jueves, 31 de octubre de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS-LA SAFOR

Cinco institutos de Oliva y Tavernes harán el Selectivo en el Campus de Gandia


Los estudiantes de cinco institutos de Oliva y Tavernes de la Valldigna, podrán hacer las Pruebas de Acceso a la Universidad (PAU), conocidas como Selectividad, en el Campus de Gandia de la UPV, gracias a la colaboración entre los Ayuntamientos y la universidad. Los estudiantes no tendrán que desplazarse al Campus de Vera, ahorrarán tiempo y ganarán en tranquilidad. Sólo falta la autorización de la Conselleria d'Educació que, según fuentes del Vicerrectorado de Alumnado de la UPV, no presentará ningún problema pues es una propuesta consensuada por las partes.(...) El alcalde de Oliva, David González, y el de Tavernes se han reunido varias veces con el director del Campus; la vicerrectora de Alumnado de la UPV, Victoria Vivancos y el coordinador de las pruebas de acceso para satisfacer las demandas de los centros educativos.(...) Para el alcalde de la Vall, Jordi Juan, «supone una gran satisfacción que esta demanada de la comunidad educativa de nuestra ciudad haya sido recogida por la UPV».


Una mòlt bona noticia , enhorabona a qui corresponga . 

11 comentarios:

  1. Bon noticia i ara que ja tenim el Selectiu en el Campus de Gandia hi ha que conseguir que vinga a Tavernes com abans. Sempre hi ha que demanar més. No podem ser uns conformistes.

    ResponderEliminar
  2. Tanta por? Tila i bicarbonato, no. Loperamida.31 de octubre de 2013, 11:56

    No tingues por de dir-ho, que La Cotorra sí que ho diu be claret: enhorabona a l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde, eixe gran figurant que no fa res. Sols viu de penjar-se les medalles dels demés i de la propaganda.

      Eliminar
  3. L'Ajuntament ho demana, pero qui ho tindrà que fer seran els instituts a la Universitat. Així que com a mínim hi ha que repartir elogis. Bueno tampoc elogis, només dir:feina feta, pues es la seua feina i no cobren poc.
    Crec que sera mes mèrit de direcció dels instituts, AMPES d'aquests i sobretot la direcció de la UPV a Gandia que recau en un valler, Pep Pastor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El gran esforç el fan els instituts, tant quan estaba Manolo Vidal i els exàmes es feien a Tavernes, com ara amb Jordi que es faràn a Gandia.
      La medalla per a qui li corresponga.

      Eliminar
  4. I Pilar Altur, la regidora socialista d'educació, no ha fet res per a portar la selectivitar a Gandia? Tot ho fa Jordi?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot ho fa l'idol de Borderia. I mentre Borràs es deixa comprar per Compromís. Això si que son uns principis sólids.

      Eliminar
  5. He llegit LP i Levante i els merits els donen als dos alcaldes, al d'Oliva i al de Tavernes. Seran poc fantasmes estos dos diaris i els redactors, venuts als interessos de Compromís.
    Des de hui deixe de comprar-los per fer-los propaganda. No està be que un diari de dreta, del PP, i un altre del PP i del PSOE facen propaganda a Compromís i deixen en bon lloc els seus alcaldes.
    Ara igual tot es mentira i llegim mentires per la confabulacio judeo masonica promoguda per la Cotorra i Bufante, que han pagat als dos diaris amb l'or catala perque deixen en bon lloc a Jordi i a David.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja Que bon xiste, segur q els peperets pensen aixina...

      Eliminar
    2. Home, no fa massa no callaves en que hi havia una conspiració dels diaris per no publicar lo del TSJ. I acusaves a Torró de comprar el diari i mil coses. Segons tu, els diaris son bons quan diuen el que vols escoltar.
      Jo pensé que els mitjans de comunicación no diuen mai la veritat. I quan dic la veritat, vull dir la veritat completa. Sempre hi ha alguna trampa.

      Eliminar
    3. Dic jo que els directors dels instututs hauràn fet algo també. I Pilar Altur també haurà contribuit al igual que l'alcalde. I al final la medalla per a Jordi Juan, ja que vol monopolitzar tot el protagonisme.
      A vore si amb el tema dels fums i olors, soluciona el problema i se'n penja un altra.

      Eliminar