lunes, 14 de octubre de 2013

Nota de premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS : Consens urbanístic


Davant de les últimes polèmiques sorgides en la ciutat després del ple d'octubre sobre proteccions ambientals o línies elèctriques , així com la petició per part del Grup Muntanya de la protecció de la muntanya de Les Creus, o qualsevol altres temes que pugen sorgir en el futur, des de Demòcrates Valencians pensem que, efectívamente i com va assenyalar el portaveu popular , es qüestió de consens , i , afegim, però no sòls en el tema de l'electrificació, sino de no d'anar a bot de matoll decidint punt per punt el que puga sorgir en matèria urbanística , si no el d'assentar-se, si és que és possible vist allò que s'ha vist, tots aquells que tenen alguna cosa a dir i que no sols són els polítics sinó qualsevol que represente a la ciutadania en qualsevol camp, i assentar les bases d'una evolució urbanística futura i sobretot realista una vegada superats plans hui en dia i per sort o per desgràcia no viables ni amb aparences de prosperar , i decidir entre tots que futur urbanístic del Tavernes que volem . 

Per tot això emplacem una vegada més als nostres governants i a l'oposició, com a motor que deuen de ser d'això, al consens, a que es deixen de disputes que ningú beneficien excepte a interessos púramente partidistes, i impulsen les inciativas amb este fi . 


El present i el futur és de tots i entre tots o almenys entre la gran majoria possible, devem decidir-ho i no sols aquells que ens governen en cada moment .


Ante las últimas polémicas surgidas en la ciudad trás el pleno de octubre sobre protecciones ambientales ó líneas eléctricas , así como la petición por parte del Grup Muntanya de la protección de la montaña de Las cruces , y cualquier otros temas que puedan surgir en tema de planificación del territorio, desde Demòcrates Valencians pensamos que, efectívamente y como señaló el portavoz popular , es cuestión de consenso , y , añadimos, no sólo en el tema de la electrificación , si no de no ir a salto de mata decidiendo punto por punto lo que pueda surgir en materia urbanística , si no el de sentarse, si es que es posible visto lo visto, todos aquellos que tienen algo que decir y que no sólo son los políticos sino cualquiera que represente a la ciudadanía en cualquier campo, y sentar las bases de una evolución urbanística futura y sobre todo realista una vez superados planes hoy en dia y por suerte o por desgracia no viables ni con visos de prosperar , y decidir entre todos que futuro urbanístico del Tavernes que queremos .

Por todo ello emplazamos una vez más a nuestros gobernantes y a la oposición, como motor que deben de ser de ello, al consenso, a que se dejen de disputas que  nadie benefician salvo a intereses púramente partidistas, e impulsen las inciativas a tal fin . 

El presente y el futuro es de todos y entre todos o al menos entre la gran mayoría posible, debemos de decidirlo y no sólo aquellos que nos gobiernen en cada momento . 

10 comentarios:

  1. De-nou-cràters Valencians14 de octubre de 2013, 8:57

    Esperem que entre aquests que tenen alguna cosa a dir i que representen la ciutadania en qualsevol camp (sic) no inclogues els favorables als camps de golf regats amb vodka...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni als sectaristes que menysprecieu i jutjeu als projectes i a les persones sense coneixerl, s i sols pel fet de no pensar com tu ... tila i bicarbonato .

      Eliminar
  2. Tu creus que es pot arribar al consens amb Jordi Juan? No es pot consensuar amb un alcalde que no deixa parlar a l'oposició en el pleno.
    Per què sols consens urbanístic i no consens en temes com els pressupostos, política ocupació, serveis socials, festes, sous, parking, piscina, BIM, nou local per a la policia,....?
    No és pot arribar al consens amb un alcalde que sols busca la imposició i la confrontació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El totalitarisme no accepta el consens. Deurieu saber-ho.

      Eliminar
  3. Hola, Estruch. Ya he leído en diversas ocasiones comentarios sobre su apoyo a campos de golf para turistas rusos con alto poder adquisitivo. ¿Podría exponer su postura al respecto? Los ciudadanos merecemos saber qué nos aguarda con los aspirantes a representación política. Gracias.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Para turistas con nivel alto, bajo, medio, rusos, chinos, árabes, ingleses, alemanes, ... pero que vengan .

      Lo que ha quedado claro esta temporada turística es que aquellas playas con turistas extranjeros han tenido unos buenos resultados, y por contra aquellas como la nuestra que dependemos del turismo nacional no los han tenido , por lo que hay que , o bien fomentar ese turismo y para ello necesitamos los servicios que requieren , y entre ellos campos de golf y hoteles , siempre con limitaciones sobre todo medioambientales, o cambiamos el modelo de turismo que queremos atraer y optamos por la atracción del turismo familiar más cercano , el de las comarcas limítrofes, ofreciéndole una alternativa a las macro-playas vecinas pero con ofertas de ocio encaradas a ese tipo de turismo .

      Lo que no podemos en quedarnos en este limbo actual, en el que no somos atractivos ni para unos ni para otros . En el artículo que publiqué el Sabado sobre la reunión gobierno-Aceplat informé sobre la propuesta de creación de un Foro de Turismo con la participación de todo aquél que tenga o que quiera opinar en la materia , lo cual me parece una muy buena idea pués debemos de definir qué modelo turístico queremos para nuestra playa y encaminar las acciones precisas para ello .

      Eliminar
  4. Les competències d'urbanisme les té Jordi Juan i encara no ha fet res. Sols es dedica a penjar-se les medalles dels demés.

    ResponderEliminar
  5. No és això, senyores i senyors, no és això14 de octubre de 2013, 13:22

    Trist, significador i perillós el poc rigor i la facilitat amb què els d'un costat, els de l'altre i els d'enmig deixen caure el terme "totalitarisme". No és això, senyores i senyors, no és això. La Història hauria d'ensenyar-nos. Atenció amb el que diem.

    ResponderEliminar
  6. A Jordi sols li importen els votants. El turisme li la pela.

    ResponderEliminar
  7. Jordi sols pensa en portar el festivern i actes en els que es beneficien i disfruten sols la gent amb afinitat al bloc nacionalista.
    I ho fa per tal de contentar als prixos gordos del seu partit i que el posen en lo mes alt de les llistes de compromis a nivell comarcal i nacional.
    Que els comerciants de Tavernes i la platja els vaja bé o mal, això a Jordi no li importa el mes mínim.

    ResponderEliminar