martes, 8 de octubre de 2013

Nota de Premsa de KARINA VERCHER

Vercher considera vergonyós que Compromís descarte una proposta del seu propi programa electoral i ha avançat que donarà suport a aprovar la proposta de protecció del paratge de les Creus efectuada pel Grup Muntanya Valldigna per al proper plenari de novembre.

KARINA VERCHER LAMENTA QUE EL NACIONALISTA JUAN CONSIDERE INNECESSARIA LA PROTECCIÓ DEL BOLOMOR

La concejal progressista Karina Vercher ha lamentat que una vegada més l’Alcalde nacionalista de Tavernes per Compromís, Jordi Juan, s’haja comportant d’una forma totalitària que recorda cada vegada més les formes de la Itàlia o l’Alemània dels anys 30 del segle XX i haja vetat el debat sobre la seva proposta de protecció del paratge del Bolomor que alberga l’assentament humà més antic de les terres valencianes i una de les grans joies de la flora valenciana: l’Antirrhinum valentinum inclòs en el Llibre roig de les espècies amenaçades i en el Catàleg Valencià d’Espècies de Flora Amenaçada.

Karina Vercher, ha denunciat que l’alcalde Jordi Juan, amb la complicitat del PSOE, no sols s’ha negat a considerar la proposta de protecció del paratge del Bolomor sinò que, fins i tot, li ha negat el dret de defensar-la durant el plenari de dilluns en l’ajuntament de Tavernes.

Vercher havia proposat començar els tràmits per a la protecció de la conca hidrològica del Barranc del Bolomor que totalitza una superfície de 157 ha, però el nacionalista Jordi Juan s’ha mostrar contrari a la mesura argumentat que aquest paratge ja compta amb la suficient protecció.

La concejal progressista afirma que “la decisió de l’alcalde Jordi Juan i el secretari del PSOE Víctor Borrás de impedir la protecció del Bolomor perjudicarà alhora la protecció del medi ambient i la millora de la percepció de la qualitat turística de la Vall.”

Vercher ha indicat que farà arribar a les associacions municipals relacionades amb la defensa del patrimoni natural de Tavernes, la proposta de protecció que va enviar la setmana passada a PSOE, PP i Compromís que ha estat desestimada pel govern municipal.

Finalment Vercher considera vergonyós que Compromís descarte una proposta del seu propi programa electoral i ha avançat que durà al plenari de novembre la proposta de protecció del paratge de les Creus efectuada pel Grup Muntanya Valldigna. “Espere que PSOE i Compromís, al menys, aproven en el plenari de novembre la proposta de protecció del paratge de les Creus efectuada pel Grup Muntanya Valldigna. El meu vot positiu ja està compromés”. 

103 comentarios:

  1. Atenció a la Cotorra Manipuladora de la Valldigna:

    "Bolomor té més protecció del que demanava la regidora trànsfuga"

    "L’alcalde va recordar com fa algunes legislatures, l’aleshores regidor per EU Ximo Altur va elevar eixa proposta al ple, que la va aprovar per unanimitat"

    Amb aquest titolars que ens explique la cotorra o el sr. Juan:

    1. Si està tan protegit, com potser que es feren uns esglaons de ciment i voste i la la sra. Vanessa, amb concejals amb competències urbanístiques i medioambientals no ho denunciareu.

    2. Si es va aprobar fa 10 anys, perquè va incloure aquest punt en el seu programa electoral.

    Un acte més de manipulació de la cotorra, que després de 4 anys continua en la clandestinitat, soltant perles com aquesta.

    Papa cotorro, tinga vosté més trellat. Encara no fa una hora del seu article del plenari i ja l'hem caçat. Cotorra que vola a la caçola!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El grup muntanya valldigna GMV, ho va denunciar, pero tant Jordi com a alcalde, com Vanessa com a responsable en materia de medi ambient, van mirar cap a un altre costat.
      Eixa és la sensibilitat que té bloc-compromis cap al medi ambient.
      Per a ells el medi ambient és una ferramenta de propaganda.

      Eliminar
  2. Ves i passetja bocaxancla i mala fel! Pots dir tots els destrellats que vulgues, però la cotorra torna, una vegada més i en van..., a tancar-li la boca a la trànsfuga Vercher. Una concejal transfuguista que no s'entera de la misa la mitat i només vol que notorietat i s'enfada com una xiqueta de bolquers. Si tinguera vergonya dimitiria que no la vol ningú, només el PP que la defenseu a capa i espasa, ahi es veu el poc trellat que teniu que doneu suport a lo més baixet de la politica local. De manipulació res, veritats com a punys i si no argumenta en compte d'insultar. Bocaxancla!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és el que voleu, que dimitisca perquè esteu aigua al coll! Aneu a ofegar-se! Ja ho estàs vegent, que Jordi és fa vell a la carrera..!!

      Eliminar
    2. Mira el estilista!!!!

      Eliminar
    3. Jordi es fa vell??? Ofegar-se?? Xe ves i posat ulleres que no t'hi veus!! Els únics ofegats sou els del PP!! I per a vell i acabat Manolo i la trànsfuga, i eixe és el vostre problema, ja no teniu a ningú més.

      Eliminar
    4. Mira la foto que publica hui la cotorra sobre el plenari i la de fa dos anys, abans de les eleccions. Sembla com si haguessin passat 10 anys.
      I per a argumentar sols cal anar al apartar 2 de la norma 41 del PGOU i vore com el barranc del Bolomor no està inclòs dins la zona d'interès ecològic especialment protegida. Com tots sabem, el PGOU és una realitat i no com el que espera el sr. Juan que ens donen de fora i des d'Europa.
      A més el PGOU dona el suport jurídic-sancionador per denunciar les barbaries que es puguen fer en estes zones protegides, com va ser la construcció d'uns esglaons de ciment a la zona del Bolomor i que el responsable de Medi Ambient va permetre.

