lunes, 21 de octubre de 2013

Article d'opinó : ALTRA VEGADA "UNS PER ALTRES ... " ?

Estic llegint en la premsa amiga del govern local el fracàs de la convocatòria per a explicar el plà d'ocupació : Sòls uns 50 d'una trentena d'empresses, i es pregunten el perquè .

Jo vaig a dir el perquè, segons el meu modest pareixer :

Per un costat, la tardança "dels de dalt" en fer plans d'este tipus i altres messures com que es facilite de veritat diners a les xicotetes i mitjanes empresses així com al autònomos, ha fet que junt a la manca de demanda per la crisi general amb la conseqüent baixada de vendes i prestació de servicis, moltíssimes d'estes empresses i autònoms vajen desaparegut i amb ells un muntò de llocs de teball,  si no es que estàn tirant, com em dia l'altre dia un llumer , dels estalvis donat que porten perdent diners varis anys . 
Pel tant, mòlts dels que podríen haver-se beneficiat d'estos plans ja no estàn, altres ja fan prou si aguanten com estàn com per a crear més llocs de treball, i com seguim sense financiació els que vodríen o podríen estar i crear eixos llocs de treball no poden arrivar a estar . 
Si açò li afegim que es un Pla que no compta siquiera amb l'apoio del President provincial del mateix Partit Popular , el senyor Rus, que com alcalde de Xàtiva no ha volgut saber rés del mateix , ja em diràs tú a mi la confiança que li dona als demés .

Per altre costat, els d'açí baix, criticaben a la regidora ara no adscrita de no haver fet rés en este tema en dos anys , però qui li delegà la funció i qui li la podía per tant retirar, el senyor Alcalde, tampoc va fer rés per , si no cumplía , retirarli-la i asignar-la a altre que si sabera o poguera  : A no, això havera comportar el que ha passat, i es que es quedaren amb minoría amb el risc de perdre el sillò , primer asegurar-se el mantindres ahí per damunt del interés del poble. 
Però es que damunt una vegada recuperada i asignada a altre regidor dita delegació, han tardat quasi tres mesos en ficar en marxa el tant cacarejat " Viver d'empresses " , obert quasi amb nocturnitat i alevosía, perquè dubte que llevat dels que seguim els blogs locals pocs més sapiguen de la seua existència , donat que no li s'ha donat gens de publicitat ni es promou per ningún lloc ni mitjà . Dona de veritat l'impressió de que el vajen obert per fer el paripè, però sense creure de veritat en ell .
Per altre costat, jo personalment he assistit a varis actes de pressentació de colaboracion amb uns i altres per a promoure l' auto-ocupació , també amb molts pocs assistènts , tal volta també vaja fallat la forma de donar-ho a coneixer, però en la pràctica i en actuacions concretes, rés de rés . També em dona l'impressió de que foren actes d'autobombo, de propaganda política i poc més .

En ressum, per a una terra ara jà herma ara ens donen facilitats per a contractar personal per a replantar-la i fer-la productiva,  però el problema es que qui ha donat dites facilitats ha arribat tard perquè Pepe , l'amo de la terra , se'n va tindre que anar a Alemania a guanyar-se el jornal i abandonar-la , i a més ú dels socis dels que donen les facilitats no es fía del seu producte ; el veí de Pepe ja té prou si menja del que té perquè no hi ha qui li compre el que produix ; i el que podría ficar-la en producció no pot fer-ho tampoc perquè a més de treballadors , per a subsistir amb el que produirà necessita compradors per al seu producte , diners per a subsisitir mentres no tinga producció, a més de comprar llavors, aigua i adobs i ni té ni li presten per a fer-ho.
Si a açò li afegim que qui tenía que fomentar el tema a nivell del poble no està fent rés , torne a dir en la pràctica , per a fomentar-lo , mal està que a algú l'interesse el arreplegar les llavors i sembrar , ahí teniu el ressultat , la escassa assistència a este i als altres actes .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Demòcrates Valencians de Tavernes .

38 comentarios:

  1. Per algo s'ha guanyat el sobrenom de Xequimfumfà!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PP saps que es diu el partit del "25 de desembre"?
      No saps perquè? Pues la cançó ho diu ben clar
      A 25 de desembre fum fum fumn (tres fums) i aixina durant 16 anys
      Que aneu a dir vosatros del fum, si sou expertes en fum i en cremar-ho tot que fa mes fum. Si encara es veu el fum que ix de l'Ajuntament despres que ho vau cremar tot.

