viernes, 11 de octubre de 2013

Article d'opinió : UNS PER ALTRES, ALTRA VEGADA LA CASA SENSE AGRANAR

I esta vegada en el cas del serivici de menjar a casa . I el curiós es que no he vist rés fins a huí sobre el tema en els blogs afins, es clar que no els agrada traure-li i que es vegen els colors als seus . M'explique :  

Mentres per part dels de dalt, d'eixos que tenen diners per a torneigos de golf milionaris i altres bodorrios de pura imatge, així com per a que els serigrafíen els cuberts i els que servixen el menjar porten vestimenta on es veja ben clar qui amolla els cacaus per a que menejen els depenents, no tenen diners per a donar la totalitat dels servici, de forma que els diumenges no hi haurà servici. Com bé li va preguntar el senyor Borràs al senyor Vidal, es veu que la consellera eixe dia no menja .

Pero els que els altres, els d'açí baix, els que sí que tenen per a festes d'hivern i reials cavalcades, tampoc tenen es veu , al igual que va passar amb el comedor d'estiu per a menuts necessitats , per a completar el que els de dalt no oferixen , atenent la contraproposta que li va fer el portaveu popular .

La qüestió es que uns per altres, qui vullga menjar els diumenges ja ho sap : A guardar un poquet del que els porten cada dia , o a fer " ramadàn" els diumenges i a ajunar . 

Proposse que afisquen a la serigrafía i als uniformes l'escut dels de baix , per a que els dos es façen autobombo, queden bé  "cara la galería"  i tots contents, però que entre uns i altres es complete el servici i no es tinga que ajunar els festius : A vore si així cola ...  


Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Dempòcrates Valencians de Tavernes .

39 comentarios:

  1. Esta clar Enrique. El que no potser és que si el PP ve València te la caradura de no posar els diners per a gastar-se'ls en mamandurries, ací en el poble el sr. Jordi Juan faça el mateix, gasta en cavalcades, festiverns, gabinets de propaganda, alquiler i reforma de retén de policia, botifarra i cia,... I que culpe als altres per a no fer res. Com tu dius un per l'altre i casa per agramar. Per ara com s'ha vist a les beques de menjador, i ajudes de material escolar, a Jordi no li agrada granar. El que li agrada és tirar les culpes als altres i continuar gastant en xorraes.

    ResponderEliminar
  2. Hi ha gent que ha llançat la proposta de instal·lar el retén dels policies al pàrquing del passeig. A mi em pareix una bona idea, sempre que s'estudie i siga viable des del punt de vista de la protecció contra incendis i inundacions.

    En canvi la cotorra ja descarta la idea sense haver fet un estudi:

    La Cotorra de la Vall ha dit...
    Pensem que la cosa és més seriosa i alhora de propostes com esta cal reflexionar un poc sobre la idoneitat d'ubicar en un aparcament municipal i en un subterrani a 50 agents de la policia local, totes les seues oficines, tot l'armer, vestidors, despatx d'atenció al ciutada, sala de reunions quan cal planificar un tema global de protecció, cas d'incendis, inundacions, etc.

    A nosaltres eixa idea ens sembla, per no dir res més fort, totalment descabellada i inadequada.
    I no anem a entrar en el joc d'un debat esteril i que no aporta res. Per tant no anem a publicar res sobre eixa proposta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borràs ha descrit perfectament el lloc on volien fer el retén, quan van presentar la proposta de pressupostos per a 2013.
      En els pressupostos ja van intentar colar l'alquiler per al retén de policies, però com no van ser aprovats, tornen roda i volta per un altre camí.
      Quin interès tenen en alquilar este local?

      Eliminar
  3. Entre els dels trofeus de golf t'inclous a tu mateix, partidari dels sostenibles camps de golf per a russos com a solució (!) per a la nostra platja?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El publique el comentari per a major glòria teua , tu mateix el desqualifiques .

      Eliminar
    2. Culpe tant al PP valencià com al govern del sr. Juan. Ni l'ú ni l'altre han solucionat el problema més bàsic, endur-se algo a la boca i no passar fam.
      No se si et vas enterar que ahir Carites va traure un informe de que la fam ens colpeja i molt durament. I que els ajuntament aporten molt poc per a que la gent puga tindre un mosset a la boca.
      I mentre continuem teninc cavalcades, gabinets de propaganda, i xorrades en les que es gasteu els diners, no vaig a callar!