      Eliminar
  3. Sr. Estruch: en base a la seua imparcialitat i ja que vosté no va estar en el ple com diu, li pose este enllaç per contrastar

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/10/plenari-doctubre-la-ignorancia-es-molt.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que l'antivirus del PC d'Estruch detectarà l'enllaç com a virus altament perillós.

      Eliminar
    2. Si admet la cara de la trànsfuga Vercher ès que està curat d'espant. Segur que entra.

      Eliminar
    3. Això és el que no dona la cotorra, la cara. Si donara la cara l'home este que administra el blog, de la vergonya no ixiria de casa.
      Encara estic esperant per a que em cite al notari. Cotorra digues dia i hora i ens vegem al notari. No tindràs el valor d'anar perquè eres un cobard.

      Eliminar
  4. La nova màxima del PP, anar a per la Cotorra!! Quant de mal que vos fa, eh? vos trau totes les veritats i desmonta totes les tonteries de regidora trànsfuga Vercher. Com no podeu amb ella ara l'acuseu de: clandestina?? Com els Ventilats i el endiariats!! ja veus tu...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual que de la cotorra pensé de ventilador i del diari. Que donen la cara com Enrique.

      Eliminar
    2. Meeeeeeec!!! Mentides, mentides i mentides!! Si pensares això també ho exigiries als altres blog i només parles de la cotorra. Meeeeeeec!!!

      Eliminar
    3. Xè, una persona de confiança posada a dit per l'alcalde no deuria parlar així. I menys en hores de feina.

      Eliminar
    4. Meeeeeeeecc!!! Ni persona de confiança ni posada a dit per l'alcalde!! Meeeeec!! Bocaxancla!!

      Eliminar
    5. La cotorra veritats?? Ni una. Sols vela per l'interés de l'idol, el totpoderós, el exel.lentísim doctor cum laude en matemàtiques Jordi Juan.
      Eixe ser superior que ens te que portat l'estació de tren a Borderia. O el que ens portarà una megaciutat de l'esport a Tavernes, per a que siga la nova candidata dels jocs olimpics de 2024. Madrid no ho ha aconseguit, però un ser suprem com Jordi ho conseguirà a la primera.
      Tavernes ciutat olimpica per al 2024!

      Eliminar
  5. Però la tia esta s'entera de algooooooo???? està clar que esta dona no es guanya el pa com a regidora, el que hauria de fer es dimitir i anar-se'n a casa, ja ha fet prou el ridicul i esta fent perdre diners als contribuents amb les seues tonteries.

    ResponderEliminar
  6. Quina treta de colorets de l'alcalde a la trànsfuga, només es pot resumir en una frase: Zaaassss en tota la boca!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi no va deixar parlar perquè no li agradaria el que li anaven a dir. I és que ell portava la mateixa proposta al sue oblidat programa electoral. Haguera quedat en evidència.
      Com també quedaren en evidència els palmeros d'EU que aplaudixen a Jordi i que van recollir firmes per a que la zona del Bolomor obtinguera el reconeixement que ahir és va negar al plenari.
      Així que el fanatisme porta estes coses. Bloc i EU han quedat amb el cul a l'aire, i això els encén.

      Eliminar
    2. I ara ens en contes una de vaqueros. És impressionant la imaginació i inventiva que teniu els del PP!! Quan no teniu més arguments o inventeu històries o es poseu a insultar a la gent. Aleeeee aneu a passejar...!!!

      Eliminar
    3. De mentira res, mira el programa electoral del bloc, si es que no t'has torcat el cul amb ell i diques que posava sobre la declaració de la zona del Bolomor com a parc natural municipal.

      Eliminar
  7. Ara a vore com defenen els peperots a la seua amiga íntima Vercher la Transfuga I de Tavernes. a vore que s'inventen per defensar lo indefensable, com no podran passaran a l'insult i poc més.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el que va dir el sr. Juan es completament fals. Este home no s'ha llegit el PGOU que no considera al barranc del bolomor, com especialmente protegit desde el punt de vista de l'ecologia.
      Norma 41 apartartat 3. Dis-li-ho al vostre alcalde Jordi que s'ho llisca que no té ni p.i.

      Eliminar
    2. El que dius no se sosté, només vols manipular i confondre a la gent. Manipula, manipula que algo queda...

      Eliminar
    3. Tu tampoc t'ho has llegit. El PGOU és sosté ell sols i ha sigut publicat al DOGV. El que no es sosté és le programa electoral del sr. Juan. Un programa que ha sigut ESPECIALMENT PROTEGIT PER A NO COMPLIR-SE. Està protegit i en perill d'extinció. Queden poques còpies d'este programa per a que a les pròximes eleccions, la gent no se n'adone que Jordi no ha fet absolutament res.
      Em costarà fer fotocòpies i repartir-les pel poble per a que no s'extinguisca.

      Eliminar
    4. El que no es sosté en pinces és el vostre programa electoral. No heu complot res i per a una cosa que podeu cumplir l'envieu a fer puñetes.
      Per a quan l'estació de Borderia?

      Eliminar
    5. Jajajajaja borderia borderia quan no saben que dir... I per a quan altra moció ilegal amb transfuga inclosa???