      Eliminar
    2. Jajajajajajaja 25 de desembre!!!! Fum fum fum!!!!!

      Eliminar
    3. El Bloc es el Partit de Walt Disney. Hi ha que tindre imaginació per portar l'estació a Borderia i els jocs olímpics a la megaciutat esportiva.

      Eliminar
  2. Enrique en general estoy de acuerdo con lo que escribes. Hablas de los de arriba y los de abajo y dices cosas que creo que son así. Le han dado mucha leña a Llácer, sin duda se merece críticas, pero dices muy bien que Jordi tambien se las merece ya que era alcalde con otra concejala y con éste y no ha demostrado interés ninguno. A nivel local y tu lo dices muy bien, no se está haciendo nada y ni siquiera hay consignaciones presupuestarias para estas cosas. Muy mal lo está haciendo este gobierno del BLOC.
    Muy mala preparación en todo lo concerniente a la presentación de ese plan de empleo no se explicaron las cosas y mas concretamente, ¿como se puede cambiar el plazo para las empresas en contra de lo que dice el plenario al aprobar las bases que presenta el mismo gobierno de Jordi?

    ResponderEliminar
  3. Seguimos demostrando que no sabemos nada de lo que hablamos.
    Que no se explicaron las cosas en la presentación del plan de empleo? Una mentira dicha pot ti. Y lo dices tú que no estabas en esa reunión.
    Y quieres explicar que es eso de cambiar el plazo? Porque en ningun momento se dijo nada de nada, al contrario yo entendi que se amplia y es lo que se aprobo en el pleno segun se dijo en la reunion ampliar el plazo. O sea que desde el dia 8 hay mucho mas tiempo.
    Yo voy oigo a la tecnica y al concejal y entiendo una cosa y tu no vas y entiendes otra, sin ir.

    Y estoy de acuerdo en algo contigo. Se esta haciendo poco a nivel local, ,cosa muny normal porque los que deben impulsarlo son los que tienen las competencias o sea el PP de Madrid i de Valencia, y ni Rajoy ni Fabra hacen nada y no impulsan nada, es logico y normal que poco se impulse en los pueblos, no en Tavernes sino en todos, porque no hay ningun ayuntamiento con competencias en empleo y ocupación.
    No te jode estos del PP por donde te salen para justificar que su gobierno es el del paro, el de los recortes a los trabajadores, el del aumento de los impuestos, del IVA y de las retenciones de Hacienda. Y el de los recordes de dinero a los ayuntamientos.
    A quien creeeis que vais a engañar? No te jode estos del PP que no les parece nada bien, sólo les gusta y estan conforme con el desastre economico que dejaron el pueblo.

    ResponderEliminar
  4. No voldria ser cotorreta, però perquè escrius en castellà si el "i" eixe et delata.

    ResponderEliminar
  5. Per molt que li escriviu en castellà deixarà de pensar que veniu de la Cotorra.
    En Marinaleda tampoc tenen competències d'ocupacio, pero tenen un atur del 0%, cases llogades a 15€/mes i molts altres serveis públics gratuïts, des de 1979. Tots els marinalencs que treballen en la cooperativa agrària local així com els que ho fan a l'Ajuntament guanyen 1.200 €, no es faran rics, pero sense hipoteca ni cap servei públic a pagar es un xollo.
    Per que no s'intenta eixe model públic?
    Per que hi han 4 (inclosos els de l'actual govern) que volen viure de la desgràcia de la gran majoria. Acaben d'anunciar que dimecres vinent hi ha una xarrada sobre cooperativisme empresarial. Estarem per vore en quina cosa practica acaba en Tavernes, que no es quede només com crec en una declaració municipal de bones intencions.
    L'home es avaricios i envejos per naturalesa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho dubtes? Tot el que fan es queda en fum. Fan moltes coses de boqueta.
      Abans que acabe la legislatura hauran fet, també de boqueta, l'estació de tren en Borderia.

      Eliminar
    2. I la posarem agarraedta de la mà dels PAIs "La Vall del Mar" i "Granata Golf" que anavem a convertir-nos a tots d'or o de la gran urbanització del "Marenys 2A", o del Gran Hotel que tenia aparaulat Manolo Vidal amb inversors alemanys en la zona de la Goleta.

