miércoles, 23 de octubre de 2013

Article d'opinio : POLÍTICA DE PAPERS

Estic pegant una repassadeta als blogs locals , i em sorprèn llegint el amic d'un dels socis del govern ( del altre no ho tinc tan clar, ja arrivaràn les eleccions ja ...) el que un grapat de dies després des que es va saber la noticia, que va ser en teoría en el pleno del dia 7, retraguen a colació el tema de la sentència en contra d'una decissió del davanter govern popular que implica més grau d'endeudament al municipi . I em crida l'atenció el que vajen esperat tant per a retraureu , els seus motius tindràn he pensat .

Però ai quant llisc els altres dos afins a l'opossició, i en un em trobe que si la baixada cadastral podría ser d'un 40 en vers d'un 20% i si no ha segut així es per culpa de la deixadessa del govern local, i en l'altre un rumor que de ser cert podría comportar repercussions penals .

I començe a lligar caps : Davant un govern que va pegant bandades i bots de matoll , a més pareix diuen amb una certa crisi interna entre els nuvis, i una opossició que no s'atrevix a assomar el cap , per allò del " I tú més " , i amb un líder local segons també diuen qüestionat pels seus superiors, el que no es d'extranyar després del sainet de la moció i seguint a més l'exemple del seus mentors nacionals, es dediquen, uns i altres en este cas, a fer " política de papers " per mig dels seus blogs afins : Senyors d'un costat i del altre , això està bé per als que no tenim altre camí per a donar a coneixer la nostra postura, però vostés tenen l'obligació de , primer, treballar pel poble i deixar-se de politiqueo barat, i, dos, donar la cara davant el entrebancs que sorgisquen, i no amagar-se darerre els seus palmers digitals .    

Però bé, ja arrivarà el " juí final ", en este cas les eleccions locals i autonòmiques, i les urnes els i ens jutjaràn, perquè tinguen per segur que no estaràn sòls com a opcions polítiques on triar . 

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians .  

43 comentarios:

  1. Sr. Administrador:

    A mode d'aclariment
    No sabem a quin blog s'està referint en cada moment perquè vosté no indica el nom, però en allò que ens puga potser afectar com a blog local, i perquè quede tranquil, li direm que la Cotorra de la Vall si que va publicar tot el referent a la sentència del TSJ i tot el que es va tractar en el punt del plenari del dia 7, l'endemà mateix, el dia 8 d'octubre.

    Eixa noticia ha estat llegida fins aquest moment per 715 persones, i si vosté pel motiu que siga no s'havia assabentat o no l'havia pogut llegir, li oferim gustosament l'enllaç

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/10/plenari-doctubre-una-decisio-presa-per.html

    O siga que la frase de vosté:
    "que un grapat de dies després des que es va saber la noticia, que va ser en teoría en el pleno del dia 7, traguen a colació el tema de la sentència"
    com veu no ens l'apliquem ni la fem nostra de cap manera, doncs la Cotorra de la Vall va publicar el dia 8, i més o menys 8 hores després d'acabar el plenari.

    I si la noticia l'hem tractada de nou avui, ho hem fet des d'un altre punt de vista atés que el web municipal ha confirmat primer tot el que nosaltres explicàvem i, a més, ha donat a conéixer un parell de detall i dades que no es van indicar en el plenari i que considerem són importants des de el punt de vista de la veracitat de la informació i interés del lector.

    Per això titulem i comencem avui explicant un fet que és important. I que no es altra cosa que el PP va rebutjar en mait del 2008 una proposta del PSOE de sol·licitar un informe GRATUïT a l'Administracio General de l'Estat, amb la qual cosa s'hauria pogut evitar el contenciós i les despeses dels judicis als Ajuntament, a més de les faenes extres que suposem s'haura de fer per ajustar ara el deute municipal.

    Com veu, uns detalls i matisos que afigen més informació a la notícia original i que hem considerat el lector devia saber perquè complementa el que havíem publicat el dia 8. Ací la pot llegir si encara no ho ha fet:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/10/el-govern-del-pp-del-2008-va-rebutjar.html

    Salutacions

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando, DV Tavernes23 de octubre de 2013, 11:24

      Estic repassant i he modificat el meu escrit, doncs el que jo volia dir, i així ho he rectificat,es RETRAURE el tema, del que vostés donen el perquè açí en estos moments amb les seues matisacions .