      Eliminar
    6. Quan parle el jutge de la seua legalitat o il·legalitat ja es vorà. El que no vorem serà l'estació de renfe en Borderi´.
      Jordi Juan podria fer la 2a part de "Una mente Maravillosa", amb la que poguera fer realitat el seu programa electoral. Segur que la Disney li donaria el paper de protagonista.

      Eliminar
  8. Karina Vercher, has enganyat a molta gent, però a tots no. jo sabia que eres prou torpe i cada dia o demostres més.

    ResponderEliminar
  9. Manolo!!! Quines amistats t'has buscat!! i amb esta persona volies tu governar?? mareeeee que poca visió política!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que vos ha pegat tort que s'haja descobert la manipulació i mentira de l'article de la cotorra. Estruch llisca voste la norma 41 del PGOU i digan's si la zona del Bolomor esta especialmente protegida ecològicament.
      No confonga amb culturalment com fan els cotorros.
      Mira que vos pega tort quan vos recorden els punts del vostre programa electoral.

      Eliminar
    2. Ja va diguent-se pel poble: manolo i karina units per Tavernes en el 2015.

      Eliminar
    3. També es diu que Jordi sera el proxim maquinista del treb que passara per l'estacio de Borderia.

      Eliminar
  10. Mireu el que diu el PGOU i a vore si ecològicament parlant, està especialment protegit el barranc del Bolomor:

    Norma 41. Suelo no urbanizable de especial protección preservado por el
    propio plan.

    Apartado 2. Suelo de especial protección, singularidades de interés ecológico.
    1. Comprende los siguientes terrenos delimitados en la documentación
    gráfi ca del plan general que por sus valores paisajísticos y/o ecológicos, son
    objeto de preservación del desarrollo urbano. Se incluyen las siguientes
    protecciones:
    — Ullal Gran.
    — Ullal de les Penyetes.
    — Ullal del Gat.
    — Font de la Granata.
    — Font de la Sangonera.
    — Fontetes de Cantus.
    — Clot de la Font.
    — Mirador.
    — Estuario del río Vaca.

    Apartado 3. Suelo de especial protección, arqueológico de interés cultural.
    1. Comprende los terrenos delimitados en la documentación gráfi ca del plan
    general, cuyo estudio exige la aplicación preferente de métodos arqueológicos,
    hayan sido o no extraídos, o se encuentren en la superfi cie, subsuelo o bajo
    las aguas, y aquellos otros donde existe un conjunto de fósiles de interés
    científi co o didáctico relevante y que se relacionan en el Catálogo de Bienes
    y Espacios Protegidos, apartado Espacios Arqueológico-Culturales, en que
    se incluyen:
    Torre de Guaita de la Vall. Declarada BIC-Monumento.
    Yacimientos prehistóricos:
    Yacimiento del Clot de la Font (Inc. Inventario CV).
    Barranco del Bolomor. Se propone como ZPA.
    Cova del Caçador.
    Yacimiento de la Penya del Migdia (Inc. Inventario CV).
    Yacimiento de la Moleta del Ràfol.
    Yacimiento de la Muntanyeta de Rafel (Inc. Inventario CV).
    Cova del Frare.
    Abrics de Mossen Ricardo, o Fontetes de Cantus (Inc. Inventario CV).
    Yacimiento de la Serreta del Pas Buvap.
    Yacimientos de las épocas ibérica y romana:
    Castillo de Alcalá de Alfandech, o Els Castellets.
    Yacimiento Ibérico de El Teularet.
    Yacimiento romano de El Plà.
    Racó del Cementeri.
    Yacimientos de las épocas islámica y medieval:
    El Ràfol.
    Yacimiento Islámico de L’Alcudiola (Inc. Inventario CV).
    Poblado morisco de L’Umbría.
    Alquería de El Massalali.

    ResponderEliminar
  11. No li pegueu més voltes. Jordi no vol protegir el Bolomor perquès no és una proposta del seu partit.
    Karina s'ha avanzat a Jordi i, com Jordi vol totes les medalles, diu que no i prou.
    Ara Karina tindrà que portar a Jordi altra vegada al jutjat per a defendre els seus drets fonamentals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El pitjor és que Jordi si ho portava al seu programa. El que pasa és que se li han avançat i no ha sabut com ixir de la situació. És contradiu ell sols, perquè ell PGOU no diu res de que la zona del Barranc del Bolomor estiga especialmente protegit des del punt de vista ecològic, i aquest hauria de ser el primer pas si vas fora a demanar qualsevol declaració de protección.

      Eliminar
    2. http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/04/normal-0-21-false-false-false-es-x-none.html

      Eliminar
  12. Ací el que no s'entera és l'alcalde i la seua camarilla. Sr. Juan per a que vol un doctorat si no sap ni llegar ni interpretar el PGOU i això que és vosté l'alcalde.
    Llisca la norma 41 apartat 2 i 3 i després baja als tècnics municipals i que li ho expliquen per a no fer el ridicul com ha fet al dir que estaba suficientment protegit. Pot ser estiga protegit culturalment, pero ecològicament no ho està i això voste ho deuria saber, sobretot perquè al seu programa electoral portava la proposta de la protección ecològica de la zona del Bolomor.

    ResponderEliminar
  13. Si tant protegit i tant d'interés té el sr. Juan, perquè fa 1 any va permetre fer una barbaritat amb l'obra d'aquells esglaons de ciment que trenquen amb l'armonia del paissatge. A més de ser una obra il.legal, que no van denunciar.
    Eixa és la implicació del sr. Jordi Juan en el medi ambient, ninguna.

