martes, 15 de octubre de 2013

Editorial : I EL PP QUÉ DIU ?

Tal i com vos comentaba en el resum setmanal, perquè era d'esperar, el tema del local per a la policia local seguix i seguirà colejant .
Coneguem la postura del bipartit, en teoría la de Karina Vercher perquè va ser un dels motius pels que va rebutjar el pressupostos segons va alegar en el seu moment, la Demòcrates Valencians per mig dels dos articles publicats en este blog pel seu Coordinador Local , però . i  el PP, el PP que diu sobre este tema?.

Perquè coneguem la postura dels dos blogs locals afins, que supossem serà la mateixa que la d'eixe partit, tots coneguem les inter-relacions entre els tres, però ens extranya que no es vaja definit com a tal partit i per mig de les notes de premsa a que ens té acostumats, i que habitualment i sobre tants i tants temes fà , almenys a nosaltres nos ens ha arrivat ninguna . 

I pensem que com a principal partit de l'opossició ho deu de fer : No es extrany que no diga rés ? Serà per a que no li retraguen lo del Massalari ? O es que en eixe afàn conciliador del que tant parlen i que tant s'agraix no volen crear més polémica ? No crec . 

I ja ficats i donat que l'alcalde no va deixar , com ja va malprenent com a costum , parlar a ningú sobre el tema del Bolomor en el Pleno , que ens conten qué pensen també sobre este tema. 

Esperem ansiosos la resposta als nostres plecs . Gràcies de bestreta .

24 comentarios:

  1. Que diu el PP? Li preguntes al PP i no li preguntes al bipartit que esta governant?
    Per què no preguntes per què ha fet això el socialista Borràs?
    Per què va a fer això l'alcalde nacionalista Jordi Juan?
    Crec que el PP està esperant a que el bipartit explique per què volen un nou local, que va a costar portar i mantindre alli a la policia i el diposit de la grua, que pasarà amb la grua o de quina partida pensen traure diners per a pagar-ho.
    Esta clar que el PP està a l'espera de que el bipartit parle del nou local. De moment el gabinet de premsa està mot callat i mentrestant el PP està carregant la munició per a disparar desprès.
    Per què no preguntes: I JORDI QUE DIU? PER QUE FA AIXÒ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per ara sols es sap el que han publicat al BOPV, que es el concurs per al lloc del retén, però no hi ha versió oficial en la que s'explique que volen fer en este lloc.

      Eliminar
  2. Qui pregunta ara? Enrique Estruch o el Secretari de Democrates Valencians?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Signa ,algú ? Doncs quant no signa ningú pregunta Quadern com a blog d'informació local

      Eliminar
  3. Pense que el PP deuria almenys traure una nota de premsa amb la que opine sobre el tema del retén de policia. Si esta d'acord o si no ho està que done alternatives a la decisió del govern en minoria.
    També vull comentar que em pareix molt curiosa la cadena de successos que han ocorregut en els últims dies. Enumere per ordre:
    1. Victor Borràs trau a concurs el local per al retén de policia.
    2. Ni el gabinet de premsa ni la Cotorra diu res.
    3. En molts blogs locals es critica esta operació. Bàsicament es diu que no és el moment de fer eixa despeça i que no suposa una solució definitiva. Es planteja l'opció de pagar una hipoteca del mateix import, per a que el local es quede en propietat.
    4. Una setmana després la Cotorra trau un article per a parlar del tema.
    5. Aceplat es reuneix amb Carme Canet i Borràs. Es planteja una alternativa a la nit de cap d'any a Tavernes (a la platja concretament). És a dir, una alternativa al Festivern dels últims anys, vinculat a l'entorn del Bloc Nacionalista.
    6. Apareixen rumors de que el retén de la policia ja està adjudicat abans del concurs i que tot és una farsa. Es parla inclús de l'existència dels plànols de reforma del famós local.

    Resulta almenys curiosa esta cadena de successos, no cregueu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Se m'ha oblidat dir que la nota de premsa hauria de traure-la quan hi haja una "VERSIÓ OFICIAL" i no cotorrina, del retén. És a dir, que s'explique degudament quins serveis va a tindre el nou local, quines despeces va a tindre la seua reforma, despeces de manteniment i de personal,... És a dir, una versió oficial del govern que conteste el per què, per a què, quant i com.
      A hores d'ara sols hi ha una publicació oficial del concurs, res més.

      Eliminar
    2. A pero el partit de l'oposició no te cap idea al respecte? No coneix res?
      El PP el que haura de fer es tragar, comerselo con patatas, no siga cosa que comencen a parlar coses des del 2000 fins ara, els convenis prorrogats, costos que hi havia, passava o no passava per concurs...
      I ja es estrany ja, resulta que hem estat 13 anys pagant un conveni que va fer el PP i ningu sabia res i tots callaven. Tots els pareixia bé i ara que es vol millorar ixen les veus plecares i intel·ligencies sublimes i no estan d'acord.

