jueves, 3 de octubre de 2013

Article d'opinió : SOBRE PRESSUPOSTOS GENERALS DEL ESTAT

Levante-emv :

Rajoy recorta la inversión otro 8,15 % tras el hachazo del 35 % de 2013

El Gobierno destinará en 2014 a la C. Valenciana 605,8 millones para obras, el 6,2 % del total pese a ser el 10,7 % de la población - La caída se sitúa en la media (8,42 %) en un reparto que penaliza a Cataluña (-25 %) y prima a Extremadura, Andalucía o Galicia


LAS PROVINCIAS : 

PRESUPUESTOS GENERALES DEL ESTADO

El Estado invertirá 605,8 millones en la Comunitat en 2014, un 8,15% menos que en 2013

La Comunitat Valenciana obtendrá 53,87 millones de euros de los Fondos de Compensación Interterritorial, un 12,7%, pero un 26% menos que en 2013



POLÍTICA

Fabra: «Los presupuestos para 2014 cubren las cuestiones básicas de los valencianos


Si a açò li afegim que a més i en el cas de Tavernes no es contemplen ninguna de les inversions necessaries en el riu i demés, jo respon  amb una imatge : 



Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Demòcrates Valencians 

6 comentarios:

  1. Enrique la polèmica de les paelles va ser perquè Ximo Puig anava a negociar amb El PP "el gran pacto de los valencianos" per a que els dos partits PP i PSOE votaren el mateix a Valencia que a Madrid. Que no em sembla mala idea si els valencians rasquem algo.
    Per això al vindre Ximo Puig a Tavernes, el Bloc i al seu capdavant el seu secretari Perfecto Benavent ixiren amb la camisa per a fer apologia del seu partit. És a dir, una picabaralla a nivell autonömic entre Bloc i PSOE la vam viure a Tavernes.
    Dies més tard, es feia public en premsa que Morera li recriminava a Puig que pactara amb el PP, diguent que "Quan tenim contra les cordes a Fabra, hi ha que acabar el treball".
    Pots llegir-ho al Levante del dia 28 de setembre.

    ResponderEliminar
  2. Del treball que diu Morera, el PSOE està clar que no en vol ser company de viatge. Al PSOE sempre li han molestat els nacionalistes, si no és per a manar. així que estarà deixant-se voler i després farà el que voldrà. Tampoc és coherent que el Bloc critique als socialistes a nivell del PP i després els vullga compartir polítiques. Ací tots rajen segons els va l'interés, no val cap ideologia ni linea a seguir. Com els empresaris d'èxit, tots els mitjans serveixen per a l'objectiu. Depén de qui et calga per a manar.
    Una llàstima que ens claven a tots en les seues películes, quan dur als seus liders a les nostres paelles no ens importa a tots aquells que no en tenim cap carnet. Ara, eixos teatrets millor cadascú al seu casal, parlant en el context faller que ara els agrada als nous progressistes.

    ResponderEliminar
  3. Unas 1.100 casas de campo comenzarán a pagar IBI en Oliva en 2014 tras la revisión catastal

    http://www.lasprovincias.es/v/20131003/safor/unas-casas-campo-comenzaran-20131003.html

    ResponderEliminar
  4. Que opines de la decosió de Borràs d'alquilar un local nou per a la policia sense haber-ho consensuat amb l'oposició?

    És este el moment per a gastar 2.700€/mes + IVA en alquilers més el cost d'habilitar i equipar el local?

    ResponderEliminar
  5. Ja ho he dit en alguna ocasió. Nai un partit amb el suport electoral del PPCV ha pintat menys dins l'organització del PP. Fabra està traguant-se els sapos de Zaplana i Camps però hi ha moments que u ha de plantar-se. Milions de valencians els legitimen però altra vegada, a l'igual que en els darrers vint-i-cinc anys, pesarà més l'interés del partit.

    Poder Valenciano: ni está ni se les espera. Vuelva usted mañana.

    ResponderEliminar
  6. Partit popular = Miseria

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/10/tavernes-entropessa-una-vegada-mes-amb.html?m=1

    ResponderEliminar