      Eliminar
    3. Home el meu amic Sánchez Gordillo¡.
      Este era el que cobrava dos sous. Uno de Diputat regional i altre de mestre d'EGB (feia anys que no exercia). Quan el van pillar va dir que no s'havia donat compte.
      Cachis en la mar¡
      Hi ha que actualitzar la llibrtea cada cert temps home¡

      Eliminar
    4. Lo primer es donar eixemple i la gent del Bloc sou dels que"Feu lo jo vos diga pero no feu lo que jo fassa"
      Varis capitostes del Bloc van vendre les terres per un bon grapat de euros para construir,entre ells Don Perfecto,ara despues son antipais,antiurbanisme salvatge i de tot dos
      Hi ha gent que no te ni vergonya ni escrupuls i volen dirli als demes lo que tenen que fer

      Eliminar
    5. Home, el meu amic liberal (només econòmic,clar) Sr. Gekko!
      Sobre el Sr. Gordillo cal dir-ho tot, quan "es va donar compte" (i no entre a discutir que fora premeditat o no) va donar ordre al banc de tornar els diners i de que no es tornara a ingressar el sou de mestre. Quin altre polític havera fet això? El teu ídol també cobrava dos jornals per càrrecs polítics i li semblava be (alcaldia i Mancomunitat). Mes vergonya es que en mancomunitats o comissions es cobren centenars d'€ per minuts de reunions.
      Sobre el fet del que ha aconseguit el Sr. Gordillo per a varis milers de Marinalencs, m'agrada molt el que penses, encara que no t'atreveixes a dir-ho, fent homenatge a l'ambiguetat de qui temeràriament s'autodenomina públicament ESPECULADOR al seu Facebook. Ale, ximet, un lingotaso de wisky que de segur te l'has guanyat amb suor i a fer nona. Que et vaja be el downjones,l'Euribor i el yen i no perdes la ilusió: de la Dula a Wall Street.
      Per cert, l'exclamatiu a final d'oració es este ! i no este ¡

      Eliminar
    6. A vore, estimat amic bolxevic (només econòmic, clar).
      Resulta que el senyor Gordillo quan el pillen diu que es tornen els diners inmediatament. Molt bé per ell. A partir d'ara quan agafen a un delinquent atracant un banc pues que torne els diners i au. Els va tornar perquè el van pillar. I ara ell i els seus aprendius de bolxevic donen lliçons a la resta quan són els primers que "se lo llevan calentito". Odieu els diners però quan comenceu a tocarlos m'hi que vos agrada. Veritat Karina?

      Si Jordi cobra dos sous ( jo no ho sé) els cobra perquè la llei li ho permet. Tu no entres a valorar el delicte de Gordillo però jo si que dic que si Jordi cobra dos sous, baix el meu punt de vista, mal fet. Ara bé, Gordillo els cobrava de forma il.legal i per tant delinquir. Jordi no. Cada palo que aguante su vela. I lliçons amic bolxeviquet poques.

      De Marinaleda pense que tots els que comulguen amb Gordillo i el SAT viuen molt bé. Al que discrepa no. Però això ja és sabut. Els comunistes teniu eixa forma d'actuar. S'omplin tant la boca de defensar als obrers que al final éstos sempre acaben tiran-los al carrer. Ahí veieu com va quedar el Mur de Berlín.

      Home i dir que sóc un temerari per publicar al meu facebook que sóc un simple trader de borsa i que guanye (i perc) diners amb sistemes d'especulació, cosa que tots els que em coneixen saben pues que vols que et diga. Sóc el que sóc, un especulador que paga un religiós 25% d'impostos amb les ganancies que genere i que segurament van per a pagarli el sou al pluriocupat Gordillo.

      I si no t'agrada el que escric al Facebook pues ho téns molt fàcil. Amb no llegirme o eliminarme com a amic prou. Veus que fàcil?.

      Una cosa vull que tingues molt clara. Sóc el que vull ser i t'agrade o no seguiré el meu camí. Tu fes el teu. Sóc de la Dula i molt orgullós de ser-ho. I jo aniré a Nova York on es crea riquesa i on (encara que no ho sàpiguen) el 80% dels vallers tenen invertits els seus estalvis i plans de previsió. Tu segurament aniràs Pionyang a plantar naps perquè allí senzillament la gent mor de fam i també per dir el que pensa.