    ResponderEliminar
  14. Com sol passar els trànsfugues d'Esquerra Unida que Divendres es feren la foto amb Cayo Lara i Joan Francesc Peris (trànsfuga 'Esquerra Unida a Gandia) i Lluis Torró (tgrànsfuga de Compromís) ixen a insultar.

    Mireu.
    1. La figura de Paratge Natural Municipal inclou en major grau de protecció específic per a un espai natural per sota del Parc Natural.
    2. Permet accedir a ajudes de la UE.
    3. Com en el cas d'Alzira o Gandia solen incloure terrenys ja protegits el el PGOU.
    4. Com en el cas d'Alzira i Gandia actuen de pols d'atracció turística.
    5. Quan el Bloc va incloure la seva proposta en el programa electoral el Bolomor ja tenia l'actual protecció. Per tant La Cotorra está insultant al seu propi candidat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sr. Juan quines subvencions anem a rebre per a conservar el paratge del Bolomor amb el que diu vostè que s'està tramitant?
      I si tan protegit està, com és que he consultat al PGOU i no apareix com a zona especialment protegida ecològicament?
      No serà que se li han avançat, i ara la proposta del seu programa electoral ja no li interesa?

      Eliminar
  15. Mira si la ignorancia és atrevida, que el sr. Jordi Juan esta sol.licitant a organismos de fora, que li concedisquen una protección ecològica que ell no ha inclós dins del PGOU.
    I a vosté que li agraden els simils:
    Un venedor de perols va casa per casa venent perols i diguent meravelles d'ell i que no hi ha cap igual. El comprador li pregunta: "Entonces vosté en tindrà un, no?" Al que respon el venedor, que no, que no en té cap ni pensa comprar-lo. Aleshores li contesta el comprador: "Com vols que et compre algo en lo que tu mateix no confies".

    ResponderEliminar
  16. El primer que s'ha de fer és considerar la protecció ecològica d'esta zona al PGOU, modificant l'apartat 2 de la norma 41. A partir d'ací, tot el que es demane fora (a València, a Espanya, Europa o el mon sencer) tindrà el recolçament del nostre PGOU.
    Explicam com anem a demanar algo fora, que ací no em aplicat al nostre PGOU?
    Seriem la risa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La risa ja som! En tota Europa i gràcies al PP i els seus desgavells en toda la comunidad! La envexa de Euroopaaaaaa!!!

      Eliminar
  17. La meua opinió és que el Bloc a Tavernes sembla més una secta que in partit polític.
    I als comportaments sectaris, totalitaris, censors, ... etc em remitisc!
    Haurien de prendre eixemple del taranà de Josep Miquel Mollà de Compromís de Gandia. A este polític li tenen apreci tots els partits polítics de Gandia, perquè és un tio elegant i amb molt de sentit comú. És una persona molt apreciada per tots a Gandia.
    Alguns haurien d'aprendre d'ell.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe calla MENTIRÓS!!! Quanta tonteria s'ha de sentir!! Per a secta vosaltres, que manipuleu i mentiu a mansalva. I tota la vostra credibilitat es sustenta sobre fum i mentides!! Vosaltres sou de la secta dels sobres en B i de Barcenas!! Sectaris de la secta catòlica, de a Dios rogando y con el mazo dando!!!

      Eliminar
    2. Jordi i la seua tropa, no li arriben ni a la sola de la sabata al sr. Mollà. El millor polític que pot tindre Gandia.

      Eliminar
    3. El que jo et diga, Josep Miquel Mollà un gran polític i millor persona. Lo millor que té compromís.

      Eliminar
    4. On vas a comparar. MA Moyà és la cream de la cream de compromís. La resta son uns mediocres.

      Eliminar
  18. Amb tot el que els peperets estan dient, descobrim que el PGOU del PP com ja sabiem es una merda i no aprofita per a res. Ni tan sols per a fer PAIs i sectors en la platja.
    Com ja intiuïem el PP es va passar pel forro la declaració del plenari que fora declarat Paratge Natural Municipal.
    Redeu quantes coses ens ensenyen estos xicots del PP i l'especialista, ¡que bo, molt bo, deu ser tindre molt de temps a vora l'Ajuntament per buscar normes!

    I estos del PP s'inventen mentires i histories per un tubo:

    A vore: ¿Algu dels que va anar ahir al plenari va sentir això?
    que el sr. Jordi Juan esta sol.licitant a organismos de fora, que li concedisquen una protección ecològica

    Segur que no jo va sentir perque en cap moment el Sr. Jordi Juan va dir que havia solicitat res, simplement va dir les proteccions que té el paratge, concedides unes per la Generalitat en els seus plans d'ordenació del territori i altres per Europa.

    Hi ha que vore a l'hora d'inventar mentires, sou uns grans especialistes.

    I quan a subvencions, si que s'ha dit que la setmana que ve arriben 200.000 euros que van a servir per a desmantellar les torres d'alta tensio que el PP va consentir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui inventa? La cotorra.
      Qui ha dit que Jordi haja sol·licitat? Ningú. S'ha dit que el ZPA no està concedit encara. I des d'Europa tampoc han declarat res encara. A més, no és incompatible ni te res a veure el que es va demanar ahir al plenari amb el que estem pendent de que ens concedisquen. Una mostra més de la poca preparació dels membres i assessors que envolten al Bloc Nacionalista. Molt de mestre, perdo ni p.i.
      I qui portava esta proposta al seu programa electoral? Jordi. O també és mentira?
      I sobre el PGOU, vosaltres podeu fer una modificació de la norma 41 apartat 2 i incloure el Barranc del Bolomor. Ara em diràs que això costa un feix de diners, no?
      I sobre les torres d'alta tensió, també portaveu al vostre programa que anàveu a fer gestions per soterrar la línia i tampoc heu fet res. L'únic que heu fet fins al moment es vendre fum.
      I com que no soc del PP, em dona igual que t'excuses amb que si ells portaren les torres d'alta tensió. Jo soc el primer que les vol fora, vaig anar a totes les manifestacions contra l'alta tensió a Tavernes i a València amb els companys del Barri de Patraix,... etc.

