viernes, 4 de octubre de 2013

Article d'opinió : HI HA DINERS PER EL QUE ES VOL ?

Estic llegint ( si , jo no tinc empaxo en dir on ho he vist o d'on he tret informació ) , l'article del blog Diari de Tavernes sobre la búsqueda d'un local per a la policia local .

I tinc que dir que els done tota la raò en le seu rebuig a la messura, perquè encara es conegut que les condicions en que està treballant la nostra policia local, ja son molts els anys que així estàn fent-ho , no es idònea , també es de veres que poden aguantar un poc més, perquè quant un ajuntametn no té per a cobrir comedors socials escolars entre altres, tampoc té que tindre es supossa per a despesses que son necessàries però no urgentíssimes , hi han moltes altres coses més urgents que resoldre en Tavernes .

A més he estat llegint el plec de condicions, el podeu trobar en la web municipal , i pocs locals salvo alguna nau en els poligonos El Plà o Teularet i poc més, reunixen siquiera una part de les condicions requerides , a més de que el preu de lloguer que oferixen em pareix, i açí parle com a Agent Inmobiliari, molt alt conforme està ara el mercat .

Per altra part pense que si una de les messures argumentades per Karina per a no aprovar els pressupostos pressentats pel govern va ser el rebuig a este tema, que de segur apoiarà el PP, com pensen que el pleno els aprove la corresponent modificació de crèdit , perquè que jo sàpiga tal partida no estaba prevista en el passat pressupost de 2012 , el que em porta a pensar que es una messura més del govern per a deixar en evidència a l'opossició, en vers d'anar a pactar amb ella, que sería lo correcte en un govern en minoría .  

Però bé, açò es el que hi ha , anem prenent tots bona nota i en les properes municipals , actuem en conseqüència, jo com bé sabeu, ja ho estic fent .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Demòcrates Valencians de Tavernes .

95 comentarios:

  1. Has donat en el clau Enrique.
    El govern sols vol traure rendiment polític dels problemes de la nostra ciutat, portant directament les decisions a plenari sense parlar amb l'oposició ni donar cap explicació.
    L'eixemple clar el tenim al pàrquing, que han demanat 50.000 € sense cap pressupost que justifique la despessa (a més de presentar-la juntament a un altre concepte que res tenia que veure amb el pàrquing). L'oposició va votar en contra però els va demanar formar par de la comissió del pàrquing per trovar una solucio als problemas. Però els que ens governen es van negar perquè no els interesa el pàrquing si no fer política amb el pàrquing.
    En resum, que tenim un govern més preocupat en fer política dels problemas de la ciutat que en resoldre'ls.
    Demanem més trellat als que ens governen (què están en minoría) per a que es senten a amb l'oposició a tractar els problemes de la ciutat, pel bé de tots els veïns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira!! El meu amic de les v i les b!! Xee, pero si manolo esta en la diputacio en companyia karina... com van a sentarse a parlar?? Que li diga al seu amic Rus, que la enxufat, que mos done els 2 milions i mig q tenim q pagar al poble per la seua incompetencia, reptisc, incompetencia. Un parking roin, mal unicat i que no a tret ni traura rendiment.

      Eliminar
    2. Uns amb les v i les b i altres amb les e.
      E d'extorsió, E d'empastre, ...
      Uns amb un pàrquing sobredimensionat i altres que volen que siga més deficitari del que és per utilizar-ho com a instrument polític.
      Conclusió, polítics amb poc trellat, els que ens han governat i els que ens governen.

      Eliminar
    3. a l anònim de les 14:35 del 4 d octubre.

      Tu no escrius molt be tampoc... com per anar criticant als altres. En quatre línies tens un cabàs de faltes. Manolo i Karina són noms propis i s'escriuen en majúscula. Els accents si saps el que són... no saps utilitzar-los. Et deixes les h...eres un desastre i no sols escrivint... Damunt només dius ximpleries i coses sense sentit... Sincerament pense que en este blog es deuen dir coses coherents i de manera educada.
      Mira... en primer lloc.. Manolo no té cap inconvenient en asseure's en l'equip de govern (BLOC-PSOE) i consensuar temes que beneficien a Tavernes. El que no és capàç d'arribar a un acord és Jordi Juan. Ni tan sols ha cridat mai a l'oposició per a arribar a acords en temes tan importants com els pressupostos. Un polític que no és capaç de dialogar en l'oposició... i més estant en minoría..... té un bon problema. En quant al pàrquing pense que està en un bon lloc...en el centre..o penses tu que estaría millor en bordería (junt a l'estació de tren que Jordi Juan té que fer)??L'incompetència a gestionar-lo per part del govern és més que evident. En festes, els cap de setmana, les vesprades... el pàrquing tancat. Com ha de ser rendible??!!!! Estan negant un servici al ciudatà i perjudicant als comerços...i total per a dir que lo que ha fet el PP està mal.
      L'equip de govern que ha fet?? Tirar les culpes als demés... fer un renting de dos cotxes de policia que costen a Tavernes 120.000 € en 3 anys... negar beques de menjadors a xiquets... gastar-se els diners previstos per a ajudes de material escolar.... Xeee... no estan per a tirar coets..!!!!
      Manolo Vidal haurà deixat deute... pot ser... però ha fet molt.... a lo millor s ha equivocat en alguna cosa.. qui no fa no s'enganya.. Treballador i honrat com el que més i bona gent. A veure si Jordi Juan fa algo de trellat.... Fins ara no vec res només que tirar les culpes als altres.... gastar diners en coses que no son necessaries en este moment....i molta prepotència.
      Pose un eixemple... Si fem un préstec per a construir una casa i la podem pagar, encara que ens tingam que apretar, està be... el problema es que no haja ni casa ni diners.....En resum, el que vec és que estan gastant-se els diners en coses que, en aquest moment, no són necessaries i no són capaços de gestionar el pàrquing o solucionar el problema de la piscina. És més fàcil tirar la culpa a Manolo Vidal.
      Trobe ridícul que els cotorros diguen que Manolo està enxufat en la Diputació. No tenen vergonya. Cada partit té els seus assessors en Diputació. Per eixemple, Voro Femenía, alcalde d Alqueria de la Comtessa, és assessor pel PSOE en Diputació. Els del BLOC tenen els seus.... Cadascun assessora als pobles en els quals governa el seu partit. Manolo Vidal, possiblement, siga el assessor més ben preparat de Diputació. És advocat i economista i té molta experiència en política. Demà averigüaré quí són els assessors de la resta de partits i ho vos ho diré. A mí, personalment, tots em mereixen respecte...no entenc aqueixos atacs personals contra Manolo Vidal per part de gent afí als partits que governen. Em sembla que volgueren veure'l enfonsat laboral i personalment. Ho tenen clar....no podran... La gent s'adona de qui és qui...

