sábado, 12 de octubre de 2013

ACEPLAT es reunix amb el govern local

El passat Dijous es reuniren membres de la direcció de l'associació amb els regidors de Turisme Carmen Canet i d'Hisenda Víctor Borràs .

A part de quedar en seguir reunint-se periódicament amb tal d'estudiar el modèl de turisme i de platja que volem, es propossà per part del govern el crear un Foro de Turisme amb participació de ciutadans, comerciants, associacions esportives i demés agents socials per a debatre un plà estratègic a tal fí .

Així mateix es va acordar fer un event la nit vella per a lo qual l'ajuntament cedirà la carpa de la Mancomunitat i encara no hi ha prevista partida per al tema, Borràs es va comprometer a estudiar la possiblilitat d' una dotació económica per a este .

Des de l'associació s'espera desestacionalitzar la platja i oferir alternatives d'oci . Seguirem informant .

6 comentarios:

  1. Ara Carme Canet i Borràs són EL GOVERN?
    I el director d'orquestra?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El director d'orquestra preferix el festivern i donar faena als de fora.
      Em pareix molt bè què és busque una alternativa al festivern per al cap d'any.

      Eliminar
  2. No tenen diners per a la carpa de la platja i els del Festivern SL tenen tot el que volen? Jordi gasta tot el que vol i Carmen i Borràs fent el ridicul.

    ResponderEliminar
  3. Que diuen de llevar la festa de Sant Vicent l'any que ve? Han llevat una festa que desde fa anys porta a molta gent a la platja.

    ResponderEliminar
  4. Com afectarà al negocis de la platja la supresió de la festa del dilluns de Sant Vicent? Segur que tenen menys ingresos que altres anys.

    ResponderEliminar
  5. ara vos ve el rot? després de carregar-se les nits de cap d'any a la platja.....perque no el festivern a la platja......doncs perque J.J.and company no tenen ni idea de res i menys de gestinar l'oci a l nostra ciutat. En dos anys han caigut un 80 per cent les vendes als locals de platja i poble, a més d'un 60 l'afluència de gent, ara prefereixen a anar a Gandia, Alzira,...
    UN DESASTRE J.J, ERES UN DESATRE!!!!

    ResponderEliminar