jueves, 3 de octubre de 2013

El Quadern denuncia : LA PLATJA ABANDONADA

" Uns altres grans perjudicats han sigut els residents a la platja, com ve sent costum, cap activitat s'ha programat per a ells. Sembla que els membres del govern local els consideren ciutadans de segona. Nosaltres pensem, com ja hem dit en moltes altres ocasions, que la platja sols interessa als nostres governants en l'estiu i, la resta de l'any, és solament una font d'impostos. Es pot comprovar amb l'eliminació, durant els dies de festa, de les activitats d'un servei imprescindible com el de la recollida de fems ".

I no, no ho diu el PP com podría pareixer , ho diu Esquerra Republicana ...

11 comentarios:

  1. Jordi retalla i retalla serveis bàsics, recollida de fem, neteja,....etc. I els impostos no para de pujar-los.
    És a dir, fa el mateix que el PP a nivell nacional. I despres agafen la pancarta i van a manifestar-se en contra dels retalls.
    La hipocresia és molt atrevida.

    ResponderEliminar
  2. Tu dius que la platja està abandonada i el pare cotorro diu que han invertit més de 500.000€. Que és aixó? Contraprogramació o casualitat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La conclusió seria que no es gestionen bè els diners. Si en més diners és conseguix menys.
      El pare cotorro està empijorant-ho.

      Eliminar
    2. I s'han quedat curts, perquè no els ha arribat per a legal.litzar el suministre elèctric a la guardería de la platja.
      Encara està conectat al enllumenat públic?
      No legalitzen el suministre per a quan els donen el taller ocupacional?
      Sense suministre elèctric legal i sense homologació de les aules, no ens donaran el taller d'ocupació. 500.000 € d'inversió que se'n aniràn cap a un altre poble.

      Eliminar
  3. La playa, nuestra playa, los que vivimos el día a día sabemos muy bien las carencias que tenemos, posiblemente a nuestros políticos les importe solo a la hora de sacar unos cuantos votos pero ello ya no será posible si hay opciones donde poder escoger.
    En las pasadas elecciones hartos de tanto paripé político ya nos planteamos un primer avance en el desarrollo de las políticas a seguir, ello no ha terminado y seguiremos adelante por una playa digna.
    Está claro que una situación forzada por los pocos días que se disponía impidió el poder llegar a informar a todo Tavernes, de las honestas intenciones que tenia nuestra formación.
    Hoy tras el paso del tiempo y ver que todos los políticos locales piensan de la misma forma será motivo suficiente para seguir adelante, será otra vez la cerilla que encienda el fuego, y esta vez sí espero realizar una buena gestión que culmine y de los frutos deseados.
    Porque los propietarios de nuestra playa quieren que sus viviendas mantengan su valor.
    Por todo ello los vecinos de nuestra playa saben que de no tomar las cosas en serio, muy pronto seremos el culo del mundo.
    Tanto los negocios como las viviendas vemos que cada año que pasa la temporada de verano es más corta, todo ello por la falta de alicientes que se ofrece a nuestros visitantes, ello hace que estemos perdiendo la cota de mercado y ya no son rentables los comercios y mucho menos el alquiler de las viviendas, lo que provoca que las viviendas pierdan valor por la dejadez de unos políticos que viven a espaldas de la realidad.
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que el sr. Jorge Juan se vendió como el gran cambio político y al final no ha sido tal. Se ha dedicado a gobernar para un sector de sus votantes (ha olvidado a los votantes indecisos que lo votaron). A dado la espalda a la mayoría de los valleros.
      Es el momento de movilizar a estos indecisos para ofrecerles una solución que el sr. Juan no ha sabido darles.
      Adelante sr. Estruch.

      Eliminar
    2. Parlem del senyor Jorge Juan, l'il·lustre humanista que té una famós carrer comercial a València? Sí que tirem endarrere, sí. Xe, fem tabula rasa, o creu i ratlla, i oblidem el que l'enginyer naval del segle XVIII va fer contra i a esquenes de la majoria de vallers. Mirem cap el futur. Endavant, Mr. Estruch!

      Eliminar
  4. El fet que a la Cotorra es contrarreste la noticia d' ERPV i el Quadern, que sempre que es critica fa mal al govern, està clar que és amb motiu polític. D'un blog polític. així que allò de notícia res. Més bé propaganda.
    Pàrkings públics+policia a l'hivern+servei mèdia amb urgències a l'hivern+serveis administratius+escoletes=0

    ResponderEliminar
  5. Cuando estara terminado el colector que anunció Jordi Juan antes del verano? Creo que aun no esta ni licitada su contratación.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. pues el anterior gobierno dejó preparado el dinero para hacerlo después del verano de 2012. Mucho están tardando esos permisos. Me huele a propaganda para el bloc antes de precampaña de las próximas municipales.

      Eliminar
  6. Enrique podries plantejar-te en fer una proposta per crear una zona a la prop de la platja d'horts municipals amb barraques o una zona per a carabanes, per a atraure un tipus de turista amant de l'agricultura ecològica.

    ResponderEliminar