      Eliminar
  2. Es d'una gran estupidesa humana pensar que van a aprobar esta modificació de crèdit, quan una de les raons per les quals van tombar els pressupostos era pel mateix concepte.
    I jo no sé qui és el que s'encarrega de negociar i demanar preus, perquè pareix que no té ni p.i.
    Renting = 3.200 €/ mes per dos cotxes que no arriben a 4x4.
    Arreglar el caixer i la barrera = 50.000 €
    Alquiler local per a la policía = 2.700 €/mes.

    Crec que l'ajuntament hauria de buscar una persona més qualificada per trovar preus més baixos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe!! Altra volta tu?? Amics de les v i les b!!?? A vore si ara omplis el blog de enrique de comentaris teus... ai picaroo no sigues tan acaparaor... Les aspes del ventilaor van rapit eh

      Eliminar
    2. Qui eres el teu que tant saps d'ortografia? Eres professor? Com se't veu el plumero.

      Eliminar
    3. Xè, tu no vas dir que no tornaries per ací?
      Com es nota que t'agrada més el blog d'Enrique que el de la Cotorra.
      Dis-li al administrador de la cotorra que no s'amague tant, que ja sabem tots qui és.
      Bé, ja li ho diré jo dilluns al plenari.

      Eliminar
    4. Xè! L'extorsió no és una pràctica democrática. Dis-li-ho al teu amic.

      Eliminar
    5. Son professors, però amb poc trellat.
      Tu els dius que cremar al polígon es ilegal i ells et contesten que il.legal va amb ela geminada.

      Eliminar
    6. Soc llenyater. Es q tots els del bloc no son mestres!!!

      PD. No vaig dir q no tornaria home... Com no vaig a tornar al "intermedio" particular de Tavernes??

      Eliminar
  3. Altre desgavell del Bipartit. Tenen diners per el que volen i els impostos i les retallades amunt.
    2.700 alquilercotxes local policia
    3.200 renting cotxes policia
    1.300 hores extres jefe policia
    Moltes multes te que posar la policia per a pagar este desgavell

    ResponderEliminar
  4. A vore que diu ara el pare cotorro. Tant de dir que estan neters i resulta que tenen diners per a lo que volen

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que publique les dades de l'atur d'este mes el pare cotorro i que les compare a les dades de la safor i de la provincia de Valencia.

      Eliminar
  5. HI HA DINERS PER EL QUE ES VOL ?
    Si que hi ha diners per el que es vol, i este és un clar example de les mentires de Jordi Juan

    ResponderEliminar
  6. ja està clar el pàrquing a la Casa de les Indalècies!!!! així Jordi Juan matarà dos pardalets d'un tir. ai mare quin desgavell de govern!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo q podriem fer es una nova piscina i que la pague el PP q son molt rics en el parking subterrani q esta ja ple de goteres. Quina empresa va fer aixo sr. manolo? La q va enganxar a correr quan no era rentable? Aprofitariem aigua de la pluja i tot... I la empresa de parkes q va fer la piscina podria utilitzarla per a mostres de cataleg! Ai mare quina desoposicio

      Eliminar
    2. El PP la va fer i el blog no té plan b per a quan li l'ha encolomen. Sols dir que és deficitaria. Esta és la gran capacitat de gestió del sr. Juan que ens venien a les eleccions. Molt de doctor però no sap trobar solucions als problemas. Tot son excuses, culpes per als altres i fum, molt de fum.
      PD: Per a res defenc la gestió del PP, em pareix que va ser desatrosa. Però els de ara no están demostrant res.

      Eliminar
    3. La casa de les indalecies és deficitaria i cau a troços. I al pas que anem, d'ací uns anys la piscina també ens caurà a troços.

      Eliminar
  7. No culpeu a Jordi que el culpable de tot és Borràs, el socialiste del BLOC, que és qui està buscant el local per a la poli. Deixeu en pau a Jordi que este empastre no l'ha montat ell, l'ha montat Borràs asoletes.

    Açi està la proba:

    http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2013/10octubre/13044%2010%20Edicte%20bop.pdf

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però Jordi no és l'ídol omnipotent, director d'orquestra i doctor en matemàtiques desapegat dels càrrecs?
      Quan estalvien 5 milions d'€ resulta que no és Borràs, l'artifex de la maxada és el director d'orquestra. Ara, les empastraades de les cavalcades o el local de policia és cosa del SOE. Des de les paelles que se'ls veu un poc a la gresca, queden encara quasi 2 anys per a eleccions i l'equip de govern indestructible ja s'ha fet altra vegada en 3 parts?
      Es veu que el que queda ja els sembla poc i van posant-se nerviosos.

