jueves, 10 de octubre de 2013

Article d'opinió . UNES QUANTES REFLEXIONS I ALGUNA PREGUNTA

D' IMPOSTOS E IMPOSTORS 

LA SAFOR-LAS PROVINCIAS


El gobierno cobrará un 8% menos a los comercios por los vados y girará los pagos de basura a los establecimientos solo por los meses que abran 


El gobierno ( Gandia ) no aumentará el IBI un 10% en 2014 pese a estar estipulado en el Plan de Ajuste (...) El ejecutivo de Gandia dejará de recaudar tres millones de euros y se verá obligado a rehacer el programa de saneamiento económico (...) Esta medida se suma, según concluyó el concejal Barber, a las buenas noticias económicas sobre las bonificaciones y rebajas en cuatro impuestos municipales. Tal y como publicó ayer este periódico, los empresarios de Gandia pagarán menos impuestos a partir del año que viene (...) .Los establecimientos de la ciudad tendrán rebajas en la tasa de vados, bonificaciones de hasta el 50% en el Impuesto de Actividades Económicas (IAE) y ayudas en el pago del recibo de la basura (...) El gobierno local anunció que tiene previsto modificar y aprobar en las próximas semanas varias ordenanzas con las que se rebajará la presión fiscal de las mercantiles y de los comercios de la ciudad.

Vamos , igualet igualet que açí en Tavernes, veritat senyors Juan i Borràs ? 




MÉS D'IMPOSTORS I D'ENQUESTES 


LA SAFOR-LAS PROVINCIAS
Gandia exalta el valencianismo en un Nou d'Octubre deslucido por la falta de consenso . PSPV y Bloc plantan al gobierno por no pactar el manifiesto y el PP afirma que la oposición defiende el «pancatalanismo más excluyente» .

Llisc per altre costat que segons la darrera enquesta coneguda  : 

El PP perdría no sòls la majoría absoluta si no a més un muntó, fins a una quinzena, escons en les Corts Valencianes: No m'extranya, molt de corrupció i demés i poc de diners per els valencians .

El PSPV seguiría perdent així i tot quasi un 20% dels escons actuals , mentres que Compromís i EU pujaríen , més que doblant els escons actuals : Normal, els socialistes no fan més que donar-los aigua i oxigen , ell voran ( Victoret, pren nota... ) .

I UPyD entraría en les Corts : Es clar que els valencians no coneixen realment a estos senyors que en els seus estatuts deixen ben clar que el nom del partit es sòls "en castellano", sense possiblitat de traduir-lo a les altres llengües del estat , i que en els seus actes electorals no fiquen mai cap bandera autonòmica .  
A més, no s'han enterat que diuen que encapsalarà el "tinglao" el senyor Cantó ? ( sí, eixe que volía volar Canal 9 , va donant el pésam a gent quant ja porta morta un muntò de temps, possa en dubte les denuncies per la llei de violència de gènere i altres perles ) : Mira com serà el paio que la Rita davant la possiblitat de tindre que governar amb ell en el cap i casal està plantejant-se el no pressentar-se i evitar així el mal trago ...

Però les enquestes no reflexen (i no poden perquè estem encara en fase de germinació, tanta que no hem fet siquiera el congrés constituient davant la constant adhesió de llistes i de persones independents, açí en el mateix poble de Taverne estem " en ello " , i esperant a poder fer-lo amb els màxims repressentants locals possibles per a així constituir un partit que arreplegue de veritat les necessitats del poble de a peu , que naixca de baix cap a dalt) a una altra força , DEMÒCRATES VALENCIANS, que començarà a principis d'any la seua rodadura amb més de seixanta regidors per tota la nació valenciana i un muntó de llistes coalligades , més de 70, les quals la suma dels vots obtesses per totes elles en les darreres locals superà i de llarc els vots d' altres ara amb repressentació en les corts . 

I serà així perquè els valencians ja estem farts d'oferir noves glòries i que ens tornen amb patades en el cul , ahí tenim els darrers pressupostos generals del estat, mentres que els nostres governants, igual els d'ara que els d'abans, sòls saben que mirar a vore que els diuen des de Madrid, no siga cosa que els merejen la cadira i no isquen en la foto , i altres pel matí volen passetjar la reial senyera en el cap i casal i per la vesprada es passetjen baix banderes alienes de més al nord .

I perquè arrivat el dia de celebrar TOTS JUNTS el dia dels valencians i defendre els seus interessos , es dediquen a seguir amb el politiqueo barat pur i dur  , com vegeu per exemple en Gandia . 


D'IMPOSTORS I BOLOMORS    

He estat llegint amb tranquilitat, Dimarts no en donava temps davant l'avalanxa constant d'entrades i comentaris ( quasi dos-centes, més de vuitanta )  tot el tema del Bolomor en este i altre blog i he arrivat a les següents conclussions :

Si segons el senyor Alcalde el Bolomor està tant protegit des de fa 10 anys , perquè ho portava Compromís en el seu programa electoral  de fa tan sòls dos ?  