      I no ho oblides: el dinero nunca duerme.

      Eliminar
    7. Ah!!!!!!!! (aixina bé bolxeviquet?) se m'ho oblidava.

      Preguntali a Gordillo des de quant no vonvoca un planari en Marinaleda.

      Eliminar
    8. Des de que Jordi Juan li ca enviar la "Guia del Bon alcalde', amb el suplement "Sigues dictador i no mires votar".

      Eliminar
    9. Tan gran rejola per no encertar-ne ni una. Qui ha dit que ningú odie els diners? Els diners son per a viure, no com altres que viuen per als diners i se n'orgulleixen de dir-se especuladors. També acaba com el terme estafador. I despres et santifiques amb que pagues un 25 % d'impostos. Tindràs cara? Hauries de pagar mínim un 50 % del poc que et costa de guanyar eixe "jornal", no com altres que SI son emprenedors i TREBALLADORS i paguen de la seua FEINA un 20 % d'IRPF.
      A Karina no la conec pero si s'ha enfrontat a JJ ha perdut mitja jornada per no fer res que dien i ha guanyat prou maldecaps i enemistats. No se a que ve dir que se n'ha anat a l'olor dels diners. Si vols dir això, posa'ns la nòmina que li puga pagar Manolo i sinó deixa de dir mentides.
      Sobre l'enriquiment d'uns i altres ara resulta que mes que moraliste eres legaliste. Dius que no et sembla be que JJ cobre dos sous, pero el votes, l'adules, cap critica escrita mai, i t'amagues en que es legal. Al Vietnam els xiquets fabriquen per a Nike legalment i ací ens retallen legalment per a donar-los rescats legals al banc. Parlem de legalitat o de ètica i moral?
      Sobre Gordillo no valores que siga un dels pocs polítics que no s'enriquisca de la política (segur que JJ en guanya mes i no es diputat, prou escalons polítics per davall) i que rectifique i torne diners també es rara avis entre el gremi. Dius que ell i els de la SAT viuràn molt be, jo crec que amb eixos 1200 € tu de segur et sentiries un desgraciat. Ara, amb tots els serveis públics que han creat allí ja es altra cosa. Igual que els demés pobles amb sistema capitaliste, no? Quin percentatge d'Ajuntaments estaran endeutats fins les celles i sense cap dels seus serveis? Lo únic que els tens enveja cegat per l'odi al seu sistema bolchevic. Bolchevic Vol dir comuniste, per buscar el be comú i no d'uns pocs, com tu vols, i van fer la revolució oposant-se als menchevics que pretenien despres aburgesar-se. Es el mateix sistema que pretenen els teus amics del Bloc, passar de donar classe a l'escola a fer-ho a les institucions, a molt millor preu, clar.
      Sobre la Dula, tots els d'alli poden enorgullir-se de formar part d'un barri treballador, tu això no pots fer-ho perquè sols aspires a no pegar brot en la vida i viure a càrrec dels demés. Que t'arriesques dius tu, ja! S'arrisca el que li faran un ERO a la fabrica o no sap si cullirà perquè amenaça ploure.
      No oblidem: els diners mai dormen d'ambiciosos que son, mai en tenen prou, i passen per damunt de persones i tot el que troben. Cal tindré el cap molt ben amoblaet per saber tindré diners, la majoria dels que en tenen acaben desvariant. Segur que d'haver nascut a la Xina series un capitaliste comunista, lo que mane poder tindre diners.
      Sobre els plenaris de Marinaleda no t'enteres, allí no en calen perquè ho voten TOT per assemblea TOTS els veïns del poble. Algo tindrà eixe quan des de 1979 l'han votat seguidament i ningú li falta res en eixe poble. Guarderia publica debades per a tots, com la teva, no?
      Pregunta-li tu a JJ perquè convoca plenaris insubstancials i a mida, poreta de que li voten cap cosa en contra? Eixa es la vostra democràcia?

      Eliminar
    10. Si. La mateixa democràcia que t'ampara i defensa la teva llibertat d'expressió per clavarte en mi i en qui cregues convenient. Jo segurament no podria fer el mateix a Marinaleda. A més l'opossició no pot fer la seva tasca de fiscalització i control del govern municipal perquè a més de no convocar plenaris se'ls nega la informació a la que tenen dret. Preferixen les votacions a la búlgara.

