martes, 15 de octubre de 2013

TOT UN EXEMPLE A SEGUIR

Estos díes que tant es parla de consens i per a ell de molta tolerància , vos parlem de tot un exemple . 

Es extrany el que d'una persona que ha tingut una llarga vida social a tots els nivell no vajes sentit parlar mai mal d'ella a ningú .

Pepa , a l'esquerra del tot, amb la coral 
Doncs bé, hui vaig a parlar d'una d'elles , que ens ha deixat recènment , Pepita Alminyana . A tots el que la coneguereu sòls amb el nom ja sabreu de qui estic parlant , i als que no ara la coneixereu un poc .

Pepa ha segut una persona d'eixes persones que es poden qualificar de bones per naturalea , una persona que ha participat actívament en la vida social i cultural de Tavernes . Així, va ser un grapat d'anys , jo la recorde tota la vida ahí, al peu del canyò, alt càrrec de l'associació de veïns ( qui no recorda a Pepa amb les seues cames envenades i caminant més mal que bé, però agafada del braç de Maria Lluïsa pels ajuntaments, diputacions, conselleríes o qualsevol altre lloc on fer falta anar per a defendre els interessos del seu i nostre poble ) , a més de participar actívament en qualsevol acte de tipus assistencial o benéfic que es requerira , i ja no dic del seu imborrable pas per la coral Marinyent, que de segur tant la trobarà a faltar .

Però es que a més , sobre ser una persona, com molts, amb una ideología molt concreta , no hi havía dijous de campanya electoral que les portes de sa casa en el Passeig no estagueren obertes per a montar allí el xiringuito electoral , el bò de pepita es que eixe mateixes portes sempre estaben obertes per a qualsevol que ho necessitara , sense mirar mai colors ni idées : Així no era extrany vore a Pepa agafada del braç de Miquel, el seu estimadíssim nebot que de segur li corresponía, em consta , al igual que la podíes vore agafada del seu Eugenio, el seu Ximo i tants i tants altres , perquè torne a dir que per a Pepa primer estaben les persones .  

I això es el que més vullc destacar d'ella en una època en que hem tornat las enemics polítics , que ójala hi hasgueren moltes Pepites perquè este mon sería molt més millor, amb diferència .

Adeu Pepa, descansa en pau , has deixat una taca imborrable en tots aquells que t'hem conegut i que de segur t'hem apreciat i estimat , has segut per a mi i per a molts l'exemple a seguir, òjala prengueren nota més d'un i més de dos .

3 comentarios:

  1. Ha mort hui ¿ Descanse en pau ... sens dubte una gran dóna ...

    ResponderEliminar
  2. De verdad Enrique, tienes toda la razón, creo que has descrito a Pepa Almiñana, como casi todos lo hubiéramos hecho, Pepita nos ha dejado, pero tras ella queda todo su trabajo, toda su obra, de verdad me gustaría que se la recordase como ella quería.
    Que dios te acoja en su sagrado seno DESCANSA EN PAZ PEPITA!!
    BBS…

    ResponderEliminar