Qui no s'entera, la senyora Vercher o els que redactaren tal programa electoral ? 

A més de que la jugada del senyor Juan de retraure el tema al final del plenari i així no donar-li opció a la senyora Vercher a defendres,  algo que està seguent ja massa habitual senyor Alcalde, es del tot deplorable : I després s'extranyarà vosté de que el PP no vullga retirar la demanda per "dictauret" , el que té que procurar es que no s'afisca a ella la senyora Vercher també .   

A vore si ressulta que amb eixa acostada de segur de l'estació del ferrocarril al casc urbà Compromís el que té es por de que tant l'acosten que la fiquen en el Bolomor i per això va demanar en el antedit programa la seua major protecció ... O que a la Generalitat o al senyor Rus els pegue per financiar la també segura macro-ciutat esportiva i vulguen també ficar-la allí ... AIXÒ SERÀ .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Demòcrates Valencians de Tavernes .

24 comentarios:

  1. Mira que m'agrada ben poc el PP i em cau com el cul el sr.Torró, però vore que a Gandia baixen un 10% l'IBI i ací en Tavernes que diguen que no poden, m'encén en flama!
    Ara resulta que Jordi ens torra a mentires diguent que el pla d'ajust no li ho pernet.
    I a Gandia si que li ho permeten perquè son més guapos, no?
    No ens contes històries Jordiet, que tu al teu programa vas dir que anaves a fer una rebaixa sistematica dels impostos, i a dia de hui no has parat de pujar-los.

    ResponderEliminar
  2. El programa electoral del bloc està en perill d'extinció, i ja queden poques còpies.
    Serà el primer programa electoral sense estrenar en tota la història de Tavernes.
    I la casa de les Indalecies amb la que Jordi es va emprenyar en comprar ens cau a troços!

    ResponderEliminar
  3. Tota la rao Enrique, però altra vegada separa la l'article per temes.
    Jo tinc una conclusió de tot el que dius: Si els impostos no es baixen a Tavernes és perquè a JORDI JUAN NO LI DONA LA GANA i que si no es fa un parc natural al Bolomor és perquè a JORDI JUAN NO LI DONA LA GANA.
    Els impostos es podrien baixar amb un simple acord del pleno i el Bolomor seria parc natural amb un simple acord de pleno. Per què no es prenen eixos simples acords de pleno? Eixos simples acords de pleno no s'han pres ja perquè al "dictauret" JORDI JUAN NO LI DONA LA GANA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menuda pillà li han fet amb lo del Bolomor.
      Però el xic este pensava que no anàvem a trobar que ell portava eixa proposta al seu programa electoral?
      En quin mon viu?

      Eliminar
  4. La hemeroteca es mu mala10 de octubre de 2013, 8:25

    Sí, el senyor Cantó, eixe que es passejava del teu bracet pel mercat quan vesties la jaqueta de marca UPyD...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique li va donar carabasses. Quan va vore el llop els va enviar a pastar. No com vosaltres els de Compromís (Iniciativa i Bloc), que aneu tots agarrats de la maneta i somrient pel carrer, però quan ningú vos veu, comenceu a navaixades .
      Mal lio porteu iniciativa i bloc, els uns no van als actes del altres. I les navalles ven esmolades per si de cas.
      Veurem si en Tavernes Bloc i Iniciativa aneu junts.

      Eliminar
    2. ¡Zas, en toda la boca de Estruch!

      Eliminar
    3. Enrique Estruch i Ferrando10 de octubre de 2013, 15:13

      Més abaix tens deguda resposta . A qui no té rés que amagar rés li poden reprobar.

      Eliminar
  5. Este Jordi, cada dia es desentén més del seu programa electoral. Fins i tot els seus palmeros reconeixen que l'únic punt del seu programa electoral era fer al PP i ocupar ells l'alcaldia.
    Damunt, va a permetre que ens planten torretes d'alta tensió pel costat del poble, per a l'electrificació del polígon industrial del Golfo. Quan estava previst al projecte, que la línia anara soterrada.
    El sr. Juan que s'esgarrava la camisa quan sentia parlar de torres d'alta tensió, ara resulta que quan ell governa, l'alta tensió és bona i saludable.
    És la doble moral del nacionalista Jordi Juan, un polític que s'oblida dels seus principis i del seu programa electoral el dia següent d'obtenir l'alcaldia.

    ResponderEliminar
  6. Si senyor , eixe mateix . Amb dos passejades vaig tindre prou per a vore que bon actor es per les dos cares ben diferents que té , una cara al public i la seua verdadera . I com ell el seu partit , que de fora pareix una cosa, un partit progressista i feferalista i en realitat es tot el contrari . Per aixo mateix que els conec puc parlar d, ells i no com altres que parlen de altres sense coneixerls . No serás tú ú d, eixos , veritat ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb dues passejades, sí, sí... Emperatriz. El que seria com dir "el vaig guipar de seguida". Però no et preocupes (que tampoc ho faça l'anònim de les 10:20), actues com actua tot el món: perds el cul per la foto amb Cantó, Baldoví, Fabra o Cristiano Ronaldo.

      http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2011/11/fi-de-campanya-de-upyd-tavernes.html

      http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2011/12/todos-los-politicos-son-iguales.html

      http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2011/11/toni-canto-deja-el-teatro-para.html

      http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/02/articulo-de-opinion-toni-canto-tot-un.html

      Eliminar
    2. Enrique Estruch i Ferrando10 de octubre de 2013, 11:44

      I tú, tú amb qui passejes ? A no, no ho sabem, com sempre des de l'anonimat , així si ú canvia de xaqueta no li se nota ...