      Eliminar
    2. La Cotorra és fa trampes al solitari:

      Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/04/normal-0-21-false-false-false-es-x-none.html

      Eliminar
  19. Em pose les mans al cap sentint els comentaris de gent que defensa la postura del sr. Juan en contra d'una de les propostes que portava al seu programa electoral.
    Esta gent no te trellat! Per què no miren el programa electoral del Bloc abans de parlar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El programa electoral mai es pot complir perque vau deixar l'ajuntament en un forat negre. Vosaltres tenieu els diners a mansalva quan les coses anaven be i no vau cumplir el programa electoral. Pero elq es pitjor es que els diners sels vau bufar en saraos i obres ruinoses que ara tenim que pagar el poble! 20 millons de deute i -4 en tresoreria! Manolo i karina go home!

      Eliminar
    2. Home, ahir al plenari va tindre l'oportunitat de complir un punt. Però com que l'obligaven a complir-lo no li agradaven.
      I si s'heu trobat un forat negre, com expliques que hi haja 30.000 euros per a gastar en una cavalcada, els quasi 40.000 que ens costa el renting de 2 cotxes de policia o que hi haja diners per a un gabinet de premsa?
      A més hi han propostes al programa que es poden fer amb els diners que esteu malgastant.
      I segons Jordi Juan portar l'estacio de tren a Borderia no li costa res a l'Ajuntament (busca l'entrevista en campanya).
      El que passa és que hi ha diners per al que és vol, és a dir, per a xorrades!

      Eliminar
  20. Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que en campanya ho va dir prou més vegades de les que has escrit.
      Este Jordi no te vergonya de no voler complir res del seu programa electoral.
      Per què creu que el van votar la gent, si no?

      Eliminar
  21. MES MENTIRES:

    Josep Miquel Mollà de Compromís de Gandia. A este polític li tenen apreci tots els partits polítics de Gandia, perquè és un tio elegant i amb molt de sentit comú. És una persona molt apreciada per tots a Gandia.

    Eixe senyor no existeix.

    I si parles del Bloc.... si tens tota la raó. A Gandia 2 regidors (tant de bo en foren 10, jo me n'alegraria però es el que hi ha).
    A Tavernes 5 regidors i l'alcaldia. I el PP.... a l'oposició, moció de censura inclosa.

    Per que no et calles ja d'una o parla amb trellat i sense dir burraes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tampoc existeix Josep Llatzer.

      Eliminar
    2. Xè no està bè que parles mal d'un company de partit. JM Moya es un tio molt apreciat a Gandia. Si tots foren com ell, l'opinió que tenen els ciutadans sobre els polítics canviaria.
      No hi ha polític en Gandia o en Tavernes de la talla de JM Moya.
      Un 10 per a ell.

      Eliminar
    3. A mi em dones a elegir entre Jordi Juan i M.A. Moyà i em quede amb Moyà sense pensar-ho.
      Miquel A. Moyà en Tavernes haguera aprovat els pressupostos i estaria governant sense llevar-se la gorra.
      Fins i tot Estruch s'ho haguera pensat de donar el pas davant un polític tan ben plantat com M.A. Moyà, t'ho dic des del més profund respecte Enrique.
      El seu tarannà no te punt de comparació amb el dels polítics que tenim a Tavernes.

      Eliminar
    4. Si Moyà es presenta per a les autonòmiques tindrà el meu vot.
      I si s'empadrona a Tavernes també el tindria.

      Eliminar
    5. JM Moyà té més categoria que qualsevol del Bloc d'ací Tavernes. No em digues que li teniu enveja als del propi partit?

      Eliminar
    6. Altre Miquel, l'antecessor de Jordi també tenia més clase que el sr. Juan. Si haguera sigut ell l'alcalde, ara no estariem com estem.
      Miquel Bononad no era sectari i totalitari com Jordi. Llàstima que haja deixat la política.

      Eliminar
  22. Jo entre i flipe per un tubo.
    Resulta que totes les proteccions que va dir ahir l'alcalde sÓn proteccions medioambientals,ecologiques, i ara venen els del PP i son capaços de dir açò:

    "Pot ser estiga protegit culturalment, pero ecològicament no ho està i això voste ho deuria saber, sobretot perquè"

    O SIGA LA ZONA LIC O LA ZEPA NO SON PROTECCIO ECOLOGICA I MEDIOAMBIENTAL SEGONS TU.
    Encara no deixes de dir burrades?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però tores estes proteccions les tenim o estàn en procés?

      Si no hi ha res de nou desde fa 2 anys, perquè Jordi va dir:

      "http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2011/04/normal-0-21-false-false-false-es-x-none.html

      "Aconseguir d’una vegada per totes la protecció d'aquesta zona i que la declaració de Parc Natural Municipal no es quede, com fins ara, en una simple declaració de principis".

      Eliminar
    2. Però que te que vore que estiguem esperant la declaració de zona LIC, ZEPA amb que siga declarat paratge natural municipal, tal i com posava al programa del Bloc?

