miércoles, 30 de octubre de 2013

Editorial : ¡¡¡ ESTO SE MUEVE !!!

Em referisc a moviments en la política local .

I es que ahir ens assebentarem de que un " icono " de la política "progressista" en el nostre poble està negociant, segon ens diu ell mateix i jo el crec, la seua incorporació a Compromís . Amb esta incorporació JJ i companyía faríen un bon fijatge donat que li pegaríen una estocadeta més a un Psoe que " ni està ni se l'espera ", i una EU tocada amb tot el tema de Karina i previament l' escissió de Iniciativa , partit que si va compareixer per separat del Bloc en les darreres locals, ara ja estàn integrats tots en Compromís i tot apunta a que així serà en les properes locals, amb el que els tres-cents i pico vots d'Iniciativa es poden sumar als del Bloc i junt als que puga aportar esta persona més lo assenyalat de socialistes i esquerra, arreplegar entre tots uns molt bons ressultats per a Compromís-Tavernes en el 2015 .

Per altre costat també hem sentit que les llistes independents que es pressentaren en les darreres locals per separat estàn en contacte i pareix ser que per bon camí, de cara a la possiblitat d'unir forçes : No oblidem que entre les dos llistes varen obtindre mes de 500 vots i amb això haveren obtés un regidor, decissiu donat que l'havera perdut el Psoe com demostrarem en altra editorial ( "El que talla l'abadejo", es titolaba ) . 

Sabeu que Demòcrates Valencians esta també ahí, fent-se un lloquet, i compareixerà bé en solitari amb o sense persones independents, com per eixemple en Carcaixent, o amb coalició amb llistes independents, com per exemple també en Alzira, Pego o Xixona, entre altres .   

I en quant al PP tot indica que hi han moviments de renovació, així ens ho confirmen "arrimats" a dit partit , estarem atents en els propers plenaris sobre qui i qui no parla en nom del mateix, es algo significatiu i que dona a entendre moltes coses .  

Si a tot açò li afegim un PSPV local que , com he dit, tal i com van poc nou podem esperar , i una Esquerra Unida amb les cares de fa décades, els ressultats de les properes locals es pressenta interesant, amb una , creguem, bipolarització del vot cap a un PP que sempre mantindrà "per sé" un grapat de vots i de regidors i més si es renova i les coses a Rajoy li van millor, però que en perdrà algún pel camí,  un Compromís que per mèrits propis o demèrits dels demés pot inclús millorar els seus ressultats, i unes forçes intermitjes que amb tota seguret seràn clau de govern , inclús de nou i sobre el dit , uns socialistes que també "per sè" sempre mantindran algun vot que altre , tenen molta història com a partit darrere per a això .

Estarem atents a la jugada .

21 comentarios:

  1. Queda algun progressiste encara a la Vall?

    ResponderEliminar
  2. Qui és l'icono? És Borràs?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'icona de Borràs és el retén. Vorem que diu quan vote la llebra.

      Eliminar
  3. Ara si pareixes un periodiste,llançes un bulo i que la gent es calfe el cap

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bulo ? I com saps que es un bulo ? Jo sols dic el qué l, interessat em diu , si mentix ja es vora, temps al temps, pero m, ha dit amb qui i com s, han reunit, molt mentiros sería . El que passa es qué voleu desprestigar siga com siga, per algo será .

      Eliminar
  4. Si entra un icono en Compromis? Qui ixirà de la llista del BLOC? Un serà Evarist. A qui més tirarà Jordi al carrer?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A Llum segur! Després de tanta cagada, la patada en el cul està mes que asegurada.

      Eliminar
    2. Però cregueu que Bloc i Iniciativa aniràn junts baix el paraigües de compromís? Massa pescadors per a tan poc de peix.

      Eliminar
  5. Jajajaja mira mira els peperets, llançant merdeta... Quan que els agra, tota la legislatura igual....
    Karl Marx eres tu!!! Tu eres el major progressiste de la Vall!!! Iluminans!!!!
    I per cert, el bloc te una executiva, un reglament, ni jordi ni ningu tira al carrer a ningu. Ni som ni funcionem com el PP

    ResponderEliminar
  6. Enrique, per favor dis-nos qui és el icono progre!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EL ICONOxereu PROGREssivament.
      Així Enrique guanya clientela al blog. I a DV, encara que ell diga que no.

      Eliminar
    2. No serà el Nyau!!?

      Eliminar
    3. El Nyau no pot entrar, ja esta DINS.

      Eliminar
  7. Si Compromis te ara 5 regidors, te que entrar l'icono progre i alguns d'Iniciatica segur que en Compromis ixen a galtades per estar els primers de la llista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El Bloc enviará a Iniciativa baix de tot de la llista "a lo Manolo Garcia".

      Eliminar
    2. Pues jo no se que faria Iniciativa regalant 300 vots que poden ser decisius a canvi de no res.
      Pregunteu-ho si a Valencia s'atreveixen a fer el mateix amb la Oltra.

      Eliminar
  8. Cuore de reflexions: per què no publiques el meu comentari? Tant que et vantes dient que ací no hi ha censura. Constate el fet que ja eres revista de societat (com també ho és, per exemple, La Fotorra de Jordi Juan). Només. Res blasmable, d'altra banda.

    ResponderEliminar
  9. Publique i conteste : Si aço es una revista de societat, al igual que, l altre blog que comentes , i entre els dos sumem centenars, mes de mil, entrades al día , aixo vol dir que tots els seus lectors son xafarders , i entre ells tú , que deus de ser d, eixos que diuen que no veuen certs programes pero estos son el mes vistos. Ens acusses de ser aço o allo pero ens seguixes dia dia .
    En resum, un altre iluminat dels que donen lliçons als demes pero no se les apliquen .
    Un consell : fes tu un blog a vore com ho fas i si ens superes .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ens façes a tots iguals Enrique. Jo i molts altres no ens considerem xafarders

      Eliminar
  10. Ni crec que la gran majoria dels que açi entreu, el qué si qué entren de vers en quant son iluminats com este .

    ResponderEliminar