sábado, 12 de octubre de 2013

RESUM SETMANAL

Si setmana passada t'allaba l'abadejo un servidor, esta setmana ha segut Karina i destacàdament qui ho ha fet , amb la seua denuncia al govern sobre el tema del Bolomor . Per lo demés, els demés temes derivats del pleno de dilluns com es normal , i el retén policial, que encara seguix colejant , son qui han atret més comentaris i entrades . El dilluns, més .

EntradaPáginas vistas
08/10/2013, 103 comentarios
304
08/10/2013, 25 comentarios
189
153
07/10/2013, 24 comentarios
152
146
137
05/10/2013, 17 comentarios
123
104
09/10/2013, 22 comentarios
99
95

16 comentarios:

  1. Estaren expectants per a quan Jordi complisca un punt del programa amb el qual es va presentar a les eleccions.
    Tinc una botella de cava valencià per a inagurar el programa de Jordi. Espere que no tarde molt, perquè el cava valencia és molt bò i tinc ganes de tastar-lo.
    Ànim Jordi!

    ResponderEliminar
  2. Tot sabem que van a alquilar un local para lo policia però l'ajuntament encara no ha explicat res al respecte cosa que està molt mal perquè tenim un gabinet de premsa del bipartit que paguem tots i te que "informar".
    El que no sabem és que passarà amb la grua que ara s'emporta els cotxes. M'han dit que ara l'ajuntament comprarà una grua i enxufarà a altre del bloc per portar-la, l'empresa que te la grua i el diposit despedirà a un parell de persones i l'ajuntament contractarà a un parell de persones per a fer eixa faena i tindrà un local llogat. En resum una empresa amb menys faena i l'ajuntament amb molt més gastos. VAJA QUIN NEGOCI DELS SENYORS BORRAS / JUAN

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara ja entenc la pressa. Aprofitant el pla d'ocupació és llogaran/enxufaràn a dos tios i compraran/alquilaran una grua per a fer la feina que abans feia MGM.
      Quin poc trellat, perquè resulta que no hi han diners per a certes coses bàsiques i ara van fer mes gasto tots els mesos.
      Alquiler de local + Reformes + Grua + 2 operaris de grua + 1 vigilant = 9.000 € tots els mesos. (18 milions de pessetes al any).
      Eixa és la política d'enxufisme que tant va criticar el bloc i que ara tant li agrada practicar.

      Eliminar
  3. Lo del local per al retén és una adjudicació encoberta. És fa un plec de condicions on solament hi ha un local en tot el poble que complix tots els requisits sense necessitat de fer obres o comprar parcel·les dels costats.
    Bè ho intentaren en els pressupostos i ara ho fan amb un plec de condicions orientat sols a un local de Tavernes que tots sabem quin local és.
    El temps ens donarà o llevarà la raó, però sembla tan evident que segurament serà lo primer.

    ResponderEliminar
  4. B´´e, la Cotorra ja ha complit el seu expedient. Ha eixit a la defensa del sr. Borràs, això sí amb una setmana de retràs. Ara el deixaràn com a Gary Cooper, "solo ante el peligro", ja que hi han evidències suficients per a considerar que es tracta com niu l'anònim de les 11:17 d'una adjudicació "encoberta" amb un plec de condicions fet a mida.

    ResponderEliminar
  5. El resum de la setmana es que el pp continua mentint i manipulant a la gent del poble. Continua fent desinformació i desoposició. I lo millor de tot es que pese no estar en el govern el Sr.Mocio continua regalantmos perles de milions de euros!!

    ResponderEliminar
  6. Borràs ha fet un tratje a medida de 196.000€. Sols hi ha un local que pot adjudicarse eixe contracte.
    Això és legal Enrique?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I et diré més. Els plànols de la distribució i reforma d'eixe local ja estàn començats desde fa temps.
      Com potser que els planos estiguin començats i quasi acabats, si encara no es sap quin és el que es quedarà amb el lloguer.
      Ara Jordi i Borràs ja tenen dos faenes. Buscar a vore com ixen d'esta i buscar al topo que ho filtra tot.

      Eliminar
    2. Per cert en la Cotorra comenten que he dit al comentari de dalt que:
      1. Soc un pepero.
      2. Que jo dic que l'Ajuntament ha fet els plànols.
      On he dit jo que els plànols els ha fet l'Ajuntament. Jo sols se que hi han uns plànols començats del famós local. Desconec qui els ha fet.

      Eliminar
    3. Vols dir que ja esta clara l'adjudicació?

      Eliminar
    4. La Cotorra ha publicat el comentari perquè critica a Borràs i als peperos però sobre tot perquè acuss a Borràs

      Eliminar
    5. Ja saps, si critiques a Jordi o al bloc, el teu comentari es censurat. Si critiques a Borràs, tens via lliure perque així exaltes que lo bò ho fa Jordi i lo dolent ho fa Borràs.
      Victor, no sigues idiota i pega un cop damunt la taula. Perquè quan estiga fet el retén la foto sera per a Jordi i tot els que alli enxufen seràn els del bloc. I el PSOE el tenen per a fer la seua feina bruta.

      Eliminar
  7. Pot hi hauré algo pitjor que adjudicar a dit?
    Si, fer-ho de forma fosca mitjançant un concurs, en el que ja es coneix l'adjudicatari.
    Obscurantisme i interessos disfressats de transparència.
    És esta la transparència que predicava el sr. Jordi Juan?

    ResponderEliminar
  8. Ja ha saltat la llebra.
    La pregunta és:
    Deixarà Jordi Juan a Borràs que l'adjudicació siga per a el "local" al que apunten tots els rumors? O s'elegirà un altre lloc en contra de la voluntat de Borràs per a callar tots els rumors sorgits?
    Siga el que siga, pot significar una escletja entre el duo Juan-Borràs.

    ResponderEliminar
  9. Em pareix que ningú s'ha planteja't si ha sigut el bloc o el seu entorn qui ha filtrat que el futur local per al retén de policia ja està adjudicat abans d'hora, per a fotre a Borràs.
    De veritat ningú ho ha pensat?

    ResponderEliminar
  10. Algu sap quants locals s'han apuntat al concurs?

    ResponderEliminar