jueves, 24 de octubre de 2013

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, desaigües autopista taponats , ruta cicloturista

       
EL GMVALLDIGNA COMUNICA ELS ABOCAMENTS DE TANQUES DE FERRO ALS DESAIGÜES DE L’AUTOPISTA AP7.

  Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna i durant les tasques de vigilància ambiental, informem que: des de fa algunes setmanes s'estaven canviant les tanques de ferro que estaven trencades en l’autopista AP7. Aquestes tanques de ferro s’han deixat per dins dels desaigües de l’autopista AP7, així com també, hi ha un abocador incontrolat.

  Atenent a les circumstàncies citades anteriorment, entenem que es poden produir taponaments en els desaigües en cas de pluges, i perjudicar als terrenys de conreu dels voltants, pel que demanem que a la major brevetat possible es retiren les esmentades tanques de ferro. Per la nostra part, els voluntaris han llevat les malles que estaven en els tubs mes estrets.

         Tot i això, demanem que s’informe a la Demarcació de Carreteres de l’Estat de la Comunitat Valenciana de els fets ocorreguts amb el fi de investigar el fets.

 


Secció de Voluntariat Ambiental
GRUP MUNTANYA VALLDIGNA



ESTE DISSABTE, RUTA CICLOTURISTICA

Hola companys/es,

DSCF5323.JPGVos informem que aquest dissabte 26 d'octubre hem programat una Ruta Ciclo-turística per la Valldigna i els seus voltants amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de Tavernes de la Valldigna. El recorregut és d'uns 20Kms aproximadament (dificultat mitjana). L'eixida serà a les 8:30h del matí des de la porta de l'ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Aquestes rutes tenen la finalitat de promocionar turísticament la comarca de la Valldigna i difondre l’ús de la bicicleta com a mitja de transport. Des del GMValldigna treballarem per mostrar el patrimoni natural i cultural de la Valldigna a tots els ciutadans de la comarca, com també, els turistes que s'acosten a gaudir del nostre territori.

Previ inscripció: l'organització compta amb una assegurança d'accidents per als participants!

Els menors d'edat tindran que vindre acompanyats!

1 comentario:

  1. Quina poca vegonya els de l'autopista.

    Ara voràs com el Potorro publica la noticia de la denuncia. Com esta vegada critiquen a altres i no critiquen a l'ajuntament segur que la publica.

    P.D: Separa les noticies per favor

    ResponderEliminar