      No obstant el que queda clar almenys per a mi son els motius de fons del tema , que es el que vull expressar en l'article .

      Els agraïxc el seguiment que ens fan, bona senyal de que estem fent soroll , jo no tinc temps per a seguir-los a vostés com caldría i voldría .

      Saluts i sobre tot que no manquen els mitjans de comunicació i d'informació que deixen dir i contrarrestar opinions .

      Eliminar
    2. Encantado de haberme conosido23 de octubre de 2013, 11:58

      "Els agraïxc el seguiment que ens fan, bona senyal de que estem fent soroll , jo no tinc temps per a seguir-los a vostés com caldría i voldría."

      Gran!!

      Eliminar
    3. Enrique, que no t'enganyen. Ho trauen per tapar el XANXULLO del retén. A hores d'ara deuen d'estar buscant al TOPO de l'ajuntament que ha filtrat l'existencia dels plànols.
      Li llevaràn el móvil com li van fer al secretari?

      Eliminar
    4. Estos de la cotorra i el bloc, volen controlar-ho tot. Tanta vigilancia ja cansa a la gent.

      Eliminar
    5. Cada maestrillo, su cuadernillo23 de octubre de 2013, 12:30

      "Estic repassant i he modificat el meu escrit, doncs el que jo volia dir, i així ho he rectificat..."

      Una més del que és la marca Estruch: ho amolle, sense pensar-ho massa, ni poc, i després ja vorem... I el nom del blog és Quadern de reflexions, nyas! (Bé, Quadern no, Quaderns, en plural; potser en té més d'un, un en el qual posa tot el trellat que en aquest manca, i nosaltres no l'hem vist.)

      Eliminar
    6. Doncs de moment eixa marca Estruch no va gens mal, a estes hores, les dos i quart de la vesprada, ja anem per més de dos-centes entrades : Tal volta siga perqué eixa marca, a diferència d' altres que son , com déu, infalibles , sap rectificar i modificar si cal sense problema , no com altres " erre que erre " encara erre .
      I no vullc dir amb açò que he errat en este cas, sòls que no m'expressat bé i per això ho rectifique : Al cap i la fí el que importa es el missatge i crec que este ha quedat ben entés .

      Eliminar
    7. Es igual Enrique, nomes entrem 10 ó 12 persones. No hi ha mes. Encara que tingues 2000 visites en un dia.
      5 del PP per a criticar, 5 del Bloc per a contrarrestar, 1 de despistat i despres 1 altre que eres tu.
      No hi ha mes.

      I respecte al que dius del missatge que s'ha entes, pues no. No hi ha res entés. Nomes que tu no has publicat, no has estat al loro.

      Eliminar
    8. Com els comptes ? I tu de quin grup eres ? A, clar, del dels sabudets .

      Eliminar
    9. Ell conta el que passa a la cotorra. Es veu que és un dels seus col.laboradors.

      Eliminar
  2. Enrique, eixe full groc sembla dels papers de Barcenas.

    ResponderEliminar
  3. Tota la raó Enrique però has olvidat parlar de la irresposable baixada de l'IBI que ha anunciat Jordi sense anomenar en cao moment la bona faena feta per Borràs.
    Dic irresponsable perquè l'ajuntament deu molts diners, te un pla d'ajust que cumplir i està a l'espera de pagar coses com el parking o la piscins.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que ens encolomen la piscina es questió de uns pocs mesos. Com ho gestionarà el director d'orquestra i Idol de Borderia?

      Eliminar
    2. Segur que no farà el mateix que va fer l'Acabacases en l'aparcament. Augmentant la concessió a 60 anys. I destrossar el centro del poble, on ni ha ple hivern pots passejar de la solana que fa. Jo propose fer un forn solar i torrar les carabasses i cuinar les cassoles d'arròs al forn amb ell. Igual era un bon negoci.
      I encara sort que li van parar els peus a l'Acabacases que volia fer una planta més d'aparcament.
      Pero com podeu parlar si vau rebutjar FCC que estava millor situada que la UTE economicament. ¿Per que ho fereu?
      I damunt aprovareu un projecte de restaurant que no estava en el projecte i fereu una terrassa externa que tampoc ¿Això perquè ho fereu? No ho haveu explicat mai.
      Segur que tot això l'Idol de Borderia no ho farà. L'Acabacases si que ho va fer.