      Esteu dient que és negueu a complir eixe punt del programa electoral?

      Eliminar
    3. Si, estan dient això. Jordi ha deixat clar que no vol complir res del seu programa electoral.
      Ell mateix, va utilitzar el programa electoral com a envoltori de l'entrepà.

      Eliminar
  23. Com ha cambiat el chip el sr. Juan. Fa dos anys.....

    Jordi Juan, candidat a l'alcaldia de Tavernes pel Bloc, ha manifestat que el seu partit "farà efectiva i real la declaració de la zona del Bolomor com a Parc Natural Municipal".

    Jordi Juan ha explicat que aquesta proposta del Bloc pretén assolir com a objectius principals:

    1. Aconseguir d’una vegada per totes la protecció d'aquesta zona i que la declaració de Parc Natural Municipal no es quede, com fins ara, en una simple declaració de principis.
    2. Donar a conèixer al públic en general un dels jaciment prehistòriques més importants de tota Europa i potenciar l’arribada del turisme cultural a les nostres terres.
    3. Crear llocs de treball directes i altres de forma indirecta en els sectors hostaler i de serveis derivats del turisme cultural.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo millor és veure a Esquerra Unida de la Valldigna defensant a mort a Jordi i les seves polítiques que van just en contra d'allò que defensaven en Benifairó o Tavernes. Qué trist.

      Que no serà Bononat el que estarà vetant la protecció del Bolomor?

      Eliminar
    2. Parles dels que van arreplegar mes de 1000 firmes per a la protecció i declaració com a paratge natural municipal?
      Que van a fer en estes firmes? Van a donar-li-les a Jordi Juan per a que complisca el punt del seu programa? O van a cremar-les igual que han fet amb el seu partit?

      Eliminar
  24. Xè què fàcil es caçar les mentires de Jordi. Ara diu que ell no portava al seu programa la declaració de parc natural municipal, la zona del barranc del Bolomor.
    Però este xicot pensa en complir algun punt del programa electoral?

    ResponderEliminar
  25. Està clar que Jordi està intentant justificar-se per l'incompliment d'un punt del seu programa electoral.
    Hauria d'intentar que no es parle massa del tema, ja que ix perjudicat en voler justificar-se amb el nivell de protecció de la zona del Bolomor. Des de que ell va fer la proposta al seu programa electoral (2.011) fins a dia d'avuí no s'ha produït cap variació respecte al nivell de protecció d'esta zona.
    Per tant, si la proposta era vàlida per al sr. Jordi Juan per al seu programa electoral al 2.011, hauria de ser-ho també a dia d'avui, perquè respecte al nivell de protecció de la zona del Bolomor, res ha canviat des d'aleshores.

    ResponderEliminar
  26. Fer cumplir el programa electoral es precís?
    Si els programes electorals no aprofiten per a res. O es que no veieu el del PP i Rajoy:
    - No habra paro con nosotros
    - No subiremos los impuestos
    - No congelaremos los salarios
    - No cambiara el IVa
    - No tocaremos las pensiones.
    - Mejores servicios

    Res de res. Quan facil es caçar les mentires del PP.

    Va, parlem clar i enseguida ens entendrem. A vosaltres els del PP vos importa el Barranc i el jaciment de Bolomor tant com a un esquimal li interessa un gelat de torro: si no sabeu ni on esta ni vos ha importat mai res.
    Sou valencians en el 9 d'octubre i ara sou del Bolomor perquè ho necessiteu per a criticar. Pero si no sabeu ni on esta.
    A qui penseu que enganyeu?
    Parlan de programes: Jo tambe estic esperant el PAI que ens anava a fer milionaris a tots, la ronda de circumval·lació, el parc del Cantalot, el desmantellament de les linies d'alta tensió i cada dia hi ha mes i sobre tot encara espere això de "Dimitire si passa l'alta tensió per Tavernes". Quan facil es caçar les mentires del Manolet i del Eugeniet.
    Si voleu donar lliçons, doneu de sobres, de Barcenes, de trages de Camps, de loteries de Fabra, de mangoneos, de malgastar diners publics, de Gurtel, de Noos, d'arruinar la comunitat valenciana, de desfer l'ensenyança publica, de desfer la sanitat, de deixar la comunitat a la cua de tantes coses.
    Bolomor no ven electoralment ni els programes electorals tampoc. Si fora així el PP despres de l'alta tensio i el fracas estrepitos dels PAIS no hauria tret tants regidors.
    Ara per a lo que vos han servit tant de regidor! Per fer el ridicul i no saber ni guanyar una mocio de censura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo parle de Barcenas sense tapujos. A la carcel ell i qui l'ajudat. Però també vull que paguen els del PSOE que s'han embujacat 1000 milions d'euros. Però clar, com el PSOE son els teus socis de govern, no pots denunciar esta gran estafa.
      I els sindicats, que es bufen els diners de formació en soparots!
      Quan faces una denuncia fes-la completa i a tots els que s'han fet en diners, siga Barcenas, Griñan, o qui siga.

      Eliminar
  27. Ha complit un punt molt important, el mes important i el que mes vos fot:

    El PP no governarà Tavernes.

    I tant que ho ha cumplit.
    Eixe val per tots. Tot el demes sobren.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja era hora que ho reconeguereu, que sols volieu fer fora al PP i que el vostre pacte sols responia a l'interés per manar i tocar els dinerets. Això està bé, que sigau sincers i digueu que el vostre programa electoral vos importa una merda.

      Eliminar
    2. Crec que tens raó hi ha un altra veritat més important:

      El Bloc, el PSOE i alguns personatges d'Esquerra Unida governen Tavernes i cobren un senyor sou de l'Ajuntament. Sobren programes i promeses...

