jueves, 31 de octubre de 2013

Editorial : ENTRE FESTA I FESTA LA VESPRA

I es que si Dimecres passat l'acte institucional municipal de foment de l'ocupació pareixía  la festa d'un partit, amb tres Alcaldes, varis regidors , càrrecs orgànics i un muntó de simpatizants del mateix, el d'ahir , també un acte institucional per part d'un ens administratiu , en este cas el Consorci de Residus, pareixía altra d'un altre partit , amb regidors i quasi sòls simpatizants d'eixa opció política, a més d'haver-se fet promoció del mateix via watsapp per part d'una destacada membre de dit partit un dia abans, com si un acte de partit fora. 

I entre festa i festa Dijous " un funeral " en comparació a estos actes, amb altre acte institucional municipal però esta vegada sense simpatizants, ni nombrosos regidors , ni càrrecs orgànics ... la Regidora que promovía  l'acte i poc més . Això sí, a eixes hores altres regidors, almenys ú del seu partit, L'Alcalde i altra més del govern i dos dels de l'opossició sí teníen temps per a fer-se una foto en la porta del Ajuntament amb motiu de l'arreplegada de diners per a la lluita contra el càncer , i segúrament fins es pegaríen una volteta i tot aprofitant que era Dijous .  Sòls teniu que vore les fotos publicades dels tres actes per a constatar el que dic, sobre tot les de cert blog .

I jo em torne a preguntar :  Es per l'horari com diuen alguns , es perquè hi han distanciaments com es rumoretga també, es perquè els actes insitucionals han passat a ser un reflexe més del mal ambient polític que es respira a nivell local , es perquè dits actes s'han convertit en actes polítics , perquè és ? Jo aposte per un poc de tot, però més que tot per les tres darreres opcions, vostés que opinen ? . 

Sols afegir que em consta el malestar creixent dia a dia i acte darrer acte d'algú que si pega una punyada sobre la taula si que tremolaràn i de debò els fonaments del ajuntament . 

4 comentarios:

  1. Pero, com ha de pegar la punyada, si l'icono s'en va al Bloc?

    ResponderEliminar
  2. L'alcalde tindria que haber anat a l'acte i el gabinet de premsa haguera tingut que difondre l'acte utilitzant el cotxe de la megafonia, la radio, nota de premsa, cartells,.... però res de res. L'aparato propagadistic sols s'utilitza per a l'autobombo de Jordi però està pagat amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
  3. Enrique, encara que siga vespra, l'ambient no es de festa.
    L'ambient esta ple de pudor a alquitrà que ve en sentit des de Simat. Anit es notava molt i ja van moltes vegades, per Facebook la gent del poble s'en feia resò i demanava explicacions a les autoritats. No es prou dir que està tot en regla, pot ser molt seriós quan es un tema que a llarg plaç pot afectar la salut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim rebotat de la Cotorra1 de noviembre de 2013, 0:39

      Resposta a l'administrador de la Cotorra, on ens veta el pareixer de varios comentaristes per posar en discussió el que ell creu sobre el que li demanem a l'Ajuntament, que s'espavile en el tema d'Asfaltos Chova:

      "Sobre el fum, dir que molt pobra l'argumentació de vosté de fer por amb els processos judicials en que estan alguns veïns pel tema aquest (es veu que farts per l'olor o no dormir a l'estiu, alguns vallers ho van denunciar). Faça un referendum i vorà quin % de vallers recolcem a eixos valents veïns. El que hauria d'haver fet l’Ajuntament i els seus advocats és possar-se de seguida a dispossició d'eixa gent la raó de la qual els assisteix tant certament com el que oloren els nostres nasos.

      Sobre les competències administratives de les quals La Cotorra s'en desenten:
      Ley 34/2007, de 15 de noviembre, de calidad del aire y protección de la atmósfera.
      CAPÍTULO II
      Evaluación y gestión de la calidad del aire
      Artículo 9 Contaminantes atmosféricos y objetivos de calidad del aire

      4. "Las administraciones públicas, en el ámbito de sus competencias, estarán obligadas a velar por que la calidad del aire se mantenga dentro de los límites legales establecidos. Los ciudadanos y las organizaciones sociales que velen por la salud y la preservación del medio ambiente podrán demandarlo con los instrumentos legales que prevé el ordenamiento jurídico español."

      Clar que també tindrà algo que dir Conselleria de medi ambient, però coincideix que des d'ací, sempre que pinten bastos el govern local es queixa mirant a València, i quan toquen medalles, totes per a ells.
      Solucioneu-ho i així J.J. podrà penjar-se'n altra medalla més sobre la meravellosa gestió feta amb tant d'èxit com les del Selectiu, l'arena de la Goleta o subvencions a l'ocupació.

      Eliminar