      Eliminar
    3. Que el Bloc-Catalaniste parle de la piscina no te nom
      Per culpa dells la piscina no la tenim en marxa ,van portar la venta del cuartel al jutjat i per supost van pedre,pero van retrasar les obres
      Si aixina i tot es va fer,tingau per segur que en un govern del PP ara la piscina estaria funcionant
      Fets i no paraules,acabahaciendes

      Eliminar
  4. Fa uns mesos el PP exigia un plenari per a abaixar l'IBI i no parava de dir en totes bandes i premsa que abaixaren l'IBI. Gent de Tavernes es passa tot l'estiu arreplegant firmes per abaixar l'IBI i repartint paperets de firmes pel poble.

    Tot el món s'apuntava al carro a demanar-ho encara que tots sabien que no calia fer res, que el procediment s'havia iniciat des de fa uns anys l'alcalde mantenia converses amb Gerencia de Cadastre, cosa que va dir tant en les reunions de la Casa de la Cultura com un parell de voltes en diferents plens i fins i tot va llegir les cartes enviades per cadestre (sí o no, Sr. Estruch. Vosté estava en alguna reunio de la Casa de la Cultura i en eixos plenaris, per tant ja ho confirmarà).

    Ara resulta que ja no cal baixar l'IBI, els veïns ja no ho demanen. ara é s una irresponsabilitat perquè es deu molt de diners. O siga sembla ser que fa uns mesos quan exigiem plenari extraordinari i altres feien arreplegada de firmes no hi ha via deute. ¿O si que hi havia?

    O siga com sempre: si l'Ajuntament fa, crítiques (amb accent) des de sempre i sense trellat. Si l'Ajuntament no fa també crítiques (amb accent) sense trellat. No hi ha qui vos entenga. I es normal perquè el voste objectiu nomes es criticar, mentir, difamar, manipular i no dir cap veritat.

    Quan al tema del regidor Borras. Caldria que alguns es llegireu el sistema de funcionament de les corporacions local i quina cosa té atribuida cadascu, i quines son les potestats dels regidors, fins i tot els que tenen competències delegades. Pot ser aleshores no caldrien algunes valoracions que es fan ni comentaris.

    De totes maneres uns detalls: el presssupost el proposa l'alcalde; la liquidació del pressupost la fa l'alcalde; la presentació i enviament a organismes oficials la fa l'alcalde, totes les peticions economiques les fa l'alcalde fins i tot qualsevol document de modificacio de credits etcertar es incoat per l'alcalde. Es l'unic responsable. Crec que està ben clar qui es el cap i qui no és el cap.
    Ho sent molt però es la llei. I no cal dir que això es un equip i un equip treballen tots, però passa com sempre: les glòries son per a Messi o Cristiano i no per a Busquets o Ramos. i ací passa igual. I no es que es deixe de banda a ningú: simplement cadascu compleix el rol quei li mana i obliga la llei. I efectivament, Borras i Jordi fan un bon paper. És un bon equip i cadascu fa el paper que li toca.

    I tot el demes es voler clava cissanya i dir falsetats. Llig te la llei.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde ja ha aconseguit una rebaixa dels valors del 20% ara te que continuar demanant per aconseguir tindre la rebaixa real que és del 40%.
      Com diu un blog local Jordi s'ha quedat ha mitat camí i ara te que lluitar per arribar al cap.

      Eliminar
    2. Ha aconseguit? Encara no ha aconseguit res. Dis-me quan han concedit la rebaixa catastral.
      S'està venent la pell de l'ós abans de caçar-lo.

      Eliminar
  5. Una bona noticia: he llegit en La Cotorra que Costes està regenerant la platja de la Goleta i, com sempre, tot gracies al nostre alcalde.
    No ha fet res Carmen perquè es regenere la platja? Tot ho ha fet Jordi? Coneixent a Carmen no m'ho crec. El blog del BLOC torna a ignorar als seus socis. No és just el que estàn fent als seus socis socialistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga que l'idol de Borderia no pega ni cop i es penja les medalles de Victor i de Carmen Canet.
      Però que fan estos del PSOE? Es pot ser mes massoca? I els joves socialistes que pensen de que els seus superiors es deixen ningunejar?