      Eliminar
    3. Otro ¡zasca! en la boca de Estruch en apenas dos días. Y convenientemente documentado.

      Eliminar
    4. Doncs per a tantes ¡ zasca ! mira que en teniu por, si no no es preocuparieu tant per mí , algo vos pica , es clar : A qui no molesta ni li fan cas ni entren i entren a llegir-lo i amb això li donen més i més importància i relevància, no creus ? .

      Eliminar
  4. http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2012/05/articulo-de-opinion-sobre-placitas.html

    Comentario de Enrique Estruch i Ferrando, 27 de mayo de 2012, 19:01

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No entenc que vols dir, me l'o explique ... Es que pegue en curtet i no com altres iluminats que tant entren en este blog tan medicore però que repetixen .

      Eliminar
    2. Si este blog no fora tant relevant com diuen, no entrarien

      Eliminar
  5. El sr. Jordi Juan gasta com cal?

    CONCEPTE GASTO DE L'AJUNTAMENT
    Ajudes al material escolar 1.500 euros a l'any
    Subvenció a Creu Roja 15.000 euros a l'any
    Subvenció a Cáritas 10.000 euros a l'any
    Menjador escolar d'estiu 200 euros a l'any
    LLoguer local de la policia 32.400 + IVA euros a l'any
    Renting cotxes de policia 38.400 euros a l'any
    Cavalcada 30.000 euros/cavalcada
    Botifarres i festiverns encara estem esperant que diguen el que ens costa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostia!!! Si s'ha dit per passiva i per activa!!! Lo que no voleu enterar-vos xeeeee!!

      Eliminar
    2. Jordi gasta en xorraes i mamandurries. I la gent sense feina i morint-se de fam!

      Eliminar
    3. Pues ja ho saps!! Dona-li les gràcies al teu PP, màxim responsable de les especulacions urbanística, retallador de la sanitat, pujador de l'IVA, recordman de l'atur amb un 28%, rei de l'abaratiment del despido... Mira a vore a qui li tens que donar la culpa, cego més que cego, no sabeu ni a qui defenseu. Pobretons defensant multimilionaris, amb sobresous en B i Barcenas per tot arreu.

      Eliminar
    4. A mi no m'ho digues. Jo als del PP els tancaria a tots i als del PSOE també, que mira que s'han emportat estos també diners de calent amb els EROS falsos. I al Bloc, perquè acaba de començar, però ja anem vejent com son de totalitaris i que gasten en xorrades.
      Al final no se salva ni l'apuntador.

      Eliminar
  6. El Bipartit ha criticat que en 2008 el PP va decidir fer els col·lectors dels carrers Gómez Ferrer i Mitja Galta invertint 583.199 euros que foren pagats a través del rebut de l'aigua fins el 2026.
    Així, es va finançar l'obra de col·lectors que eren necessaris. En total suposa un increment de poc més de 6 euros a l'any en el rebut de l'aigua que paguem.
    Si contem que els 583.199 euros es financen en 18 anys, trobem que cada cinc anys paguem 162.000 euros. Anem a fer una comparació:
    CONCEPTE COST EN 5 ANYS
    Local de la policia 196.020 euros
    Col·lectors 162.000 euros
    Diferencia 34.020 euros
    Així trobem que cada 5 anys la idea del Bipartit llogar un local costaría 34.020 euros més que la idea que va tindre el PP de finançar els col·lectors.
    Passat 18 anys els col·lectors es queden i han donat servei i ja estarán pagats. Passat 18 anys el local de la policia no será depropietat municipal i haura suposat un increment de les despesses municipals.
    Per tant, el Bipartit critica el PP per buscar maneres de finaçar uns col·lectors que eren necessaris, però està dispost a gastar-se molt més en un lloguer que no és precís i no será de propietat municipal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gastar-se molt més????? Estàs mamat????? 1.000.000€ en lloguer, han dit algo d'això?? Aleeeee manipulador, bocaxancla.