      Per cert ahir es va fer públic que el TSJA ha obert diligències a l'Alcalde de Marinaleda per haver pressumptament desviat fons públics. A vorem si apart de pluriempleat també ha posat la ma en la caixa. Jo seré un insensible dimoni profitós, que pague pocs impostos, i visc per als diners (igual que Cangrejo en Bob Esponja). Però n'hi han de pitjors que jo. Uno està a Marinaleda. Ja ha estafat una volta als andalusos. Ara vorem si també ha robat.

      Eliminar
    11. Com t'agrada desviar el tema, Grande! Comencem parlant dels avantatges d'una comunitat que viu en l'eden (atur zero, serveis públics elementals i vivenda zero en despesa, assemblees publiques per decidir-ho tot per majoria) i eixim amb no se quins bulos de búlgaros, estafes i fiscalitzadors. Xé, pareixes calcaet a Carromero i el discurs de NN.GG. sobre Cuba. Tant de bo isques millor que aquell, que va anar a finançar la disidència cubana i se'ls carregà a tots, bufat i sense punts de carnet.
      Sobre el que dius de Gordillo espere que eixos fons públics desviats no hagen anat on els carros de Carrefour, als més necessitats, perque sino és per dir xapeau i ell ben content de ser màrtir de la causa a la càrcel d'esta justícia que patim.
      Dir-te que per intentar embrutar un sistema que no tens per on tirar-li mà, no és prou buscar-li les cosconelles al seu cap visible. Sembles com l'altre dia Zapatero davant l'Ana: li pregunten per un tema incòmode i acaba parlant del seu llibre. Tots sabem jugar al joc del desprestigi, el mateix li fan patir ara a JJ (si vols que parlem de persones i no de sistemes ni de ideologia) quan li retrauen com aguanta en minoria als plenaris i ho arregla per no deixar parlar ningú del que no l'interessa (ja té denúncies posades per això).De Marinaleda, quan esbrines que eixe sistema a eixe poble és corrupte, ho demostres amb proves, els grans emprenedors també saben copiar i pegar links. Tot un sistema capitaliste no ha pogut en 34 anys i ara el tombaràs tú. M'imagine qui és allí la opossició, els mateixos que ací s'han enriquit controlant el poder.
      Tú mateix et defineixes, no sé si al teu partit els farà massa gràcia i fan seues les teues paraules:
      "Jo seré un insensible dimoni profitós, que pague pocs impostos, i visc per als diners." Si creus que estas perdonat per imitar als politicuchos de baix nivell moral copiant-los el "i tú més", vas aviat. La gent ja no traga tant, quan havia treball per colocar a molts la gent encara es creia lo de carnet de partit=agència de colocació, però ara ja en quedeu quatre i entre els demés ja no cola.
      Aquell d'Andalusia no sabem si ha robat.
      De tú i els teus amics els polítics si que en sabem molt (tots els que apleguen dalt han clavat la mà, dreta,esquerra i nacionalistes) i els bons liberals no volen mai control governamental però tenen amics a tots els ministeris i departaments. Incongruent? Incompatible? Inpropi? inconsequent? Indecent?
      No, doneu-me negociets i després no vullc saber res de lleis ni impostos. Així jo també sé fer diners!
      Tú amb lo de la lluita de classes i manca en igualtat d'oportunitats no estaves eixe dia a classe. Clar que no et feia falta, com sempre n'hi han d'espavilats que a buenos àrboles se cobijan. I damunt sense tindre que haver nascut en bona cuna. Eixos traidors als treballador són els que més mal fan al poble.
      No fas gràcia ni amb lo del Bob Esponja, però et vé al pèl amb els teus arguments de XIQUET.

      Eliminar
    12. Grande, Karl!
      Zassss! En tots els morros!

      Eliminar
    13. Ximo i Juanjo. Deixe ho ja!
      Sembleu un matrimoni!

      Eliminar
    14. Mj, deixa-los estar.
      Sembles el Pare prior.

      Eliminar
    15. Juanjo, Carlos, Marx o com et diguen. Tinc igual.
      Jo sempre parle per mi. No necessite l'autorització de ningú. Ni teva, ni de Jordi ni del Bloc ni del Tio de la Vara. Jo sé guanyarme la vida al marge de la política. No necessite ningun partit que em col.loque a cap lloc. Ni ho necessite ni ho vullc. Això ho fas tu i et penses que tots fem igual.