      Eliminar
  6. El problema de l'abaixada del IBI es que el PP es pensava que no la faria este govern i anava a moure tota la maquinaria per fer motiu de batalla electoral cara al 2015.
    Ara que veu que es va a quedar amb les ganes i el tanto se'l va a apuntar el govern, ara ja volen canviar i dir que es una irreponsabilitat.
    Ja vorem la vostra responsabilitat en les propostes per a pal·liar la perdua dels ingressos per l'IBI.
    Ja vorem els grans economistes del PP de Taavernes, Manolo Vidal i Salvador Ferrando, quines propostes fan - si en fan alguna que segur que no -. És que no saben més. I ho vam vore ben clar en el ple que va aprovar el Pla d'Ajsut. Tots els numeros malement i sense trellat.
    I es que no saben i ho hem vist en 12 anys de govern del PP: tots els anys deficit en el pressupost i cada any mes deute.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaig a parlar de la realitat i no de fets hipotètics que encara no han succeït.
      La realitat es que tota la baixada d'IBI es basa en la rebaixa dels valors inmobles al Cadastre. És a dir, res de nou.
      I per a quan esta rebaixa? Per a 2.014? Difícil. Per tant, a 2.014 ens pujaràn altre 20%.
      És a dir, el govern per a baixar el rebut de l'IBI, s'ho juga tot a que ens ho donen des de Madrid. Haguera pogut, preparar un pla alternatiu per si no ens ho donen, baixar el gravamen al mínim. Això es pot fer al plenari de desembre.
      I ara la gran pregunta. Serà capaç el govern de baixar el gravamen si no ens concedixen la rebaixa cadastral?

      Eliminar
    2. Tu parles de fets hipotetics també i això que dius és fals.

      Primer la pujada de l'IBI del 2014 no serà mai del 20% perquè toca pujar com enguany sobre el 9%. No es pot pujar massa ni més. S'ha d'arribar al 100% en el 2016 i per desgràcia el PP ja ho va pujar tant que estos tres últims anys PER MOLT QUE DIGUEU els NUMEROS A LO LOCO ELS DEL PP les pujades no son eixes del 30 i 20. Son tres anys que queden sobre el 9%. Jas ens vau pegar la canyà els del PP el 2008 i el 210 amb pujades superiors al 20 %. En dos anyets ens fotereu en els rebuts vora un 45% més ¿Ja ho havem oblidat? Si que aneu curts de memòria.

      Segon: no dieu fa uns dies que el govern pot baixar el coeficient de seguida i sense problemes? No es preocupeu per tant.
      Ara es juga la carta de Madrid i si valla sempre tindran el que volieu: el coeficient. Eixe es el pla alternatiu. No hi ha altre: o el baixa el valor Madrid o el baixa el coeficient el govern de l'alcalde Jordi Juan. No hi ha mes.

      O siga que primer Madrid perque abaixa tambe el IRPF d'Hisenda, abaixa les plusvalues, es beneficios per a les beques, etc.
      Això es diu mes beneficis que la vostra demanda de nomes coeficient.

      Eliminar
    3. Jo ho planteje al contrari.
      1. Baixes ja el gravamen.
      2. Si t'ho concedixen ho modifiques per a que quadren gastos i ingressos.
      Això si, lleveu la merda del festivern i eixes cavalcades de reis majestuoses. I el gabinet de premsa el podeu enviar alla on brama la tonyina.

      Eliminar
  7. No em faces quedar com a mentirós:

    cosa que va dir tant en les reunions de la Casa de la Cultura com un parell de voltes en diferents plens i fins i tot va llegir les cartes enviades per cadestre (sí o no, Sr. Estruch. Vosté estava en alguna reunio de la Casa de la Cultura i en eixos plenaris, per tant ja ho confirmarà).

    Confirma-m'ho, no em deixes com a mentirós que pareixeré del PP, que inclus tu parlares en la Casa de la Cultura i eixe tema de l'IBi es va parlar i es van informar de les gestions fetes. I en els plenaris també estaves. Que no en falles cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Confirmat queda . Tingau en compte que el que actualitze els comentaris no vol dir que tinga en eixe moment temps o mitja per a contestar .

