viernes, 18 de octubre de 2013

ACEPLAT informa


24 comentarios:

  1. T'adones Enrique com Llàcer quan realment té vertader interès en alguna cosa si que li'l pren de debò. Per a aquesta conferència ja s'ha fet una nota de premsa, s'han imprès aquests cartells, s'han repartit amb suficient antelació i fins i tot es posa ell mateix com a participant. Contrasta amb la publicitat, promoció i divulgació que es va fer amb el Pla d´Ocupació. Ah! fins i tot ha canviat l'hora. Veiem que quan hi ha alguna cosa que li interessa si que posa l'interès que fa falta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo de Llàcer es patètic. Moltes paraules però de fets pocs. Confiem en que esta conferència siga interesant.

      Eliminar
  2. I Jordi no pinta res en este acte? Que està passant açi? Estan preparant la ixida de Jordi i la entrada de Llacer?
    No pot ser que Jordi no siga el protagoniste d'un acte com este.

    ResponderEliminar
  3. Que mala fel teniu i que males persones que sou! Sou d'una mala calanya impressionant!
    Que volieu? Una carta a cada casa del poble com es va enviar a les empreses? O una visita personal casa per casa com es va anar a les empreses?
    Vosaltres si que sou patetics!
    Mentiders, manipuladors i sense cap consciencia de la dignitat.

    I no fa falta que siga interessant. Si no tens que anar.
    Que podem esperar dels fills i seguidors dels sobres i de Barcena, de la corrumpcio i del robatori a les arques publiques amb gurtels, noos i emarses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se ponga usted así. La promoción que se hizo de la presentación del Plan de Empleo Conjunto fué un DESASTRE. No vale sólo con enviar una carta a las empresas. Hay que explicar lo que realmente es. Hay que hacerlo antes de todo eso. No hay que hacer críticas al mismo por parte de los palmeros y vacas sagradas del Bloc. Lea usted el artículo que aparece en el diari de tavernes que dice las cosas muy claras. No ha habido interés por parte del señor Juan y el señor Llàcer en que esto tuviera éxito. Y si lo ha habido solo hay una conclusión que sacar: vaya desastre de organización. Se hace la presentación cuando ya hacía dias que se había abierto el plazo, que, todo sea dicho, lo han acortado a su gusto.
      Lo dicho, un DESASTRE.

      Eliminar
    2. Es va anar a visitar a les empreses? Pues repasseu la llista que a la meua no va vindre ningú.

      Eliminar
    3. A la meua tampoc

      Eliminar
    4. Jo també soc empresari i a mi no m'ha informat ningú....!!!

      Eliminar
    5. A la meua tenda tampoc han vingut, es veu que sols s'acosten quan venen eleccions.

      Eliminar
    6. Igual es que per a que t'informen o el concedeixquen algo cal ser amic d'algun partit en concret.........
      Segur que als que estan installats al Viver d'empreses si que estan informats de primera mà...

      Eliminar
    7. Sols hi ha un instal·lat allí. Segons comenten li va dir a Llàcer que obrira el viver que volia una oficina per a muntar un nou negoci. I en agost d'este any es va complir el seu somni. Ja no sabem res mes d'altres persones que s'hajen interessat i no m'extranya, perquè la difusió i publicitat ha sigut nul·la. I per acabar-ho de rematar inaguren en ple mes d'agost quan estàn tots a la platja.

      Eliminar
    8. A la meua tampoc vingueren ni ho esperava.

      Eliminar
  4. I per cert, quan vas a posar la informacio de Manolo Vidal i la sentencia del TSJ que venia ahir en el Levante? Cada dia açò es mes pro PP en comentaris, editorials i les noticies?

    Que saps de l'ultimatum que li ha dit l'executiva autonomica a Vidal despres de la mocio? No digues que no saps res que es de domini public.
    I que volen pujar a Ferrando encara que hi ha dubtes, i esta "tocat" perque li van dir que es desmarcara de la mocio i no va fer cas i despres va fer el ridicul en les intervencions del ple extraordinari d'agost que no va saber respondre-li a Victor?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no , no se res del, executiva del PP ni he sentit res . En quant al que es publica i el que no, si no t, apanya ja ho saps, hi ha altres blogs ... o te, n fas tu un .
      Aixi que si tant saps del PP contamou i aixi ens enterem tots .