      SOU TOTS IGUALS!!

      ENRIQUE A PER ELLS.

      Eliminar
    3. Ara si que has dit una veritat. L'unic punt del vostre programa electoral era fer fora al PP. Ara s'entén que no compliu cap punt del vostre programa i que aneu a salto de mata.
      No hi ha programa electoral ni tampoc una planificació d'on voleu anar.
      Les vostres polítiques son una incògnita i es manifesten segons bufe el vent.
      Ara es pot entendre el desgovern i la poca previsió que teniu per a fer les coses: ubicació del taller d'ocupació, suministre de llum de la guarderia de la platja, solució als problemes del parquing del passeig, previssió de les beques de menjador, dotació de la partida per a material escolar destinada a families necessitades i que se la vau pulir, mala negociació del renting dels cotxes de policia, mala solució per al retén de policia, aument de l'impost de l'IBI i dels vehícles a motor,.... i ens podriem tirar tota la nit parlant d'actes com el festivern i pep botifarra que ja porten mes de 3 anys repetint-se i del megacarnestoltes.

      Totes estes polítiques demostren que el vostre programa ha sigut una estafa democràtica i heu seguit un cami ben diferent al que proposàveu.

      Eliminar
    4. Estàs parlant del PP?
      Ni PAIs, ni circumval·lació, ni parc del cantalot, ni desaparació de torres del terme, ni urbanitzacio dels sectors de la platja, ni Marenys 2A, ni macrodepuradora, ni col·legi d'educació especial on es fa el Festivern, ni piscina, ni aparcament, ni mitjans en la policia local, augment del IBI del 200% entre el 2007 i el 2011, plusvalues del sector Marenys 2A que no sabem en que s'han gastat, l'arena de la Goleta desapareixent, el Vergeret en zona inundable i construïda il·legament,
      Seguim?

      Quan recorde tot això que he dit, que em vingues diguent sobre la llum de la guarderia de la platja, quant tot el món que ha anat al SSSL ha vist que te llum, una tonteria; quan parles de l'aparcament i tot el mon sap que voteu en contra de les solucions de l'aparcament, una tonteria; quan dius que no hi ha material i ara hi ha un banc de llibres, una tonteria i més despres que no complireu la promesa de llibres gratis; quan parles del renting de la policia local pero el d'ara es millor i amb millor dotacio que el vostre, tornes a dir una altra tonteria - ELS POLICIES NO SON BOVOS-, quan parles del Festivern i Botifarra quan vosaltres no feieu res i condemnaveu a la gent a agarrar el cotxe i anar fora el cap d'any la tonteria més soberana encara i si els ho preguntes als dels pubs i comerços el diran qeu no saps ni lo que dius.

      Discurs agotat i que no va a ningua banda. Tot el que digueu son bufes de pato. Canvieu de discurs.

      Eliminar
    5. Pavelló
      Gespa artificial cam de futbol
      Futbol 7(dos camps)
      Pistes polideportives
      Tribuna coberta futbol
      Institut
      Cuartel G.Civil
      Passeig Colon
      Plaça de Malta
      Parc dels vents
      Parc del molló
      Parc accesible
      Ajuntament nou
      Braç treballaor
      Casa de la cultura
      Biblioteca
      Multiusos
      No vaig a seguir,els sectaris-catalanistes pareix que els ultims anys no vivieu en el poble

      Eliminar
    6. La mitad del que dius i el mes gros com:

      Pavelló
      Pistes polideportives
      Tribuna coberta
      Institut
      Ajuntament nou
      Casa de la Cultura
      Braç Treballador (compra)

      tots son obres o projectes iniciats entre 1996 i 1999 i no cal dir qui estava al front de la regidoria d'obres, que no era el PP. Tu si que no has viscut en el poble.

      Van ser anar-se'n de la regidoria d'obres i urbanisme, i el PP començar els desgavells com Vergeret, i algunes animales més en la platja com autoritzar finques de 10 plantes quan la norla era de 6. Ja ho heu oblidat?

      I mentrestant anys i anys:
      Circumval·lació sense fer
      PAis sense fer
      Marenys 2A sense fer
      Hotel en la platja sense fer
      Platja de la Goleta sense protegir
      Parc de Cantalot sense fer
      Aparcament un desastre i 2'4 milions de deute
      Piscina desastre i mig
      Centre d'Educacio especial sense fer
      Projecte del Vaca sense fer
      Permeabilitzacio autopista sense fer
      Depuradora sense fer
      Sectors de la platja sense fer
      Uurbantizacio Sector Pla segon fase sense fer
      Llum al Golfo sense portar
      Urbanitzaico dels sectors industrials sense fer
      Vergeret en sentencia d'il·legalitat
      16 milions de deute
      4'5 milions de remanent tresoreria negatiu
      3'5 milions de proveedors sense cabrar
      pero.....

      miles i miles de palmeras, perquè ens imaginem que estem en vacances tot l'any i enmig del Carib.

      Tranquil i pren bicarbonato que el queden molt males digestions.

      Eliminar
  28. Xè Eduardo, deixa d'assessorar a Jordi que te'l carregaràs. En dos calorades més te'l carregues. El pobre xic està sofrint les sequeles dels teus consells i pareix que tinga 15 anys més que quan va començar la legislatura.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Recollons, si vaig vore ahir a Manolo i li vaig preguntar a qui anava amb mi: Qui és?
      I agarra i hem diu, Xe, tu que es Manolo, l'exalcalde.
      Si no l'havia conegut. El meu iaio que te 68 anys està millor de cara que ell. Si pareix que siga un tros de vell. Eixe home els seus amors el maten. Estic parlant dels amors a la politica, a la Diputació a voler tornar a ser alcalde, no penses tu coses que jo no he pensat ni dit.