      Eliminar
    2. Aixó no és veritat Enrique. Te ho explique:
      Des de que Jordi és alcalde mai ha dit que anara a baixar l'IBI.
      Jordi sempre ha dit que volia que li aprobaren una rebaixa dels valors cadastrals que no és el mateix que baixar l'IBI.
      Els plans de Jordi i el seu soci Borràs eren baixar els valors cadastrals (que és molt bo) però automàticament apujar el coeficient que aplica a eixos valors per a tornar a apujar un 10% l'IBI que és el que està previst en el Plà d'ajust aprobat pel tripartit.
      La proba la tens en que si Jordi haguera volgut abaixar l'IBI el coeficient ja estaria en el 0,40 però no ho ha fet.
      El que ha passat ara és que Jordi i Borràs estàn en minoria i saben que el pleno votaria en contra d'una pujada del coeficient i, per això, ara volen vendre la moto de que l'IBI és injust, que els veins paguen masa IBI, blablabla, blablabla,......
      L'IBI baixarà perquè Jordi i Borràs estàn en minoria i baixarà si el Ministeri aproba la rebaixa dels valors cadastrals abans d'acabar l'any i jo encara no ho he vist.

      Eliminar
    3. Estàs molt controlat Enrique:
      "tu parlares en la Casa de la Cultura"
      "en els plenaris també estaves"
      "no en falles cap"
      Qui pot ser l'anonim que sap tant de tu? Pensa un poc Enrique, pensa ....

      Eliminar
    4. Mare meu, anonim de les 19'30, no poden cabre mes barbaritats, mentires i interpretacions sesgades en tant poc de text. Ara resulta que no han dit mai d'abaixar l'IBI i abaixar el valor cadastral no abaixa l'IBI. Menuda animalà!

      A vore que tal estàs d'economia: Contesta ¿Que es més beneficios i afecta a mes coses en positiu al contribuent, abaixar el coeficient o abaixar el valor cadastral?
      Tu mateix.

      Eliminar
  8. Saps com funciona un ajuntament i les atribucions de l'alcalde però oblides un detall important. Jordi és alcalde gràcies als vots de Borràs i ja és moment que Borràs li ho recorde a Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I això que te que vore amb el que parlavem? Estavem parlant d'atribucions i responsabilitats.

      Jordi Juan es alcalde perquè va traure 5 regidors. Si Carmen Canet (no Borràs) n'haguera tret cinc i no tres, t'assegure que l'alcaldessa seria Carmen Canet.
      Les lleis i el ROF no l'ha fet ni el Bloc ni Jordi Juan, són les que son.
      Fins i tot les electorals que permeten unir-se partits per fer majories.
      REs de nou. Rita Barbera va fer el mateix en Valencia i amb UV.

      Eliminar
  9. EL TOPO SABIA,,, El contrapoder se erige frente al poder oficial. Casi siempre el TOPO persigue detener determinadas acciones que afectan profundamente a la economía local o a un sector de la misma, creo entender que de momento los que ejercen dicho contrapoder, mantendrán las lanchas preparadas para el rescate, y descartan buscar alternativas al modelo de política que se está generando, pensando que la brecha abierta con K….no les permitirá regresar a buen puerto.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  10. Tu asegures que? Mira que ha pasat en Xeraco PSPV 5 regidors, BLOC 2 regidors i l'alcaldia per al BLOC o en Oliva PSPV 6 regidors i BLOC 2 i l'alcaldia per al BLOC.
    El PSPV és el que te més regidors i l'alcaldia per al BLOC.
    Els del BLOC no donen l'alcaldia a ningú i si la donen a la minima abandonen com a Villalonga.
    No digueu mentires. Fs uns anys li donareu l'alcaldia de Tavernes al PP per no donarla al PSPV. El BLOC mai donarà l'alcaldia als enemics del PSOE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. FALS: Fs uns anys li donareu l'alcaldia de Tavernes al PP per no donarla al PSPV. El BLOC mai donarà l'alcaldia als enemics del PSOE
      Anonim això és FALS.

      El Bloc (UPV en aquell temps) es va votar a si mateix i no al PP.
      EL BLOC, (o UPV) mai ha votat a un candidat del PP per alcalde.

      Però a més: El PSOE va traure 5 regidors, EU 3 i UPV (ara Bloc) 2.

      Si UPV havera votat al PSOE serien PSOE+UPV= 7 i com el PP tambe en va traure 7, l'alcaldia per al PP. Els 2 vots del Bloc no canviaven res.
      Per tant qui tenia la clau per sumar mes vots que els 7 del PP era EU i EU es va votar a si mateix. Tots es van votar a si mateix i l'alcaldia va ser del PP.