      Eliminar
    2. Ultimatum?
      A qui?
      A la persona mes votada?
      Al que guanya dos eleccions?
      Lo del Bloc-CATALANISTE no te nom,estan nerviosos de tornar a pedre les eleccions per enesima volta i ja estan amoiant als dobermans

      Eliminar
  5. cotorrí, a que ve açò d'insultar als que fan comentaris? Perquè aqueixa actitud tan intolerant? Perquè anomenar lladres o corruptes a simples comentaristes? Que pinta ací Bárcenas?
    Demostra vosté tenir pocs arguments vàlids per a contestar al que es diu de la mala organització i poc interès demostrat pel govern del senyor Juan en el tema del pla d'ocupació. Si els seus arguments són solament insults i desqualificacions poc o gens van a tenir en compte ningú les seues afirmacions, continue així.
    Si vosté creu que va ser una organització perfecta diga-ho pero no insulte. Es el mínim que hem de fer els que fem algún comentari i sobre tot no perdre la compostura i la educació.

    ResponderEliminar
  6. PP, corruptes! Imputats i mentirosos

    ResponderEliminar
  7. Al Sr. Vidal ja li han dit que vaja pensant en no presentar-se. De manera sutil, deixant-li-ho caure, i gent de l'executiu des de Valencia. La clavada de pota de la moció no l'han digerida encara, i això té un preu a pagar per ell, i mes després d'enganyar al seu partit perque mai no va dir la condicio d'expulsada de Karina.
    Per això no el defensa cap advocat del partit, dels que pesen en els bufets de Valencia, i ell es busca un advocat, vulgam o no i per molt bona persona qeu siga, de poble i sense cap experiencia.
    - ¿Una moció amb una expulsada d'EU recolzant-la només? va dir Rus en publicar els diaris la condició de transfuga i expulsada de Karina Vercher i tot seguit va cridar al diputat provincial d'EU per assegurar-se del que deia el diari de Karina que estava expulsada.
    I va dir: Això a mi no m'ho havien dit aixina. M'han enganyat! va dir Rus al diputat amb qui va parlar, que ho va contar aci en Tavernes en la concentracio del divendres abans de la mocio
    Segon detall: No va vindre cap pes pesat per a res quan es va fer la moció. Manolo ha havia caigut en desgracia.
    I dins del PP local hi ha molt de malestar i molt de moviment en contra de Manolo Vidal, això es de domini public i ho saben tots.
    Nome faltava la sentencia i que gràcies a ell tenim un milio mes de deute.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja
      No tens ni p... idea !!!
      De veres creus que cuant es planteja una moció de censura no pregunten tots els detalls?
      Sense el beneplacit de Rus i altres alts carrecs del PP no es pot presentar una moció que per altra part era totalment legal,temps al tems

      Eliminar
    2. Això a que ve ara? A què Jordi Juan està en apurs en tota la merda que li cau pel reten i pel pla d'ocupació?
      Tu pots dir misa. Será el jutge qui dictamine si la moció era legal o no. I d'eixa desició vorem qui enganya a qui, Manolo a Rus o Jordi a Carmen Canet. Per ara sols hi ha un informe del Consell que diu que la decissío de Carmen Canet va vulnerar la llei.

      http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/10904-.html

      Eliminar
    3. Cotorrí no tractes de desviar l´atenció de l´assumpte de la mala gestió de Llàcer en tot lo del pla d´ocupació. Ho ha fet rematadament mal i ara tu traus tot el que dius de Manolo. No ens faces tan ignorants. Sobre Manolo, això voldrieu vosaltres que no es presentara, us inventeu històries que no se les creu cap persona, ni vosaltres mateixos.

      Eliminar
    4. Bon comentari ;)

      Eliminar