      Eliminar
    2. L'ídol de Borderia, el que anava a fer tantes i tantes coses i polítiques progressistes, s'ha dedicat a pujar impostos i disminuir els serveis de neteja. Això sí que la festa no falte, este nadal més festivern. I mentres Tavernes amb 102 parats més, suma i segueix als 85 d'agost,... i que la festa no pare, que no pare Jordi,
      L'Idol de Borderia, el nou Roobin Hood, sabla a impostos al pobre per a donar festa als rics. Gran capacitat i Intel.ligència s'ha de tenir per a fer estes coses. S'ha de ser per lo menos, doctor cum laude.

      Eliminar
    3. Pero que fara fabra i rajoy per a parar este paro?? Perque al pas que anem??? Viva valencia, la envexa de europa, la tierra prometida... Y gracias al pp.por darnos de comer!!!

      Eliminar
  8. Según comentarios se gesto en su momento la posible compra de una nave en LES OLIVERES DE ALBEROLA, Ó EN SU DEFECTO OTRA SITUADA EN EL POLIGONO DEL PLA.
    Todas las gestiones terminaron en saco roto, mejor dicho todo termino en la Polémica moción de censura.
    La idea no era mala, puede que en unos años esto se solucione, pero hay primero que retirar coches viejos, camiones, y un largo etc. Pasando por motos que hay que dar de baja, aligerar carga para poder coger la cuesta porque si no llegamos a final de mes.
    En Tavernes tenemos una flotilla de vehículos propiedad del ayuntamiento que clama al cielo.
    Tendríamos que ver el gasto que reportan tanto en mantenimiento como en gasolinas.
    Bbs...

    ResponderEliminar
  9. Un que passava per ací.4 de octubre de 2013, 17:07

    Clar que diners hi han per al que es vol!!
    Acaben d'anunciar a la Cotorra que es repeteix el Festivern (amb pressupost prorrogable del 2012, que per això estan en minoria). El que suposa el no lloguer dels espais, ús del poliesportiu, banys i dutxes, els no lloguers per als sopars en pavellons, el no pagaments de serveis de neteja i policia, el no pagament d'activitats "alternatives" als pubs, casa de la cultura i empreses d'animació. Tots estos últims forasters i amb ànim de lucre, encara que venen el total com una promoció de música i cultura en catàlà.
    I més morro encara, papà cotorro ara diu que qualsevol que vullga fer activitats amb les mateixes condicions que ho demane a l'Ajuntament. Vaig a telefonar fent-me passar per els d'Obrint Pas a vore si cola. Qué cregueu que em diran?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'inventaran una excusa igual que bufante per a no pasar-li notes de prensa a Estruch.

      Eliminar
  10. Puede que a Protección Civil les disgustase algo pero son compatibles.
    Con coste cero los podrían ubicar donde yo tenía el despacho de los objetores de conciencia, sito en Antiguo ambulatorio de la seguridad social C/ Don. Juan de Austria, y que no me digan que con mas 500 metros que hay no son suficientes.
    Dicho local por su parte trasera dispone un patio almacén de más de cien metros, y posible si se termina la calle trasera salida de coches.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es una opción que se devia almenos contemplar. Y más ahora que hay que mirar bien la pela después de que este mes tengamos 100 parados mas en Tavernes

      Eliminar
    2. El local de Protección Civil es de Diputación, cualquier día están de patitas en la calle y sin lugar donde ir ya que el ayuntamiento no dispone de más locales. Además el local no está en buen estado se tendría que reformar pero como es de Diputación no se puede hacer.

      Eliminar
  11. Amb 2.187 parats no és moment d'alquilar locals és moment de fer obres que donen jornals als del poble.

    ResponderEliminar
  12. Qui és "PAPA COTORRO"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va! Va! No et faces el tonto, que massa bé saps qui és.
      Ves dilluns al plenari i el voràs. Sol sentar-se a primera fila.

      Eliminar
    2. Esta el papichulo i el papicotorro.

      Eliminar
    3. Pobra cotorra! Quin mal vos a fet? Tots contra ella... Jo que pensava que este era el blog de Enrique... I aci soles parlen de lo mala que es la cotorra i qui escriu en ella... Quin despago! Pobra

      Eliminar
  13. Mala burrera porten estos del Bloc.
    A vore que ens conten del taller ocupacional.
    Com porteu les aules? Esteu homologant-les? I el suministrament elèctric, ja està legalitzat o encara esteu xuclant de l'enllumenat public?

    ResponderEliminar
  14. Pareix que La Cotorra no està d'acord amb la decisió de Borràs de gastar un dineral en un local per a la policia i no diu ni pio del tema.
    Que es defense Borràs que ja és majoret estarà pensant el papi cotorro

    ResponderEliminar
  15. La policia és mereix un local en condicions, però lo que tampoc es pot fer és pagar este alquiler que és excesiu. Sense comptar amb el cost de les reformes que s'han de fer.
    Que busquen un lloc idoni tant en preu com en ubicació i que gestionen bè els diners del poble.

    ResponderEliminar
  16. Estem en la etapa més feixista de tota la legislatura.

    ResponderEliminar
  17. Jejejejeje papa cotorro vos ompli la cara de colorets, vos trau les vergonyes tots els dies als 4 peperets que passeu per aci... I com teniu tanta rabieta i maliccieta veniu al blog de estruch: ui que roin es la cotorra, diu mentires, aixo no es deveres... Xe tavernes, que nosaltres som els bons. Som el pp! Salvadors de la patria, liders en ocupacio. Hem portat a Tavernes prosperitat i riquesa!! No teniu escusa de res, esteu descolocats... I encara queden dos anys... Si es que no feu altra mocio en la vostra amiga Karina?? Pensava que la ansia de poder era soles de Manolo... Per a quan tindrem una oposicio digna de Tavernes??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per mi perfecte que papa cotorro critique el que li vinga en gana al PP, no seré jo qui els defense, perquè mai els he votat ni els votaré perquè no s'ho mereixen. En este punt estic totalment d'acord amb papa cotorro.
      Per l'altra part, papa cotorro s'amaga i li fa vergonya reconeixer qui és. El seu comportament és ridíqul, amagant-se darrere d'un blog polititzat com és la cotorra on solament vol defendre i fer propaganda a Jordi Juan. Tot va enfocat a fer propaganda al sr. Juan i sols hi ha lloc per als elogis al sr. Juan i en menys quantia per a l'equip de govern del bloc. Per algo será, no?