      Eliminar
    2. El resum anònim de la mitja nit es que en el vostre cas (UPV i EU) el votar-se a si mateix va ser el mateix que votar al PP. La que haguera armat el Bloc si un dels seus socis (PSOE, EU) s'haguera votat a ell mateix, i tot per a que no governara una força progresista com és el PSOE.
      És mes, al plenari d'envestidura de 2011, es va votar a Jordi Juan baix amenaces segons va dir la regidora entonces d'EU mentre el sr. Jordi Juan mirava cap a un altre lloc. Perquè realment ell lo que volia era agarrar la vara i els métodes que s'emplearen per a fer-ho, no importaven.
      Així que no ens vengues la moto, que teniu una cara dura i una doble moral que no se l'acabeu.

      Eliminar
    3. A Villalonga ha sigut el PP el que ha permés aprovar els pressupostos, encara que fora per la seua abstenció. Vaja socis de govern son el Bloc. Ho fas el que jo dic o me les pagues.

      Eliminar
    4. Al del FALS:
      Si contes les coses, sis-les totes. Despres de comprovar la inoperància històrica de les esquerres i votar-se cadascú ell, que es com deixar carta blanca al PP, este últim, per no haver de governar en minoria va oferir dos regidories a Miquel i el Nyau, a canvi, clar, dels vots en positiu a tot als plenaris. Si això en la practica no es el mateix que governar junts o fer coalició junts, que vinga Sta. Llúcia, tant s'en dona pactar o votar junts o no de principi si despres acaba fent-se igual.
      El que tenia que haver fet Borràs ací es el de Villalonga pero a li'nrevés , molta gent del PSOE local esta cremada amb el Bloc per cosetes de dins i de fora. I dic Borràs perquè Carme per això no conta, només serveix per a tombar-li mocions a Jordi (per sempre agraïts).

      Eliminar
    5. Continues dient falsetats:
      No dius que la legislatura comença amb un govern PP i EU, únic partit que va acceptar regidories .

      Al cap d'un any i poc vist que la cosa no funcionava amb EU, Eugenio (no el PP) ofereix formar un govern PP-Bloc. Hi ha negociacions a Valencia amb presencia del diputat Manolo Tarancon (q epd) que beneix amb el suport economic de Diputacio el pacte i es fa el govern estable que es signa els compromissos publicament en una sessio en el salo de plenaris i s'editen i es repartixen pel poble.

      El govern del PP estable a canvi de:
      regidoria urbanisme i esports del Bloc i compromis de fer Casa de la Cultura i Polisportiu cobert, millores en camp com illuminacio i tribuna coberta, entre altres moltes coses que es feren.
      Nomes cal vore el Hola que va presentar el PP en eleccions on casi tot era Obres i Urbanisme ab regidoria del Bloc. Consulta eixe llibre electoral.
      Els vots positius que tu dius en els plenaris no eren tals i era nomes i afectava a temes del govern pactats en eixe pacte firmat , De fet com el PGOU no estava pactat encara que el Bloc el tenia redactat no es va presentar mai al ple.

      Has sentit campanaes, pero no saps com son ni d'on venen.

      Eliminar
  11. Carmen va traure 3 però Borràs traurà 2 com a molt.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 2? No traurá ni per a entrar ell. No se com els socialistes no li canten les 40. Es veu que li agraden molt els diners, encara que siga autoflagelant-se.

      Eliminar
    2. Qui en traura 2 com a molt serà el PP.
      Enrique en traura mes que el PP.

      Eliminar
    3. Esta vist que cada volta que la gent del PP escriviu alguna cosa.... Mentira podrida!!!
      No sabeu dir res si no es mentint.

      Menuda mentira això de: en Oliva PSPV 6 regidors i BLOC 2 i l'alcaldia per al BLOC.

      PSOE: 6 regidors BLOC: 5 regidors

      http://resultados.elpais.com/elecciones/2011/municipales/17/46/181.html

      Segon mentira: l'alcaldia es a repartir: ara la té el Bloc i en gener del 2014 l'ocupara el PSOE

      http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/07/13/valencia/1342192797_910527.html

      Em reafirme: cada volta que escriviu els del PP, mentira segura.

      Eliminar
  12. Que és aixó del ROF? Una llimonà que venen al Mercadona?

    ResponderEliminar