lunes, 7 de octubre de 2013

Article d'opinió : MÉS SOBRE EL RETEN POLICIAL

Divendre ja vaig expossar la meua opinió sobre la necessitat o no de fer una inversió per a un retén per a la policia local . Huí vullc preguntar que inclús en el cas de decidir fer-se , perquè llogar quant es supossa que té que ser un edifici definitiu per al nostre cos local de seguretat ? Perquè no possats a invertir fer-ho però aumentant el patrimoni públic ? .

Sempre s'ha dit que qui lloga es com tirar els diners al fons d'un pou ,  mai es teua la propietat i el que invertixes no recau en el teu patrimoni . Altra cossa es si no tens altra forma d' adquirir la possesió d'un inmoble : Es este el cas del nostre ajuntament ? . Si es així, si no té més capacitat legal d'endeutament , esperem a que pugam fer-ho, no veig l'urgent necessitat de l'inversió . I dic capacitat legal perquè el que es clar es que si pot fer front mensualment a una despessa per un lloguer ho pot fer també per a tornar un prèstec amb la mateixa quantitat de cuota .

I ho dic perquè 3.000 euros al mes que es lo previst en el plec de lloguer per a al menester, a part els diners que no seràn pocs per adaptar el local a les necessitats doncs jo no en conec ningún que complisca amb tot lo exigit, ni siquiera en una part considerable, donen per a fer front a les cuotes d'un important prèstec, amb el que i conforme està de baixet el mercat inmobiliari , dona per a molt .

Així, tenim solars en el poble propietat , alguns d'entitas financieres , que de segur es podríen traure a molt bon preu, a més que de segur també que per a fer la posterior obra hi hauríen ajudes d'administracions superiors.

Per exemple se m'ocurrixen els solars que té Bankia o tal volta ara el banc roïn en el carrer Divina Aurora, front al bar Els lleons , que de segur el banc estarà dessitjós de vendre en tot o en part i crec que es trauría un bon preu ; solars en Marjaletes que de segur hi hauràn a la venta i també a bon preu donat que la urbanització d'allò i tal com està el mercat inmobiliari, va per a anys ; El mateix en Vergeret on front per exemple el pabellò hi ha un solar d'un banc molt bò i segur que amb ganes de vendre'l , i altres dos en el carrer Riu ; O el local que es parlaba com a favorit per als nostres governants, el de " Modus Vivendi " que estic segur que donada la situació económica que tots coneguem sería factible negociar . I com estos segur que mòlts més .

En resum, l'inversió de moment i com tenim els conters municipals no, perquè no es d'urgent necessitat, i quant la fem , que no negue es necessaria més prompte o més tard , fem-la amb coneiximent , sense pressa, invertint en aumentar el patrimoni públic : Solars i a bon preu hi han i en hi hauràn per a temps .

Signat, Enrique Estruch, Coordinador Local Demòcrates Valencians Tavernes.

32 comentarios:

  1. Per que no un lloguer amb opció de compra?
    Per què no parar este desgavell i reunir a tots els grups politics i explicar el motiu per al nou local de la policia i el cost total del trasllat.
    Per que eixa obsesió del bipartit de bucar la confrontació i la imposició en lloc de buscar el necesari consens i dialeg amb l'oposició per estar el govern en minoria?

    ResponderEliminar
  2. Enrique totalment d´acord en el que dius. Això seria fer les coses amb el cap. Tota la vida pagant un lloguer? Un lloguer que quan el deixes les despeses fetes en acondicionament i altres coses les perdras. Este govern no te capacitat per a fer cap inversió de cap tipus. Van voler comprar la casa de les Indalecies, res de res, encara no han fet cap inversió al poble. Tan sols l´acondicionament de la plaça del Metge Grau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és una miniplaça i tots sabem qui han sigut els més beneficiats d'estes obres.

      Eliminar
    2. L'acondicionament del local i els papers per a legalitzar-lo poden costar més de 50.000 €. Per tant estariem parlant d'un lloguer que si s'acaba el contracte i al seu propietari li pega per no voler renovar-ho o fer xantatge amb el preu, el govern quedaría amb una posición molt débil.
      Estem parlant d'un lloguer més reformes de quasi 250.000 € (més de 40 milions de les antigues pessetes) per a que d'aci 5 anys ens trobem al carrer i amb el mateix problema que ara.
      Pan para hoy y hambre para mañana.

      Eliminar
    3. Tota la vida pagat no. El lloguer és per a 5 anys més 4 de prorroga. D'açi 9 anys, com a màxim, s'acaba el contracte i tot els diners de l'alquiler perduts, la inversió feta perduda i a buscar altre local.
      D'açi 9 anys segurament no estarà ningun dels 17 regidors que estàn ara i seràn altres regidors els que tindran un gran problema.
      Per favor. Que algú pare a Borràs i a Jordi i que s'asenten tots el partits a consensuar una solució per a este tema abans de que siga masa tard.

      Eliminar
    4. Tranquil, que pet sort estàn en minoria i la proposta no tirarà endavant!

      Eliminar
  3. Opines com a Enrique Estruch vei de Tavernes, com a inmobiliari o com a secretari de DV?

    ResponderEliminar
  4. Tens rao , he oblidat signar, ho signe com a coordinador de DV .

    ResponderEliminar
  5. Al banc l'interessa per dos motius. Per llevar-se sol inmoble (que no és productiu) i a la vegada deixa de pagar IBI.

    ResponderEliminar
  6. Un lloguer per a 5 anys? I despres que dels 5 anys que? 4 anys de prorroga? Una solució per a 9 anys com a màxim? Tenim un alcalde amb mires molt curtes. que sols busca la foto d'ara i no te clara quines son les necesitats de l'ajuntament.
    Si hi ha urgencia, que no ho crec, hi ha que buscar una solució definitiva i no un parxe de 2.700 € + IVA al mes.