      Eliminar
    2. Pos esta ben claret bocaspardenya!! D'ací 5 anys ens haurem gastat 196.000 € en alquilar mes 50.000 € en reformar el local (obres de reforma, instal·lació d'incendis, instal·lació elèctrica, aire condicionat, equipament, projectes i permisos) i segur que em quede curt.
      Anem a gastar més de 40 milions de pessetes, per a d'aci 5 anys tindre el mateix problema, és a dir, no tindre retén.
      És una autèntica ANIMALADAAAAA! Per favor, que algu pose trellat al desgovern!!!

      Eliminar
    3. Amb els números que fas no m'extranya la ruïna d'ajuntament que ens heu deixat. Quins il•luminats esteu fets els peperils, ale bocaespardenya de careta, a manipular en altra cosa, que ja heu fet prou el ridícul amb les tonteries que heu dit.

      Eliminar
    4. Del PP no soc i del Bloc tampoc. Els primers ens deixen en números rojos i els d'ara, els pocs diners que tenim els gasten en xorrades.

      Eliminar
    5. Si. Estic segur que no li votes al PP...

      Eliminar
    6. Ni al PP ni al Bloc. Per a mi Manolo i Jordi son uns imoresentables

      Eliminar
  7. Jeje! Borràs li ha dit a Jordi que, o la cotorra el defèn amb lo de l'alquiler del retén o trenca el pacte.
    I la cotorra ha eixit al pas amb 1 setmana de retràs.

    ResponderEliminar
  8. Les mentires que hi ha que llegir dels peperos.

    Hi ha un desinformat que diu:

    però està dispost a gastar-se molt més en un lloguer que no és precís i no será de propietat municipal.

    El recorde que des de l'any 2.000 estem pagant gracies al PP que fa convenis de cinc en cinc anys i amb dret a prorroga 3.300 euros al mes PEL TERRENYS DEL MASSALARI I NO ES DE PROPIETAT MUNICIPAL, sino de l'empresa concessionaris de la retirada de vehicles.-

    Damunt de que no és molt mes, sino menys, quin destarifó mes gran acabes de dir. Aplicat'ho tu i els del PP

    I un altre:
    I la cotorra ha eixit al pas amb 1 setmana de retràs.

    I vos ha pegat amb tots els morros amb tota la informació que desconeixieu i com això s'esta pagant des del 2.000.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entonces els que manen que anul·len eixe contracte. Igual de dolent em pareix que el que volen fer els que ara manen.

      Eliminar
    2. Però quin interès teniu en el local que volíeu alquilar ja quan fereu els pressupostos. Perquè el plec de prescripcions tècniques està fet per a arribar a la conclusió de que esta parcel·la és l'única que compleix els requisits.

      Eliminar
    3. Xè i perque no feu una cosa. Alquileu el local que vos done la gana, però anuleu el contracte eixe dels terrenys del Massalari. Com comprendràs, no és el moment de gastar 6.000 € mes Iva en alquilers sense opció a compra.
      I si no es pot, que es faça per a 2.015 que queda poc més d'un any.
      Que els d'abans no tinguen consideració, no vol dir que vosaltres tingau que fer el burro com ells.

      Eliminar
  9. 3.000 €/mes paga l'ajuntament per deixar els cotxes que retira la grua en el masalari?
    Hi ha algo més inclós en els 3.000€ com puga ser la vigilancia dels vehicles, el trasllat a eixe solar dels vehicles o la posterior entrega al propietari?
    Si es lloga un nou local qui vigilarà, portarà o tornarà el vehicle? Cobraràn les persones que tinguen que vigilar, portar o entregar eks vehicles? Que costarà cada mes el jornal de estes persones?
    El Potirro diu que el nou local costarà igual que el que estem pagant ara per tant ara els policies faran altra faena que abans no feien i, per tant, es contractarà a més gent i l'ajuntament tindrà més gastos.
    És este el primer pas per a tindre grua municipal amb el gasto que això suposa?
    NO SON TRANSPARENTS I AMAGUEN MOLTA INFORMACIÓ. NO EM FIE D'ELLS!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte hi ha que valorar-ho tot. Disposar d'un servici de grua. Perquè el cost que paga el propietari a la grua es variable. D'este cost no pagues el servici de tenir una grua i a un tio disponible. En els 3000€ tambe esta el cost fixe de la grua i l'operari.
      Per eixemple si un més s'arrepleguen 10 cotxes, serien uns 500€ i amb aço no pagues el cost de la grua i l'operari o operaris.
      El cost d'un operari i grua pot estar fàcilment sobre els 2.300€ (i parlem d'un operari sols en jornada de 8h i sense contar vigilancia).
      Qui garantitza a l'empresa la recollida de 50 cotxes al mes per cubrir gastos? Estem parlant de que l'empresa cubrisca gastos, si ha de tenir beneficis...