      Eliminar
    2. El que fa la Cotorra amb Jordi Juan sols te un nom: "AMOR DE PADRE"

      Eliminar
  18. O siga que a Tavernes puja l'atur en quasi 200 persones en dos mesos i el sr. Juan i Borràs continuen amb la marxa del gasto incontrolat dels alquilers i rentings de cotxes excesius, festiverns, cavalcades majestuoses, gabinet de premsa manipulat i polititzat, cuines de la toscana, i 1000 idiotades més.
    Podrien proposar una modificació de crèdit per a comprar un poc de coneixement. Seria la millor inversió per a Tavernes i per als que ens governen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo aixo! Eugenio posa orde a esta desoposicio! Mocio de censura ja! Feu-vos valdre!

      Eliminar
  19. Expuse que sería un buen local para la Policía de Tavernes, el local de la calle don. Juan de Austria, claro está que según parece tiene falta de acondicionamiento, acaso el que se pueda alquilar no se tendrá que acondicionar.
    Parece que dicho local pertenece a la Diputación de Valencia, pues nada que lo ceda a Tavernes y ya está ---solo hay que poner a trabajar en ello al Sr. Manolo Vidal, ello –seria trabajar para el pueblo NO.
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No le pedirán eso a Manolo porque son tan prepotentes, que no lo harán. Además quieren colgarse ellos las medallas y hacerse propaganda, aunque esto suponga un derroche de dinero pagado por el pueblo.

      Eliminar
    2. Bbs podriamos preguntar a alguien que se dedique a alquileres o compraventa de apartamentos y locales a ver si hay algún local en el pueblo en buenas condiciones para la Policia Local.

      Eliminar
    3. Igual que altra empresa no montarà el Festivern que els amiguets del Bloc, tampoc s'ocuparà el local de l'antic ambulatori. Algu li demanarà al bloc montar ell el festivern? Pa qué? El bloc li demanarà a manolo el local de la Dipu? Pa qué? i es que els polítics ho fan tot desinteresadament, sempre pensant en el poble. No et feia tan ingenu, Bernardo.

      Eliminar
    4. Pero qui es Manolo Vidal perquè vaja a negociar amb Diputació per eixe local.?
      Eixa persona es l'alcalde? És el regidor delegat de la Seguretat Ciutadana? Es algu en el govern de Tavernes?
      Si quan podia que era algo no ho va fer, si quan era regidor delegat de Seguretat Ciutadana i després alcalde no ho va fer, si no va ser capaç ni de convocar una oposició per al seu amic cap de policia, com espereu que vaja a Diputació a negociar.
      Es que encara hi ha gent que es creu que la cigonya ve de Paris. Lo mateix que ha anat a negociar amb Confederacio per vore si arreglen el riu, o amb els diputats del PP perque ho posen en el pressupost de l'Estat, o ha anat a demanar a Costes i Infraestructures que aproven el col·lector de la mar.

      Eliminar
    5. Home, si com digueu els polítics (i alguns s'enorgulliu) que es bò que coincidisquen els mateixos partits als diferents graons de l'administració per traure'n avantatges i diners, algo pintarà Manolo en la Diputació. i perque no anau tots junts a la Diputació? Per a qué volem un assessor del poble en la Diputació si no li podem demanar ajuda per al seu poble. Ens dona igual qui isc després a la foto. Si tenim gent vallera fent política i per egos propis i partidistes no podeu aplegar a cap consens, el meu consell és: retireu-se de la política però ja! TOTES DUES PARTS.

      Eliminar
  20. La desocupació a Tavernes va passar de 546 en gener del 2007 a 1853 en juny del 2011. El sr. Manolo Vidal va aconseguir 1.300 desocupats en la seua época d'alcalde, a més de balifiar tots els 10 milions dels diners dels plans E i plans Camps sense crear ocupació, a més de balafiar els milions de les plusvalues de Marenys 2A sense crear ocupació a més deixar-nos 16 milions de deute en banc, 3'5 en impagats a proveidors i 4 milions de deficit de tresoreria.

    El sr. Juan i Borràs ja fan prou que mantenen els sous als funcionaris i brigada sense haver fet cap ERE, com han fet tants i tants empresaris del PP, ni despatxar a ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I com Manolo Vidal va aconseguir 1.300 parats, el sr. Juan té carta blanca per conseguir els que vulga, sempre que no pase d'eixa xifra, no? La qüestió es conseguir-ne menys que Manolo, és això la política d'ocupació del sr. Juan?
      Fer-ho mal, que com els de darrere ho han fet pitjor, tenim carta blanca! Eixa és la vostra forma de gestionar i governar?
      En bones mans em caigut, Tavernes està salvada amb Jordi!

      Eliminar
    2. Entre un que conseguix 1.300 parats i altre que ha consegit tancar les dos fabriques més importants de Tavernes, estem apanyats!

      Eliminar
    3. El sr. Juan i Borràs han mantés el sou als funcionaris (un dels més baixos de la comarca), però els han llevat unes pòlizes que tenien desde fa més de 20 anys que compensaven estos salaris baixos.
      Pregunteu als funcionaris municipals sobre la negociació de forma unilateral i totalitaria que els van plantar Evarist i compañía. Ho sé perque tinc familiars directes que treballen a l'ajuntament i ho han sofrit.