      Ací l'únic que desvia el tema eres tu. A Marinaleda hi ha un Alcalde que va traure el 77% dels vots (9 regidors), el senyor Gordillo d'IU, el PSOE en va tindre sobre uns 400 vots (2regidors) i el PP 77 (ningun regidor). Hi ha un Alcalde amb majoria absoluta. Dit això el que em sembla reprotxable és que este senyor ,amparantse en la seva majoria, es passe més d'un any sense convocar Plenari i li negue tota la informació als regidors del PSOE perquè per lo menos sàpiguen on es gasten els diners o almenys, informar-los de les coses que estan fent-se. Algun dret tindran els dos representants de l'opossició no? Tant costa d'entendre?. No vull ni pensar les coses que estaries diguent tu si Manolo Vidal haguera estat un any sense convocar plenaris.

      Per cert. Jo mai he posat la ma en la caixa ni he estafat a ningú. Mai m'he arrimat a cap arbre i el que tinc ho he aconseguit amb el meu esforç i sacrifici (conceptes que tu mai entendras). I si téns proves de lo contrari ací téns ocasió de demostrar-ho (ja que pel Facebook no t'atrevixes). Per cert em dius uqe he trait a la classe treballadora. I tu que saps? Has fet una enquesta d'opinió a la Dula? I tu que has fet per la classe treballadora? T'ho dic jo: RES.

      El problema que téns Karlitos és que s'ompliu la boca de democràcia real, justícia social, solidaritat i demés conceptes progres i quan heu d'aplicar-ho allí on maneu resulta que no es convoquen els organismes establerts on es representa la voluntat del ciutadà, negueu la informació i, veient els teus arguments, si puguereu enviarieu a l'opossició a camps de concentració com fan els vostres líders a Korea del Nord i Xina. El problema de Gordillo, el teu problema estimat amic és que no soporteu la discrepància. Quan algú diu algo que vos molesta recurriu a l'atac personal. Pues has tocat en pedra xiquet. Ho portes clar.

      Ja que tu no em contestes (dius que jo desvie temes però tu guapo has fet una circumvalació d'escàndol) pose sobre la taula fets:

      - Gordillo va estafar a la Junta d'Andalusia cobrant el que no devia. Després ho va tornar perquè el van pillar.
      -Gordillo està sent investigat per la TSJA per desviament de fons públics.
      - Té diverses codemnes (recurrides) per atemptar contra la propietat privada.
      - S'ha passat any i mig sense convocar un Plenari.
      -S'ha negat sistemàticament a donar informació a l'opossició ddel PSOE.

      Podré tindre arguments de xiquet. Però els fets són irrefutables i si dic alguna mentida ho pots dir ací (al Facebook torne a dirte que no t'atrevixes).






      Eliminar
    16. Ximet, Gekko o com et digues,
      Tu sempre parles per tu? O per Gekko?
      Com pots donar lliçons de personalitat si t'amagues darrere un pseudònim?
      Tampoc puc atrevir-me per Facebook com dius, no he trobat el perfil de Gekko.
      Lo de que no necessites ningú de polítics no ho diuen pel departament de contractació al poble. Ni aixína crec que has tingut exit, tan bon professional com eres. De mi i els meus amics polítics no se com ens coneixes, ves posant exemples.
      Sobre el tema que ens ocupava, desvies el tema quan personalitzes en Gordillo quan estàvem parlant d'un sistema de gestió publica del qual no opinen ni pio. Encara estic esperan-te. I si, també has demostrat que Marinaleda es com Cuba en diminut, no se com no ho denuncieu els de dreta a la CEE, damunt encara els envien subvencions de Bruxeles.
      I a la Dula crec que tots els parats que hi han toquen a la teua porta per que els arregles la vida, si, ja havia sentit algo d'aixo. Millor quedat fent acudits del Bob Esponja.

      Fa una temporada no era jo Xavi el company de Karina, ara soc Karlitos,Juanjo,un altre, com quedem?