      Eliminar
    2. Vote a favor de servei de grua municipal. Només amb el tallament de carrers per festes,falles i events varis, a banda dels mal aparcats, ja té sentit el servei al nostre poble. Fins ara, quan l'event no era de massa importància es possàven les senyals prohibint aparcar però després no obligàven llevar els cotxes. Traduint clarament es dedueix que qui no volia no llevava el cotxe i no passava res perque així l'Ajuntament s'estalviava pagar el servei de grua. Quan hi ha processons o falles sí hi ha diners per a la grua. Si la grua és nostra s'ha acabat eixe problema, pues els treballadors poden ser funcionaris i cobren el mateix.

      Eliminar
  10. Exacte. Per a poder equiparar haurien de comptar amb:
    - Servei de grua: cost de grua mes 2 operaris per a cobrir 2 torns.
    - Vigilancia dels cotxes 24 h.
    - Espai per als cotxes suficient.
    Per tant, de 2.700 €/mes + IVA res.
    Contant reformes i tot el que he dit dalt, ens costaria més de 6.000€/mes, i damunt d'ací 5 anys a saber si ens el tornen a alquilar i totes les reformes fetes se'n van al traste.

    ResponderEliminar
  11. Un anònim diu al ventilador:
    "Tinc entés que Víctor Borràs té molt bona relació amb els propietaris d'este local. Esto huele a una "borrasquina", perdó a "chamusquina"..

    Jo allí li afegisc:
    "Voldran amb lo que traguen ajudar a F.G. a pagar tots els diners de jornals i finiquitos que deuen als seus ex-treballadors (i que pagarem entre tots en 2 anys mijant FOGASA).
    El PP local defenent a l'empresa, mentint dient que la fallida vé pels impagaments de la Generalitat (els seus) quan eixe deute estava liquidat abans de tancar. I ara el PSOE local per rematar els vol fer un favor que no cal.
    Qué tenen els diners que els polítics els oloren i fan que justifiquen la postura que més convinga?"

    A la Cotorra, curiosament sembla que no consideren cap altra opció ni cap altre local, només el que ja van dir fa temps en el seu dia, pareix massa sospitós que medisca exactament el que diu el plec de condicions, amb un preu fixe també ja establert. Més just si els requeriments tècnics i econòmics foren de mínims i màxims, no? En 200 metros sols de pati exterior no caben massa vehicles, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Considerant un espai de 10 m2 per cotxe i deixant un espai prudencial de 15/20 m2 per a maniobra de la grua i un corredor de pas per a poder entrar i eixir amb el vehicle de 20 m2, ens queden 160 m2.
      La capacitat seria de 16 cotxes. Si consideres alguna furgona o vehicle un poc mes grandet. Si es dona el cas de que coincidixen cotxes i algun que altre vehicle un poc mes gran, podrien cabre uns 14 vehicles.

      Eliminar
    2. Moltx xicotet per a casos puntuals. Moltes vegades els vehicles no es retiren de forma immediata. Pot donar-se el cas de que siga necessari espai per a 20-30 cotxes.
      Es necessari un espai de 350 m2 com a mínim.

      Eliminar
  12. La Cotorra publica el comentari perquè critquen a Borràs.

    ResponderEliminar
  13. El local ja està triat, és una tenda de mobles i està a l'entrada oest de Tavernes, per'o la pregunta és: QUIN INTERÉS TÉ J.J EN ALQUILAR EIXE LOCAL.....I LA GRÚA A QUI COLOCARÀ?????....CORRUPTES!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi, crec que la gent que et va votar, no ho va fer per a que feres les mateixes mangalatxes que el PP. Et votaren per a que fores més honrat que ells.
      Esperem no donar-li la raó als que diuen que el lloc ja està elegit antes d'hora i que aneu a enxufar a gent de la vostra corda.

      Eliminar