    ResponderEliminar
  7. No és molt raro que el blog oficial del Sr. Juan no diga res de este tema?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan parlen es per posar-vos firmes i deixar-vos en ridicul. No se perquè eixe interes si aneu a eixir escaldats.

      Eliminar
    2. Que poooor! Que poooor! Que pooor!
      Jajajajaj!!

      Eliminar
    3. Això si, parlar desde l'anonimat i la manipulació.

      Eliminar
  8. L'Ajuntament paga actualment i des de fa molts anys, prorrogat pels governs del PP en periodes de temps com el que es proposa, un lloguer que es paga només per deixar els cotxes que retira la grua a 8 km. de Tavernes.
    Actualment i des de fa molta anys es paguen 3.300 euros al mes pel solar en el Massalari.
    Després d'açò, alguns haurieu de reflexionar sobre tot el que heu publicat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si els del PP van cometre el desficaci que tu dius, no feu com ells.
      No sou diferents? Demostru-ho.

      Eliminar
  9. Enrique Estruch i Ferrando, DV Tavernes7 de octubre de 2013, 14:57

    I això en que contradiu l'argumentació que jo faig ? Perquè si es així, jo ho dubte, en tot cas serà pel servei de grua també, més motiu per a invertir en patrimoni , i més argument de que l'ajuntament té capacitat per a fer front a una cuota per eixe import mes a mes i adquirir en vers de llogar .

    ResponderEliminar
  10. Si, Estruch anonim, això era un desficaci. I afavorir negocis d'amics. El que es vol fer ara no, no te res a vore amb això. T'hauries d'haver enterat primer abans de clavar la pota dient el que has dit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema és que este govern no explica res.
      Si el bipartit creu que alquilar un local per a la policia és beneficiòs per al poble que explique els motius i mostre les xifres que ho demostren.
      El que pasa és que encara estem esperant a una explicació oficial de este tema i eixa és faena del gabinet de premsa que, de moment, està callat.

      Eliminar
    2. Quins amics, els del festivern, els de les cavalcades o el Nyau?

      Eliminar
  11. Respuestas
    1. Ja s'ha dit en més d'una ocasió per ací: demanar a Estruch que s'informe abans d'amollar-la és com demanar pomes a un taronger. Simplement no ho espereu.

      Eliminar
  12. Pero vosaltres açi , erre que erre, alguna gracia tindre . I com vosaltres centenars tots els dies .
    A mes, que he amollat jo ? Sols opine , cosa que a vosaltres els intolerants no podeu parir si no es a favor del vostre amantisim lider . Voldrieu que tot fora com el pravda . Doncs per a aixo ja sabeu que llegir . Ale, a pasar-ho be .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L' Idol de Borderia, eixe tot poderós de les matemàtiques que és deixa les matemàtiques per ser un totalitari i sectari de la política.

      Eliminar
    2. Humor se escribe con EEiF7 de octubre de 2013, 18:03

      Efectivament: "gràcia". Que et fas un fart de riure, vaja, llegint el que lliges ací. I açò està molt bé en els temps que corren. Tens vocació de servei i a fe que ho acompleixes. Gràcies, Estruch.

      Eliminar
    3. Estruch l, humoriste7 de octubre de 2013, 19:25

      Doncs ale, rieu , rieu, pero no oblideu que qui riu l, ultim riu millor , i en dos anyets seguireu rient .... pero amb eixa rissa nerviossa del que no li ixen els comptes i te que anar a buscar a eixe que tanta gracia li feia . Pero ressulta que eixe tan gracios no oblida i com per a ell primer son les persones que les idees mirara molt be abans d, ajuntar-se amb uns o altres qui l, ha respectat i qui no per les seues idees . I de moment alguns que fins a que s, ha definit politicament el respetaben i ara han començat per censurar-lo no portem molt bon cami . Aixi que rieu ara que podeu abans de que ploreu tot el que s, haveu rist .

      Eliminar
    4. Si el bloc amb 5 concejals están així de pujadets, totalitaris i cregudets, què haurien fet amb 9 o amb 12?

      Eliminar
    5. Quants en governa la farina7 de octubre de 2013, 20:07

      Ara, no sé perquè suposes sempre que els que ens divertim amb allò que publiquen els diferents blogs vallers, hem de tenir algun color polític. Hi ha persones --entre les quals em compte-- que dels polítics, de tots els polítics, només esperem que ens facen riure. I tu, Estruch, ausades que ho aconsegueixes. Jo t'ho agraïsc, de deveres.

      Eliminar
    6. Enrique no sóc ningú per a donar consells i menys a tu. Però per una vegada vaig a fer una excepció i et donaré un. Aquests cotorrins tracten per tots els mitjans de desprestigiar-te, van busca-te les voltes i tracten, sense aconseguir-ho, de rebaixar la teua bona imatge. No entres al drap, les seues provocacions i argumentacions ridícules i d'acudit fàcil se'ls pot aplicar a ells mateixos. Deixa'ls córrer.

      Eliminar
    7. Exacte, Enrique no els faces cas. Estan nerviosos i passant pel seu pitjor moment de legislatura. No poden fer res sense comptar amb l'oposició, i això els encén i els fa fer tots els despropòsits que fan.
      La seua forma d'actuar totalitaria, xulesca, sectaria i amb poc trellat els posaràn fora del govern a les pròximes eleccions, per mèrits propis.

      Eliminar
  13. No es diu parir. Cal dir pair (sinònim de digerir).
    De res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies per la teua correccio i sobre tot per l, educacio en que l, has fet , a vore si aprenen altres .

      Eliminar