeu menjar.

    ResponderEliminar
  13. No hi ha cap partit polític a l'Ajuntament sense desperdici. De tots s'en poden fer festival de l'humor.

    ResponderEliminar