      Eliminar
    17. Escolteu que ho diré només una vegada: a mi deixeu-me en pau, que quan vulga dir-vos alguna cosa ja ho diré i signaré com ho faig quan tinc algo personal que dir.
      Sobre el personatge que vol protagonisme dir que no tinc res que dir d'ell, cadascú ja parla a traves dels seus actes. Jo no en vullc de propaganda, millor que parlen els demés.

      Eliminar
    18. Jajaja eres poc mentider Karlitos, Pedrito o Gordillo. I tant que saps qui soc i on trobarme. Eres tan cantamanyanes que no recordes ni el que escrius:

      ".....fent homenatge a l'ambiguetat de qui temeràriament s'autodenomina públicament ESPECULADOR al seu Facebook. Ale, ximet, un lingotaso de wisky que de segur te l'has guanyat amb suor i a fer nona. Que et vaja be el downjones,l'Euribor i el yen i no perdes la ilusió: de la Dula a Wall Street."

      Saps o no saps on trobarme?. O menties abans o ho fas ara.

      En el Departament de contractació jo no sé el que diuen (ho saps tu). T'ho torne a dir: hem guanye la vida pels meus mitjos i no necessite a ningú. T'ho torne a dir: posa proves del contrari. Damunt de mentider resulta que vas a ser també un covard.

      A la Dula no sé si toquen a la meva porta (més d'una sí i ara estan treballant) on segur que no toquen és a la teva. I si téns dubtes del que dic puja a la Falla la Dula i ho preguntes. Tu que sabras de la classe traballdora? Si mai has baixat del pedestal on estas.

      Bueno, insistixc (copie i pegue)

      - Gordillo va estafar a la Junta d'Andalusia cobrant el que no devia. Després ho va tornar perquè el van pillar.
      -Gordillo està sent investigat per la TSJA per desviament de fons públics.
      - Té diverses codemnes (recurrides) per atemptar contra la propietat privada.
      - S'ha passat any i mig sense convocar un Plenari.
      -S'ha negat sistemàticament a donar informació a l'opossició ddel PSOE.

      Dic alguna mentida bolxeviquet?

      Eliminar
    19. No tenim altra feina que escriure't al Facebook. Clar que allí no pots amagar-te com ací darrere un pseudònim, per això, quan tu ací vullgues signar ja es podran lligar caps. A mes a mes este lloc es públic i no tens darrere a tots els "amigos" facebookians.
      A contractació no saps el que diuen, perquè no et cal anar per assabentar-te'n.
      Que et guanyes la vida espaviladament no ho dubte, ara que els treballadors parlen be de tu... amb els jornals que pretens pagar-los ho dubte molt.

      Bueno insistisc, copie de memòria:
      -decisions per assemblea veïnal.
      -lloguers de vivenda a 15€/mes.
      -guarderia i menjador fins educació secundària a 15€/mes.
      -1200€/mes per 6 1/2hde treball.
      Com veus no he parlat de ningú, sols de fets, personalitzar la polèmica es sols per tírria que li tens al pobre home (si, pobre), no eres prou valent per parlar-ne del sistema.
      Per cert, ahir una xarrada duta pel teu Bloc sobre cooperativisme agrari.
      Deus estar maleint-los.

      Eliminar
  6. Si l'objectiu és pagar menys IBI es pot fer de 2 formes:
    1. Baixar el gravamen.
    2. Baixar el valor cadastral dels inmobles.
    Quina d'elles està en mans de l'ajuntament? Quina es fa efectiva de forma més ràpida? La 1º opció.
    En mans de qui està i que suposa la 2ª opció? Està en mans de l'estat i suposa una devaluació del valor catastral de la vivenda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La frase
      està en mans de l'estat i suposa una devaluació del valor catastral de la vivenda.
      ES FALSA I MANIPULADORA.

      La devaluacició no ve pel valor cadastral sino del mercat. Llei de l'oferta i la demanda.
      Primer llicó elemental de teoria economica.

      I això ho veiem fa cinc anys, quan tot es comprava: valor cadastral= X, preu de mercat X + 50% o més. Ara valor de mercat =x, de mercat x - 50%.

      Si te menys valor cadastral t'estalvies diners en la declaracio Hisenda, t'estalvies diners en impostos quan compres en el notari, tens mes avantatges en beques.
      Pareix mentira que digueu le xuminaes que digueu.