      Eliminar
    4. Anònim de les 12:30. Hi ha que analitzar bé les dades i ser crític:

      Gandia: Jose Manuel Orengo, PSOE, 2.007-2.011
      Oliva: Salvador Fuster, PSOE, 2.007-2.011
      Sueca: Joan Baldoví, BLOC, 2.007-2.011
      Tavernes: Manolo Vidal, PP, 2.007-2.011

      Gener 2.007

      Gandia: 3137 aturats
      Sueca: 1080 aturats.
      Oliva: 809 aturats.
      Tavernes: 572 aturats

      2.011

      Gandia: 8049 aturats
      Sueca: 3074 aturats.
      Oliva: 2780 aturats.
      Tavernes: 1853 aturats.

      Per tant hi ha que vore les dades i contrastarles amb altres poblacions, que com es veu son altíssimes al igual que Tavernes.

      Però la tendencia actual ens mostra que mentre estos pobles destruixen menys llocs de treball, Tavernes n'ha destruït quasi 200 en dos mesos.

      Eliminar
    5. Anònim de les 12:30. Crec que el anònim de les 13:53 t'ho ha deixat ben clar, No creus?

      Eliminar
    6. M'he deixat que no m'haveu contestat en que s'ha gastat els 10 milions dels plans Zapatero i Camps que no es veuen, o en que s'ha gastat les plusvalues del Marenys 2A o eixe 200% que va pujar la contribució quan governava.
      Perquè coses fetes per ell... ni una ni mitja ni cap. Bueno, les palmeres i llogar guardies de seguretat en compter de contractar policies locals.

      Eliminar
    7. En Festiverns, gabinets de prensa, alquilers, renting de cotxes,... etc.

      Eliminar
  21. Pues no. No m'ha deixat res clar. El que m'ha deixat clar es que la manipulacio del PP es constant: ara resulta que Jordi Juan es el culpable que es tanque Federico Giner y l'empresa filial. L'empresa diu que les administracions del PP no li paguen, vaja com aci a Tavernes tampoc pagaveu a cap empresa ni a cap proveidor.

    I no em vingues amb comparacions quan t'interessent. Compara també el grau d'endeutament de Gandia i Tavernes, des de que esta Torro i el Sr. Juan. I parlem despres de gestió. 200 milions de deute, i tan negre ho te que ni el Ministeri d Hisenda, com diu la premsa fa dos dies, vol renegociar el deute a 40 anys.

    Respecte a l'altre de les 13:13 no te ni idea de lo que parla per molts familiars que tinga de funcionaris: O si que igual te idea pero millor dir mentires, com ens tenen acostumats.
    Primer el sou dels funcionaris el posa l'Estat o siga el PP de Rajoy que ha congelat el sou i ha retallat pagues extres i ha augmentat el IRPF. I no em digues que Zapatero ya ho va fer que igual que ho va fer Zapatero ho hauria pogut desfer Rajoy, pero no corredigo y aumentado ho va deixar.
    Segon: el PP va establir unes pujades il·legals en un conveni fantasma que no va passar per on tocava, o siga per Govern Civil.
    Perquè ho sapien la resta de funcionaris que no són de l'Ajuntament i ens lligen: Manolo Vidal va pactar amb ells que encara que el govern congele els sous, ell es pagaria les pujades de l'IPC tots els anys. O siga que mentre professors, metges, infermers, treballadors de justicia, agricultura, etc, etc. tenien congelat el sou, a l'Ajuntament de Tavernes es pujaven tots els anys això si, sense cap notificació com toca del conveni a Govern Civil ni passar pels organismes de Treball.
    El Sr. funcionari encarregat del tema, no dic el nom pero es del poble , quan s'estava fent eixa negociacio que parla, no va tindre més collons que fer un informe dient que eixe pacte-conveni era il·legal, que no es tenia que haver fet i no es tenia que haver pagat res.
    Un altre govern hauria dit: ara poc a poc ens torneu o vos retenim tot el que us hem pagat de mes. Això no ho van fer i es va fet taula rasa del tema.
    I damunt els funcionaris peperets que hi ha a cabassos es vestiren de dol, es concentraren i criticaren tot el qeu saberen.

    Tercer: el PP va establir com a costum i tots els mesos pagava unes productivitas que cobraven, bé no cal parlar qui, ara això no importa, quan la productivitat es una cosa que es paga de manera esporadica per treballs especial i algun mes i no tots els mesos en nòmina. Això també es va llevar perquè també era il·legal.
    O era legal el conveni-pacte que he dit d'augmentar el IPC amagat i sense coneixement del Govern i la productivitat?
    Si empastraes n'haveu fet per un tubo. Ja en parlarem en el ple del dilluns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic criticant-vos als dos, al PP i al BLOC, a vore si t'enteres. Que no soc del PP, no fa falta ser-ho per dir-vos que el bloc esteu fent-ho mal.

      Per cert, ara quan ens concedisquen la rebaixa del catastre, ens baixaran el valor catastral, però ens pujaran la base de comput. És a dir, anem a quedar igual.

      Continua el sr. Borràs pensant que no cal baixar el gravamen?

      Eliminar
    2. Un comentari molt interessant. No els cau la cara de vergonya?? I volen donar lliçons de moralitat estos 4 peperets q mos torre a mentires... Eixes son les practiques habituals q fea el pp i fa alla o governa! Un desgovern. Un partit podrit ple de lladres, corruptes i cacics.

      Eliminar
    3. Xè cotorra, escriure com anònim a la 1.51 de la matinada? No t'hauràs fet dos gintonics de més?

