jueves, 17 de octubre de 2013

Un molt breu article d'opinió : QUE VOS PASSA VALENCIANS ?

POLITICA-LAS PROVINCIAS

A vore que "mandan ..."

El PP compara las Fallas con las fiestas del Botillo de Bembibre

Los populares rechazan en el Congreso hacer excepciones con la aplicación del IVA en los festejos «por importantes que sean»


Açò ens passa per deixar la defensa dels interessos dels valencians en aquells que en vers de mirar sempre cap a llevant, miren primer cap a ponent, a vore que els manen . I així ens va , a vore si anem prenent nota .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando , Coordinador de Demòcrates Valencians de Tavernes 


6 comentarios:

  1. La millor terreta del món, la millor festeta17 de octubre de 2013, 14:24

    Ché, pos jo sóc valència de soca-rel i, què voleu que vos diga, no veig tan destrellatat el símil: Falles, Festival de Exaltación del Botillo; concurs (nocturn, diürn, a migdia, a l'hora de la becadeta, per la vesprada) de paelles, cassalleta, truc, cacau, tramussos, coets de bac... Un moment... Collons, ara caic: els castellans també volen furtar-mos les Falles!! Si és que és normal, tractant-se d'un bé tan preciat, el depòsit de les nostres essències... Som valencians, ché, i les falles són la mesura de la nostra valenciania! No mos faran castellans. Cheperudeta, Palleter, tireu-mos una maneta. Vixca Valencia, vixquen les Falles (que ofrenen), vixquen els polítics que defenen els nostres interessos!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Para colmo algunos tienen en su sede la bandera catalana.
      ¿Qué esperan a que catalunya de el paso para ir ellos detrás?

      Eliminar
    2. Para colmo algunos tienen en su sede la bandera catalana.

      I tu com ho saps? Has estat a les seues seus? Jo no m'ho crec que tu hages entrat..
      PP= Mentim, manipulem, distorsionem, emmerdem...

      Ara jo si que he vist gent del PP braç en alt i fent el salut de Franco.

      Eliminar
    3. Tant dolent em pareix eixos que tu dius del PP que alcen el braç com els que volen anar darrere dels catalans cap a la independència.

      Eliminar
  2. Pues si he entrat. Si no l'han llevada, estava a ma dreta segons entres per la porta.

    ResponderEliminar
  3. Tornant al tema, no soc faller ni anti-faller, pero crec que baixar l'IVA al món faller no soluciona res. Ni es baixa tanta recaptació, ni soluciona el tema de l'oci i la cultura, on el PP ens ha dit clarament que passa de ser un dret a ser un capritx i com a tal qui vol se'l paga. I no estranya, perquè darrere ve la educació i la sanitat. Per a mi deuria estar tota festa d'àmbit cultural a un impost intermig entre lo bàsic (que a mes de menjar hauria de ser material educatiu,de neteja,primer habitatge,etc) i el normal del 21%. Perquè si ho demanen hui les falles, demà sera amb el mateix dret les fogueres, moros i cristians o gaiates.

    ResponderEliminar