      Eliminar
  4. El Levante de hui diu "El gobierno de Tavernes se plantea el traslado del retén de la Policía Local"
    A qui volen enganyar; està publicat en Boleti Oficial de la Provincia que volen llogar un local per a la Policia per 2.700 € + IVA al mes i ara diuen que se lo estan planteando.
    Ja fa falta que façen una nota oficial explicant que volen fer i que va a costar realment. Crec que algú ha clavat la pota en este tema i ara ni Borràs ni Jordi volen donar la cara perquè en la nota es parla de "fuentes consultadas por el periódico" però no diu si és Jordi (Alcalde i responsable de la policia) o Borràs (responsable de la contractació del local).
    Una persona anònima diu en la noticia diuen que volen donar un millor atenció als veins en el nou local; crec que la atenció serà igual de bona però ara en lloc d'anar al centre tindràs que anar a les afores del poble amb el anem arrere.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al Bloc no el claves. Això és cosa de Borràs. Què ho solucione ell que és qui a fet públic el concurs.

      Eliminar
    2. Però no sou socis de govern? Ara el partit que té l'alcaldia s'espolsa les puces?

      Eliminar
    3. I què ha de dir el director d'orquestra?

      Eliminar
    4. Jajaja... arribeu al extrem de contestarse soletes els comentaris??? Jajajaja

      Eliminar
    5. I això tu com ho saps?

      Eliminar
  5. Doble moral del Bloc:

    El alcalde de Xeraco acude a una misa pese a intentar sancionar a su antecesor del PP por lo mismo

    http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/10/15/alcalde-xeraco-acude-misa-pese/1041545.html

    ResponderEliminar
  6. I ara perquè ens atenga la policia en el nou local haurem d'anar a una punta de poble en lloc d'anar a l'ajuntament que està al centre? Vaja gràcia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tavernes o Nova York15 de octubre de 2013, 17:40

      Uf, quina mandra, sí! Té pensat l'Ajuntament posar algun tren bala metropolità?

      Eliminar
    2. Qui vigilará l´ajuntament? Qui estarà de portes? Farà falta mes plantilla?

      Eliminar
    3. Si hauràs d'anar a l'altra punta. I lo millor serà si la policia et remer a la guardia civil. Aniràs de punta a punta, com el famós concurs de Ximo Rovira.

      Eliminar
    4. Benvolguts dirigents nostres. Un favor: obliden el projecte de portar l'estació de ferrocarril a Borderia. Siguen més realistes i aposten per posar dues càpsules de teletransportament, una a l'altura del magatzem del Pallero, l'altra a l'altura del cementeri. Els mandrosos i els triglicèrids els ho agrairan.

      Eliminar
  7. I ara tindrem 3 retens: El del nou local, el de l'ajuntament i el de la platja.
    En lloc d'estalviar van a gastar més i a contractar més policies.
    Jordi tindrà que explicar quants policies farà falta contractar per a que el seu invento funcione. Ara farà falta policies per al nou reten i per a vigilar i entregar el cotxes que s'emporte la grua. Abans amb 3.000 € estava tot cobert i ara gastarem 2.700 € + iva en el lloguer més l'equipament i el manteniment del local més el jornals del nou reten i els jornals de rebre, vigilar i tornar els cotxes del diposit més la grua i els xofers de la grua.
    Vaja negoci ha fet este Borràs. Que va a costar el teu invent al poble Borràs?
    I tu Enrique preguntant que diu el PP? Primer que parle Borràs i desprès que opine el PP. No creus Enrique?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home Enrique, li preguntes que opina el PP. Aqui li tens que preguntar es a Borràs y al senyor Juan. Que expliquen perque ho fan, quin es el cost total de l´operació, quins seran els gastos que es derivaràn de tot este canvi, quina explicació te traure un plec que es un traje a mida... Totes estes coses i altres moltes mes son les que té que contestar el govern del senyor Juan.
      Quan tots sapiam de bona ma tota la informació podren opinar, inclós el PP. Pero mentres no li preguntes al PP.

      Eliminar
  8. Vate Estruch o Cráneo Previlegiado16 de octubre de 2013, 10:52

    ¡Qué final más poético, Estruch!: "Esperamos ansiosos la respuesta a nuestros pliegues".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. MANIPULA QUE ALGO QUEDA:
      Abans amb 3.000 € estava tot cobert i ara gastarem 2.700 € + iva en el lloguer més l'equipament i el manteniment del local més el jornals del nou reten i els jornals de rebre, vigilar i tornar els cotxes del diposit més la grua i els xofers de la grua.

      Primera no es 3000 sino 3300 euros.
      I TOT AIXÒ HO ESTEM PAGANT ARA JA I DES DE L'ANY 2000 I SENSE CAP CONCURS.

      Sou els reis de la manipulació, la desinformació i la mentira..

      Eliminar
    2. Alquiler + reformes + llicències i projectes + gastos d'explotacio + gastos extres de personal + gastos del servici de grua = 9.000 € tots els mesos durant 5 anys.
      Després de cinc anys potser tornem a la casella d'eixida i a repetir el procés de nou.

      Eliminar