      Eliminar
    4. Molt bé cotorra ens vegem al plenari dilluns i a primera fila com sempre.
      Almenys tinc coll--s i digues el nom del funcionari i el teu, perquè a ell l'has delatat. Tots sabem qui es el funcionari encarregat del tema. Bé, també sabem qui és la cotorra de la vall, és un pocavergonya que tira la pedra i no dona la cara.
      Ens vegem el dilluns a la primera fila del plenari, ja vorem si el fill riu o no riu dilluns.

      Eliminar
    5. Ctotrra, van a votar en contra de la modificació de crèdit. Passa-ho.

      Eliminar
    6. Ara ja no interessa parlar de l'atur, veritat?

      Eliminar
    7. Clar que no home! Quan queden en ridicul venen en gintonics i demes tonteries... Tenen tant poc trellat que no saben ni que ni com argumentar ningun dels seus desproposits. Quan mes parlen mes es deixen en evidencia. Quina desoposicio!!! I es fan passar per atra gent diguent... Jo no soc del pp! Jajaja

      Eliminar
    8. Jo no tinc problema en dir que no m'agrada com governa el PP. La seua gestió en 16 anys ha sigut un desastre. Si fora del PP diría açò?
      Penseu que tots els que vos critiquen la vostra gestió son del PP. Sou tan sectaris que el punt de visió el teniu prou estret i esteu obsesionats amb el PP. Com està vist que ara no sabeu vore-ho, ja ho voreu quan es pegueu el bac a les pròximes eleccions.

      Eliminar
    9. Eixa és la vostra estrategia? Dir que tots els que critiquen la gestió de l'actual govern son del PP.
      Si heu enganyat a tots els vostres votants, no creus que moltes crítiques vindran del sector dels que han deixat de votar al PSOE per votar al Bloc?
      I el programa electoral on està? En Borderia?
      Després de la desastrosa etapa del PP al govern local esperavem un gir de 180 graus a la política, però tot segueix igual, enxufisme, despeces superflues, poques ganes de crear llocs de treball,...
      La sort és que des del govern central ens obliguen a fer un pla d'ajust, que si no estarien gastant a mans plenes.

      Eliminar
  22. Enrique, per al bloc estes polítiques son d'esquerres. Ara entenc quan diuen que en el bloc son d'esquerres.

    ResponderEliminar
  23. En Tavernes de la Valldigna, se dispone de locales de todo tipo, y naves industriales aptas y adecuadas para la Policía local.
    Todos sabemos que el hecho de que muchas de las empresas locales estén cerrando sus negocios hace que exista un mercado alto tanto en alquiler y venta de todo tipo de negocias, locales comerciales, naves industriales y un largo Etc.
    Pero tal como sabemos muchos de los que hemos estado en socorros y emergencias, que dichos locales no todos sirven por su ubicación de cara a un servicio de Emergencia, hay que estudiar el punto y hacer las comprobaciones adecuadas, ojo que esto lo tenían que realizar los equipos de socorro -NO LOS POLITICOS, ellos no son los más adecuados, ellos no se llenan las manos de sangre cuando hay algún incidente.
    Es por lo que estimo que tendría que estar ubicado en una zona de fácil acceso, bien comunicada, y con salidas a viales rápida, que dé respuesta inmediata a cualquier punto del término en cinco minutos.
    Posiblemente estemos hoy ante un problema de masificación de la zona donde está ubicado el actual reten, pero hay que analizar y comprender que hace años que esto se padece y no se ha corregido.
    Pienso que cuando el Ayuntamiento pueda pagarlo ya se realizara, hoy por hoy cuando se les está escatimando horas a los funcionarios, cuando se les está quitando seguros de vida, cuando se les está presionando con bajadas salariales, cuando se está previniendo posibles despidos, quizá no sea el mejor momento como para ir de ricos alquilando locales.
    ¿ puedo dar mi opinión NO?
    Bbs…

    ResponderEliminar
  24. I jo puc doanr la meua?

    A tu el paguen un seguro de vida? A mi no me'l paguen. Tinc una segurança privada amb ADESLAS i me la pague tots els mesos a banda. Ara estos es nota que son privilegiats.

    A vore per quina regla de tres i perquè l'Ajuntament, en base en quina norma o llei, te que pagar un seguro als treballadors.

    Se les esta presionando con bajadas salariales? Qui pressiona això? Si el referixes al govern es una soberana mentira.
    El sou el determina l'Estat amb els pressupostos i el pressupost el fa Rajoy. Fa tres anys que congelen sous com ara congelen pensions perquè 0'25 es una congelació de fet. I això diras que ho fa el Sr. Juan. Sou uns demagogs i vos sap molt mal que vos ho retraguen i aclarisquen els vostres arguments mentirosos.
    Se les esta escatimando horas a los funcionarios: O siga ací una serie de gent que dona per sentat que els funcionaris tenen que fer horesper obligacio i cobrar hores tots els mesos per obligacio, com cobraven productivitat sense fer treballs extres. Jo crec que si cal fer hores, se'n faran i sino no se'n faran.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les assegurances es van fer quan governava l'EU de Bononad. Pregunta-li-ho a ell a la próxima reunió del tripartit.

      Eliminar
    2. T'ho pregunte a tu, no tinc perquè preguntar res a ningú.
      Contesta perquè i en base a quina llei l'Ajuntament ha de pagar assegurances. I ulleres, i protesis, i tot el que vinga en gana als funcionaris.