      En el fons, el que vos fot es que el govern fara la revisio, s'apuntarà el tanto i una vegada explicat el que acabe de dir, no hi ha ningú, ni el mes tonto que diga que no es això: l'estalvi directe en el rebut el mateix o més, i tot el demes: menys a pagar en declaracio de renda, menys a pagar en plusvalues quan vengues, millor coeficient per a beques dels fills, perquè en una societat capitalista el valor de l'immoble no el determina el valor que li posa cadastre sino les ganes del mercat. Això es elemental, querido pepero, que diria aquell.
      Es que amb explicacions com eixes perdeu tota la credibilitat davant de la gent. Mes de la que teniu perduda pel desastre economic que heu fet a l'Ajuntament. Ningu es creu res del que digueu, i menys despres de les explicacions de Manolo en el Pla d'Ajust que el Ministeri d'Hisenda li va pegar en tots els morros que els seus calculs no valien per a res.
      Els dos economistes, Manolo i Ferrando, no estan demostran res al poble.¿Quina es la seua proposta? Ja tarden

      Eliminar
    2. Mentre no ens la donen (si es que ens la donen), què fem? Esperar sentats? Perquè no rebaixem el gravamen mentres no ens concedixen la rebaixa de cadastre?

      Eliminar
  7. ES COMENTA PER AHÍ QUE S'HAN VIST ELS PLÀNOLS DEL NOU RETÉN DE LA POLICIA

    Este tema pot portar molta cua! Per ahí va diguent-se que s'han vist els plànols del nou retén de la policia local.
    I això com potser si encara no està adjudicat?
    Sembla que ja s'han fet visites al local que tots diuen que acollirà les dependències de la policia. Un local situat a l'entrada del poble per Simat on antigament hi avia una tenda de mobles.
    Però ara ja hi ha hagut filtracions de que fins i tot estan els plànols ja fets!
    Esperem que el govern de Juan isca i aclarisca que està passant amb el retén de la policia.
    Que s'aclarisca si s'ha fet un pleg a mida o si és fals.
    Massa mutisme tenim en Juan, qui calla...
    El gabinet de premsa sempre li fa la pilota a l'alcalde, i ara que podem estar davant un tema molt important per a la gent callen.
    La gent mereix una explicació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, tot es pujar productivitats o aïllar als funcionaris peperets de l'Ajuntament i encara trauen el que volen de dins?
      Clar que si no hi haveren plànols tampoc els podrien traure.

      Pífia com la inscripció al curs de monitors o al de cuina toscana. Tant costa fer les coses be?

      Eliminar
    2. S'omplin la boca parlant de transparencia. Eixa és la transparencia que ells volen? Molt de criticar a Gürtel i Emarsa i ells son iguals de corruptes.

      Eliminar
    3. Home, igual igual, tampoc. Compromís no te CAP imputat ni diputats que cobren varis sous. També es cert que no han aplegat a manar, no sabem si aplegarien al nivell dels seus cosins del nord amb Millets,Pujols i Mas com critica Mireia Molla, encara que ella només es d'Iniciativa i no del Bloc.
      La corrupcio no la porta cap partit sino vore els diners de tan a prop,i li ha passat a sindicalistes andalusos i nacionalistes catalans, si la dreta esta mes a prop del poder i diners, ho tenien mes facil.
      De totes maneres, no fem a tots iguals i deixem fer, despres ja demanarem comptes.

      Eliminar
    4. Em referia a nivel local. Que parlen de que si el PP ha fet xanxullos i ha enxufat a gent i ells fan el mateix.

      Eliminar
  8. Si en 2014 se baja un 20% el IBI, que preveia ingresar el plan de ajuste aprobado por el entonces tripartito, resultará que el ayuntamiento ingresará en concepto de IBI aproximadamente la misma cantidad que en 2012 que es el presupuesto que esta ahora en vigor y con el que se ha venido trabajando durante 2013.

    Con ese presupuesto del 2012 hubo dinero para que el ayuntamiento funcionará y, además, gastaron en cosas tan innecesarias como el festivern, la cabalgata de reyes, los bous al carrer, el gabinete de prensa, el BIM,.... y, aun asi, hubo un superavit de 1.800.000 € por lo tanto no hara falta reducir ningún gasto ya que se ingresarà lo mismo que en ese año y los gastos seràn los mismos. De hecho el ayuntamiento no aprobo un nuevo presupuesto para 2013 y tampoco se espera que lo haga en 2014.

    ResponderEliminar