      Eixa es la diferència entre els que podem anar amb la cara ben alta fem el que fem perquè si ens equivoquem donem així i tot la cara , i els que aneu per les cloaques del covard anonimat, sembrant odi però sempre al sol que més calenta .

      A saber amb qui t'has fet tu fotos, no estaràs molt orgullòs d'algunes quant no dones la cara .

      Eliminar
    3. Ell se la fa amb Baldoví i Morera. Va a xuplar-li el cul a vore si li puja esglaons. Perquè no ens enganyem, en Compromís hi ha una guerra de trepes de cuidao. I més després de les enquestes que els donen 13 escons més, tots volen anar a xuplar del pot.

      Eliminar
    4. Jajajaja Ma que vos agra clavar merdeta als del pp. I aneu a parlar vosatros de moralitat? A donar lliçons de com xuplar que, i quina quadrilla de trepes... Buaaa maxo en el pp de eixos pa donar i vendre. Partit Podrit

      Eliminar
    5. El bloc va pel mateix cami que el pp, no compliu el programa, sou totalitaris als plenaris i sense majoria, gasteu els diners en gilipollades,...
      Hui ha eixit un informe de càrites que diu que l'aportació dels ajuntaments ha caigut en picat quan mes fa falta. I Jordi ens deia que Cartitas estava la mar de contenta.
      I mentre tirant els diners en mamandurries.

      Eliminar
    6. Jo en el forat que heu deixat tampoc podria fer inversions i moltes coses que voldria fer. No. No anem pel mateix cami ni paregut. No digues mentires pinoxo. Uns arruinen el poble i altres solucionen els vostres problemes

      Eliminar
    7. Pues pa hi haure un forat, pareix ser que hi han diners per a gilipollades.

      Eliminar
  7. Ni van a acostar l'estació de renfe a Bordería ni han fet cap petició a Adif per a fer-ho. Està clar que si li demana a Adif tal cosa es riuran d'ell.
    Per demanar, no ha demanat que facen el pas subterrani al igual que te l'estació de Cullera.
    Mira que a la cotorra no es cansareu de criticar el pas actual i resulta que quan teniu l'oportunitat de llevar-lo, no feu res. Molta boqueta teniu els del bloc, però a l'hora de la veritat res de res.

    ResponderEliminar
  8. A JORDI JUAN NO LI DONA LA GANA ni baixar els impostos ni fer el parc natural del Bolomor eixe és el seu tarannà.

    ResponderEliminar
  9. Enrique com esta el tema del nou regalet del Sr.Moció a les arques municipals? Com es que el especialistE en economia confundix subvencions, en prestecs i fa informes externs per a justificar les burraes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací tots fan informes interessats pagats amb diners públics. Manolo, Jordi,... tots

      Eliminar
    2. Uns per a defendres de transfugues que fan mocions ilegals. I altres per ocultar i justificar les seues males decisions, amagar informació al poble

      Eliminar
    3. Un informe fet per a que Carmen Canet no es fera enrere i poder conservar el sr. Jordi Juan la cadira. Si era tan il.legal, com es que el jutge tarda tant en dictar sentència?
      I pa tu Manolo també en tinc. Com punyetes fas un informe interessat per a camviar conceptes i ara ens ve la cagada? Que volies, cobrir-te les esquenes?
      Menudos pajaros Manolo i Jordi Juan!

      Eliminar
  10. A mi em sembla molt bé que es baixen impostos.Els diners han d'estar en mans dels ciutadans, no dels polítics.Jo li demanaria a Jordi que fera alguna acció semblant. Es pot fer amb un poc de voluntat i una bona calculadora.
    Torró crec que està fent una bona gestió econòmica a l'Ajuntament de Gandia. El problema es que alguns dels que ací demanen que es baixen impostos els han pujat permanentment durant 15 anys. Eixos han deixat este Ajuntament exactament igual que Orengo li l'ha deixat a Torró: quebrat. Per tant un ex-Alcalde que ha deixat quasi en la suspensió de pagaments l'erari municipal a base d'obres faraòniques i prèstecs als bancs no pot presentarse ara com a part de la solució. Pot ser un altre cap de llista (dins les files del PP que n'hi han i ben preparats) tinguera alguna legitimitat però no ens oblidem tan prompte del passat perquè estem com estem gràcies a la gestió d'alguns. Tal vegada Torró podria donar-los unes classes particulars i explicar com es gestionen els diners públics (Montoro també podria anar)

    ResponderEliminar