      Eliminar
    3. Es poden tindre en compte les demandes dels sindicalistes o no, després d'escoltar-los es pot considerar si tenen una motivació de millora social per al treballador o no, o es pot fer oits sords per decret, com ha fet el Bloc des de que ha entrat en l'Ajuntament. El PP tractava els seus treballadors de manera solícita i quan li convenia al govern, de manera autoritària. El Bloc igual, però llevant la primera part. Damunt, la frase més coneguda al consistori és la del sr. Evarist, que amb burla es dirigia als treballadors rient-se de que no havien sabut negociar res. Bon exemple de partit preocupat pel proletariat. No han pogut pair que Manolo els tractar amb suposades prebendes, això fa que el Bloc catalogue tots els seus funcionaris com de dretes, encara que comença a usar els mateixos mètodes mafiosos fins i tots amb treballadors de suposada ideologia PP, usant les productivitats i hores extra amb qui està amb ells incondicionalment o comprant lleialtats del extrem oposat. Cada sector i empresa, a banda del que diu la llei, negocia el que creu millor conveni per al seu colectiu. També els mestres tenen més vacances que la resta de funcionaris i molts funcionaris prebendes via assegurances privades mentres els demés ens aconformem amb la seguretat social, i no el Bloc no s'en queixa d'això. I dir que entre els funcionaris de l'Ajuntament hi ha molt de pepers és com dir que a l'ensenyament hi ha molta gent d'esquerres i el 90% del Bloc. I això s'usa íntencionadament en política com a arma llançívola davant la falta d'arguments. Lo únic que han aconseguit és un ambient de discòrdia i tensió on qui més la paguem som els usuaris, tots els ciutadans, perque cada treballador davant que els caps polítics que els ha tocat anirà a fer l'estrictament necessari i legal, llevat de càrrecs polítics amb algun deute o altres honroses excepcions. Al treballador cal donar-li totes les necessitat per a que treballe còmodament. I després exigir-li el que toca. I es que a banda del carnet del partit, estaria bé que als polítics els demanaren estudis de gestió de grups o empreses, i un psicotècnic d'honradesa per a que els aplicaren. Tot lo demés, monsergues.

      Eliminar
    4. Al de les 12:32, indignat amb els funcionaris de l'Ajuntament, dir-te que dins els eus amics del bloc, molts mestres, tenen legalment com a funcionaris l'opció de triar una assegurança privada tipus ADESLAS com la que tú pagues, i que la paguem entre tots els contribuients. Així que primer que llevar-li avantatges als funcionaris administratius, comença a llevar-ne als de l'ensenyança també. Cap de l'Ajuntament té dos o tres mesos de vacances...
      Tots moros o tots cristians.

      Eliminar
  25. Continue esperant que algu m'explique en que s'ha gastat el PP els 10 milions dels plans Zapatero i Camps que no es veuen en cap lloc, o en que s'ha gastat els milions d'euros de les plusvalues del Marenys2A o eixe 200% que va pujar la contribució quan governava entre el 2007 i el 2011.



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això que algú explique el que tu dius i també que ens ha costat el festivern i que ens costarà este any. Transparencia.

      Eliminar
    2. Tranquil que després de la revisió catastral anem a quedar pitjor, va a baixar-se el valor dels inmobles i van a putjar la base de liquidació.
      I això què vol dir?
      Que anem a pagar el mateix de contribució, però la nostra vivenda va a perdre valor. Així que qui vulga vendre la seua vivenda que li done les gràcies al sr. Juan. I tots els que paguem contribució també, per no haver volgut baixar el gravamen.

      Eliminar
    3. Jajajaja!!! Si si. Pero no et contesten. Volen mendrejar quan no son govern, mentixen per a confunfir a la gent sense arguments ni trellat. PP = demagogs. Saps perque no et contesten?? Perque els diners sels van bufar en cava, vi i en saraos per a quatre amics. I el poble, tots, en 20 millons de deute... I els sap mal, tenen maliccieta que papa cotorro vinga i els traga les vergonyes. La seua gestio de xixa i nabo. Lo mal que ho han fet i com no tenen escusa pa res. Ara, mentir si saben si. I fer mocions ilegals en la transfuga tambe. Tant que anaven anar als jutjats i tantes demandes... on estan??? Quina quadrilla, quina desoposicio. Ni una proposta en positiu em vist ni la vorem. Ara criticar per criticar...

      Eliminar
    4. Ells ho han fet malament i aniràn a l'infern dels politics, però vosaltres no tardareu molt en ser com ells. Aneu pel mateix camí. La sort que tenim és que l'Ajuntament està pelat, perquè si no.... Lo poc que entra s'ho gasteu en bobades com festiverns, alquilers, rentings i `coses que no donen feina als quasi 2.200 aturats.
      Seguiu per eixe camí i vos passarà el mateix que al PP, en un bac anireu al carrer.

      Eliminar
    5. Crec que no vas a votarli al PP

      Eliminar
    6. Jo tmbe ho crec, jaja

      Eliminar
  26. No es la solución definitiva, solo un parche. Solo se busca una foto para que los políticos que nos gobiernan inaguren algo.

    ResponderEliminar
  27. El Festivern es va explicar el gasto en el ple de gener, nomes uns dies despres d'acabar.
    No ho saps perquè no vols. Ací s'ha dit unes quantes voltes les xifres.

    I el repetiré l'enllaç que algu va posar en la "bitxa", alli els tens ben aclarits

    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/01/plenari-de-gener-lalcalde-jordi-joan.html

    i a mes els datos els pot avalar i beneir el Sr. Estruch que estava en eixe plenari.

    I si que eres sabut quan encara el govern no sap com està l'IBI i si Rajoy, del PP, autoritzara el retall del valor cadastral, i tu ja saps que es a pujar la base de liquidació. No em digues que eres Víctor Borras o Jordi Juan disfressat de lagarterana que vens a instruir-nos.