      Eliminar
    2. I el estelista que diu al respecte? Despues de omplir el blog de estruch en 30 comentaris... ja no parla de vellees? Amores que matan nunca mueren diria joaquin sabina

      Eliminar
    3. Jo no se perquè és claveu en l'aspecte fisic de Jordi i de Manolo.
      Centrant-me en el tema diré la meua opinió.
      Crec que la protecció de la zona del Bolomor no ha millorat, almenys desde que Jordi va anunciar al seu programa electoral la iniciativa de fer real i efectiva la declaració de la zona del barranc del Bolomor com a parc natural municipal.
      Per tant, el sr. Jordi Juan ha de deixar clar si va a complir o no este punt del seu programa electoral.

      Eliminar
    4. Pues jo veig a manolo millor que mai. Ha perdut uns quilets i s'ha llevat uns anys de damunt.
      Tot el contrari que Jordi, ha guanyat els quilos i els anys que s'ha llevat Manolo de damunt. Un xicot de 30 anys que sembla que en tinga més de 40. Sabia que la política feia estragos, però no tant.

      Eliminar
    5. Per favor, Enrique, posa un apartat de xafarderies a banda i així separem el blat de la palla, que açò no ens interesa a ningú. Sembla que vullgues que es maten entre ells. Ja va la campanya de DV? Sense acritut, com diu J.J.

      Eliminar
  29. El pitjor de tenir a un mentider d'alcalde no és el que fa... sinò tota la gent que el justifica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara has fet una bona descripció de quan Manolo era alcalde.

      Eliminar
    2. La bona gestió econòmica l'ha feta Borras. Jordi sols va a per la foto i a per les medalles. Encara no a fet res.
      Al govern sols el salva la gestió de Borràs.

      Eliminar
  30. Se cree el ladron que todos son de su condicion:

    Parlant de mentiders.
    Y dijo Manolo y su PP:
    Haremos los PAIs de Bancaja y Granata Golf, y una circunvalación, y construiremos el Parque de Cantalot, y quitaremos todas las torres de alta tension del termino municipal y si pasa la alta tensión dimitiremos, y urbanitzaremos los sectores de la playa, y haremos una depuradora, y pondremos en marcha la piscina municipal, y haremos con fondos europeos el colegio de discapacitados al lado del Alfandech, y urbanizaremos el sector Marenys 2A, y haremos un hotel en Marina Azul, y tenemos en marcha un proyecto para evitar que el mar se coma la arena en la Goleta, y vamos ha mejorar el rio para que no se desborde, y la Confederación nos dara el permiso para que el Vergeret no sea ilegal, y no subiremos los impuestos porque eso de la revision cadastral es mentira es una trola inventada por los nacionalistas, y los aparcamientos del paseo nos saldran gratis porque se financian con la explotación, que todos quieren tenen alli su plaza....

    El pitjor no es culpar als demes del que nosaltres som i hem sigut, sino no voler reconeixer el que hem sigut i som: una colla de fracassats en la gestió municipal que hem afonat tot un poble i que la nostra ineptitud es tanta que hem sigut incapaços de tirar endavant una moció de censura.
    No hi ha més, sou una colla de fracassats polítics. No el calfes més el cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tots coneixem massa les mentires del PP, però si la gent va votar a Jordi és perquè no volia continuar amb les mentires del PP. Si el bloc també mentix, son igals que ells.
      Aprofite per a donar la enhorabona a Victor Borràs que s'ha encarregat de fer una bona gestió econòmica.
      Llevat de la tasca de gestió econòmica, el govern no ha fet res rellevant.

      Eliminar
    2. però la gent li va votar a Jordi Juan??? Les eleccions les va guanyar Manolo Vidal, cap de llista del PP no??
      Crec que no saps el que dius... Jordi Juan no va guanyar res... va traure 5 regidors i el PP 8 regidors

      Eliminar
    3. Si ja ho sabem. Que vosaltes encara viviu en eleccions

      Eliminar
  31. I si va guanyar les eleccions ¿perquè Manolo Vidal no és alcalde?
    Guanyar les eleccions que és? Jo pensava que un guanyava quan aconseguia allò per a la qual cosa es presentava: ser alcalde.
    Alcalde no ho és, i per tant no ha guanyat. Ha perdut.
    Oblidem massa que no es traure més vots, que la llei contempla altres coses i de vegades te n'ha aprofites,, com va fer la Rita en Valencia, que es va unir a UV i va tirar al carrer al PSOE que tenia més vots, o el fots com li ha passat a Manolo i el PP a Tavernes.
    Ah, la llei no l'ha fet el Bloc.
    Per a mi, Manolo Vidal va ser el gran fracassat perquè ni és alcalde ni ho serà en la legislatura. Ara, ànim que sempre queda el 2015 o el 2019.

    ResponderEliminar
  32. Serà este el comentari nº 100?

    ResponderEliminar
  33. I este el 101?, Cap i cua. Tot un honor. Poseu-me en el Guines.
    Per cert, crec també que és el 26 que faig en este tema. Tot un record.
    Si tots fan igual, resulta que estem barall-nos ací en un tema que no importa a ningú nomes cinc o sis persones. Tot un èxit de participació, mes que en els actes del 9 d'octubre.

    ResponderEliminar