    I explica com es menja això? Com es baixa el valor i es puja la base de liquidació? Un altre que no sap que la base de liquidació es el valor cadastral dels immobles amb les correccions que siga i de vegades amb els augments que posa l'Estat. El recorde que des de que esta Rajoy l'Estat ha incrementat un 10% els valors cadastral en els pressupostos de l'Estat..
    Tu no tens ni idea del que parles.

    I efectivament si s'abaixa el valor cadastral, s'abaixa el valor de l'immoble respecte al pagament d'Hisenda. Si això es lo que s'esta demanant per no pagar tant impostos, que es pose el valor al real que ara tenen. QUE S'ABAIXE EL VALOR DE LES CASES. Acabes de descobrir América! Igual aneu avant que arrere. Nomes busqueu demagogia, mentir als veïns, enredar.

    El recorde que el preu cadastral no te res a vore amb el preu venal, el de mercar amb que tu pots vendre ara mateix i que esta molt per baix del cadastral.

    Ara resultarà que els del PP ja no estan conforme perque s'abaixa el valor de les cases. No te jode els sabuts estos!

    Sr. Estruch, expliqueu en una de les seus editorails . Explique que baixar el valor cadastral es baixar el valor de les cases, alemnys respecte a Hisenda, que es qui ens fot. Després cada u que venga com puga si ven, clar. Vosté d'això en sap prou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ojo, listillo. Baixar el valor catastral no significa baixar la base liquidable.
      Una cosa és el valor catastral i l'altra el valor liquidable a la que s'aplica el gravamen.
      Ja ha passat en les poblacions que han obtés la revisió catastral. Els han baixat el valor catastral de l'inmoble però els han pujat la base liquidable, amb la qual cosa han eixit perdent al pedre valor l'inmoble en cas de que necessiten vendre'l. Estruch, saps el que dic. Explica-li-ho al papi cotorro que no s'entera.

      Eliminar
    2. Sabut, la base de liquidació es el valor catastral multiplicat per un factor inferior a 1. El que està passant en la gran majoria de revisions catastrals és que estan pujant eixe coeficient per intentar mantindre la base liquidable en els valors més pròxims possibles als valors actuals.
      Un eixemple:
      Si el valor de cadastre és de 100.000 € i el coeficient és de 0'65, la base liquidable és de 65.000 €, a la qual s'aplica el gravamen de 0'48% i s'obté un IBI de 312€.
      Ara resulta que és revisa i el nou valor de cadastre passa a ser de 75.000 i el coeficient puja a 0'85. La base liquidable passa a ser de 63.750 € i per a un gravamen del 0'48% toca pagar d'IBI 306 €.
      Resum hem estalviat 6 € en l'IBI però hem perdut 25.000€ del valor de la vivenda.
      I això repetisc, ja ha passat en les actualitzacions dels valors catastrals que s'han produït ultimament.

      Eliminar
    3. Això és ixir del foc i caure a les brases!

      Eliminar
  28. Veig al Bloc molt nerviós. Tranquils que encara vos queda any i mig. Agafeu aire que s'ofegueu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que fareu una altra moció ilegal amb la transfuga karina? No sabia que casaren tan bé en el PP...

      Eliminar
    2. No fa falta fer cap moció. Esteu en les últimes i d'ací poc el PSOE avandonarà el barco per a que s'afoneu els del bloc.

      Eliminar
    3. Eres tu!!?? Amic de les v i les b!?? Pensava que ens havies aBandonat...Quan de temps!! Sort que vos conec ja als 4 peperets que ompliu el blog... Quans comentaris has escrit?? De 80 crec que 40 son teus... I aleshores que? Entrarà el senyor que ha provocat la ruïna de tavernes en 20 millons de deute... I estareu en la glooooooriaaa!! Tindreu el objectiu cumplit!! No? I la transfuga karina tot elq li vau promtere...

      Eliminar
    4. Vaja, el señor de les C de Cotorra i de Compromís.
      Poc de compromís amb el programa electoral, no creus?
      On està el programa electoral, en Borderia?

      Eliminar
    5. Molt de v i b, però no l'aigua al coll. Si el sr. Juan ha envellit 10 anys en 2 anys governant en majoria, Quants envellirà en els 2 que li queden amb minoría?
      Igual d'ací 2 anys es jubila.

      Eliminar
    6. Jajajaja... Borderia borderia quan no saben que dir... I em parles de que si Jordi ha envellit??? Eres poc cutre! I a tu que el pica?? Eres estilista?? Home normal, ja seu encarregat vosaltres de ferliu passar canutes en mocions ilegals amb transfugues incloses... No ens coneixerem ara com les gasta el PP veritat?? Si han pogut contra nosaltres, doncs oposicio destructiva!! (I no tireu bombes perquè no podeu...). Critica, destrucció i difamació, la vostra especialitat. Ja ho he dit molt voltes. No hem vist ni la vorem una proposta en positiu per part del PP. La rabia vos pot. Però ell, el senyor Juan, amb dos parells de c... podent amb vosaltres, dia a dia i en cada plenari.... I mentre, vosaltres, en la rabieta i el rabo entre cames... A ridiculees no vos guanya ningú!

      Eliminar
    7. Molt preocupat està amb les accions legals que ha emprés el PP contra els seu totalitarisme sectari als plenos. Ahir li va demanar a Manolo que retirara el contenciós administratiu i Manolo li va dir que nanai. Si tan xulo i prepotent vol ser als plenos, que carregue en les conseqüencies.
      Sr. Juan a patir per la seua incompetencia. Deixe d'escoltar als que l'envolten o es tirarà 10 anys més a l'esquena.

      Eliminar
  29. Quan els diners escassejen, hi ha que utilitzar-los amb coneixement i trellat.
    El retén de policies pot esperar uns anys. Hi han coses més urgents i un govern d'esquerres hauria de saber-ho.

    ResponderEliminar